- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
Shia-ko #6955 üzenetére
Nem tudok olyanról, hogy lenne S-video kimenet bármely dokkolón lenovoéknál. Nem, DVI akkor jó, ha van DVI vagy HDMI csatlakozó a TV-n. D-SUB (alias VGA) is akkor, ha van a TV-n ilyen csatlakozó. Lehet mindenféle átalakítót kapni a neten a VGA csatlakozó átalakításához, de ezek kétségesek, nem ajánlanám őket.
Üdv!
-
Mal[AC]
csendes tag
válasz
Shia-ko #1843 üzenetére
Köszi a segítséget, csak sajna nem igazán értem, hogy mit írtál
Ha megkérlek, leírnád valahogy másképp. hogy én is megértsem?
Azt sikerült kivennem, hogy magyarul, ha klónozom, és kicserélem a klónozott lemezre az eredetit, akkor nem fog elindulni a windows, mert nem találja az indítót, vagy valami ilyesmi?
Azt meg végképp nem értettem, hogy hogyan kell ezt kiküszöbölni, mit kéne az xp cd? ről visszamásolni?
Előre is köszi -
Shadowfax
addikt
válasz
Shia-ko #1774 üzenetére
Sajnos pont a T43-masba nem tehetsz akármilyen vinyót. Bővebben: [link] [link] [link]
Elvileg firmware frissítéssel megoldható a dolog, gyakorlatban azért jobb, ha megfelelő vinyót választasz:
Tapasztalatok szerint ezek nem sikítoznak 2010-es errorral bekapcs után:
Seagate ST9120821A (120GB 5400RPM)
Seagate Momentus 7200.1 ST980825A (80GB 7200RPM) on T43 with BIOS 1.23
Seagate Momentus 7200.1 ST910021A (100GB 7200RPM) (one user reports success, another reports failure; see here too).
Fujitsu MHV2060AH (060GB 5400RPM)
Fujitsu MHV2100AH (100GB 5400RPM) on T43 with BIOS 1.23
Fujitsu MHV2120AH (120GB 5400RPM) on T43 with BIOS 1.27
amargo kolléga már cserélt vinyót a T43-ban, ha erre jár , biztos beszámol a tapasztalatairól. -
Shadowfax
addikt
válasz
Shia-ko #1552 üzenetére
Ezt olvastam egy másik fórumon, január 4-ei bejegyzésként. Ez tényleg így van? Ha beviszem a kb. fél éves T43-amat, akkor rátolják a Vistás recoveryt ingyen?
Az klassz lenne, de sajna nem.
Amire emvy kolléga utalt a másik fórumon, az a Windows Vista Express Upgrade program, ami a 2006. október 26. és 2007. március 15 között XP-vel vett új Lenovo (3000 és Thinkpad) PCkre és notikra vonatkozik. Bővebben: [link]
Felraktam a rescue and recoveryt, és csinálni akartam DVDkre egy full rendszer mentést, de a repair disk után megállt, hogy nem fér rá a célra a cuccos. Magyarul nem képes darabolni a backupot?
De képes. Annyi dvd-re másolja, amennyire kifér, s folyamatosan kér újat, míg ki nem írja az egészet. Ha még nem csináltál az R&R-rel mentést, akkor készít először egy Rescue Media cd-t, ha kész, kilöki, kér új dvd-t, s kezdi menteni a backupot, ha betelt, kér új dvd-t, stb. -
Shadowfax
addikt
Látom, megkérdezted a másik fórumon is. Ha esetleg Fődudu utsó javaslata se jönne be, próbáld meg ezt:
1. Fn+F7 (Megnyitja a Presentation Managert), klikkelj a ''Manage Scheme''-re,
2. Jelöld ki a ''My Normal Settings''-t,
3. Klikkelj a ''Capture''-re, s a felbukkanó ablaknál az Igenre.
Hope that helps. -
Shadowfax
addikt
lletve azon filózom, hogy ha a mostani rendszert mentem le a beépített progival, ami úgyis aktuális lenne, hogy legközelebb ne legyen annyi macera a telepítésnél, akkor kell-e a recovery partíció?
Végülis a mostani állapotról is csinálhatsz egy mentést, s ha gond van, erre az állapotra vissza tudod állítani. Viszont a gyári állapotot nem tudod visszaállítani, ami egy esetleges eladásnál lehet, hogy játszana...
Herby-t elég rég láttam errefelé, de ha keresgélsz ebben a totyikban, megtalálod a nevét, s az adatlapján az emilcímét.
Én meg remélem, nem fog s*ggberúgni, amiért ajánlgatom őt.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Véletlenül?
Azért az annyira egyszerűen nem megy szerintem.
S most mire gondolsz? Windows reinstallhoz kell? Ha megcsináltad korábban a Recovery CD-ket, akkor arról megy.
Ha meg a rejtett partíciót akarod visszavarázsolni a vinyóra, ahhoz szervíz kell. De nem biztos, hogy ingyen megcsinálják, elvégre ez a felhasználó hibájából történt.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Bluetooth hangszórók
- Hardcore café
- Redmi Note 13 4G
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest