Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz batai15 #20263 üzenetére
Ez a mai napig nem egy eldontott kerdes 100%-ig biztosra.
Heavy armor melle jo a Restoration Heal perk ami Stamina-t regeneral hasznalat kozben de a Light armor perk is jo ami passivan regeneral Stamina-t.
Elobbi jo egy Paladin beallitottsagu karakternek a masik meg barkinek aki sok Stamina-t hasznal/igenyel.
A Heavy armor-ok szerintem lenyegesen jobban neznek ki de ez szubjektiv dolog es ha FPS nezetben van a kamera akkor aztan meg teljesen mindegy, hogy melyik szep vagy nem2H eros es tobb celpontot is tud majd sebezni de a 2x 1H-nel pedig egyszerre lehet hasznalni a 2 fegyver kepessegeit: Axe-extra verzes, Mace-armor ignore, Sword- critical hit extra dmg.
Valamint ha 2x 1H-nel ki van rakva a Dual Flurry akkor mar 35%-al gyorsabban lehet tamadni es utana pedig ha a Dual Savagery is megvan akkor mar mertektelen a brutalitas -
törölt tag
válasz batai15 #20202 üzenetére
Nem kotelezo de azzal is lehet.
Steam-workshop-bol eleg csak a Subscribed feliratra clickelni es kovetkezo inditasnal automatikusan telepit majd mindent.
Ezt meg erdemes 1x atnezni: Skyrim, kis úti és MODkalauz. -
törölt tag
válasz batai15 #20192 üzenetére
Realisabb a fegyverek tavolsaga harc kozben, kozelebb kell menni egymashoz a kozelharci ellenfeleknek.
A vedekezes is nagyobb szerepet kap. A Stagger (tantorgas) idon is modosit mert neha zavaro tud lenni vanilla-ban.
Ami a legfontosabb, hogy javit az A.I.-on es tobbet mozognak az ellenfelek harc kozben.
Az ijaszok pl. sokkal jobban probaljak tartani a tavolsagot es egy bandita csoport eleg izzaszto tud neha lenni (csoportos tamadasnal valaki mindig probal majd a hatad moge is ferkozni ).
En sem elotte vettem eszre a dolgokat hanem utana mikor egyszer valamiert uj jatek kezdesnel nem volt felrakva[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz genndy #20190 üzenetére
Ez kedves volt es koszonom
De nem tudnam meg megoldani semmikeppen mert elobb kell szereznem egy osztrak telefonszamt amit hozzakotok a kulfoldi bankszamlahoz es utana tudnek csak utalni a paypal fiok-ra.
Ez meg ido-igenyes lesz mert meg a telefont sem sikerult eldontenem, hogy melyik legyen. A Winter Sale-ig ugyis csak sikerul dontenem, remelem -
törölt tag
válasz batai15 #20186 üzenetére
Unofficial Skyrim Patch nagyon sok hibat javit, valamiert nem elerheto mar Steam-workshop-bol.
Duel - Combat Realism javit a kozelharci dolgokon. Eleg sokat valtoztat az alapjatekhoz kepest, erdemes kiprobalni szerintem. Ajanlott pecset is mehetne akar ehhez a mod-hoz
Grafikai tuningra ENB mod-ok lennenek a legmegfelelobbek de azokban le vagyok maradva mivel a kis csotany laptopom nem el birja oket(#20188) genndy:
Akkor le vagyok maradva Mikor legutobb probaltam ez meg nem volt elerheto. Ehh, a Paypal-om most meg ures -
törölt tag
-
törölt tag
Most csak en nem talaltam vagy nincs meg TESO-s topic?
(#16048) genndy:
Akkor sok ertelme nincs a nehezpancelnak ha a konnyubol is ki lehet hozni a max-ot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mintha lenne a jatekban valami cap (korlatozas) amit talan mar a light armor-al is el lehet erni. Vagy csak regen volt?
-
törölt tag
A hazakban rezeg a kamera fordulasnal Semmi MOD nincs gyari Skyrim.
Valaki jart mar igy vagy van megoldas erre? -
törölt tag
válasz Varlaisaran #14403 üzenetére
A valos eletben nem vettem meg ezt a mod-ot ...
-
törölt tag
válasz energy4ever #14291 üzenetére
Ezek mi fele fak?
Oblivion Tree mod vagy mi ez egyaltalan? -
törölt tag
válasz SaMURaIDrAkE #14079 üzenetére
Data files-ban be vannak pipalva a mod-ok?
-
-
törölt tag
Az a gond, hogy a modderek nelkul nem lehetne jatszani a jatekkal mert annyira bugos. Egy 5x nagyobb MMO-ban kivancsi leszek hany honapig tartanak majd a munkalatok mikozben porog a jatekosok havidija.
Jo jatekokat csinaltak de szvsz ez bukas lesz de nagyon[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hammersong #13810 üzenetére
Skyrim inditasa utan a Launcher-ben a Data File-s fulon belul lathatoak a DLC-k. Ha be vannak pipalva akkor jatek kozben majd elerhetoek lesznek.
Ha ott lathatoak a DLC-k nevei akkor semmi gond, legfeljebb csak jatek kozben kell xy dolgot elerni, hogy lehessen veluk jatszani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz whitezo88 #13696 üzenetére
Ja igen. Magat az alap ENB-t neha innen kell leszedni: enbdev.com
Es erre kell kulon rarakni azt amit a nexuson le lehet szedni.
Nagyon sokan mas ENB-ket hasznalnak ezert tehat ha azt latod nexuson, hogy 0.108 kell akkor azt a verziot erdemes leszedni melle.
Tehat 1 kell enbdev.com-rol meg 1 kell nexus-rol de a szamoknak meg kell egyezni. 0.108 stb. -
-
törölt tag
válasz dragonborn #13599 üzenetére
DirectX10, VCRedist telepitese megvolt a Skyrim mappabol?
-
törölt tag
válasz Lapajbacsi #12492 üzenetére
A gond ott van, hogy Crysis hype reklám benchmark-ot vársz el a játéktól. Itt nem a realitás a lényeg és ahhoz képest, hogy mekkora a bejárható terület ahhoz képest mégis szép a grafika.
Az Oblivion-ban lényegesen szebbek voltak a fák és természetesebbek is (de mint tudjuk meg is volt rá az okuk).
Szerencsére még mindig több jó dolog van ezek a hibák mellett a játékban mint átlag 4-5 másikban
A hibái ellenére is nálam 2010 után a top 5 játék között van amiért érdemes pénzt adni! -
törölt tag
válasz Xerxész #12264 üzenetére
Részben igazad van de Ő szerintem a saját elvárásainak akart megfelelni és nem másoknak.
Nekem se jön be mert erre van sok másik játék amiben ezt a trópusi szépséget látni lehet de sokaknak meg lehet bejön majdszerk:
Ha kiadó kézbe került volna akkor egy 20 EUR árról induló DLC lenne EA vagy Ubisoft kézben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Há emmeg mi a rák? Tropical Skyrim
szerk:
Ez is lehet egy megoldás ha nincs FarCry3 vagy Crysis1[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valamelyik DLC változtat az assassin/thief dolgokon? Vagy nézzek csak valamit mod-ot erre?
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #12183 üzenetére
Csak a Steam-es akciózva jobb áron lesz majd (1x valamikor ).
-
törölt tag
válasz Integra #12123 üzenetére
Szerintem meg a D3-nak se tett jót, hogy AH-ra és coop-ra építették. Jobban szeretek egyedül játszani és nagyon idegesítő ha vannak olyan dolgok amiket egyedül saját tempóban nem lehet úgy megcsinálni mintha ara is tervezték volna.
Egy coop amúgy elfért volna csak nagyon szétrombolta volna így az egész játék értelmét. A játék teljesen átment volna hack n slash-be mert 2-3 játékos már 1-2 sec alatt kinyírt volna bármit. -
törölt tag
válasz csaba951 #11943 üzenetére
A moddolhatóság kevés játékok erőssége. A TES játékok ezek miatt is jók.
Van aki egy jó gép mellett megkap egy olyan kinézetet ami kb. a mostani FPS játékok egyetlen húzóereje.
Ez lényegében azért lehetséges mert teljesen személyre szabható az egész játék de egy MMO totál másról szól. Alkalmazkodni másokhoz és ennek bizony sok negatív része is van.
Túl sok már az MMO amibe a TESO nehezen fér bele nagyon.
WoW, GW2, Neverwinter stb. hova ennyi MMO játék mikor nincs ennyi játékos akiknek szól -
törölt tag
Kazuár xD
Maradok inkább az angolnál[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #11929 üzenetére
Szerintem inkább az a gond, hogy sok hibára nem hivatalos patch (mod) kell.
Néha már érdekes, hogy 1-2 mod jobb mint amiért pénzt kérnek eredetileg. -
törölt tag
Lanterns of Skyrim - All In One ez még hangulatos
-
törölt tag
Karakter függő nálam a dolog. Battle-mage-el nem nagyon szeretek ártatlanokat bántani, ha Thief-el akkor minimális hullagyártással amolyan Hitman módra, és ha pedig Necro-val megyek akkor meg mindenki dögöljön meg mert fel kell tölteni a Black Star-t
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #11847 üzenetére
Alessia Caro
Micsoda emlékeid lehettek róla ha ez így megmaradt benned
-
törölt tag
Oblivion-hoz képest mondjuk még eltűntek a pusztaöklü Chuck Norris-ok is
Legalábbis ott mindig voltak önkéntesek akik fegyver nélkül akartak keménykedni -
törölt tag
Van valami lényeges újítás a Dragonborn DLC-ben? Spell vagy új slow time effekt vagy ilyesmire gondolok
-
törölt tag
Igen érdekes Sneak szintezés[link] vagy mi akar lenni
-
törölt tag
Alapjátéknál is sok ilyen gond volt anno, hogy kilépkedett meg FPS esések.
Itt még az is lehet, hogy vannak mod-ok amik nincsenek DB-re áthangolva, talán. -
törölt tag
Most nézem, hogy a Skyrim csak 30 Euró a Steam-en
Eddig csak a DLC-ket néztem de ebből már egy 66-75% akció is nagyon üt majd -
törölt tag
Köszi mindekinek az ötleteket a hátas idézéshez
A kiegészítőkben lesz olyan változás, hogy kicsit új sötétebb spellek?
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11551 üzenetére
Vagy Fire spell mert azt nem szeretik
-
törölt tag
Az első nagy akciót majd emeljétek ki azért rendesen, nehogy elnézzük
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest