Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Hogyan és hol lehet megnézni, hogy egy gép garanciális-e vagy sem? Szériaszám vagy típusszám kell hozzá, ha jól tudom.
Egy pontos link-et megköszönök, ha valóban annyiból áll az egész, hogy bepötyögök pl. egy ilyet: TYPE 1234-ab6 és megjellenek az infók róla? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Van egy T21-em, amit igazán csak pár napja kezdtem használni, de mára már nem tudom.
Azt történt, hogy véletlenül letörlődött a boot patició(nem én csináltam), majd fogtam és újra raktam az xp-t( mondjuk ez jól is jött).
Aztán egy napi használat útán elkezdett lefagyni. Virusirtót éppenséggel még nem tettem fel rá.(jó esetben virus lehet)
Olyannyira lefagyott, hogy már be sem tud tölteni, mert közben mindig fagy.
Xp-t megint újra fel, de hülyeséget csináltam mert egy másik könytvárba tettem fel, hogy az adataim ne vesszenek el.( a telepítgetésben egyáltalán nem vagyok otthon)
Szóval most két helyről tudnám az xp-t betölteni, de így is állandóan megfagy.
Hogy tudnám az egészet előlről kezdeni, hogy kiderüljön hardver hiba vagy más dolog ez.
Ha bármilyen ötletetek van, előre is köszönöm, mert nem igazán vagyok jártas a dolgokban( remélem nem ment tönkre a gép)
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest