Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Remélem nem olyan lesz mint a Rage csak mert Bethesda.
Oblivion volt eddig a legjobb single játék amivel volt dolgom, talán még a WoW amibe hasonló időt fektettem.
Ha nem megy normálisan majd akkor ez és a Battlefield 3 lesz az út egy Xbox-hoz (na meg Niko Bellic ). -
törölt tag
A baj csak az, hogy minden játéknál xbox/ps3 videót látunk sehol egy pc-t. Ez azért baj mert ki írnak valami normál gépigényt és hopá...hoppáááá
Egy tuti, erre a gépre már nem költök. Vagy xbox vagy laptop és időközönként gyakran cserélni. Asztali gépnek már nem látom értelmét a mostani drága alkatrészek mellett felejtős, egy játék miatt 40-60E FT kidobni. Ráadásul mostanában elkéne egy laptop a mobilitása miatt is. -
törölt tag
válasz Interceptor #290 üzenetére
Jobban örülnél ha egy nagy dagadt szakállas manus promózná? Szerintem így többen ránéznek vagy azok a lökött picsák az estek bizonyos %-ban a sima helyett a collectort is néha rábeszélik az emberekre.
-
törölt tag
11.11.11 de messze van még
Battlefield 3 után meg se lepődnék ha képregényt néznék -
törölt tag
válasz atidzsiforc #349 üzenetére
Valamiért én nem látom Steam-ben, és a Rage-re pedig azt írja, hogy: -Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető! Na most valamit én rontottam el valamit vagy mi?
-
törölt tag
Oblivion-ban a lopakodás volt a legjobb szerintem, olyan assasin érzés volt, a harcos egy idő után unható volt a mágus meg nem az igazi volt nekem. Az íjászatot kellene kidobni és csak tőr kellene, de ha minden jó lesz akkor ez működni fog a hírek alapján. Remélem majd itt is figyelnek a settenkedőkre és olyan Hitman érzésem lesz megint A pénz elköltésére remélem jobban figyelnek majd mert nem volt igazán értéke az előző részekben (ház,ló,cuccok), Fallout-ban viszont mindig tudtam volna mire költeni ha lett volna elég lóvém.
-
törölt tag
Csak nálam nem működik az alvás funkció? kiválasztom az időt és a cickányt ráviszem az enter felirathoz click és semmi, enter-t is nyomkodom mint állat aztán semmi.
-
törölt tag
Előjött az Oblivion-os régi gondom. Milyen class legyen? Mind 3 kell
Warrior olyan Might and Magic style, Mage meg Two Worlds 2, thief/rogue meg Thief 3(+kis hitman). Ha lenne pár videó a képességekről már könnyebb is lenne de majd úgyis kb. 20 óra játék után jövök rá, hogy mi kell -
törölt tag
Baaa mennyi már az idő...régen láttam már ilyen játékot ami ennyire a monitorhoz szögezzen mint évekkel ezelőtt. De legalább rájöttem, hogy a Mage lesz a tuti
-
törölt tag
Van olyan lehetőség mint Oblivion-ban, hogy a spelleket kirakjam a billentyűkre? Még nem jöttem rá de Youtube-os vidiken megcsinálták, hogy lapozzák.
-
törölt tag
Van valakinek magasabb szintű mage karaktere? A firebolt mindíg ilyen lassú lesz? Mármint a castolási idő, csak mert Oblivion-ban instant-ok voltak.
A warrior power bash meg hasonló skillekre is kíváncsi leszek majd -
törölt tag
Ez a Lockpick fura, régi jobban bejött.
-
törölt tag
Alapesetben mi a Q betű? Elállítottam és nem tudok tárgyakat bindelni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Viszont csak spell-eket lehet berakni gyorsbillentyűkre?
-
törölt tag
válasz hoffman_ #932 üzenetére
E6320@1,86Ghz ebből a prociból többet is ki lehet húzni, nálam 2,8Ghz gyári hűtővel de 3,3Ghz a max amit elbír a gyári hűtő.
Nálam az árnyékok kivételével minden maxon van és szépen megy 1920 x 1080-ban. Érdekes, hogy Oblivion-ban és Fallout3-ban a nagyobb akadások mikor a terepet töltötte be az itt már eltűnt.
Én ezt a játékot vártam idén legjobban és nem csalódtam, jó gépigény és Elder Scroll hangulat megvan. Csak párhuzamosan játszok egy mage és warri karival mert nem tudok választaniBattlefield3-at nem nézted, hogy fut véletlenül?
szerk:Ja és Mukorka által leírt vsync-et kapcsold ki mert sok fps-t zabál
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van a feltámasztás spell (reveant vagy mi), ez végleg vagy csak bizonyos időre támaszt fel valakit?
-
törölt tag
Kipróbáltam a Thief-et is. Soha senki nem vett észre de mégis rám jött 3 verőlegény, a hullákból ki szedtem egy cetlit amin a nevem volt és, hogy tolvaj vagyok
3x 50gold volt náluk amiből azt gyanítom, hogy nem vagyok valami híresség[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hoffman_ #970 üzenetére
Túl sokat vártál ettől a játéktól, mindannyian így vagyunk ezzel. Azért van hangulata rendesen. Régen volt már dolgom ilyen játékkal ami ennyire lopja az időmet. Menj majd éjszaka egy havas hegyes részre ahol pár rom épület van, sarki fény és a szél ahogy játszik hófúvást az nagyon üt. Talán a WoW volt még az amibe ennyire belemerültem TES IV óta.
Megint csak meglepődtem valamin: ezek a falubeli lakosok nem normálisak, kis Imperial katonát leböktem és felvettem a cuccait, erre a lakosok úgy néznek rám mint valami sárkányra. Átöltöztem és már tesónak hívnak (Nord kari)
-
törölt tag
válasz Nagynozi #1029 üzenetére
A Bethesda csak ne csináljon MMO-t mikor a legnagyobb RPG című játékuk is akkora konzolport majdnem mint a Fable 3. Az MMO a Blizzard kezében él és virul, nem azért mert Warcraft témát dolgoztak fel. Majd ha jönne Diablo 3 konzolra akkor kellene ott is félni de csak pc-re figyelnek (szerencsére). EA nálam megbukott már régóta és az Activision is, ezektől MMO-t soha nem kezdenék el. Bioware is amint nekilátott SWTOR-nak azóta lefelé mennek. Igaz sok mindent csinálnak de a Mass Effect 3 is akkora csalódás lesz mint állat. Minden évben COD, Fifa, ... amik valójában DLC-k is lehetnének. A másik lehúzás meg a DLC. Pl. Mafia 2 mappájában megtalálható sok minden amit kivettek és DLC-vel lehet ki lockolni.
-
törölt tag
Dragon Age óta az első játék amiért pénzt érdemes adni szerintem. Az év játéka címet meg úgyis COD mw 3 vagy valami hasonló F.O.S. szabványú játék fogja nyerni de az mindegy. Pedig idén is csak a Skyrim az ami ér is valamit (hosszú évek óta).
-
törölt tag
-
törölt tag
Spoiler:
Van egy tök jó spell: Transmute
Iron ore-ból csinál Silver ore-t és Silver-ből Gold ore-t.
Bevilágítom mászkálás közben az egész világot.
click,mana poti,click... -
törölt tag
Ha közel megyek valamihez vagy csak forgok az egérrel az árnyék grafika vibrálóan rajzolódik ki, betölt majd minden oké. Ezt melyik Fade effect-el lehet kilőni?
-
törölt tag
-
törölt tag
Melyik spell erősebb vagy ajánlottabb? lighting, fire vagy ice?
-
törölt tag
válasz frame>24 #2167 üzenetére
Nekem is csalódás. Ami működött Oblivion-ban, hogy saját spelleket lehet csinálni azt miért veték ki . A másik meg, hogy ilyen igénytelen megoldást a spellekre régen láttam, Two Worlds 2 a legjobb spell összerakás téren, megfelelő kártyák pakolásával akármit lehetett csinálni.
Nem tudom Destro ágon mire gyúrjak (fire,ice,light). Ahogy néztem lighting bolt elég jó mert nem kell a célpont elé célozni de nem is akarok 2-3 pontot feleslegesen elkölteni, nem hinném, hogy van valahol re-perk rendszer goldért.
-
törölt tag
A régi Elder-ek lehet ilyenek voltak amik 25-ös lépcsőkkel rendelkeztek de itt a perk-ek miatt szerintem kb. adottak. Tehát nem kell neked 75-ös szintűnek lenned, ha csak Destro-ra gyúrtál és az 100-as akkor tudd már megvenni 20-as szinten is.
-
törölt tag
Ami még fura, hogy Warrior-al mászkáltam és egy csomó olyan növényt találtam amiből restore magicka potit tudok csinálni, Mage-el is elmentem arra, hogy kicsit farmoljak erre fele annyi növény se volt. Ez olyan mint mikor Mage-el csak olyan cuccokat találok ami a másik 2 class-nak jó
-
törölt tag
Lenne pár kérdésem :
A tárhelyem mérete mitől függ?
A Mage Conju. ágon a Summoner perk (0/2) azt állítja, hogy milyen messzire lőjön pl. az idézett lény?
Házat érdemes venni vagy lehet szerezni más módon is? A dragon cuccok miatt meg nem akarok mindent hordozni de eladni sem./SPOILER(gyanús lehet):A Mage guild-ben megcsináltam 2 küldit de merre tovább?
Az egyik a vámpír barlangból keresett item, a másik meg a fény kutak megtisztítása volt./szerk: enchára érdemes rágyúrni vagy hanyagolandó? Oblivion-ban mindíg jobb cuccokat találtam mint amiket csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
stevve, Mukorka köszi a helpet. Mage alapon nem hiszem, hogy tennék így staminára.
A Mage kérdésekben még csak kapok valakitől választ -
törölt tag
Oblivion-ban volt azt hiszem az ellenkező állapot, ha nem ittál erősebb lettél vagy valami ilyesmi. Minél több időt töltök el annál jobban hajlok az a vélemény felé, hogy eleinte sokkal jobban bejött a játék és egyre inkább vissza vágyok Obliba. Ha végeztem a fő küldikkel lehet fel is rakom újra Azt nem tudja valaki, hogy a fő küldik után is lesznek sárkányok mindenfelé?
-
törölt tag
Ha a kísérőnek adok heal potit azt tudja használni vagy csak nekem tárolja?
-
törölt tag
Perk-et gondolom nem lehet resetelni. Vagy cheat-el lehet?
-
-
törölt tag
válasz lumpen_stex #2710 üzenetére
Kissé átgondolva lehet hagyom még, ha Archery-t választom le mondhatok a 20% fejlődésről is valamelyik irányba.
-
törölt tag
A társam életerő csíkját nem lehet valahogy láthatóbbá tenni?
-
törölt tag
Idő lassítás van Archery ágon ha zoom utáni perk-ek ki vannak rakva, de Közelharci fegyvereknél melyik ez a perk? (Videókon láttam az effektet)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Heavy és Light Armor között mekkora különbség van? Archery,One-hand+Block lenne pár fontosabb Perk.
-
törölt tag
Invisibility, hát ennek a spell-nek se látom sok értelmét, aktiválás után is támadnak, 1-2 ütés után néha leállnak de addigra meg hulla vagyok majdnem. Jó, hogy mást akartam felhúzni és az Illusion lett, pedíg Paralyze-re akartam menni csak később láttam, hogy másik Perk fa
-
törölt tag
Nekem valami jó kis HDR effekt kellene, Oblivion-ban is bírtam az irreálisan csillogó fényeket mindenfelé, olyan mese-fantasy jelleget adott
-
törölt tag
Immersive Environment - FXAA Injector ez mintha a preset 1 után kicsit kékes effektet adna hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest