Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Én tolvajként nem raktam egy perket sem a lockpickre. Teljesen feleslegesnek érzem/éreztem, mert a Master zárakat már 30-as képességszintnél simán ki lehet nyitni 5-6 lockpick beletörésével. Egyedül talán a magicfind-os perknek látom értelmét.
Skynet is real. It's called Google.
-
priti
addikt
válasz Xerxész #5567 üzenetére
A csata elején beszélni kell még a taggal, fogtam mielőtt odamentem hozzá vártam 12 órát, persze pont ott tartott a csata ahol volt, mielőtt rámentem a "wait"-re (tök béna) és éjjel szépen le is nyomtuk őket.
De más is érdekes, például most nyitottam ki egy master lock-ot úgy hogy csak egy perk van a lockpick-en. Nemtom mi lenne ha egy sem lenne, de egy picit már bánom, hogy nem néztem meg. Valszeg kár volt rá pazarolni. Most az nem nagyon izgat, hogy kettőt-hármat beletörök. Van elég.Hardverlesen
-
Xerxész
őstag
Nem egészen idevágó téma, de hol lehet bővebben olvasni hardver (CPU vagy VGA) tuningról?
-
icons
addikt
válasz WonderCSabo #5593 üzenetére
A videókártyád jobb mint az enyém. Nekem 1024*1280on van, de cserébe minden maxon (és van hozzá 3 mod: szebb avar, szebb levelek, és szebb víz. Mind3 elég sokat eszik szerintem, és mindegyik a high_res változat). És semmi lagg sincsen.
Szerintem az NPCk mozgása, interakciója lassítja le a géped. Ami pedig proci. De ha pl lenézel a földre, vagy bármi más textúraszegény környezetre, akkor milyen? Vagy az égre, mind1. Ha úgy is lassú, akkor proci lesz, ha úgy süvít, akkor nem biztos De arra tippelnék.
Ja, legegyszerűbb: proci terhelése mekkora játék közben?[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
-
Ilsyde
őstag
-
Kareszovics
addikt
Level 56; 111 óra; 48/50 Achi...
Azt hiszem most visszanézek a Dragon Age Ultimate-re.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
icons
addikt
válasz WonderCSabo #5580 üzenetére
Nem lehet azt húzni?
Volt egy kis gondom Illia-val. Nem tudtam felbérelni. Olvastam, hogy már más is találkozott ezzel. A csajszi egyszerűen nem ajánlott fel semmilyen társalgási opciót, csak egy sima "Cső, mi kéne?"-vel reagált.
Kerestem rá megoldást, és ezt találtam:
1. 0s gombbal (nem a numpadossal) előhozod a konzolt, rákattintasz a csajra, aki ott áll melletted
2. beírod: setrelationshiprank 4 . Ekkor már annyira össze lesztek spanolva, hogy rögtön magaddal tudod hívni.Na, ez nekem nem működött, semmi hasznos sem történt Ha már is így járna ezzel, az első lépés ugyanez, de a 2. nál ezt kell beírni a konzolba: player.setrelationshiprank 0004B22E 4
Nekem így működött. Eddig ha jól láttam senki nem találkozott ezzel a problémával, de ha mégis előjönne, hátha valaki emlékezni fog a megoldásraPakolászásra házba: tudtok valamilyen modot, ami a ládába kategóriákba rendezi a dolgokat? Egy vicc, hogy minden egyben van, így a 200tárgyam között elég nehéz megtalálni valamit Amennyire tudtam különpakoltam már (konyhába a kajákat, keverőpulthoz a főzetes dolgokat stb, de így is zavaró)
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Mint írtad saját ház így nem fog eltünni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Tom5
addikt
Vettem egy házat Whiterun-ban. A felesleges cuccaimat elpakoltam ládákba. Azok ugye nem tűnnek el.
-
somasz
addikt
Üdv!
Van olyan mod, ami különböző karakterek mentéseit külön dobja föl? Indítanék egy teljesen más karaktert, nehezebb szinten, de nem akarom, hogy bogarászni kelljen a mentéseket...Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ledgeri
nagyúr
Én is így voltam Krosis-szal kb:
megtaláltam a helyét, lenyilaztam a sárkányt, majd mentettem..., aztán elő jött:
kipróbáltam mindent, és az volt a végső megoldás, hogy felvettem a karcok erejét, majd uccu le a szikláról, majd mikor már nem keresett elkezdtem nyilazni, de ,,bug-gyanúsan" egy embermagas kő körül mentünk 2 kört, majd eltávolodott én meg 20-30 vas nyíllal végeztem vele...
icons
addikt
válasz WonderCSabo #5560 üzenetére
És ezzel az a gond, hogy nem nagyon lehet rajta segíteni . Ha nem jársz nagy városokba, ahol sok az NPC, akkor gondolom nem jön elő, te leszel a vadon gyermeke
Landon: ezek tipikusan olyan problémák, amik mod-októl keletkezhetnek, szerintem próbáld leszedni őket (modmanagerrel fél másodperc), és nézd meg úgy. Utána még szépen egyesével visszapakolni őket!
@all: én is lvl 20körül vagyok, varázsló szerettem volna lenni, de elég hamar Forest Gump-pá változtam, bárki volt az ellenfél, a melee nem rossz, csak elég hamar legyak egy erősebb ellenfél, az íjászkodás + lopakodás pedig nagyon durván a legjobb (és legkönnyebb) forma Szerintem egy picit inbalanced is a játék...
Ez a lovas rész pedig kár, hogy nincs jól megcsinálva, elég buta a ló-AI... -
Ilsyde
őstag
Ezt a modot használja valaki rajtam kívul? Nagyon állat
-
Youri
veterán
RTX ON
-
Löncsi
őstag
válasz RockHaRD #5572 üzenetére
Igen, igen, de csak gyors személtetés, nem profi fotózás céljából csináltam. (meg visszatöltés után vízszintbe rakja a látóteret)
Na mind1, megyek vissza gémelni.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
RockHaRD
addikt
mentesz egy bizonyos helyen, pl ott ahol ezt a képet lőtted, és a billhez nem nyúlsz, az egérrel meg belövöd az épület egyik sarát a jobb felső sarokba, majd kilépsz, AO belő, vissza, majd ugyanúgy belövöd az egeret, és akkor király lesz
nemtom, hogy ezt most érdemes-e megcsinálnod (ér-e ennyit az AO szemléltetése), de a jövőbeni dolgokhoz is jó lehet
-
Löncsi
őstag
Aki nV-s, annak ajánlom az új BETA drivereket, érdekességképp felraktam és kicsit szebb AO-t kap az ember és a "villogás" is mintha megszűnt volna, egyelőre tetszik.
Quality lehet még jobb, nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
TTomax
félisten
Bizony!Sokkal erősebb ellenfeleket ki lehet csinálni így! Én váltogatom az egykezes és az íjászkodást... a fö szálat nem is csinálom,és level 20-as vagyok,de sárkányt még nem láttam
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
priti
addikt
válasz WonderCSabo #5560 üzenetére
Szinte biztos, mert nálam meg sem reccen (6870-1GB / i7-860@4GHz)
Látom más is rákapott az ílyászatra. Én már szétencsiztem + a lopakodáson is van két perk. Kellett, mert vámpír maradtam, bejön az is. Semmi hátrányát nem érzem. Ijászat meg ultra. Fel kell mászni szikla tetejére és onnan a magasból, messziről. Nagyon komoly. Csak "szip" és fekszik, borul a többiek meg látod ahogy futkosnak és keresnek. Csávókám keres, nézem fenntről, éppen ahogy megfordul a mellette álló "szip" fekszik. Egyből elkezdett ide-oda járkálni megint Gyönyörűen lehet szedegetni őket a magasból végig szorzóval.
Hardverlesen
-
szabod
senior tag
Ja eléggé jól lehet íjászkodással is ölni, csak ügyenes kell. SPOILER:én Otar the mad-et is így öltem le, igaz elég sokáig tartott. De amikor nehézpácélzatban pajzzsal és karddal mentem neki, úgy hogy előtte mindenféle mágia és elementális hatáscsökentő kotyvalékot megittam, hát akkor is kb fél perc és halott voltam. Ha mágiával mentem neki, hasonló eredmény. Így meg szép lassan leszedtem távolról, lopakodva. Amien bamba volt nem vett észre.
-
Landon
őstag
Nah végre sikerült megcsinálni ezt az awesome shader mod-ot... rájöttem mi baja volt.
Viszont most van két másik gondom, nem tudom valaki másnál volt e hasonló:
1: Valamiért nem jön elő a Skill menu... rányomok pl, hogy lvl up és semmi, sötét képernyő. Nem fagy ki meg semmi csak nem jön be akármeddig várok is.
2: Loot-nál random szerűen egyes tárgyak nem jelennek meg vagy csak nagy sokára.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
icons
addikt
válasz WonderCSabo #5544 üzenetére
Nem lehet, hogy a procid gyenge?
Egy kérdés: vettem egy pacit magamnak, de már megutáltam, mert addig oké, hogy nem jön oda hozzám, hogy ha arrébb megyek, és vissza kell mennem érte, de a múltkor jött egy troll, és elbaszta a játékot, mert a lovacska arrébsétált. És utána nem találtam (nyilván fasttravelnél meglett, de akkor és ott nem)... Van valami gyorsbillentyű vagy lóiskola, ahol megtanítható, hogy értelmesen viselkedjen? (esetleg mod)
Skyhunter: egyébként írja is, hogy nyomd hosszan
Többi komment: szerintem messze az íjászkodás a leghatásosabb, illetve akinek gondja van: nekem sincsen semmi probléma fenn van a legújabb patch, a modokkal pedig óvatosan (nekem eddig 3van, és csak egy textúrahiba volt!)
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz Murder3 #5528 üzenetére
Ez is szuper játék, csak én nagyon örültem hogy a 90-es évek játékhangulatát sikerült visszahozni mai köntösben kifejezetten hardcore arcoknak(meglepő hogy konzolon, pc-n sokan örülnének neki szerintem, főleg diablo 3 előtt), a skyrim inkább olyan mai szintetikus csirke érzet, de marha jó persze.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
A misc questek elfogyhatnak, vagy mindig van belőle? Gondolok itt arra, hogy szabadíts ki xy-t, vagy menj az adott helyre.
Szerk: Akkor leállok velük lassan, kicsit monoton lett.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Integra #5545 üzenetére
Nálam egyik sem jött elő. Szóval nem feltétlen a játék a rossz. A 4GB patch óta ki se lép, most nyomtam egyhuzamban pl. 3 órát.
Egyébként így 85 óra játékidő környékén döntöttem úgy, hogy csinálom a főszálat is, csak 24.-én mentem fel a Greybeard-ekhez. Azóta már csinálgatom a 3 szavas shout-okat is, illetve a Blades visszatérőben. Már van főhadiszállás és 6 tag, velem együtt.
-Lydia
-Aela the Huntress
-Mjoll the Lioness
-Delphine
-meg az öreg, Esbein asszem ez a neveSzóval a The Dark Brotherhood, Thieves Guild, Nightingales és Companions mellett most már ennek is a vezetője vagyok. Vagyis tűnök, mert hát én vagyok a Dragonborn.
College of Winterhold vezetője még ugyan nem vagyok, azzal még sokat nem foglalkoztam, de majd idővel. Előbb le kell gyilkolni ezt az Alduin-t a Dragonrend-el.
90 óra a játékidőm eddig, 2012-ig elérem a 110-et szerintem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
whitezo88
nagyúr
-
Alg
veterán
Újrakezdtem egy elf lopakodós íjásszal... még csak az arany sárkánykaromhoz megyek (talán fél-1 óra játék) - eddig egyszer kifagyott, kétszer átestem a textúrán, egyszer pedig láthatatlanná vált egy NPC...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ledgeri
nagyúr
Kérnék képes segítséget, és leírást, hogy hol találok olyan kereskedőt, aki vesz tőlem.. (egyébként hogyan kell adni?)
Ja és van valahol interaktív mindenküldis térkép valahol? (netre gondolok, és keresem én is...)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Integra
titán
piszok jó ez a játék, de egyben egy akkora bugos szarhalmaz is, hogy döbbenet... kiakad a zene, fekete lesz a képernyő és kifagy a gép, csak manuális kikapcsolás lehetséges... vicc
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
WonderCSabo
félisten
Fura ez a játék. Erdőben kb. 40fps, pedig óriási a distance, sok fa, AA, minden. Városban meg szaggat mint állat, 20fps-el. Ez miért lehet? :S
-
TTomax
félisten
És azt mondjátok gyenge az íjászkodás??ÁÁÁ dehogy,csak sneak módban kell menni 2-3X sebzéssel...
Innena kis lukon keresztül lőttem szájba a két banditát... ugye a gyengébb az azonnal feküdt,a másiknak kellett három lövés...
Pedig heavy armor volt rajta... meg buzogány,két kezes kard...
Én meg csak egy light armorban tolom íjjal...
Áhhh most néz ez volt a rohadéknál... ha ezzel közel jött volna bajban vagyok...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Skyhunter #5541 üzenetére
Szívesen Minden shoutnak 3 szinte van,ha röviden nyomod a gombot,akkor az elsö szintet lövi el,ha kicsit hosszabban akkor a másodikat, ha egész hosszan akkor harmadikat,persze csak akkor ha már megtanultad,és ki is váltottad egy sárkánylélekkel! Itt azt hiszem a 2. szintű shout-ot kaptad meg ,azt kellett használni!
-
Skyhunter
őstag
Fent vagyok a hegytetőn, ahol az Unrelenting Force nevű shoutot kell(ene) használni......de hiába tolom a beszélő öreg képébe vagy a többi master által megidézett csuklyásokra nem történik semmi, egyre csak azt mondja hogy használjam........mi a teendő ilyenkor, g**i mérges vok már, visszatöltöttem egy korábbi mentést, és újra felmentem, de ugyanaz.....
-
Murder3
addikt
strenght potit mikből lehet csinálni?
-
somasz
addikt
Üdv! Egy db barenziah kő hiányzik még nekem, de minden helyet átkutattam, amit ír a leírás. Hogyan tudom kóddal teljesíteni ezt a küldit?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Helmoras
őstag
Ha a gamepodos cikken felbuzdulva tetted fel akkor kell még egy DLL fájl is amely fent van a honlapon amit linkelt a cikk ha jól tudom(de ez nem biztos, lehet én komplikáltam túl), egyébként nekem hozza a 30% os fps növekedést.
Amugy ird be a konzolba hogy getSKSEversion ha kiyrja hányas akkor működik elméletileg
-
HaaS
addikt
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
L3zl13
nagyúr
Szvsz RPG-nek az az egyik lényege hogy a karakter skilljei számítanak inkább, és nem a tieid.
Ez alatt nem azt értem, hogy az AI hibái rendben vannak, de másrészt nem muszáj kihasználni őket/visszaélni velük ha nagyobb kihívásra vágysz.
A New Vegas meg nem annyira házon belüli. Azt az Obsidian csinálta, a Bethesda csak a motort adta meg a pénzt illetve ők adták ki a játékot.
Aki hülye, haljon meg!
-
Tom5
addikt
Vicces. Pont most léptem be a College of winterhold-ba tanulni a 2 méteres, brutál ork harcosommal. Abszolut illik rá a csuhás gönc.
-
Enton
addikt
-
icons
addikt
Egy kérdés: vettem egy pacit magamnak, de már megutáltam, mert addig oké, hogy nem jön oda hozzám, hogy ha arrébb megyek, és vissza kell mennem érte, de a múltkor jött egy troll, és elbaszta a játékot, mert a lovacska arrébsétált. És utána nem találtam (nyilván fasttravelnél meglett, de akkor és ott nem)... Van valami gyorsbillentyű vagy lóiskola, ahol megtanítható, hogy értelmesen viselkedjen? (esetleg mod)
-
Murder3
addikt
Dark Souls egy lineáris mégkevésbé rpg játék mintsem az amúgy nagyon egszerüsített skyrim.
azért könnyű mert sokszor akadnak be a karakterek és így ott van az a bizonyos rés a pajzson.
pont konzol miatt kellett rajta nagyon egyszerüsíteni
szerintme túl gyors a regen benne, nem is kéne bele alapból.
kéne a fegyverkere elhasználódási hatás.
falloutnál semmivel se könnyebb..perkek annyiba rosszak, h kevés van belőlük sok felesleges és egy idő után teljesen értelmetlenül sok bónuszt adnak.
-
Murder3
addikt
-
Tom5
addikt
SKSE-t próbálta valaki? Én ezt letöltöttem, bemásoltam a játék mappájába és ezzel indítottam a játékot. Egyéb teendőm van?
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Van valami mod a játékhoz amitől nem lesz benne eső és mást semmit nem csinál? Szerintem túl sokat borús az idő, miközben a grafikának kifejezetten árt, mert napsütésnél látszódik a játék szépsége.
Nekem a fallout new vegas majd a konzolos dark souls után kicsit csalódás a játék a róla megjelent cikkek fényében, játékbeli hibája is van(nem a bugok, hanem pl jön a maci akkor felmászok egy sziklára és onnan lenyilazgatom, mágusoknál oszlop mögé bújok és onnan játszadozok) és a nehézségi fokozatot is nagyon fel kellett tolni. Itt a játék annyiból áll hogy végigmész rajta, kb 5 perc tanulási folyamat kell, utána követed a küldetéseket, a skillpontokat eldobálod és experten is boldogulsz, miközben dark soulsnál ott vagy te magad fejődsz vagy rakhatod félre a játékot mert nem adja könnyen magát. Illetve Fallout New Vegasban is nagyobb volt a kihívás. Pedig láttam címeket hogy ez az év játéka, szerintem egy kellemes játék hatalmas munkával, világgal, de a dark souls meg oda vissza pofozza hangulatban és játékélményben és ennek kéne számítania. , meg mint írom házon belül is van jobban sikerült alkotás.
-
whitezo88
nagyúr
ki lehet kerülni a triggereket úgy látom, itt elszemeztem egy draugral
[link] -
Tom5
addikt
Nekem feltöltötte de ezt a soul trap varázslatot megkeresem.
-
Zolás
addikt
Naná hogy meg kéne tölteni. Vagy szerzel egy Soul Trap varázslatot, vagy ilyennel enchantolt fegyót. Ha nem megy, kereskedőknél keress tötlött gemet.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Murder3
addikt
Engem a többi külön-külön nem érdekel.
Minimum már akkor 2 szomszédos területet kellene kiadni. -
Murder3
addikt
Én más kontineensre
Pyandonea,Atmora pl elég érdekesnek hangzikcsak az a baj, h előtte ki kéne egész tamrielt adni egészbe...
különben ezekkel az a baj, h sztem unalmasak.
meg külön-külön kicsik.
de ezért lenne/kellene belőle egy mmo pl.
ahova be lehetne rakni az egészte teljes nagyságába.de tényleg jó lenne ha tamrielen kívülre is terjedne.
-
Mackósajt
senior tag
Számítani lehet rá, hogy a következő konzol generáció még erősebben on-line irányba megy, tehát lehet rájuk MMO-t csinálni. Bár lehet ehhez választani kell platformot. Én mondjuk még annyi ideig sem tudtam elviselni a WOW-t, hogy kipróbáljam. Se semmi más MMO-t. De vannak akik odavannak az ilyenért.
-
keIdor
titán
Nem kell ilyen. Mondjuk tőlem csinálhatnak bármilyen multi orientált részt, csak adják ki mellé a rendes TES6-ot is. Aztán mehet mindenki amerre akar. Én a WoW-ot egyébként 10 percig bírtam elviselni, nagyon nem az én világom az ilyen játék. SWTOR-t ki se próbálom, úgyse jönne be, pedig a két offline előd etalon számomra.
Mondjuk hála az erős konzol uralomnak úgyis lesz rendes TES6, legalábbis ebben bízom. Meg a közvetlen környezetemben sokkal több az offline-t favorizáló player, gondolom a nagyvilágban is így van mindenhol. Na meg eladási rekordokat meg GOTY-t is bezsebelt már minden TES eddig, szóval nem félek.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Mackósajt
senior tag
Morrowindhez kiegészítőben kijött egy város a szigeten kívül (Almanexia fővárosa), de dungeonokon kívül nem lehetett kimenni a városból. Ráadásul a későbbi részek előszeleként le volt tiltva a repülés, és jó magas fal volt.
Mivel erősen a bretonokat favorizálom, ezért Hammerfell.
-
keIdor
titán
Ha valaszthatnatok, Tamriel melyik tartomanyaba tennetek a kovetkezo TES reszt? Mondhattok kettot is, amik szomszedosak. En Hammerfell-t es High Rock-ot mondom. Bar tudtommal ezek egy resze volt a TES 2: Daggerfell-ben is. Bar nekem az kimaradt, Morrowind-el kezdtem a szeriat. Egyebkent ott se volt teljes Morrowind, csak a sziget.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tom5
addikt
Enchantotlam a fegyverem. Kifogyott belőle a töltet. Most sehogy sem tudom újra tölteni.
Soul Gem, bele a töltet és nem tudom a kardba illeszteni, nem engedi. De disenchantolni sem tudom a fegyvert. Mit csinálok rosszul? -
Tom5
addikt
Most váltottam nehézséget, mondom nem kihívás a játék harc ügyileg. Elutazok Fort Amol-hoz erre látom két sárkány köröz felettem. Legyőztem őket, de így már nem volt olyan könnyű. Tetszik a játék, a térkép az vmi hatalmas. Csak lesek milyen messzire el kell jutnom.
-
icons
addikt
válasz predakon #5497 üzenetére
Váó, köszi!
Nagyon tetszetősek, én még a mod managert sem ismertem (kezdő vagyok Elder Scrolls területen ). Az ENBSeries-es patch nekem annyira nem jön be, a fényviszonyai az eredetinek jobbak szerintem (saját vélemény!), de a többi irtózatosan király!
-
X2N
őstag
Ezt a modot tudom ajánlani azoknak akiknek leesik az fps belső tereknél: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest