- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Hogyan és hol lehet megnézni, hogy egy gép garanciális-e vagy sem? Szériaszám vagy típusszám kell hozzá, ha jól tudom.
Egy pontos link-et megköszönök, ha valóban annyiból áll az egész, hogy bepötyögök pl. egy ilyet: TYPE 1234-ab6 és megjellenek az infók róla? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Van egy T21-em, amit igazán csak pár napja kezdtem használni, de mára már nem tudom.
Azt történt, hogy véletlenül letörlődött a boot patició(nem én csináltam), majd fogtam és újra raktam az xp-t( mondjuk ez jól is jött).
Aztán egy napi használat útán elkezdett lefagyni. Virusirtót éppenséggel még nem tettem fel rá.(jó esetben virus lehet)
Olyannyira lefagyott, hogy már be sem tud tölteni, mert közben mindig fagy.
Xp-t megint újra fel, de hülyeséget csináltam mert egy másik könytvárba tettem fel, hogy az adataim ne vesszenek el.( a telepítgetésben egyáltalán nem vagyok otthon)
Szóval most két helyről tudnám az xp-t betölteni, de így is állandóan megfagy.
Hogy tudnám az egészet előlről kezdeni, hogy kiderüljön hardver hiba vagy más dolog ez.
Ha bármilyen ötletetek van, előre is köszönöm, mert nem igazán vagyok jártas a dolgokban( remélem nem ment tönkre a gép)
Aktív témák
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest