Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
The Province of Skyrim and its Notable Locations
Képként, és letölthető PDF-ben is!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
GeneraL_XTX
veterán
Egyre több bebugosodó küldetésem van
Van egy olyan amit már megcsináltam, mégsem tűnik el a naplóból, most meg Aela-tól kaptam egy küldit amihez hozzám társul(és nem lehet az istennek sem elküldeni) és az egyik alagútban nem hajlandó tovább hönni, ha meg felszedem a tárgyat nélküle akkor nem teljesül a küldetés
Jöhetne már a patch
-
raus
aktív tag
Összefoglalva nekem nagyon bejön a Skyrim ugy ahogy van. Nem moddolom mivel alapon is gyönyörü es csak elrontanam a hangulatat a különbözö textura modokkal.
Adepten tolom egy Imperiallal. Inkabb warriorkodom de azert a magicka is jatszik. A ketkezesre, staminara, healthre, magickara, lockpickre, heavy armorra, destruction-restoration-alteration-conjurationre gyurok es egy dwarwen barddal vagy egy soultrappos tüzes waraxe-szal + ketkezes sebzest növelö kezvedövel kemenyen kivegzem az ellent. Csak nehany nagyobb tag meg több egyszerre ha tamad akkor szorulok de altalaban gyözöm. De meg igy is van helyszin ahova inkabb nagyobb szinten terek vissza. Van egy elder's cairn nevü dungeon ahol 2 ceremonial weapont kell egy ajtoba tenni es bemenni egy helyre ahol egy ujabb shoutot lehet talalni es meg kell ölni egy keleth nevü szellemet. Na onnan inkabb eljöttem mert nem birok vele. Van egy szolgaja aki meg summonol valami dögöt es harman rontanak nekünk. Inkabb feltapolva terek oda vissza kesöbb. Lydia a kiseröm panceljat es fegyoit is fejlesztem. Lenyeg hogy potionöket, staffokat is adok neki mert hasznalja öket. Peldaul egy zombi staffot adtam neki nemreg es rendszeresen feleleszt halottakat harc közben ami jol jön. Meg egy frost staffot is es lesokkolja a tagokat nekem en meg könnyebben vegzek velük. Valamint ha raktarozom nala a heath potionöket akkor ritkabban döl ki illetve azota nem hal meg. Mert elötte elöfordult hogy meghalt, az összes szajre meg ugye nala van, aztan nem maradt mas mint ujbol betölteni a korabbi mentest. -
TTomax
félisten
Ez adja eddig a legjobb képet... éles,de nem bántó,színek rendben,és az fps-t sem bántja... szuper!!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Źşë'
addikt
sztem ez mocskos jól néz ki, olyan mintha egy kicsi bumpmappot kapna )
(#3488) Keldor papa wtf nem gyenge, óriásszúnyog irtás volt lehet sokat permetezték a távoli búzamezőket a helyi parasztok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Neoteric
addikt
Hogy tudnám elérni h Riften-ben is engedjen házat venni?
Jarlnak nem tudok csinálni semmi questet, a Jarl csicskájának már megöltem 3 dragont 3x500 Goldért, helyieknek csináltam kis questeket, de semmi..PSN: ne0teric_sAN
-
Enton
addikt
Nekem riverwood-ban van most éppen három darab, habár csak csonti.
De mikor odaugrok akkor mindegyik így remeg meg mocorog, tisztára mintha még élnének."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
keIdor
titán
Megházasodtam. Megyünk vissza Whiterun-ba és nézem magától egy döglött sárkány pattog a főtéren, mondom wtf szép kis bogár...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daneel92
tag
sziasztok!
az ilyen füsteffekteket nem tudjátok, hogy kell kikapcsolni? mert szinte biztos vagyok hogy városokban és ilyen mocsaras helyeken emiatt megy le marhára az fps!Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Mukorka
addikt
Pár kép estére. Dawnstar szélén, Pózer ló ,Whiterun, Dragonsearch ,hentelés után
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Zolás
addikt
Egy gyor körkérdésem lenne. Spoiler
Megszereztem a Broken Azura Start. Ha a csajhoz viszem, bele kell ugrani a csillagba lenyomni a benne lévő vámpírakárkit, és fehér csillagot kapok. Ha a fogadóba a varázslóhoz viszem, akkor fekete csillag lesz belőle. Melyik a jobb nekem? A fehér vagy a fekete? Mi a különbség?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mukorka
addikt
2 fps-t bukok miatta, injectorral vagy 4-5-öt is veszettem. Érdekes az új driver, cf teljes bukás , villogó kép meg minden világos mint az állat de ha kikapcsolom a második vga-t akkor simán jóval több fps-t kapok mint az előző driverrel ahol gyárilag letiltották ehhez a játékhoz
Hogy raksz be így képeket? Ilyen skill nekem is kell
-
Qru
MODERÁTOR
válasz mpierre #3473 üzenetére
Tradelj vele. Amit adsz fegyót meg páncélt azt felveszi szépen, jól nevelten.
mod: E-vel párbeszédet kezdeményezel vele és alulról a második lehetőség.
To all: Nekem amúgy kicsit hiányzik hogy a fegyók nem romalanak, mint az Oblivionban. Ha félórát csapkodok egy sziklát az üveg karddal akkor sem lesz baja.
mod2:
Ilsyde: Az zászló a falon tiszta NWN 2 logo koppintás.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
mpierre
veterán
válasz wikings2 #3471 üzenetére
L a s s a n o l v a s s.
Tényleg a kísérőt, hogy lehet felfegyverezni? Valami templomban került mellém egy töketlen fószer, aki megpusztult. Puszta ököllel ugrott neki az ellennek...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
Ilsyde
őstag
Ez a shader-cucc nem olyan rossz. Elvileg azért is kulonleges mert nincs kihatással az fps-re:
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Körülbelül ahogy én észrevettem.
56 órám van benne és a 9 edik óra óta vagyok vérfarkas.
Eddig körülbelül úgy funkcionált ez a dolog nálam mint +1 kurva jó képesség. Hátrányom semmi sem volt belőle.
Járok kelek. A lényeg hogy ha használod ne nagyon használd olyan szituációkban ahol városlakók láthatnak meg (mivel ekkor azonnal 1000 aranyas vérdíjat tűznak ki rád a városban)
Igazából ez se nagy probléma. Berágtam ma délután és leirtottam az egész várost, és kiírta hogy megszűnt a vérdíjTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz wikings2 #3460 üzenetére
Riften-ben lehet valami, nekem általában csak akkor crash-el ha a Ragged Flagon-ba megyek be vagy jövök ki. Apropó fősztori vége felé lesz még egy rész ahol Esbern dumál az ő sajátságos( értsd bugos) stílusával na ott hajlamos beakadni a script és nem megy tovább a játék - sűrű mentés ajánlott!
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Skyhunter
őstag
Mammut tusk-ot érdemes megtartani, ha nem, kinek lehet elpasszolni?
-
Ilsyde
őstag
válasz #19617792 #3457 üzenetére
Naja, a shock meg a frost az nagyon durva tud lenni. Lelassulsz és eltunik a staminád is
Attól fugg hogy mi ellen harcolsz, van 20-as meg 40-es szintu varázsló is. Nálam éppen most ugrott az ellen szintje... egy szem nekróval alig bírtam el, úgy tolta magából a jeget. Elotte odarohantam és egy-két csapásból leterítettem oket, ezt meg alig bírtam megkozelíteni
-
danih
veterán
Eljutottam oda, hogy felajánlották, legyek én is vérfarkas.
Kérdésem, hogy érdemes-e? Előnyök-hátrányok milyenek? Mert pl. a vámpír lét kemény hátrányokkal jár, egy idő után már a városokba sem mehetsz be. Én pedig nem szeretném, hogy romoljon a megítélésem. -
wikings2
őstag
Mostanság amióta felfedeztem Riftent elkezdett nekem is desktopra crashelni, de előtte sose csinálta. Érdekes. Visszalépve egy felfedezés előtti mentésre játszottam 2 órát (szimplán észak felé kalandoztam el) és semmi baj sem volt. Riften felfedezése után meg 30 percenként crash.
Ez logikátlan :\Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Most rendesen lecopatott 2 fire mage. Vérfarkasként sem tudtam alázni őket, ami nagyon kellemetlen érzés.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
törölt tag
értem, erős védelem kell, mert főleg Master nehézségen tolva, így 26-os szinten már olyan erősek a magek ice spice és más frost varázslataik, hogy nem sokáig bírom. enchantolnom is kell majd valami jól védőre. a tűz támadások még nem túl veszélyesek, de a shock az, ami még megfingat. vedelhetem a potionöket, hogy megmaradjak.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz #19617792 #3453 üzenetére
Kétkezesekkel tolom én is, csak gondoltam megemlítem a pajzsot
Daedric-hez én is úgy "szereztem" szíveket innen-onnan mert daedra ellenfelet még nem láttam. Szerencsére csak 5 darab kell a teljes szetthez, az upgrade-hez meg elég az ebony.
Ebony rudakat tudsz venni a kovácsoknál meg a general store-okban! Amint eléred azt a szintet (tehát tudnál ebonyval kovácsolni), az árusoknál is megjelenik termékként és kalandozások kozben is találhatsz.
Vassal ne torodj, hide meg leather cuccokat csinálj csak. Kétkezessel ugyan nehéz vadászni, de van egy shout ami rengeteget segít ebben is.
-
Mukorka
addikt
Lehet még nem volt és persze keveseket érdekel de itt az új 11.11b AMD driver főleg Cf támogatással de ahogy nézem valami aa hibát is javít 6970 szérián meg egy kis gyorsulást is írnak hozzá 1 gpu-s rendszereken is [link]
-
törölt tag
jaja, a daedricre gyúrok, de ahhoz ebony ingot kell (amit vajon hol találhatok), meg daedra heart, utóbbiból néhány darabom van. most felvásároltam néhány kovács iron ingot és leather stripes készletét, össze is dobtam armorokat gyorsan, kapásból levelt is ugrottam, level25-ről 26-ra. a smithing is ugrott kapásból 5-öt.
mivel egyelőre nem tudok házat venni (Breezehomeot Whiterunban), mert Brillnél nem jelenik meg az opció, és Dragonsreachben annál a tagnál, ezért inkább felvásárolok...
"Elementális sebzés ellen meg nem véd az armor (max. a pajzs)"
ez igaz, csak nem sűrűn csapnak le elementális sebzéssel, hanem inkább kis csapkodás és sima power attack, az ellen kell. pajzs nem játszik, mert kétkezeskre gyúrtam, az egykezes fegyók nálam gyengék...
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Beerwolf #3444 üzenetére
Ez nagyon béna mod. Ruha helyet más textúrát raktak rá, jól hülyén is néz ki. Olyanra gondoltam, ahol rendesen újra modelezik a dolgokat.
Btw nem tudom mikor fog kijönni a magyarosítást, de szerintem varázslós karival is végig fogom tolni a játékot. Annak ellenére, hogy még sehol nem tartok ezzel se
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Klikodesh
senior tag
válasz #57919488 #3435 üzenetére
Nem veszek semmit max soul gemet.
Sokkal erosebbeket tudsz gyartani meg a daedra artifacteknel is emi eleg hulye dolog de ez van arrol nem is beszelve hogy olyat ami a jatekstilusodnak fekszik ha ingyen akarsz varazsolni akkor arra csinalsz egy settet es szetlosz mindent a legmagasabb szintu spellelekkel. Ha akarsz eleterot, manat, staminat szivsz a fegyvereiddel ha akarod extra sebzest teszel bele.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
Egy ekkora meretu homokozos jatekot szerintem kozel lehetetlen megcsinalni bugmentesre, meg ennyi ev alatt is.
Bar a guit tenyleg lehetetlen hogy nem vettek eszre mennyire inkonzisztenst konfiguralhatatlan es idegesito amikor rossz valaszt ad pl mikor beszelget az ember.
Csak xboxos teszterek voltak ?CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Ilsyde
őstag
válasz #19617792 #3445 üzenetére
Steel plate nagyon baba meg jól is néz ki. Ebonyt én sem használok de csináltam egy szettet Lydiának. Neked a dragon, aztán a daedra cuccokra kellene rámenned.
Mindegy mit kovácsolsz, ugyanolyan gyorsan fejlodsz. Vadászással tudsz hozzá alapanyagot szerezni (ha már venni nem akarsz). Szinte minden állatot meg lehet nyúzni.
Addig is használd ki a smithing-et és upgradeld a már meglévo armorodat. Rengeteget jelent.
Elementális sebzés ellen meg nem véd az armor (max. a pajzs), oda enchantmentek kellenek. -
törölt tag
basszus, most már csinálni kéne valami nagyon erős fegyót, meg pajzsot, mert így lvl25 táján már nem sok kell, hogy leszedjenek, kettőt varázsolnak és kész, illetve nagyon könnyen power attackolnak... találtam ebony armort, de hát nem sokkal erősebb, mint a steel plate...
gyorsan felfejleszteni a kovács skillt bőr armorok készítésével lehet? bőr alapanyagot hozzá hol találok?
-
Inv1sus
addikt
Jöhetne már egy jó kis nudepatch...
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Mukorka
addikt
válasz GeneraL_XTX #3436 üzenetére
4gb patch fentvan?
(#3441) GeneraL_XTX: Large Adress aware. Alapból valami 700 mb-t enged használni memóból ami nálam már közel 2gb lett de ha felraksz pár textúra pakkot máris túlmész rajta és kifagy egyből... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
A sárkányok csontjaiból hol tudok páncélt készíttetni és mennyi csont kell hozzá? Gyűjtöm mint a bolond őket de egylőre elég értelmetlenül.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
GeneraL_XTX
veterán
Mióta fent vannak a textúra pakkok engem is jóval sűrűbben dobál ki
Régebben csak egyszer kétszer fordult csak elő, ma már vagy 3x
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A megidézett fegyverek vagy a vehető/gyárthatóak az erősebbek?
-
Ilsyde
őstag
válasz Beerwolf #3430 üzenetére
Tényleg? Na, ezt nem tudtam. Én eddig nem találtam ebonyt a természetben.
Mondjuk úgy vagyok vele hogy ami kell azt megveszem. Mikor olyan szintre jutsz hogy ebony cuccokat tudsz kovácsolni akkor már csak van annyi zséd hogy bevásárolsz a helyi kovácsnál ahelyett, hogy feltúrd a fél térképet egy szettre való alapanyagért
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz DeckardCain #3422 üzenetére
Van még Windhelm közelében, Narzulbur mellett a Gloombound Mine ahol akad, 40-50 Ebony ore. Simán bemehetsz a bányába, az orkok pofáznak hogy nem lehetsz itt, de csak annyi, bányászhatsz nyugodtan.
-
TTomax
félisten
-
Ilsyde
őstag
válasz DeckardCain #3422 üzenetére
Sehol. Lootolnod kell vagy venned kovácsnál/kereskedoknél.
-
torma1981
veterán
Tegyétek fel a 4Gb fixet a Nexusról. Nekem eddig 20 percenként kidobált főleg ha tettél fel Hd textúrákat . Most stabil.
-
törölt tag
Sajnos nekem már 2X szer kilépett,legutóbb kb egy mm volt már csak a sárkány életerejéből,amikor kidobott.Remek játék,de szokásosan tele van buggal.
-
DeckardCain
senior tag
Ebony lelőhelyet hol találok?
-
Thome
veterán
Hali!
Az normális, ha fellglow keep-nél nem tudom megölni az egyik mágust, mert ha megtámadom, kilép a játék az asztalra?
-
Źşë'
addikt
tényleg van hasonlóság, elképzelhetőnek tartom én is hogy van a 2 között kapcsolat! a nevek mintha valóban egymás megfelelői lennének a 2 nyelvben, meg a Farkas név is szembeötlött játék folyamán.. ez se véletlen!
ezek a várromok annyira emlékeztetnek a játékban látottakra, pl Csesznek vára mellett kocsikáztunk el, és kapásból TES jutott az eszembe - évről évre picit restaurálják, és remélhetőleg visszanyeri a régi állapotát... hülye ruszkik a háborúban szétlőtték, kevés olyan várrom maradt ami jó állapotban van még, Csesznek vára ilyen pl
(#3417) Keldor papa nem csak pcn vannak sz*pások, utóbbi időben annyi konzolos negatív hírt lehetett olvasni, mintha szarnának bele a fejlesztők abba amit csinálnak... totál olyan mintha lenne egy futószalag és mint a gyárakban nem a minőségre hanem a mennyiségre mennek.. ezt tapasztalom... egyre több játéknál.. ha nem férnek be a határidőbe kiadják bugosan a játékot, de annak meg kell jelenni :/
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
keIdor
titán
Megszaporodott a desktop crash nálam is...
PC gaming:¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Skyhunter
őstag
válasz GeneraL_XTX #3413 üzenetére
Akkor nem én vok a balfasz.
Erre a smithingre tényleg jöhetne egy rebalanced patch, semmi küldetéssel nem foglalkozok, csak zsiványtanyákat meg erődöket fosztogatok, hogy legyen pénzem leatherre meg iron ingotra......
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na mégis sikerül lassan Mage/Archer hybridet összehozni. A Light Armor-ról lemondtam mivel Resto ágon Stamina visszatermelés nagyon dúrván működik, Heavy ág helyett meg kiraktam Conjuration-t, hogy a pet-ek tankoljanak. A fene egye meg, hogy ennyire WoW-os még mindig a nyelvjárásom Equilibrium spell meg vissza termeli majd a manát, ez miatt tettem az életerőre is egy keveset. A gond csak az, hogy ez elméleti alap (+cheat) és ha 1-2 hónap után elértem ezeket tisztán akkor lehet befürdök majd ezekkel
-
GypsFulvus2
őstag
Ha érdekel a lore, itt megtalálható a TES sorozat teljes könyvanyaga, plusz egy csomó extra, timeline stb.
A Morrohun Team jelentős részüket lefordította már magyarra is, bár pár napja a Császári Könyvtár ablak nem érhető el (legalábbis Operával, amit használok, hibaüzenetet dob).[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Skyhunter
őstag
válasz Mukorka #3409 üzenetére
Feklraktam ezt a Post Pr Injektort meg a Shadert.....azóta nem megy az MSI Afterburn kijelzésem.Akármit állítok, piszkálgatok rajta nem jelenik meg játék közben, pedig nagy segítség volt,hogy a különböző grafikai beállításokkal mennyit eszik meg az 1,3GB vramomból.....van vmi ötleted, hogy tudnám megjeleníteni?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mukorka #3406 üzenetére
A hangot most én is leminősítettem rem segit. Bár olyan sokszor nem vág ki szerencsére.
mod:
Hehe találkoztam végre én is transzikkal. Meg jött pár gollam formátumu lény is. Gyengék, de ha sokan vanank akkor tudnak kellemeteln másodperceket okozni még így lvl 30-on is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
KonzolKartel
őstag
Eddig bírtam vámpírként...Baromira idegesítő tud lenni egy idő után ez a vámpír lét.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
törölt tag
Alteration ágon van 2 dolog ami jól jöhet bárkinek. Az első a Magic Resistance (0/3) Block 10%. Ami igazán jó lehet az majdnem a legutolsó Atronach Absorb 30% magicka. Ezekhez még hozzá rakni Block ágon az Elemental Protection-t és nincs magi aki fejfájást okozna.
-
wikings2
őstag
Na végre megvan a páncélom
Jól dolgozik
Ez a smithing meg vicc. Kb 10 iron dagger/szint volt 90-100 között (20 az iron ignot és 4-5 hozzá a leather strip. szóval senki se hal bele.)Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
hax.77.zs
csendes tag
hali, nekem valamiért mindig lefagy, meg megáll a kép, de csak ennél a játéknál.
fura -
Brent
aktív tag
Valamelyik nap épp a Skyrim UESP-t olvasgattam, azon belül is a places-t.
A várak között volt egy nekem ismerősnek tűnő név: Fort NeugradHa abból indulok ki, hogy az egyik karakternek az angol Wolf szó magyar megfelelőjét (Farkas) adták névül, illetve ennek a karakternek a testvére (Vilkas) mely litvánul jelent farkast, akkor nem elképzelhetetlen.
Szóval visszatérve Fort Neugradra a lakhelyemtől nem messze van egy vár, [Nógrád vára] a két vár név azért mutat némi hasonlóságot.
Nem jelent semmit, lehet csak belemagyarázom... de azért érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest