- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Nézd csak mit találtam neked Hardware Interrupts ügyben.
-
Nand_i
tag
Sziasztok,
az utóbbi 1-2 hétben egy eléggé idegesítő dologra lettem figyelmes.
T61 14", intel vga, Xp sp3, legfrissebb driverek, legfrissebb bios. Főleg akkus üzemben, de hálózatról is valami eszi a processzoridőt (általában 20% fölött), emiatt persze csökken az akkus rendelkezésre állás is. Process explorer szerint HW interruptok jönnek, csak tudnám honnan.Külföldi fórumokon x61es esetében Daemon tools-t említik mint lehetséges bűnöst. Találkozott már valaki hasonlóval?
-
Otisz
őstag
válasz
Shadowfax #7094 üzenetére
Én 2 hete zongoráztam ezt végig.
Az X41-em garija a honlap szerint már lejárt, ellenben papír szerint még lenne rá 1 év.
IBM szervíznek írtam e-mailt, bekérték e-mailben a garanciapapír fotóját (fax is jó), és átírták az adatbázisban az időt, ami mostmár tökéletesen a valóságot tükrözi.
Úgyhogy ez a való világ -
Shadowfax
addikt
A miskolci szervizt inkább hagyjuk.
A ThinkPad R topikban Zola_ fórumtárs kb. két éve beszámolt arról, hogy az ő gépén is előbb kezdett ketyegni a gari a weboldal szerint, erre ő írt a központi szerviznek, el kellett faxolnia a garanciapapírt, oszt szépen átjavították a garancia dátumát a weboldalon is. -
yanna
addikt
Hi!
Nem néztem még utána, de szerintem kizárt, hogy valaminek a garanciája -ha sokáig áll a kereskedő raktárában- esetleg már a megvásárlásakor lejárt.Meg úgy rémlik, hogy ezek a garancia szövegek is úgy szólnak, hogy a vásárlástól számított...stb. Ezt a központi raktárból való kikerülés utáni, kereskedő általi regisztrációt nem is értem
-
-
Dottore
addikt
Igen, én is ezt mondtam Mészikének. Egy driver frissítéssel mindenképp megpróbálkoznék.
Ami a hozzáadott programokat illeti, csak a legszükségesebbeket használom. A driver update viszont hasznos, annak ellenére, hogy haszontalannak hittem. Ugye volt nekem egy problémám (a kapcsolat wireless mellett egyszer csak megszakadt, ezen csak a restart segített). Heteken át nem sikerült megoldani, viszont kíváncsiságból feltettem a driver update programot. Nézem ám, hogy a WLAN kártya drivere nem az elérhető legfrissebb amit le akar szedni nekem. Gondoltam legyen, új driver le, régebbi fel... hátha. Na azóta nem fagy.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
tototos #7083 üzenetére
Ez egy egyszerű progi, ami a VGA kimenetet kezeli.
Profilokat lehet létrehozni a különbőző képernyő beállításokhoz, hzogy melyik képernyőn milyen felbontás legyen, minden kijelző menjen, vagy csak az egyik, milyen színmélység, stb.. sok szenvedéstől megkímél, ha sokszor használsz projektort, vagy monitor a kimeneten, és sűrűn kell ki-be kapcsolgatni, illesztgetni.. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Shadowfax #7072 üzenetére
Fura. Nem lehet, a háttérben valami kiskeres gond?
Mondjuk esetleg kibontitták/használták a gépet, és Vista helyett feltette valaki az XP -t meg eltökítették a Recovery CD-ket?
Az én T400 -omon Vista volt, és Vista és XP recovery CD-k is ott voltak a gép mellett a dobozban.. -
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Dottore #7059 üzenetére
ööö.
Nekem is T400 -am van.
1. külön lehet be és kikapcsolni a WLAN és a WWAN kártyát, nem egyszerre
2. kártya berak, driver frissít a lenovo update -el, és minden müxik.nem lehet, hogy nem rakál fel minden Lenovo drivert, vagy esetleg valamit letiltottál, amire szükség van a WWAN adapternek?
-
tototos
addikt
Nálam pl az van hogy akitől vettem gépet ő ha minden igaz júliusban vagy augusztusban vette a gépet, de a lenovo szerint május 22-től indult a gar. Van garanciapapírom, bár nem tudom mennyit ér számla nélkül. Az októbertől érvényes amikor én megvettem a gépet, srác így adta el nekem. nem tudom hogy csak a garanciapapírral tudom-e érvényesíteni a fentmaradó 5 hónap garanciát
-
_ak_
addikt
Ha esetleg nálatok is elszállt volna az osd a legutóbbi hotkey (5.20.01) update után, akkor ITT találjátok rá a megoldást.
-
Shadowfax
addikt
válasz
neomorf #7076 üzenetére
Igen, ha bármi gond van, az első CD-vel kell bootolni, az behoz egy Recovery felületet, ott lehet választani több opció közül. Ezt a doksit érdemes még áttanulmányozni (Sipi kollégával készítettük régebben, pár dolog talán már más az új R&R-ben.).
Ha meghagyod a vinyón az ún. rejtett partíciót, akkor természetesen onnan is helyre lehet állítani az OS-t, kivéve persze, ha megsérült az a rész, vagy tönkrement a HDD. -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
neomorf #7071 üzenetére
Magadnak kell megcsinálni a Recovery CD-ket (minél előbb, annál jobb):
Start - Minden program - ThinkVantage menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re és 1 (esetleg 2) db DVD-re lesz szükséged. [link]matrica van a hátulján kóddal (mondjuk vistat ír,de xp van rajta!?)
Nem te vagy az első, aki mostanában ilyet tapasztal. Elvileg Vista Business/Ultimate oprendszerrel vetted, nem?
Mert ez esetben fordulj a szervizhez, ui. ha a rejtett partícióról kiírva a Recovery CD-n is XP lesz (ami valószínű), akkor jár neked eredeti Vista Recovery DVD is... szerviz@hu.ibm.com -ra dobj egy levelet. -
neomorf
csendes tag
köszönöm a segítséget. még vmi. nem kaptam win telepítőt, azt mondta a srác, hogy már évek óta nem adnak a gépekhez. matrica van a hátulján kóddal (mondjuk vistat ír,de xp van rajta!?), úgyhogy bizots eredeti. na, ha egyszer bedöglik (értsd lelassul mint állat) az op rendszer, hogyan tudom újrarakni. főleg a lenovos progik érdekelnek, amik fent voltak. meg persze az eredeti winfos is. vagy erre van recovery disk? az hogyan működik? ugyanolyan mint a windows install cd?
bocs a hülye kérdésekér!
-
Shadowfax
addikt
válasz
neomorf #7068 üzenetére
ThinkVantage programok leírása.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
neomorf #7068 üzenetére
A System Update-ben a letöltésre felkínált programoknál a view details-ban van egy rövid összefoglaló, hogy mit is csinál az adott program.
Szerk: Rájöttem, hogy lehet, hogy nme ez volt a kérdés
A gépre telepített programokat egyszerűen indítsd el start menüből, és amire nincs szükséged, szedd le. A start menüben listázott dolgok egyike sem szükséges feltétlenül a laptop működéséhez.
-
neomorf
csendes tag
na sikerült megvennem a T400-ast. kérdésem az lenne, hogy hol lehet utánanézni a lenovos progiknak. annyi féle-fajta van hogy szinte elveszek köztük. mi mire jó? vhol utána lehet nézni. amúgy nagyon tetszik
-
Otisz
őstag
Egy kérdésem lenne itt a mélyen tisztelt ThinkPad tulajokhoz.
Adott egy X41.
Próbáltam hozzá 5400RPM-es HDD-t keresni, de nem jártam eddig eredménnyel.
Ami viszont felmerült bennem. Próbálkozott már valaki a HDD helyére CF kártyát behelyezni? (16 vagy 32GB-osra gondoltam) Vagy esetleg SSD-t? (bár ez utóbbi jóval drágább lenne, emiatt a CF-es megoldást favorizálnám).
Gondoltam így egy kicsit megdobhatnám a sebességet, ami nem jönne rosszul.Bármilyen infót szívesen fogadnék.
yanna: van lehetőség átiratni a garancia dátumát a megfelelő időpontra, ilyen esetben a vásárlási papírokkal kell felkeresned az IBM szervízt, és segítenek.
-
Mészike
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék:
Ma majdnem bekerült egy ilyen a gépembe: http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9087
Betette a srác, elindul a gép, de se wifi, se bt, se mobilnet -> lehet szar a kártya (akkor lett kibontva), nembaj, kibont másik. Az se megy! Na most mi van?
Lenne valami tiltás a notiban gyárilag? Vagy mi a helyzet vele?
BIOS-ban néztük, de csak együtt lehet a wifi, és mobil részt on/off -ra állítani.
Szóval most megint elkeseredtem...
Vettem egy üzleti notit, de szarabbnak érzékelem az lcd-jét, nem megy benne a mobil modem. -
MartinRS2
csendes tag
sziasztok!
Ibm garanciát kell honosítani illetve névre írni mint a dell gépeknél? vagy itt hogyan kell igazolni/érvényesíteni a garit? -
Gondwana
addikt
USB dilemma: a teljes cucc (HDD + USB host + USB kliens + komplett drótozás) ellenállása 10 Ohm lehet. Ha azt a vékony, párlicnis retket adják USB kábelnek, ami akár fél/egy Ohm is lehet, az már 5-10% bukás egy olyan rendszerben, ahol ideális esetben is 120% körül kellne üzemelni.
Bezzeg a firewire... Egyes kártyákon még molex is volt. -
Dottore
addikt
A cégnél a saját gépemen nekem sem működött, míg a munkatársam gépén igen, a laptopon nem, míg az itthonin igen. Egy közös pont van abban, hogy mindenhol probléma nélkül üzemel, ez pedig egy rövid kábel. Nekem ezek után nem lehet más konklúzióm.
Következésképp vegyél egy boltban egy 20 centis kábelt és megkapod a választ. Arra, hogy tévedtem, vagy arra, hogy igazam volt. -
gecsoz
aktív tag
válasz
Dottore #7043 üzenetére
és az mitől lehet, hogy az IBM -es külső HDD -m, amiben egy hitachi 80GB -os 2,5" -os ATA -s HDD van, a T41 -el meg a T400 -al megy egy kábellel, míg ugyanazokkal a gyári kábeleivel más asztali gépekkel és más laptoppal csak 2 kábellel megy?
IBM/Lenovo asztali géppel még nem teszteltem
-
Dottore
addikt
válasz
csepike00 #7041 üzenetére
Elég egy kábel is, mert mint írtam már egyszer, a kábel hossza és minősége is befolyásolja a szükséges áram mennyiségét. Ha rövidet használsz nem lesz gond. Nekem két külső HDD van használatban, egy Samsung 120 GB, és egy Seagate 80 GB. Mindkettő gond nélkül működik a pár száz forintért már megvásárolható 30 cm hosszúságú USB kábellel. A hozzáadott gyárihoz már kell a másik is mert máskülönben nem üzemel.
Pár éve számtech boltban dolgoztam, és elhiheted van pár darab USB kábel a fogasra felakasztva, szóval tudom mit beszélek.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
csepike00 #7041 üzenetére
olyan dokkoló egység kell ami a te gépedhez való., és akkor az tuti jó a te gépedhez
vagy egy sima USB elosztó.De a helyedben egérből bluetooth -osat vennék,és akkor nem kell vevő egység hozzá.
A külső HDD -hez lehet elég egy kábel is!Nekem is van egy (igaz IBM) külső 2,5" -os HDD -s 80GB -os USNB -s HDD -m, és ahhoz is van adat meg tápkábel., és asztali géppel csak úgy müxik ha mindkettőt használom, de a T41 -emmel és a T400 -ammalis müxik rendesen akkor ha csak az adat kábelt dugom be. (lehet nagyobb teljesítményű a laptopok USB portja mint az asztali gépeké?)
Így akkor az egérnek nem kell USB, a külső HDD -nek is csak egy kell, és akkor így még van 2 db USB -d a pen drive oknak
-
csepike00
csendes tag
Azért gondoltam, hogy esetleg kevés, mert ha ugye egy portban van az egér vevőegysége, marad kettő a bal oldalon. Én a netről amit letöltök (és szinte mindig töltök), akkor azt külső vinyóra szoktam vágni, ami egy thermaltake 2,5'-os külső keret benne egy régebbi notivinyóval, és az két usb-t foglal. Pontosabban csak egyet, mivel egyről kapja a tápot a másik pedig ilyen átalakítós, mintha egy hosszabbító lenne. Ok, még mindig marad egy usb, amibe egy pendrive-ot bele tudok dugni, de gyakran használok 2-3 pendrive-ot...
Ezért egy másik dolog is eszembe jutott a port replikátor. A port replikátor nemtom van-e valakinek megéri azt a 30-35-öt, amennyiért vesztegetik? Mert az ad plusz 4 usb-t ha jól láttam, nyomtatóportot, meg minden hasznos dolgot. Nekem elég lenne egy alap csak nemtom, hogy kompatibilis-e. -
piroskacsa
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #7039 üzenetére
Igen, pont az ArchiCAD miatt félek, ugyanis:
"very bad experience with on-board intel graphic cards. Definitely avoid the latter."
ez az idézet graphisoft rendszerkövetelményi oldaláról van.
Azért kérdezgetem, hogy hátha valaki használja, és fel tud vidítani, hogy ezzel a kártyával nem olyan rossz a helyzet.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
piroskacsa #7037 üzenetére
AutoCAD-del nem lesz gondod, ArchiCAD-es fórumokon vagy a honlapján nézz utána, hogy mennyire és milyen 3d gyorsítást használ. Simán lehet, hogy dual vga-val nem fog sokkal jobban menni, mert vannak olyan progik, amik csak a "munka" kártyákat támogatják (Quadro, Fire).
A renderelést meg úgyis a processzor végzi. Szóval nem kell annyira elkeseredni, évekkel ezelőtt is dolgoztak ilyen programokkal ennél a laptopnál 10-szer lassabb gépen is. -
piroskacsa
csendes tag
Köszi, írok privit tipusszámmal.
Ütni vágni nem akarom, csak használni, az meg magában hordozza az ütés lehetőségét magamat ismerve. Na nem falhoz vágásra kell gondolni. De nem is csipesszel bánnék vele.
Középkategória felbővítése nem is biztos hogy megoldás. Anyaghasználat, belseje megtervezettségén nem fog javítani hogy több ram-ot tesz bele az ember. Legalábbis reménykedem benne, hogy egy felsőkategóriás gép tényleg minőségibb minden tekintetben mint az alatta lévők.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7033 üzenetére
Esetleg adj egy pontos típus számot, hogy milyen gép érdekelne, utánakérdezek, mennyiért lehetne beszerezni..
Igen, nekem is ez a bajom.
Oké, hogy ha valakinek kevés pénze van, és nem akar sokat, akkor megvesz egy 120e forintos fujitsu.siemens laptopot, és vcígan elvan vele pár évig.
Viszont a netbook -nak semmi értelmét nem látom, mert szerintem a 7" -os meg ilyen kijelzők hazsnálhatatlanok, a 10" -osok ára meg annyi, hogy ha egy tizest rádob az ember akkor kijön a legolcsóbb fusi 15,4" -os, ami jóval használhatóbbA közép kategóriában meg úgy érzem, hogy az ár megy felfelé, de sokszor jelentősen többet kell érte leszurkolni, mint amennyit a gép ér. És ha egy közép kategóriás gépet felbővítesz úgy, mint ahogy egy üzleti gépet akkor szinte közel hasonló árra jutsz el..
Valahogy ezeket a középső kategóriában lévő gépeket úgy érzem, mintha a cél az emberek lehúzása lenne..
Eseteg még azt tudom mondani, hogyha nem akarsz várni, hogy nézd meg az R500/R400 -as szériát. Azok is jó gépek, ha nem akarod nagyon ütni - vágni, és nem annyira fontos a preztizs érték, akkor az is ugyanolyan jó, és árban jóval barátibb..
Bár ezt pont én mondom, aki inkább vártam, csak hogy T400 -om lehessen
-
piroskacsa
csendes tag
Pontosan, én is ezt látom, hogy vannak a kis gépek netezésre, abból is van 2-3 féle, egyik ami legalább azt kibírja, illetve vannak ár alapján a lazán duplájába kerülők, ha nem többe és azok se biztos hogy kielégítenek minden igényt. Az ok, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ez alapján a nagyon olcsóakon mit fizet az ember? Inkább várok, meg ráfizetek egy picivel többet mint megvegyek valamit, amire csak kidobtam a pénzem.
Először renew-okban gondolkodtam, remélem azért az ebben a topicban nem számít istenkáromlásnak. De ezekből se elérhetőek már a komoly gépek.
Ezért most próbálok keresni olyan ismerőst aki tud áfa nélkül vásárolni, De még az se viszi le túlságosan egy 400.000 Ft -os gép árát, de mivel szükségem van egyre, előbb utóbb, de inkább előbb. Tehát most ezen ügyködök. Az is több mint a semmi, már ha egyáltalán lesz ismerős, de bízom benne.
Gondolkodtam külföldről behozatalon, de olyan magas árfolyamon van az euró meg a dollár is, hogy úgy is drága. A helyzet nem tudom mikor fog megváltozni, ha egyáltalán megteszi, de ez megint egy másik probléma.
Majd kiderül mi lesz, az biztos hogy nehéz döntés lesz.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7030 üzenetére
Igen, nagyon nehéz ügy.
Nekem is ez volt a bajom, ezért esett ki a T61 -es széria.
T41 -em volt, T61 -re szerettem volna lecserélni, de nem volt rá pénzem, plusz 1,5 évet vártam a cserével.. addigra meg ugye jöttek a T400 -ak, így végül az lett belőle.Sajnos egyre inkább úgy érzem, hogy vagy vannak a nagyon olcsó gépek, vagy a nagyon drágák, és a középkategória kezd kihalni :|
Mondjuk főleg most 286 Ft -os euró árfolyam mellett meg aztán pláne fent vannak az árak.. nekem még jóval a mostani ár alatt volt a T400 -om..Nem tudsz úgy vásárolni esetleg valamilyen cégnek, ismerősnek a nevére, hogy az ÁFA -t vissza tudd igényelni?
Én így csináltam.. -
piroskacsa
csendes tag
Köszi,
ezzel csak az a baj, hogy a keret 250e körül van (sírva 300e), és ahonnan venném a T500at, ott Intel X4500 HD -val van. A dual VGA-s gépek pedig nem férnek bele a keretbe. Próbálok ebből a pénzből kihozni egy tartós munkaállomást, de vagy a külső, vagy a belső rovására megy. Nem hittem volna, hogy ennyi pénzből nem lehet kihozni egy minőségi, minden szempontból megfelelő gépet. Úgy tűnik, nagyok az igényeim, de legalább van miből leadni. -
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa #7015 üzenetére
Ha veszel egy T400 -at, dula VGA -val, akkor az tökéletes lesz, és simán jó lesz ég vagy 3 évig a teljesítménye is a P8600 procival..
-
gecsoz
aktív tag
válasz
csepike00 #7002 üzenetére
1. Igen, megéri a két VGA -s modell, lényegesen gyorsabb az ATI kártya már egyszerűbb játékoknál is látszik, az intel 4500 pedig jóval kevesebbet fogyaszt, ha épp az az igényed.
2. Csak VISTA alatt működik a VGA kártya váltás!!!
3. Az USB portból a 3 pont elég.. főleg ha wireless egered van.Minek az a sok USB?
4. nem baj, hogy közel vannak. Ugyanis van egy ami külön van jobb oldalt, de amúgy sem teszel egymás mellé két vastag USB -s cuccot, hisz minek? Wireless, WAN, bluetoot, minden benne van a gépben, mihez hazsnálnál sok USB-s kiegészítő ezsközt?
5. Totális szikrázó napsütésben nehezen olvasható a kijelző, de még mindíg jobb mint az ASUS -ok tükröződő kijelzője.. ideg betegséget kaptam mikor egy köcsög az Intercity -n egész úton filmet nézett az ASUS gépén és a kijelzője a szemembe irányított minden napfényt az ablakból..
Mellesleg Debrecen-Budapest vonatúton kb az út kétharmadánál lemerült, míg nekem az út végére csak 50% -ig csökkent az aksiszint -
gecsoz
aktív tag
5.9000 Huf volt a Thinkpad Laser Bluetooth mouse
2 hónapja van benne a két elem amit hozzá kaptam (2xAA) és most van 49% -on a töltöttsége úgy, hogy napi 8 órát minimum hazsnálom.
Nagyon jó, mert lemegy energiatakarékosba ha nem hazsnálod, és a driver jelzi az elemek állapotát, és riaszt ha merül.
Sokkal job min bármilyen más, drágább wireless notebook egér.. -
piroskacsa
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #7006 üzenetére
Köszönöm.
Igen, egyetemre járok egyelőre (Auto és ArchiCAD-re kellene),de nem csak derékszöget rajzolnék vele. Illetve azt értem hogy nem lehet soksok évre előre megvenni egy laptopot, de azért végzésem után 1-1 bonyolultabb feladatot is csak megcsinálnék vele. Inkább beáldozok most még pár tízezret, ha az jelent +2-3 évet a használhatóságában a gépnek. Arról nem is beszélve, hogy azért egyetem alatt is meg kell izzasztani 1-2 feladattal.
-
Mészike
aktív tag
Közben találtam egy opciót:
Az Inteles VGA beállításnál van az energiatakarékosság. Azon állítottam, és jobb lett valamivel a képminőség akkus üzemben. Viszont még mindíg fura nekem -
_ak_
addikt
válasz
csepike00 #7000 üzenetére
Persze, h számít a plusz egy év! Tapasztalatom "szerencsére" nincs a szervizzel kapcsolatban, gyakorlatilag nem rég vettem meg az első thinkpadem, de több helyen is megnyugtattak, h korrektek.
A 3 USB, eddig nekem mindig elég volt, persze nem bánnám, ha több lenne, de azt olvastam, h az átterveztet hűtés foglalta el a helyet és őszintén, ennek jobban örülök, mint esetleg még egy USBért. Hőfokokat nem igazán mértem, de az tény, h halkan jár a venti és ez is egy piros pont.
A kijelző fényereje, meg szerintem teljesen elfogadható,nekem nem tűnt fel, h sötétebb lenne az átlagnál, de az nem vita téma, h led világítás több szempontból is ideálisabb.(fényerő/fogyasztás)
A videokari elégségességéről nem tudok nyilatkozni, én inteles verziót vettem, nekem az bőven elég. A hibrid vga megoldás, meg energiatakarékossági szempontból érdekes. Pár kattintással lehet váltogatni a 2 közt , az intel kevesebbet fogyaszt, mint az ati.
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #7007 üzenetére
hat ez tuti nem fog a legvaratlanabb pillanatban lemerulni, van toltottseg jelzoje.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
piroskacsa #6989 üzenetére
AutoCAD (2D) és SolidWorks (3D) gond nélkül fut egy T60-on (amiben Intel GMA 950 van), szóval X4500-on biztos jó.
Persze attól függ mekkora projekteken dolgoznál, de kérdésedből úgy tűnik, hogy ilyen egyetemi szintű dolog lenne, arra meg bőven elég. -
evone
őstag
lejart az idolimitem. na mind1 iderakom:
ITT egy kep, amin latszik hogy mekkora.
-
evone
őstag
6000ert vettem ujonnan. a boritas tapintasa olyan mint a T szerias thinkpadeknek. de nem gumis sztem. a gombok marhara halkak. ez elott egy vezetekes razer diamondbackem volt, es azert erzem a valtast, de osszeseggeben tetszik es egyelore nem bantam meg. kenyelmes a fogasa is, es a sulya is teljesen jo. raadasul 1 sec alatt hasznalatba lehet venni, mintha csak bedugnad az usbbe az egeret.
-
csepike00
csendes tag
-
csepike00
csendes tag
válasz
csepike00 #7000 üzenetére
Ja igen még egy dolog. Az én összehasonlítási alapom egy Asus n80vn. Ami engem kicsit aggaszt, az a kevés USB port melyek mellesleg egymáshoz túl közel vannak elhelyezve a thinkpadben. A másik pedig a kijelző. Azt is olvastam, hogy nem túl fényes a kijelzője, outdoor nehezen látható...tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mert az Asusban led-es háttérvilágítás van és nagyobb felbontású kijelző....
Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Autós kamerák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest