Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L3zl13
nagyúr
Jó cucc a lightning, a sárkányok ugye 50-50% eséllyel rezisztensek a tűz vagy jég varázslatokra bármelyiket választod, ellenben a villám mindig jó ellenük.
Viszont tűz meg nagyon jó a draugr-ok ellen + a kézi fegyverem is tűz enchis (égő ellenfelekre extra sebzés) a jég meg a staminát fogyassza, míg a villám csak a mágusok ellen ad extrát a mana drainnel.Ráadásul a perkek is így jönnek sorban, szóval villámot eddig nem nagyon használtam, bár gondolkodom, hogy íjból villám enchantosat csináljak. Pont a sárkányok, meg a mágusok ellen.
Aki hülye, haljon meg!
-
Integra
titán
most már mindjárt kész, aztán enchantra gyúrok
viszont kezd idegesíteni a sok rossz küldetés, már a másodiknál van olyan bug, hogy nem tudom befejezni! egyik amit észrevettem az a könyv vissza adása az egyetemen az öreg urg-nak, a másik most meg a concerned rat küldetés, megtaláltam az esbern-t és nem nyitja ki az ajtót a játék és nem is tudom elolvasni a párbeszédeket, mert olyan gyorsan ledarálja nekem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Mackósajt
senior tag
Alg:
SPOILERHa már végigvitted valamelyik háborús frakcióval, akkor annyi történik, hogy a főszál ugorja a béketárgyalást. Ez nem olyan nagy befolyás, igazából nem változik semmi (a főszálon).Bár nem tudom mit spoilerezünk, a topicban felmerülő kérdések természeténél fogva úgy is tele van és tele lesz küldetésinfókkal.
bartucc: én még 30-as szinten is futok, ha két pók jön egyszerre, és a minap a Talos Shrine-tól Whiterun-ig kergetett 3 zsoldos. Ne tápolj annyira, és izgalmasabb lesz. Vagy csak a varázsló karakter ennyire gyenge...
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Így van!
Ezzel már elég élvezhető a játék. Pacing Revamp - Skill Rebalance - Better Leveling - MoreNemcsak, hogy felére lassítja skillek fejlődési ütemét de még a növekedési ütemüket is nagyon jól megváltoztatja. Ugyanez a szintlépéshez szükséges xp-re is igaz. Én most vagyok az új karakteremmel kb. az 50. óra körül 17. szinten. Régen már az első sárkány megölése előtt pár óra játék után voltam ezen a szinten. Hamar értelmét is vesztette a játék.
Így viszont újra élvezhető. Sokkal nagyobb szerepet kapnak a bőr/vas páncélok, steel fegyverek. Sokkal többet kell taktikázni, meggondolni, hogy mire teszed a nehezen megszerzett pontokat. Ajánlom minden kedves rpg fanatikusnak.A 1 - Skill Rebalance + 50% Speed -et ésa less linear xp esp-t kell feltenni.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Enton
addikt
Az adott városban akkor tudsz házat venni ha már thane vagy, a thane-i tisz mellé járnak lidiáék, minden városban más, az pont az ő ágyuk. A tied a franciaágy nagyobb szobávval és ládával benne!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
félisten
-
félisten
-
Mackósajt
senior tag
Vagy a szint teszi vagy túltápoltál. Én így 13. szint felé simán kikerülök ellenfeleket. Cicák ellen pl. zero esélyem van, ha nem tudok messzi fedezékből nyilazni.
Más: ma ért egy kis meglepetés. Bepakoltam az alkímiai alapanyagokat egy ládába a házamban, ahogy a régi ES-ekben is ettem. Nagy fehér villanás, cuccok oda. Mentés vissza. Csak tudnám akkor hogy a fenébe tároljam.
-
-
Kelvin
őstag
Pontosan, sajnos beiktathattak volna korlátozásokat. Ugyanúgy ahogy az előző részekbe. Lassabb fejlődést, szint és skill -nél egyaránt. Egy szint alatt egy skill korlátozott számú fejlődését. Mert így sajnos sokan akaratlanul is tápolnak.
Én újrakezdtem nemrég és figyelek ezekre nagyon. Régen a mesélő feladata volt fenntartani az egyensúlyt, most nekünk kell.
Amúgy már csinálnak a tápolást és gyors fejlődést gátló, az egyensúlyra törekvő modokat.[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
westcoastog
veterán
Hát igen a bindelést tudom, de aki hülye annak magyarázhat az ember, na látom van akinek igazat lehet adni, ha már egy 3650m viszi faszán akkor miről beszélünk, lol.
Persze nála hibátlan meg friss minden, a játékok szarok, csak az a helyzet hogy nála egy csomó játék szar, nálam érdekes módon minden megy.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Játékban a legjobb! Főleg a vége!
Ezt meg egy kommentben találtam egy másiknál.
"i would fuck lisette so hard...i'd show her how the dragonborn comes"
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mpierre
veterán
-
Ilsyde
őstag
Én azzal a whirlwind sprinttel kozlekedem Harcban is jó, ha valami túlbuzgó mágus vagy íjász messzirol adja az áldást akkor hirtelen mellette termek és leszakítom a fejét kalapáccsal. Meg ahogy írod, jónéhány hely van amit csak ezzel érszhetsz el.
Meg rocket jumpolni is lehet ám vele
-
Klikodesh
senior tag
-
félisten
-
westcoastog
veterán
Mi volt mzulftban?
(#3782) Cucuska2
én egy másik küldetésben mzulftban egy ajtóhoz nem tudom honnan szerezhetnék kulcsot...(#3784) Klikodesh
ja reach the oculory, de tovább?[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Heavy armornak annyi a hátránya hogy nehéz, zajos, és lassabban tudsz benne mozogni.
Viszont mindhármat ki lehet iktatni. Van egy perk a heavy armor ágon - Conditioning - ami súlytalanná teszi (eloszor vaciláltam rajta, de nagyon megéri a pontot mert gyorsabban tudsz futni/sprintelni és a stamina is sokkal tovább kitart). A zaj ellen meg van muffle enchantment csizmára (teljesen hangtalanná tesz)@EarL 007 kard a leggyorsabb, nagyobb esélyed van vele criticalt sebezni de ez sebez a legkevesebbet. A csatabárd bleedinget okoz, nagyobbat sebez, de lassabb a kardnál. A kalapács a leglassabb, de ez sebzi a legnagyobbat és perkekkel ignorálja az ellenfél páncélzatának 75%-át. Én erre mentem, szerintem azt válaszd ami tetszik (vizuálisan meg kezelésileg) mert ezt fogod csomó ideig használni, szóval számít
-
Klikodesh
senior tag
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör