- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
-
-
Shadowfax
addikt
ez akkor most hasonló szolgáltatást takar mint az Active Protection, csak itt a winyóba van a szenzor, és saját programmal (gondolom) olyan notikba is működik, amikbe nincs mozgásérzékelő?
Igen, ez így van.Nos, visszatérve az előző kérdésre, találtam egy érdekes felvetést a thinkpads.com fórumán ill. a thinkwiki-n is.
HD-APS requires a hard-disk with head unload ramp technology and also support on the hard-disk firmware to unload heads without flushing the disk cache. This is required, because as soon as the APS system detects a shock is imminent, the system has less than 500ms to prepare for the shock.
Unloading heads without flushing the cache is done using the optional Unload Immediate feature of the IDLE IMMEDIATE ATA command. It finishes whatever sector write is in-flight, and immediately moves the heads to the unload ramp. Without this command, hard-disk APS cannot be trusted, as disks with big caches can take a lot of time to write it all to disk.
So far, only hard-disks with IBM APS firmware (...) have been found to implement all the necessary functions. [link]
Magyarul a vinyónak még IBM firmware-rel is rendelkeznie kell, hogy helyesen működjön az APS. -
PLacc
senior tag
Nekem van egy 7200-as 100GB-s Hitachim, de akár hiszed akár nem, a 5400-as 250GB-s WD Scorpio jobb adatátvitelt produkált peakben is és átlagban is.
A 7200-as előnye egyedül a gyorsab hozzáférés a nagyobb fordulat miatt. De hangosabb kicsit, és sokkal jobba melegszik.
Ipon-ba nézz szét, HDD-kre jó áraik vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyarított bill gar
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest