Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Neja
csendes tag
válasz
Atlantis #1021 üzenetére
Ez a kijelző és felbontás dolog érdekes, ugyanis a linken amit Flashcash adott, csak 14.1''-os XGA (1024x768) vagy SXGA+ (1400x1050) felbontású T42 van. Az én notim szintén XGA felbontású, viszont tuti, hogy 15''-os. A táblázat szerint UXGA felbontású 15''-os T42 van. Az enyém nem ilyen. A lényeg viszont az, hogy 8 pixelhibától cserélik a kijelzőt, nagyobb felbontású LCD esetében pedig még több hibás pixel kell hozzá.
Zavarni engem sem zavar a dolog, mert írtam is, hogy nem zavaró helyen vannak (pont az XP kék tálcájára esnek), illetve a harmadik, ami magasabban van, az pedig csak egy bizonyos szögből látszik.
Természetesen csak emiatt nem fogom eladni a gépet, ezt csak első felindulásomban írtam, de mindenesetre bosszant a dolog. Nem tudom, hogy a többi noti márka esetén mennyi az esély pixelhibára vagy mekkora az LCDk meghibásodási aránya, de én kicsit csalódtam, ezért is írtam dühömben elsőkörben az eladást. Mindezektől eltekintve elégedett vagyok vele.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest