Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Otisz
őstag
Szia!
Én a T40 árát 50 és 60ezer közé sorolnám. Többet nem hiszem hogy adnak érte.
Én a T41p-met 75ezerért adtam el. Elég sok ThinkPad-em volt már (most is az van).
Az X-es sorozatot kiváltképp kedvelem. Hurcolászás szempontjából jobb mint a T széria - bár ez utóbbi sem vészes 14"-ban.
Jelenleg egy X41-esem van. (volt X20-am, X31-em is)
A kérdés ugyebár az, hogy mennyi a rászánható kereted?
Amennyiben megteheted, akkor ajánlom én is az eBay-es szituációt, de add hozzá a vámot, áfát, kezelési költséget. Valószínűleg landolni fog a vámosoknál.Viszont ha megteheted, akkor az x300 űűűűber egy darab, optikai meghajtó is van benne, meg úgy alapból nagyon egyben van.
Nekem az x41-hez van dokkolóm, amit ha akarok akkor viszek magammal, de nem szokott hiányozni az optikai meghajtó menet közben.Az X-es sorozat tagjai is strapabíróak, így gondod ezekkel sem lenne. Volt már nekem 4és fél éves x31-em is, olyan külsővel, hogy nem mindennapi volt.
-
Dottore
addikt
Elsősorban nagyon attól függ milyen állapotban (karcolások, használatból eredő sérülések, stb.) van. Be kell látni, hogy ha jó árat szeretnél kapni érte akkor egy öreg laptopnak ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Spec. én ha tegyük fel tökéletes (ami lehetetlen persze) hibamentes külsővel rendelkezne, akkor 80 ezret nagyon jó árnak tartanék érte. Szerintem ez a maximum, de mondom, elvileg. Egy közepes elhasználódást feltételezve, 50 és 60 ezer között. Összehasonlításként a T42 az olyan 70 és 90 ezer ft között kapható.
Ha neked fontos a hordozhatóság akkor megéri cserélni, természetesen.
-
Shadowfax
addikt
az amerikai ebay-ről újonnan
Annak nem biztos, hogy érvényes lesz a garanciája itthon is.van-e értelme a méret miatt cserélni
Persze, hogy van. Viszont nyilván tudod, hogy az X6x sorozatú gépeknek nincs beépített optikai meghajtója, szóval lehet, hogy néha a dokkolót is cipelni kell.Ebből a szempontból (is) jobb választás lehet az X300 - könnyű, beépített ODD, és gyönyörű.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- 27% számlával! Lenovo L13 Yoga! Intel i5-10310U / 16GB DDR4 / 240GB Notebook!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő