Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
pepe76
csendes tag
Köszi, pontosan ez volt a problémám (Atheros wifi kari). Csak most néztem vissza, és már megtaláltam én is ezt a linket, sőt egész nap a wireless+linux témakörben okosítottam magam, ez a terület eddig homályos volt. Most már megy a wifi LEDje is, de az előlapi kapcsolót még nem sikerült aktivizálnom.
A lefagyás ma többet nem jött elő, és ahogy nézem a 2.6.28-as kernellel már az új atheros drivert lehet majd használni (ath5k), remélem azzal megoldódik ez is.
Sajna trackball ügyben nem tudok segíteni, nem igazán használom, ezért nem is állítgattam.
Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő