- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Suspend utan nincs wifi problema megoldasa (a thinkwiki.org-rol, ami tenyleg baromi sok jo infot ad TP vs Linux kerdeskorben):
[link]
Velelmezem, hogy Atheros chipsetes a wlan kartyad... azok bugzanak suspendbol visszajovet, de a linken a megoldas.
Nekem inteles kartya van, igy csak elvi sikon szolgaltam a megoldassal, a problemat nem tapasztaltam.A wifi lefagyas dolog szerintem Ubuntu feature lesz... 2 honap alatt egyszer mar nekem is elojott a T61en (7661-ZZN). De elotte a regi Asus-omon usb-stickes wifi megoldassal rendszeres fagyasok voltak hasonlo tunetegyuttes kisereteben.
Vegul, ha mar feljott a T61 vs. Ubuntu tema. A trackball neked (nektek) nem csinal olyat Ubuntuval, hogy hol mukodik a kozepso gombra gorgetes es/vagy trackball click hol nem. Nalam teljesen ad-hoc modon hol megy, hol nem megy. Trackball config fent van, rc.localban a szukseges echo-k megadva... Eddig nem jottem ra mitol van ez.
-
Innox
tag
Szia!
Szerintem biztosan a linux a ludas, mert nekem XP-vel semi ilyen hibát nem generál a gép. A wifihez a legújabb intel driver van fent. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e firmware-t frissíteni. Szerintem linuxos forumon lehet előbb találsz megoldást. Esetleg a CAPS-LOCK LED villogás jelenséget érdemes lenne kiguglizni, mert van ilyen troubleshoot gyűjtőhely biztosan.
Üdv: Innox
Aktív témák
Hirdetés
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest