- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy msi subnotit, de már most elkezdett nyikorognia dvdíró felőli oldala gépelésnél, amitől persze nekem hullik az egyébként sem túl dús hajam és emiatt arra jutottam, h lecserélem egy thinkpadra.
Keresgéltem erre-arra, míg végül én is az ebaynél kötöttem ki egy t400as mellett. Ezt, ha minden igaz, nagyjából 250kból érkezne meg hozzánk. Netán valakinek vmi ellenvéleménye van?
Több verziót találtam, de nem egyszerű dönteni köztük, sajnos nem láttam élőbe a különbséget egy WXGA és egy WXGA+ között, nem tudom melyik kényelmesebb.
Előfordul az a verzió is ahol az intel gma mellett ott figyel az ati kártya is, ez ennyire hasznos/kihasználható? Vagy alapvetően melyik jobb?
Vagy van ahol pl azt írják, h 8gbig bővíthető a memória van ahol 3ig ()
Eredetileg egy T61-et akartam venni 200k körül, a legteljesítményígényesebb feladat az az 1080ps videók lejátszása lett volna, de több helyen olvasta, h T61nek elég gyenge a kjelzője, plusz amelyikbe van Bt és ujjlenyomat olvasó azok nálunk már mind közelebb álltak a 300hoz, mint 200hoz. ezért tartok most ott, h kb 250ért egy olyan t400 szinte ajándék.
Tehát ha van vmi észrevételetek vagy tanácsotok, azt szívesen meghallgatnám!
(illetve ha megbízható forrásból tudtok esetleg használtat, akkor jöhet tippként az is.)
-
Scalpel
senior tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy Advanced Dock? [link]
Érdeklődést privátban vagy emailben tegyetek. Köszi!
-
pink75
aktív tag
boldog vagyok
szereztem egy UltraBay 2000-be passzos sata átalakítós vinyóadaptert, és most már összesen 410GB (250GB sata, 160GB pata) felett gyakorol korlátlan hatalmat az A30p felségjelű szörnyetegem
Már csak ezek kellenének, mert közel vagyok már egy dockII-höz is -
Dottore
addikt
A következő problémával küzdök, de nem találok megoldást rá.
Thinkpad T61, Windows XP SP3, kapcsolat wireless. Egyszer csak dobja a kapcsolatot (ebben nincs rendszer amihez kötni lehet, ha csak annyi nem, hogy eddig csak akkor csinálta ha épp nem dolgoztam a gépen), miközben a vezeték nélküli hálózatok kapcsolat szerint a jelerősség kiváló, de a hálózatok megjelenítése panelt megnyitni már nem lehet. Pont mintha lefagyott volna az alkalmazás. Ezután restart, ami jóval tovább tart mint más esetben, de utána minden ok. Hát ez van kb. hetente 3x.
Ha valakinek volt hasonló esete, adhat némi támpontot.
-
SG3rg0
őstag
Segítség!
Lenovo T61p-en Vista oprendszer van, és egy idő után ha nem mozgatom az egeret akkor kijelentkezik, és ha vissza akarok térni a winbe akkor újra újlenyomat olvasás vagy jelszó megadása! Tehát valami miatt a win teljesen kilép a profilomból.
Az energia gazdálkodásnál minden kivan kapcsolva!
Elég kellemetlen hogy ott hagyom egy 20percre és újra jelentkezzek be!
Valakinek van ötletet a problémám megoldására? -
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #6570 üzenetére
Nem mondod, hogy felraktad rá a Hackintosh-t...
Jim76: a T40 "karcos" fedelét dörzsöld át mosószeres-vizes ronggyal (vagy akár Clin-essel, bár én valami Lidl-ből vett mosogatószerből csöpögtettem a rongyra és aztán hígítottam vízzel) és voilá, máris kevésbé lesz karcos.
-
Dottore
addikt
válasz
---Lasali--- #6572 üzenetére
Az öledbe venni azért sem kényelmes, mert anatómiai okokból a jack az esetek többségében ott van ahol nagyon nem kellene.
Ennél bosszantóbb, hogy ha a tapipadot használod akkor a kezed tenyér felőli része folyamatosan beleakad. -
Jim76
aktív tag
Köszi minden hozzászólónak a hasznos ötleteket!
Igen.. tudom, hogy sajnos áfa-t, meg lehet, h valamennyi vámot is kell rá fizetni, ha amerikai ebay-ről rendelem, de némelyik, pl. az X300-as még így is megérné. Sajnos a keret inkább egy X200-as, vagy X60-61-est tesz lehetővé. Ami az X200-asban zavar, hogy nincs rajta "tapipad", az hiányozna..
Az optikai meghajtó nem igazán érdekel - van egy 4GB-os pendrive-om, amit használok - a T40-esben utoljára egy XPSP3 telepítés kapcsán volt lemez... és ami nincs, az ugye nem romlik el
A T40-es a közepesnél talán jobb állapotban van, a teteje karcos valamennyire, a használattól - szóval az meg olyan 50-60eft közt érhet valahol... legalább így tudok számolgatni.Mégegyszer köszi mindenkinek!
-
Krissz22
senior tag
Egy buta kérdés: Ti megmernétek rizikózni, hogy még egy közel 1év garis T60-asban procit cseréltek?
-
Gondwana
addikt
válasz
#95561216 #6565 üzenetére
Akinek feleannyi Thinkpadje van, mint Shadowfaxnek, csak Apple-fan lehet
Aki nem használ gépen kívüli cuccokat (pl. egyéb papírok) thinklightes munka mellett, annak tényleg praktikusabb a világító billentyűzet, mint a kivilágított.
SchönerzQpáról való történet, amikor a BME K-épületet kellett jobban kivilágítani a Közgáztól. Állítólag valaki átvágta a reflektorkábeleket a Közgáznál -
Otisz
őstag
Szia!
Én a T40 árát 50 és 60ezer közé sorolnám. Többet nem hiszem hogy adnak érte.
Én a T41p-met 75ezerért adtam el. Elég sok ThinkPad-em volt már (most is az van).
Az X-es sorozatot kiváltképp kedvelem. Hurcolászás szempontjából jobb mint a T széria - bár ez utóbbi sem vészes 14"-ban.
Jelenleg egy X41-esem van. (volt X20-am, X31-em is)
A kérdés ugyebár az, hogy mennyi a rászánható kereted?
Amennyiben megteheted, akkor ajánlom én is az eBay-es szituációt, de add hozzá a vámot, áfát, kezelési költséget. Valószínűleg landolni fog a vámosoknál.Viszont ha megteheted, akkor az x300 űűűűber egy darab, optikai meghajtó is van benne, meg úgy alapból nagyon egyben van.
Nekem az x41-hez van dokkolóm, amit ha akarok akkor viszek magammal, de nem szokott hiányozni az optikai meghajtó menet közben.Az X-es sorozat tagjai is strapabíróak, így gondod ezekkel sem lenne. Volt már nekem 4és fél éves x31-em is, olyan külsővel, hogy nem mindennapi volt.
-
Dottore
addikt
Elsősorban nagyon attól függ milyen állapotban (karcolások, használatból eredő sérülések, stb.) van. Be kell látni, hogy ha jó árat szeretnél kapni érte akkor egy öreg laptopnak ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Spec. én ha tegyük fel tökéletes (ami lehetetlen persze) hibamentes külsővel rendelkezne, akkor 80 ezret nagyon jó árnak tartanék érte. Szerintem ez a maximum, de mondom, elvileg. Egy közepes elhasználódást feltételezve, 50 és 60 ezer között. Összehasonlításként a T42 az olyan 70 és 90 ezer ft között kapható.
Ha neked fontos a hordozhatóság akkor megéri cserélni, természetesen.
-
evone
őstag
http://global.ebay.com/IBM_ThinkPad_X41_Subnotebook_Notebook_Top_Zustand_/230317013217/item
ez eleg jo szerintem
teljesen jo allapotba van
-
Shadowfax
addikt
az amerikai ebay-ről újonnan
Annak nem biztos, hogy érvényes lesz a garanciája itthon is.van-e értelme a méret miatt cserélni
Persze, hogy van. Viszont nyilván tudod, hogy az X6x sorozatú gépeknek nincs beépített optikai meghajtója, szóval lehet, hogy néha a dokkolót is cipelni kell.Ebből a szempontból (is) jobb választás lehet az X300 - könnyű, beépített ODD, és gyönyörű.
-
Jim76
aktív tag
Sziasztok, és BUÉK itt Mindenkinek!
Némi ötletet szeretnék kérni, attól, aki szívesen segít tanácsával, tapasztalatával.
2 részből áll a dolog, és az egyik meghatározza a másikat:
1. adott a mostani notim (T40 - nem sorolom, amit amúgy is tudtok róla- ami plusz benne: 80 GB 1 hónapos, garis Samsung winch., 1GB (2x512) memória, és csak sima DVD olvasó, az akksija pont 1 órát bír (wear level 72%))
Ezzel kapcs. kérdés: mennyit érhet ez most? - a valós piaci árra gondolok, nem vagyok álmodózó, sem madarász
2. Amiért esetleg eladnám, az az, hogy egy 12-13" körüli (kisebb, könnyebb, újabb), de mindenképp IBM/Lenovo gépre váltanék- nagyon bejött a T40 - (X6x, X200 esetleg X300 - akár használtan, vagy az amerikai ebay-ről újonnan, mert ahogy néztem jóval olcsóbb, még a szállítással együtt is, akár -100eft-al)
Ezzel kapcs. kérdés: van-e értelme a méret miatt cserélni, mennyivel könnyebben hordozható pl. egy X61-es, van-e valakinek tapasztalata az X sorozattal kapcsolatban? Lesz vajon annyira strapabíró, mint a T40?Köszi előre is!
-
Dottore
addikt
Hát igen, ezeket az "apróságokat" én sem értettem soha, hisz semmibe nem kerülne egy kicsit figyelni. Ami engem a leginkább bosszant az viszont az, hogy a gép első részére tették a fejhallgató kimenetet. Ez nagyon gyermeteg dolog, kíváncsi lennék melyik mérnöküknek jutott eszébe ez a baromság.
-
evone
őstag
nekem szerencsere mondjuk t61-nel olyan hogy nagyon durvan hatra kell hajtani a kijelzot hogy a szemembe vilagitson, annyi bajom van csak vele hogy gyenge a fenye... lehetne erosebb,megha kozepen lenne rendesen akkor lehetne jobb lenne, dehat mind1.
nem ertem amugy , hogy ezt a ficsort nem probaljak ki? vagy miert nem veszik eszre hogy szar? vagy ezzel probaljak a usereket leszoktatni rola, hogy a kov szeriakbol kihagyhassak, es akkor a userek mar ugyis azt fogjak mondani, hogy áh mind1 is, ugyis szar volt?!
-
fotel
aktív tag
Szerintem vigyétek szervízbe, mert az én gépemen teljesen jó a világítás. Egy próbát megér...
-
gecsoz
aktív tag
válasz
---Lasali--- #6547 üzenetére
Mázlista.
Nekem nagyon rosszul áll, ennyire nem világítja meg :|
csinálok róla én is egy képet és felteszem! -
Shadowfax
addikt
pont a szemembe világít..
Nálam is a T43-nál.
Ez a gond a T4x sorozatnál kezdődött, főleg a 14.1"-os TFT-jű notikat érintette. A ThinkLight ott ui. úgy volt a keretbe elhelyezve, hogy hiányzott elől egy kis fekete műanyag lapocska, ami megakadályozta volna, hogy elvakítsa a júzert...
Megoldás: fekete szigszalag.
Amúgy a ThinkLightot nem szoktam használni, szerintem nem ad elég fényt, vagy nem oda, ahova kell. Ne kövezzetek meg, de szerintem az Apple-nél ezt a kérdést sokkal jobban megoldották a backlit keyboarddal: [link]
-
---Lasali---
Közösségépítő
Itt egy kép, nekem így világítja meg:
Megvilágítás
A billentyűzet és a monitor közti szög kb 100° lehetett...
Látszik hogy ahol a space van ott kapja a legtöbbet, de a gép bal oldala többet kap ez meg egyértelmű mert kicsit balra van a led nem középen. Amúgy szerintem használható esetleg a jobb felső 6 os billentyű csoport ami kevésbé látszik. -
gecsoz
aktív tag
magyarul akkor van egy használhatatlan billentyűzet világításom?!
hmm.. lehet azért rákérdezek a szervízben..vagy szedjem szét, és egy T400 -on álljak neki barkácsolni, hogy más szögbe állítsam a kis ledet??? nem hiszem, hogy nehéz munka lenne, de gondolom ezzel a garinak fuccs lenne..
-
evone
őstag
elvileg masoknal is ilyen... nekem a t61emmel meg az a baj hogy a fenye eleg gyenge.. ( x300nal lattam hogy meg nappal is durvan latszik a fenye... itt meg nem annyira. nem ertem miert nem csinaljak meg rendesre
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569&review=Lenovo+ThinkPad+T400
Cons
* Keyboard light that blinds you instead of just illuminating the keyboard -
gecsoz
aktív tag
Üdv!
Fontos kérdésem lenne:
T400 -asom van, és olyan mintha a Think Light lámpa rossz helyre világítana.
Ha a billentyűzet és a kijelző kb. 15 fokos szöget zár be egymással, a kis lámpa akkor is csak a bal oldali csuklótámaszra világít. Ha meg 90 fokos szögben áll a kijelző és a billentyűzet, akkor a laptop elé, kb, 15 centivel, és szemből nézve bal oldal felé, a középvonaltól kb 20 centire.Ha ölben van a gép, akkor meg pont a szemembe világít..
Jobban látom a billentyűket ha a lámpa ki van kapcsolva, és csak a kijelző fénye világítja meg a billentyűzetet, mintha a kis lámpát bekapcsolom..
A T41 -nél ez tökéletesen működött, és idegesít, hogy itt nem, mert nagyon fontos nekem, mivel sokat használom a gépet éjszaka tök sötétben.
Ez a hiba csak nálam van, menjek vele szervízbe, vagy másoknál is ilyen szar, és konstrukciós hibáról van szó? (bár ezt nem hinném)
-
Otisz
őstag
B.Ú.É.K.!
-
Int3l
csendes tag
Udvozletem minden Lenovos kolleganak,
az volna a kerdesem hogy a 14,1es T61esek es a T400asok kozott mi a kulnbseg ?
Mert T400as ugyanolyan konfiggal altalaban joval olcsobb? Ki van belole hagyva az anyag, vagy mi a magyarazat?
(Dellben otthonosabb vagyok, ha valaki at tudna vetiteni az ottani szeriakra..., ha en jol gyanitom akkor olyan mint a D630 (magneziumos haz) vs. Vostro 1400 (ocskabb))Elore is kosz,
Int3l -
-
pepe76
csendes tag
Azt nem tudom, hogy van-e itt n-es wifi, de mindig van 10-20 másik wifi is a láthatáron. A router-em b/g mixed-et használ. Viszont most próbaképpen másolgattam LAN-on egy 100 megás filet ide-oda, és nem fagyott le. Valószínű reggel egy másik hálózattal akadt össze, mert azóta kerestem egy olyan csatornát ahol egyedül vagyok, és így most jónak tűnik. Egyébként meg WPA2-es kódolás van beállítva bazi hosszú key-el, de nem hiszem, hogy ez itt számítana.
-
pepe76
csendes tag
Köszi, pontosan ez volt a problémám (Atheros wifi kari). Csak most néztem vissza, és már megtaláltam én is ezt a linket, sőt egész nap a wireless+linux témakörben okosítottam magam, ez a terület eddig homályos volt. Most már megy a wifi LEDje is, de az előlapi kapcsolót még nem sikerült aktivizálnom.
A lefagyás ma többet nem jött elő, és ahogy nézem a 2.6.28-as kernellel már az új atheros drivert lehet majd használni (ath5k), remélem azzal megoldódik ez is.
Sajna trackball ügyben nem tudok segíteni, nem igazán használom, ezért nem is állítgattam.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Én a WEP el szívtam windows alatt... (T400 intel 5200 aszem a wifi)
Beállítottam meg minden és olyat csinált hogy, volt kapcsolat, teljesen jónak jelezte de néha nem volt adatátvitel, pl windows frissítés még az eredeti rendszeren 15. filet leszedett aztán hopá halál, meg helyi hálózatokba mászkálva is eltűnt a kapcsolat, ilyenkor szépen fagyott az explorer stb firefox se hozott be semmit mint amikor nincs kapcsolat, elaltatásból visszajövet meg megintcsak jelezte hogy van kapcsolat de valójába nem volt, bootolás után is csinált ilyet hogy auto kapcsolódásra volt állítva és semmi... minden ilyennél le kellett szakítani a kapcsolatot és újrakeresni a hálózatokat majd újracsatlakozni de ígyis volt amikor csak 3. ra lett jó!
WPA val meg tökéletes... (csak így dupla módba kellett kapcsolni a routert, wpa meg wep is együtt mert a másik gép kártyája csak wep et támogat) -
TOZ
addikt
Suspend utan nincs wifi problema megoldasa (a thinkwiki.org-rol, ami tenyleg baromi sok jo infot ad TP vs Linux kerdeskorben):
[link]
Velelmezem, hogy Atheros chipsetes a wlan kartyad... azok bugzanak suspendbol visszajovet, de a linken a megoldas.
Nekem inteles kartya van, igy csak elvi sikon szolgaltam a megoldassal, a problemat nem tapasztaltam.A wifi lefagyas dolog szerintem Ubuntu feature lesz... 2 honap alatt egyszer mar nekem is elojott a T61en (7661-ZZN). De elotte a regi Asus-omon usb-stickes wifi megoldassal rendszeres fagyasok voltak hasonlo tunetegyuttes kisereteben.
Vegul, ha mar feljott a T61 vs. Ubuntu tema. A trackball neked (nektek) nem csinal olyat Ubuntuval, hogy hol mukodik a kozepso gombra gorgetes es/vagy trackball click hol nem. Nalam teljesen ad-hoc modon hol megy, hol nem megy. Trackball config fent van, rc.localban a szukseges echo-k megadva... Eddig nem jottem ra mitol van ez.
-
Nand_i
tag
Aki még esetleg nem találkozott volna vele, annak ajánlom a thinkwiki.org -ot. Van ott minden a gépekről, problémákról, stb. Főleg linuxos témákkal kezdtek, de ma már win alatti dolgokól is van szó bőven, szvsz szinte minden thinkpad tulaj találhat ott hasznos infókat.
-
Innox
tag
Szia!
Szerintem biztosan a linux a ludas, mert nekem XP-vel semi ilyen hibát nem generál a gép. A wifihez a legújabb intel driver van fent. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e firmware-t frissíteni. Szerintem linuxos forumon lehet előbb találsz megoldást. Esetleg a CAPS-LOCK LED villogás jelenséget érdemes lenne kiguglizni, mert van ilyen troubleshoot gyűjtőhely biztosan.
Üdv: Innox
-
pepe76
csendes tag
Hali!
Tudja vk lehet-e és hol egy T61-esben levő WLAN a/b/g firmware-ét frissíteni? Bár lehet, hogy inkább linuxos problémám van. Az a gond, hogy amikor teljes sebességgel megy a net, például az asztali gépre másolok valamit LAN-on, egy idő után lefagy az egész gép. Ilyenkor a CAPS LOCK-nak megfelelő LED gyorsan villog a notin, és teljesen lefagy a gép, csak a hard reset segít. A legutolsó Ubuntu van fenn, frissítve. Érdekes, hogy sima webes netezésnél ezt nem csinálja. De nem csak a LAN-on csinálja, hanem viszonylag gyors letöltéseknél is.
De ha már linux, nektek sleep után visszajön a wifi kapcsolat? Nekem eltűnik a wifi0 interface, és nem is tudom hogy kell visszahozni, ilyenkor is csak a reset segít..
Thx.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
---Lasali--- #6523 üzenetére
Rendes GPS vevő, adja a GPS koordinátákat, és felhazsnálható minden COM portot olvasni képes térkép szoftverhez, vagy a google maps -hoz, de kell hozzá a HSDPA modem.. az a vevő
és csak akkor müxik, ha van betéve SIM kártya.
Amúgy lehet lassabb a HDD, de csendes, és munkához tökéletes, a T400 -al meg amúgy sem filmet digitalizálni meg játszani akarok
Jah, és keveset fogyaszt -
Gondwana
addikt
-
---Lasali---
Közösségépítő
T400 ban a GPS az mit takar?
Mert feltettem a vantage os gps programot, de kiírja hogy nem találja az eszközt a com porton.
Ehhez kell valami plusz cumó? Vagy hogy működik? Gógléztam a kérdésem előtt de nem leltem semmire külföldi lapokon se.gecsoz - T400 ba lévő winyónak tényleg semmi hangja, olvasási sebessége 66MB/s körül van, seek sebessége kis fileoknál stb azért jóval lassabb mint egy asztali satás winyóé, jah és ilyen 36 fok szokott lenni.
-
evone
őstag
nagyon tok király, a disk-protect-patchet beleolvasztottak a mainline kernelbe. 2.6.28ba teljesen jol mukodik a dolog, csak hdapsd kell hozza
http://repo.or.cz/w/hdapsd.git
amit innen lelehet szedni.
egyelore az ujlenyomatolvaso viszont nem mukodik, de ma este allitolag javitjak!
-
Tim82
félisten
-
zedii
aktív tag
Üdv, Mindenkinek, meg kellemes Ünnepek közöttit! Most ,h végre volt kis időm nem csak munkára használnom a gépet, vettem észre ,h a gyári HDD-m gyakorlatilag azonnal betelt, és még csak nincs is rajta sok felesleges avi&mp3 meg egyéb helyfoglaló. Tehát oda jutottam veszek bele egy nagyobb vinyót lévén nem vészes az ára.
Kérdésem az ,h T61-be ha jól látom sata vinyó megy, viszont azt nem tudom ,h a 7200as vinyó hangosabb lesz-e annyival amennyivel az 5400as lassabb?
szóval nem szeretném ,h a jelenlegi rendszerem érezhetően hangosabb lenne, ezért csak akkor veszem meg a gyorsabbat,ha az nem jár eget verő hangosodással. -
Shadowfax
addikt
válasz
Krissz22 #6513 üzenetére
1. Ezt az oldalt nézegesd még át: Troubleshooting Ethernet networking issues
2. Ultrabay slim meghajtó (=9.5 mm) kell bele (T sorozathoz), IBM/Lenovo gyártású. Más gyártókkal macerás próbálkozni, mert vagy a csati, vagy az előlap, vagy a vastagság nem megfelelő...
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne:
1. Van egy Thinkpad és az ethernet portja, folyamatosan letiltva van a windowsban, hiába engedélyezem, letiltva marad. Kiírja, hogy a csatlakozás nem sikerült. Természetesen nincs letiltva a biosban. Windows reinstall is volt, linux alatt sem működik. Lehet, hogy halott?
2. A Thinkpadekbe csak Lenovo / IBM optikai meghajtót lehet tenni, vagy lehet másikat is? Mit kellene nézni ennek a vásárlásakor? Pl. a slim meghajtók jók?
Köszi!
-
kerlas
tag
Üdv! Nyár óta van egy T61-em, amit előszeretettel használok ágyonfekve, vagy ölbe véve, aminek az lett a következménye, hogy az alján lévő Windows Vista Business matrica eléggé megkopott, az a kérdésem, hogy vajon van rá lehetőseg, valahonnan a pótlására?
-
gecsoz
aktív tag
válasz
---Lasali--- #6488 üzenetére
Passz.
Nekem is T400 van, de semi bajom vele, gyorsan indul, maradtam a Vista -nál, és az összes gyári progi is fut a háttérben.
Aktív témák
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest