Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz maszi99 #4990 üzenetére
Maszi99: Itt művelődj! Az angol nemtudásodra hivatkozni már erősen sántít, mivel ezt a helyet már korábban is belinkeltem neked. Itt, ha nem is az összes, de azért igen komoly számú könyv le van fordítva a Császári Könyvtár anyagaiból. Plusz egy csomó kiegészítő információ vallásról történelemről, idővonal stb. Innentől kezdve csak a te lustaságod, ha nem jársz utána annak, ami érdekel.
Ilsyde : Már a Daggerfallban is megjelennek a dwemer utalások. A fönt linkelt szócikkben is említett Rourkenek révén azt a területet is belakták. Az a szerencsétlen Yagrum Bagarn meg azért néz ki úgy, mert félig szétrohadt a Corprus betegségtől. Ő azért ragadt itt, mert a nagy eltűnés idején épp egy Oblivion-síkon mászkált.
Inv1sus: Nem töpök, hanem mélységi elfek! Könyörgöm ne használjuk ezt a félrevezető kifejezést!
"...és ezt bizonyította a még létező törp páncélok átlagos mérete (bár néhány, a játékban fellelhető könyv azt állította, hogy a „törpök páncélja” az általuk épített gépek külső rétege vagy rosszul párosított darabok a különböző berendezésekből.) Ez valószínű, hogy így van, mivel sok dwemer a Velothi-hegyek óriásainak közelében lakott, akik addig soha nem találkoztak az emberekkel vagy merekkel azelőtt, így pedig jóval kisebbnek tűntek, és törpöknek gondolták őket. A dwemer romok és a gépezetek birodalmi ásatása alátámasztja a Dlyxexic elméletet, miszerint a dwemer „mélységi elfeknek” való fordítása megfelel az „okos elfnek” is."[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
raus
aktív tag
Szia ATI-n vagy GeForce-on tolod? Mert ha AMD akkor nem csodalkoznek ezeken az anomaliakon. Modok hogy allnak? Lehet hogy összeakadnak az egyeb hiper-brutal texturamodok egymassal. Ujratelepitenem vanillara es azzal probalkoznek. Meg mindig gyarilag a leghangulatosabb ez a jatek szerintem. Vagy tulmelegedes. Vagy elhalalozik a kartya amit ketlek. Procituning? FSB, memoriabusz, PCI-E buszokat huzod? Emlekszem anno az Oblivion produkalt nalam ehhez hasonlo dolgokat ha tuningoltam a rendszert es elöbb kimutatta az instabilitast mint barnilyen mas tesztprogram. Nezz körül a kartyad hütesen hogy oke-e minden, nem huzod-e meg tulsagosan vs hütes. Illetve a Vram hütve van egyaltalan rajta? A haz szellözese rendben van?
Nagyjabol ezeket neznem vegig. Valamint egy abszolut default anti-tuning beallitast eszközölnek a teljes rendszeren es ugy probalnam. -
TTomax
félisten
válasz DroiDMester #4969 üzenetére
Nekem egyszer volt ilyen... nem tudtam kimenni a barlangból... én úgy oldottam meg,hogy beléptem a sima alap steam indítással... ahogy kiléptem a barlangból persze rögtön kivágott desktopra,aztán visszaléptem a 4G-s indítóval és játszottam tovább,persze ott már meglett a barlangból kilépés,mert azt mielőtt kivágott volna desktopra megcsinálta!Máshogy nem tudtam kijönni a barlangból...
Tehát lépj be a 4G-s ptach-al,menj el az ajtóig,ott egy F5,lépj ki... majd töltsd be patch nélkül... lépj ki az ajtón.. ki fog vágni azonnal... majd lépj vissza a 4G-s patch-al és az ajtó után fogsz menni tovább ,meglesz a mentésed... nem tudom milyen bug ez eddig 1X fordult elö...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
maszi99
őstag
válasz John Fowler #4992 üzenetére
Mitől piros a ló szeme ?
Vagy csak a képen azhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Inv1sus
addikt
Az utolsó dwemer törp, aki életben maradt a fajtájából.
Egyébként nekem a morrowind féle dwemer helyek sokkal jobban bejöttek. Amivel eddig találkoztam a skyrim-ben, az túl modern, nem annyira misztikus. Nekem se tetszik, alig vártam, hogy vége legyen annak a küldetésnek...
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
félisten
válasz John Fowler #4992 üzenetére
Cuki a pónid. Nekem is van ilyen
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
John Fowler
tag
Életkép ma estéről -pózolok, miközben Lydia végzi a piszkos munkát.
[ Szerkesztve ]
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Ilsyde
őstag
válasz maszi99 #4990 üzenetére
Wiki szerint a Morrowindben tuntek fel eloszor. Tehát az Elder Scrolls harmadik részében. Valaki írta is lentebb hogy egy túlélte fajának eltunését és lehetett vele találkozni a játékban.
Elvileg nem kihaltak hanem egyszerre eltunt mind (mágikus úton). A gépeik/csapdáik hátramaradtak, gazdáig nélkul orzik a dwemer romvárosokat a betolakodókkal szemben.
A falmerek (randa, vak lények amik óriásrovarokat tenyésztenek, mindig a dwemer romok kozelében találhatóak) meg régebben ugyanúgy elf faj volt, de a nordok nekik estek ezért kénytelenek voltak a fold mélyére menekulni hogy ne haljanak ki. A fentebb említett dwemerek befogadták oket de direkt olyan gombákat adtak nekik táplálékul amitol elvesztették erejuket és megvakultak. Így végul rabszolgasorba hajtották oket, mire a falmerek fellázadtak de mire meg tudták volna támadni a dwemereket, azok teljesen eltuntek.
Roviden kb. ennyi
-
Ilsyde
őstag
válasz maszi99 #4985 üzenetére
Emlékszem Orulok hogy haladsz és élvezed a játékot.
A dwemer néprol elég annyit tudni hogy egyenloek a gnómokkal. Azaz nem szeretik a kívulállókat és technológiailag fejlettek.
Mindenféle bonyolult, oramuvel (csapágyak, goz, hidraulika stb.) és mágiával mukodo gépezetuk van. -
félisten
-
maszi99
őstag
Azért hívom transformersnek, mert túl részletesek, és modernek a játék korához képest túlzottan is. (pl: a lovagkorba gőzgépeket nem ismertek).
Az én fantáziámat nagyon mozgatja a téma, hogy miért foglalkoztak ennyire részletesen az alkatrészekkel, és miért tették bele őket, remélem nem örök rejtély lesz
Simán el tudom képzelni, hogy van valahol valami, amit még nem tudunk, csak meglepi lesz, nagyon bízom benne31-es szinten vagyok, rengeteg helyen nem voltam, rohadt nagy a terület, és órákat el lehet lenni 1-es barlang, vagy más rendszerekben.
Sok olyan dologgal találkoztam a játékban amin beájultam, pedig nem mai versenyző vagyok.
Ahhoz képest, hogy majdnem feladtam az elején (talán még emlékszel), angol hiány miatt, ahhoz képest elég szépen haladok, ha lassan is.
Hála az itteni segítő társulatnak, és a használható tippjeiknekhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Alg
veterán
válasz mariobros #4982 üzenetére
Ez még a jobbik változat - van hogy az ajtót sem nyitja ki - ráadásul úgy néz ki azért, mert hiányzik neki pár fájl, ha azokat letöltöd és bemásolod a megfelelő helyre rögtön megszólal az öreg. (Keresőbe: Esbern bug)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
mariobros
tag
Akkor bug van a játékban, hogy az nem igaz :@ 3/4 órája itt szopok, hogy mi a faszt csináljak, egyszerűen vicc, hogy 3 patch után is bugos a game. Maga a játék kurvajó, de ez akkor is egy vicc :@@ Itt a megoldás a: A Cornered Rat küldetésre, ha esetleg más is beszopná... [link] Örök a hála a fickónak aki rájött a megoldásra!
Üdv: Dani
-
Mackósajt
senior tag
válasz Mackósajt #4949 üzenetére
He-he, ez user error volt. Utólag rájöttem, hogy ládába pakolás helyett megettem az összes komponenst, vagy fél mázsát egyszerre a medvekaromtól a bolondgombáig. A nagy fehér villanás az volt, amikor kiléptem a ládapakolás menüből, és az összes hatás egyszerre érvényesült.
De legalább rájöttem, hogy így lehet felfedezni a komponensek hatásait. Enni kell belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Csináltam pár screenshotot hogy nagy textúrákkal hogyan is néz ki a játék.
Akinek nem sikerülne kinagyítani az kattintson a képre majd jobb gomb a képre és kép megejelenítése.
-
Ilsyde
őstag
válasz maszi99 #4977 üzenetére
Én is feltérképezek minden zegzugot, a main questekben meg sehol nem vagyok. Solitudeba is csak pár napja jutottam el. Riftenben még nem voltam stb. Mindezt 53-as szinten
Ezt a kuldit is azért találtam mert jó szokásom szerint végignyaltam azt a teruletet.Átváltozott kamionná hogy transformersnek hívod a centuriont? Sajnos semmire nem használható az általuk eldobott (meg minden más dwemer) alkatrész. Jó lenne sajátot építeni, ahogy az M&M7-ben is lehetett gólemet. Vagy kalapálnék belole egy ilyet:
-
maszi99
őstag
Túl precíz vagyok , és nem igazán szeretnék dolgokat kihagyni
Aprólékosan kutatom módszeresen a terepet (szinte kavicsról kavicsra).
Azzal a rengeteg transformers-es alkatrésszel állítólag nem lehet mást csinálni, mint beolvasztani, de én ezt nehezen képzelem el, hogy a készítők csak ezért készítettek ennyiféle motyót hozzá.
Túl érdekes számomra, lehet, valahol van valami lehetőség építeni 1-et, rohadtul tetszene (mint a Dragon Age-ban a Pala), nagyon remélem nem ábránd.
Főküldit amennyire lehet halogatom, kiélvezem a játék által adott lehetőségek tárházáthttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
maszi99
őstag
válasz Kareszovics #4972 üzenetére
Erre én is gondoltam , azért köszi , így kissé bizonytalan a kimenetele a dolognak
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Kareszovics
addikt
válasz maszi99 #4971 üzenetére
Ezzel én is találkoztam, de nem volt kedvem túl sokat gondolkodni a megoldáson ezért ott hagytam.
Egyébként egy tippem van, de lehet csak beképzelem:
SPOILER-es lehet
A Mage Gulidben van egy Conjurer-es csóka aki ilyen törpe cuccokal kapcsolatos küldiket ad, lehet majd annak valamelyik questje lesz a megoldás; mondjuk én most azt parkra raktam, mert elkezdtem a főküldizést.http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
maszi99
őstag
Kérdés, tapasztaltabbak játékosok részére !!!
Nem hinném, hogy sokan tudnának válaszolni ráhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Ilsyde
őstag
válasz DroiDMester #4969 üzenetére
Próbáld meg feltenni a modokat a mod manager nélkul. Csak baj van azzal a programmal.
vagy
Ha azóta kitoroltél egy .esp fájlt akkor amiatt is lehet ilyesmi, mert keresi a játék és nem találja. Próbálj meg egy jóval régebbi mentést, hátha.
vagy
Írd be ezt a konzolba: coc riverwood
-
nagyúr
Továbbra is fent áll a PROBLÉMÁM senki nem tud rá semmi +oldást?
-
félisten
-
don pardon
aktív tag
válasz Plazmacucci #4965 üzenetére
Nekem a controllt állítja mindig vissza az alapra
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Lenry
félisten
válasz Plazmacucci #4965 üzenetére
úgy érzi, hogy nem vagy elég jó
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
Egyébként tudja valaki, hogy miért állítja vissza magát a játék masterről expertre minden indításnál?
-
Alg
veterán
válasz Plazmacucci #4963 üzenetére
Igen, és egy ritka példája azon küldetéseknek, ahol kicsit gondolkodni is kell, nem csak menni és mindent lecsapni ami mozog (ami meg nem, azt kilootolni) - az arénás részre gondolok
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
félisten
-
Alg
veterán
válasz Plazmacucci #4956 üzenetére
Jelen Baromfi rulz
Meg jött valami bolond öregasszony, rohangált utánom hogy wabbajackoljam meg - hát jól megwabbajackoltam
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz MasterDeeJay #4960 üzenetére
Azért neked egy kissé komolyabb a géped, mint nekünk mezeieknek.
-
Letöltöttem a lehető legtöbb HD modot, nagyrészt 2K és 4K textúrákkal. Az általad linket is benne van, meg ez a snowHD is (össz +3,4Gb). Én nem tapasztaltam lassulást, de ez valószínű azért van mert jut videóram bőven a játéknak. Ha lesz időm akkor az összes HD modot egybegyúrom egy szép nagy pakként.
Korábban az Oblivionom is 12Gb volt[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Valami nem crack alapú megoldás nincs az offline játékra? Mostanában sajnos sokat szórakozik a netem és néha jó lenne elkerülni a steamet...
-
Ilsyde
őstag
válasz Xerxész #4954 üzenetére
Nem befolyásolja. Egy maréknyi kisebb kajának noveli meg a poligonszámát (alma, kenyér, italok). Ennyi. Sajnos
Értem mire gondolsz. Valóban bosszantó. De ezzel is ugyanúgy lehajtja a fejét. Csak a szemmagasságot javítja a mod.
Rákérdeztem hogy ezt is meg lehetne-e oldani, de lehet hogy kell hozzá a CK.A "Snow and Rocks HD 4096" javítja a havat és a barlangok talajtextúráit.
Meg van egy ilyen is, de ez szerintem megenné a gépunket reggelire. Próbáld ki aztán számolj be róla -
félisten
Wabbajack kinek van meg?
-
Inv1sus
addikt
Azért fps boostoló modokat is ajánljatok néha.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Akkor a magasabb poligonszámos mod jól lehúzhatja az FPSt... Mindenesetre megpróbálom.
A fejlehajtásnál úgy értettem, hogy az én karakterem hajtja le a fejét (FPS nézet). Megnyomom az E-t, aztán automatikusan középre áll a kameranézet, majd kicsit lefelé...mintha a karakterem lehajtaná a fejét. Tehát nekem ezzel van a bajom, nem az NPC-kkel. Ettől függetlenül szintén kipróbálom, ha hazaértem.
Talajtextúra modokat tudsz-é? Igazából szerintem az a leggagyibb a játékban. Szívesen lecserélném, csak lehet, hogy abból is kismilliót kéne feltenni, mert annyiféle talaj van a játékban.
Amúgy kösz a tippeket! -
John Fowler
tag
válasz MasterDeeJay #4881 üzenetére
Kipróbáltam, a bias állítsával a sávosodás nem szűnik meg, csak az inerferencia mértéke változik -de el nem tűnik.
A linken lévő mod végülis hasznos, de sajna nem UI, hanem csak egy inventory mod.
Az UI összes bénasága ettől még megmarad.De azért köszi a segítő szándékot
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
John Fowler
tag
válasz Plazmacucci #4893 üzenetére
Ugyanez volt nálam is a helyzet, level 33-34 körül kezdett 1-2 táposabb ellen ebony cuccokat dobálni (eddig 2 fegyver és egy kesztyű).
Daedricet egyelőre még csak képen láttam
Egyébként én level 34-en még mindig glass cuccokban nyomulok.
A smithingem sem übertáp, épp csak a glass szintjére húztam, mert találni azt is keveset sikerült.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Ilsyde
őstag
válasz Xerxész #4940 üzenetére
AO tetszett nekem is, igaz kicsit sotétít mindenen de a hatás amit elér az árnyékolással az fantasztikus. Csak hát grafikai hibákat okoz
No NPC Greetings-bol ezért írtam hogy a "slightly reduced" fájlt használd, ott ugyanúgy szólnak hozzád az NPCk (nyilván fontos, hiszen így tudsz meg információkat és hangulati elem is) csak éppenséggel nem az utca másik oldaláról.
Igen, az Increased character height után felfelé néznek az olyan NPCk akik alacsonyabbak nálad mikor hozzád beszélnek (sok noi karakter ilyen).
Deadly Spell Impacts mind a három (fire/frost/shock) becsapódását érinti. Meg pluszban a pókok hálóját és a savas nyálat is.
Enhanced Distant Trees az ilyen: elotte -> utána
Higher-Poly Skyrim? Emlékszel a játékban hogy néz ki egy alma? Ha nem akkor nézz meg egyet Szogletes, alig lehet ráismerni, olyan kevés poligonból áll. Na, ilyen apróságokon segít. Tougher Traps a katakombákban lévo csapdákat érosíti mert alapból szinte semmit nem sebeznek.
Enhanced Night Sky lecseréli az alacsony felbontású éjjeli égboltot. Ez mutatja kulonbséget. Nem tunik nagy változtatásnak, de a játékban sokkal hatásosabb a magasabb felbontás. A blue galaxy + low stars kombinációt ajánlom. Ez ugyanaz lesz mint a vanilla, csak sokkal atmoszférikusabb.
-
-
Tom5
addikt
Tegnap elkezdtem egy ork harcossal. Hatalmas a bejárható terület, csak lestem. A grafika még így különböző modok nélkül is elképesztően szép. Annyit értem el, hogy LVL2-es lett a karakterem és a kovács képességét fejlesztettem, mivel egy bandita tábor kiírtását követően találtam egy kovácsműhelyt és ott készítettem és éleztem fegyót. Későbbi varázsfegyók létrehozásához mit kell eröltetnem?! Esetleg mire érdemes szakosodnom? Most egy kétkezes pallossal nyomulok, lassú ugyan de ha betalál.
Bár találkoztam két óriással, lenyomtak mint a sz@rt.
Bejön a játék, leállás alatt belemélyedek majd! -
mpierre
veterán
-
smkb
őstag
Szerintem menni fog egész jól. A notimban T4400+DH4570 (680/1600 512MB) kombóval egész jól elmegy nem a minimumon, natív 1360*768-ban, nem sokakl rosszabbul, mint az Oblivion, de ha nagyobb, vagy sok ellen van a képernyőn akkor lehet belőle nálam diashow az asztali konfogomhoz képest. Az A6-3650 VGA része meg többszörösen erősebb a HD4570-nél, főleg ha gyors ramok vannak mellette.
-
whitezo88
nagyúr
nem gyenge. [link]
-
Misua
senior tag
Üdv!
Játszott e játékot valaki diszkrét VGA nélkül? Konkrétan csakis AMD A6-3650 2.6GHz FM1 lenne a gépben.
Esetleg teszt van e valahol e kombórol.
10x -
Xerxész
őstag
Amióta aktiválva van az AO, azóta nem voltam barlangban, így tejködöt még nem láttam. Viszont füstölő tornyot (első sárkánynál) igen, de ott nem tűnt elszúrtnak a füst. Az a baj, hogy a többi árnyékoló mod mind nagyon eszi az FPS-t és megmondom őszintén, eddig az AO tetszett a legjobban, noha vannak hibái (pl. lenézek a lábam elé és megjelenik a pajzs és a fegyver körül egy fekete glowing árnyék).
De ha van jobb ötleted (bárkinek), szívesen fogadom.No NPC Greetings
Ezt szerintem nem teszem fel, mert "realitáscsökkentő". A valóságban is, ha beszélsz valakivel, simán beleszólhatnak a párbeszédedbe (más kérdés, hogy mennyire pofátlanság). És sosem lehet tudni, melyik közbeszólás lehet egy újabb mellékküldetés.A normál szemmagasságot kipróbálom szerintem. Megszünteti az automatikus fejlehajtást párbeszéd esetén? Engem ez idegesít nagyon. Párbeszédbe kezdesz valakivel, és automatikusan picit mindig lehajtja a fejét.
Deadly Spell Impacts mindegyik varázslatot érinti? Mert ha csak párat, akkor annyira nem jó.
Lush Grass oké, főleg ha nem rondítja az FPS-t.
A távoli fák is jó lehet, de nem tudom, mennyire reális...a valóságban sem látod a távoli dolgok részleteit. Mindenesetre kipróbálom, ha hazaértem.
Higher-Poly Skyrim: ez micsoda?
Tougher Traps: gondolom csapdákat nehezít, de miképpen?Ja amit még akartam kérdezni, hogy Enhanced Night Sky miben módosítja az éjszakai égboltot? Láttam, hogy benne van a top 5-ben, de a képek alapján nem látok túl nagy változást. Miért jó ez a mod annyira?
-
-
Modokból kicsit elszálltam én is, habár csak grafikai van meg két UI-t érintő mod de már így is majdnem 4gb mod van fent. A memóriahasználata megduplázódott a játéknak azaz 1.6gb, lassulást nem érzékeltem csak betöltés lett lassabb.
Most már van két házam, feleség (Muiri, bár segíteni kellet egy bug miatt a konzollal kicsit), rengeteg pénz, több ládányi sokszor eladhatatlan cucc. Ennek ellenére még kihívás a játék, ha nem lopakodásból ölök akkor ki tudnak nyírni ha többen jönnek ellenem. 100-as sneak skill nem akkora előny mint Oblivionban a kimaxolt Chameleon ez így rendben is van. Egyáltalán nem veszített semmit a játszhatóságból az hogy egyre nagyobb szinten leszek de nem a legjobb cuccokban vagyok. (Glass set, ebony bow viszont egyiken sincs még semmi enchant) -
Ilsyde
őstag
válasz Xerxész #4935 üzenetére
Ambient Occlusiont nagyon nem ajánlom (driverbol sem), tényleg fantasztikusan néz ki de sok helyen problémát okoz. Tejszínuvé teszi katakombák bizonyos helyein a fustot/kodot stb.
Nem nagyon érdekel a realitás. Nincs kedvem állandóan térképet nyitogatni mert nem mutatja a szélrózsa a helyeket, még ennél is lassabban mozogni stb. Azért jó lenne ha az evés/alvás valamilyen szinten fontos lenne de azt modok nélkul is megoldom. Néha eszem meg alszom oszt kész
Mint mondtam, nem akarom megváltoztatni a játék színvilágát és grafikáját. Csak olyan páncélok és fegyverek textúráit módosítom amikkel alapból nem voltam megelégedve.
Az ebony pl. unalmas fekete bádogdoboz, a dragonscale/bone ritka szarul néz ki, a daedric meg túl "gonosz"Ezeket szerintem tedd fel az alábbi listámból, írtam neked hozzájuk magyarázatot:
No NPC Greetings
nem fognak belepofázni a melletted elsétáló NPCk a dialógusokba
(slightly reduced fájlt használd)Increased charater height
normál szemmagasság, mert vanillában valamiért egy fejjel alacsonyabb vagy mindenkinél
(standard increased fájlt használd)Ash Pile Retex
ellenfelek után hátramaradt hamukupacok hányás helyett hamukupacoknak néznek ki
(a régebbi, elso verziót használd)Deadly Spell Impacts
a randa, semmitmondó varázslatok nyomait teszi szebbé
(szépen beleillik a játékba, hatásos kis mod)Enhanced Distant Trees
a távolban lévo fákat javítja
(vanillában kiábrándító mikor elnézel a távolba és tompa színuek az erdok)Lush Grass
gazdagabb novényvilág (bokrok stb., fákhoz nem nyúl hozzá), amolyan Oblivionos beutés
(érdekes módon nem hat ki az fps-re)[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Szép lista!
Hát, én egyelőre ennyivel büszkélkedhetek:- No More Blocky Faces
- Enhanced Blood Textures
- Enhanced Distant Terrain
- Duel - Combat Realism
- Realistic Running Speed
- Realistic Water Effects
- Skyrim Sunglare V3
- QD Inventory
- Snow and Rocks HD 4096
- Skyrim Enhanced Shaders (ezt le fogom szedni, mert sok FPS-t eszik és blokkolja az nVidia Ambient Occlusion effektjét)Most letöltöttem a True Darker Dungeons és a True Darker Nights modokat, holnap majd felrakom kipróbálás gyanánt.
Játékmenetbeli módosítások tekintetében nem törekedsz a realitásokra? Mondjuk ezeknek az érdemi része csak a CK kiadása után lesz elérhető, de 1-2 ilyet már ki lehet próbálni.
Meg ezek a retextúrázások...én is gondolkodtam rajtuk, de annyi fegyver, páncél van, hogy mindhez letölteni az új modokat, egy életen át tartana.
Majd lehet, hogy megkérdezlek holnap 1-2 mod hatásáról...ma már késő van.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
-
félisten
-
Puma K
nagyúr
Nem-nem, én már soha többé nem veszek AMD VGA-t vagy dVGA-val szerelt laptopot.
De mondjuk akkor sem értem, a GTA IV egy VGA memóriát (VRAM) zabáló játék, amivel 18 órákat szoktam tolni és még a Mafia 2-őt se hanyagolom el (ott is szoktam szórakozni) és semmi gondom nem volt tehát még csak hasonlót sem tapasztaltam. Csak a Sykrim produkál ilyet.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
keIdor
titán
válasz Plazmacucci #4929 üzenetére
Jaja nem volt nagy szám. De az égő rejtekhely jó volt. Kár érte, fasza kis hely volt az, fasza tagokkal...
Most nyomom ezerrel a Thieves Guild-et.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
félisten
-
keIdor
titán
SP: It's done. Megöltem az uralkodót. De meghalt nagyon sok ember a DB-ben, Astrid is a vezetőnk. De legalább a végén megbánta tettét. Na most lehet újjáépíteni mindent, de legalább 20000 septimmel gazdagodtam.
Erről a látványról maradtak le azok, akik nem választották a DB sötét útját. Nem volt egy epic fight, megadta magát.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Ilsyde
őstag
válasz Xerxész #4918 üzenetére
Ezek amiket már egy ideje használok és 100% hogy maradnak. Ami nem illik a játék képi világába azokat rendre levakarom. Például van egy nagyon jó circlet (fejpánt) textúrázás magasfelbontású ékkovekkel. Nagyon szépek de virítanak a karakterek fején (kulonbozik a textúrafelbontás és a tónus) úgyhogy próba után ejtettem.
High-res víz is gyonyoru volt de pontatlan (sebes folyóknál túl nyugis áramlatok), ott is hagyom egyelore a vanillát stb. stb.GAME CHANGING
Better Xbox360 Controller
Eternal Torch
Immersive Thunder
No NPC Greetings
Tougher Traps
Increased charater height
GRAPHICAL
Alternate Sun Glare
Ash Pile Retex
Deadly Spell Impacts
Detailed Lips
Enhanced Blood Textures
Enhanced Distant Terrain
Enhanced Distant Trees
Enhanced Night Skyrim
FXAA Post Process Injector
Glaciers Retextured
High Quality Food and Ingredients
Higher-Poly Skyrim
Improved Candles
Lush Grass
Nicer Snowflakes
No More Blocky Faces
Paper Pack
Silly Level of Detail - Potions and Poisons
Silly Level of Detail - Wine Cellar
Snow and Rocks HD 4096
Subliminal Traps
Tobes Highres Textures
ARMOR AND WEAPONS
Ancient Nord Armor - Chainmail
Armor Ebony Gold Female
Armor Ebony Gold Mail
Armor Ebony Gold Male
Armor Ebony Gold Weapons
Black Dragonscale Hi-Res Retexture
Dragonbone Retexture - Cloud Armour
Ebony Armor Rigfixes
GoldenWhite Daedric Armor Set Hi-Res
GoldenWhite Daedric WeaponSet HighRes
Nightingale PrimeVan tobb is de olyat nem ajánlok amiben nem vagyok biztos
-
Xerxész
őstag
válasz DroiDMester #4921 üzenetére
Ezt a Nexus Mod Managert honnan lehet letölteni?
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Mukorka
addikt
válasz Xerxész #4918 üzenetére
Nekem 80+ van fent igaz már rég túllépte pár helyen a játszhatóság határát a dolog... Most elmélyültem a textúra készítés rejtelmeiben
Egyébként ilyenekhez mint a dolgok árának modolásához nem kell creation kit, át kell csak írni pár adatot a megfelelő helyen. A CK főleg scriptek és modellek többágú variálásához kell.
(#4921) DroiDMester: gondolom 4gb patchet ráraktad...
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mackósajt
senior tag
Vagy a szint teszi vagy túltápoltál. Én így 13. szint felé simán kikerülök ellenfeleket. Cicák ellen pl. zero esélyem van, ha nem tudok messzi fedezékből nyilazni.
Más: ma ért egy kis meglepetés. Bepakoltam az alkímiai alapanyagokat egy ládába a házamban, ahogy a régi ES-ekben is ettem. Nagy fehér villanás, cuccok oda. Mentés vissza. Csak tudnám akkor hogy a fenébe tároljam.
-
nagyúr
SZIASZTOK!
lenne egy ÓRIÁSI KÉRDÉSEM hátha valaki másnak is volt(van) ilyen gondja és tud rá megoldást!
olyan problémám lenne a játékkal (nem tudom hogy a fel tett MOD -ok miatt vagy az 1,3 -as frissítés végett)
Ha bemegyek egy épületbe vagy barlangba! és újra ki akarok jönni a játék nem engedi csak megy folyamatosan a töltés olyan mindha lefagyna a játék nem reagál semmire csak folyamatosan tölt(és megy alatta a hang rendesen nem akad ki) és csak ctrl+alt+del el tudok kilépni ha feladatkezelőben bezárom a TESV.exe -t!
itt egy lista hogy milyen MOD ok vannak feltéve jelenleg
Aki tudja mi végett vagy melyik MOD okozza kérem írja meg!
-
Inv1sus
addikt
Én még egyszer nem költöttem pénzt trainerekre. Próbálom kihúzni a játék még kihívást jelentő részét.
-
Alg
veterán
Na jó, ez már kezd gáz lenni... Gyakorlatilag minden nagyobb ellenség (banditavezérek, sárkánypapok, elder dragon) annyi, hogy oda állok elé és tolom a pofájába a lightning stormot... az esetek nagy részében nekik hamarabb elfogy a HP, kisebbik részben kicsit potizni kell és mehet a darálás tovább.
Ez a dual castos stagger is egy vicc, meg sem tud mozdulni az ellen miközben lövöm bele a dual firestormot ingyér'
Dungeon-ökben meg sem állok, néha eldobok egy-két firestormot akár egy kézből, és hullik az ellen... és még nem is tápoltam olyan nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz granini #4915 üzenetére
Én megpróbálnám, hogy a savegamet elmentem valahova, majd letörlöm az egész könyvtárat, és kezdek egy új játékot. Hátha valami hozzáférési beállítás mászott el.
Ha elindul, és tudsz menteni akkor öröm, és akkor csak vissza kell másolni a saveket, ha nem megy, akkor nincs ötletem.
Sok szerencsét. -
granini
őstag
Fogalmazhatunk úgy hogy "valami után kezdte" csak kéne tudnom mi lehetett az a valami.. Egyik pillanatról a másikra romlott el, és közben nem változtattam sem modokon sem beállításon. Az egyetlen változó paraméter, mint kideritettem az volt hogy a save fájlom mérete 10mb főlé ment, nyilván ahogy halad előre az ember a játékmenetben több az informació, felfedezett terület, megszerzett tárgy stb, ez nyilván bekövetkezik. Komplett uninstall is megvolt már.. a Win7-et nem rakom újra emiatt, nem is hiszem hogy kéne..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Mukorka
addikt
válasz viharhozo #4911 üzenetére
Ja , a pénzszerzés elég gáz lett. Kb még lvl 10 voltam mikor már adept cuccokat tudtam venni tök olcsón. Valahogy nincs meg a feeling hogy valamire összegyűjtsön az ember. Ilyen 1500-2000 egy varázslat, sokkal jobb lenne ha pl 20000 lenne egy darab. Akkor az ember másként értékelni hogy mit is vesz meg
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Enton
addikt
válasz granini #4910 üzenetére
Próbálj ki egy unistall -> regedit skyrim törlést. Lehet valami elvan állítódva ott. Ha ez sem segít, akkor egy alapos vírusírtás, majd ha az sem sagít utána egy winujrarakást.
Amugy eddig nem csinálta és nemrég kezdte?
Mert ha valami után kezdte akkor még könnyen meg lehetne oldani."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
viharhozo
addikt
válasz don pardon #4899 üzenetére
Onnantol, h kepes vagy 400+-t sebezni vmilyen modon, nem all meg elotted semmi. A nehezsegi szint novelesevel a gep csalni kezd (volt olyan Pyromancer, amelyik ~harom masodperc alatt levarazsolt rolam 500 hp-t pedig maximalis a magiaellenallasom), ergo itt-ott elkepzelheto, h meghalsz, kulonosen ha bohockodsz gyengebb fegyverekkel.
Sose fogom megerteni, miert lehet ilyen eros fegyvereket csinalni, ha egyszer nincs olyan monszta, amit nem intez el egy-ket utesbol. A monsztak szama egyebkent is eleg alacsony, raadasul lvl 30-40 a maximalis szintjuk, utana nem nagyon jon beloluk erosebb.
Spoiler lehet!
Szinten nem ertem, minek a jatekba penz, ha egyszer szinte semmire nem jo. A penzszerzes a Thieves Guild vegeig is inkabb kellemetlen, mint nehez, utana viszont lehet aratni es ha megvan a Prowler's Profit, akkor minden dungeonbol ~15-20k arany jon ossze.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
granini
őstag
Hali, mindkettőt megpróbáltam már, nem segített egyik sem. Ha consol-ból próbálok menteni akkor is kifagy az asztalra..
És három különböző patchelés mellett is csinálja, tehát az 1.1, 1.2 meg az új 1.3.XX alatt is megmaradt a hiba.. asszem írok Bethesda-nak hogy adjon ki egy "fix your savegame file" toolt
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Úgy néz ki hogy a VGA memória haldoklik, esetleg túlmelegszik a cuccos.
@granini nálam ~50 mod van fent és 12MB-osak a mentéseim. Nem tortént még ilyen. Próbáld meg konzolba beírni hogy save test, arra vajon kilép-e.
Esetleg torold ki innen az osszes fájlt: c:\Users\username\Documents\My Games\Skyrim\Saves\ a legújabb kivételével, persze.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Az lenne az apró problémám, hogy a játék néha furcsa grafikai bugokat kreál.
Gondoltam már arra is, hogy a dedikált VGA memóriája döglődik, de eddig egyik másik Steam-es játékomban (GTA IV és a 2 kiegészítője, Mafia 2, Half Life 2 és EP1, EP2 nem tapasztaltam soha még ilyet) sem láttam ilyet. A GTA IV-gyel szoktam játszani a legtöbbet és abban sehol-semmi hibát nem láttam.
Íme az említett hiba:
(az egyszerűség kedvéért: jobb klikk --> 'Kép megjelenítése')A játék van, hogy tökéletesen megy, de van mikor kifagy (ez is változó, hogy mikor jön elő) majd visszatöltöm és ilyen okosságokat látok a képernyőmön.
Amúgy szép színes
Kifagyás előtt így nézett ki messzebbről:
Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
granini
őstag
Sziasztok, technikai segítségre lenne szükségem..
Minden előzetes jel nélkül kilép a játék ha bármilyen formában megpróbálok menteni. Már vagy 2 napot töltöttem el azzal hogy megoldásokat keressek de egyelőre nincs. Újratelepítés, 4GB patch, modok eltávolítása, minden megvolt már, de nem segített.
A furcsa az, hogy bármelyik korábbi mentésemet sikeresen be tudom tölteni, de képtelen vagyok újat csinálni. Akár normál save, akár quicksave, akár valamelyik autosave, azonnal kilép a desktopra a Skyrim.
Valaki azt is írta hogy amint a save fájlod mérete meghaladja a kb 10-12 mb-ot ez bekövetkezik. Nos nálam picivel 10mb felett van a mérete a fájlnak.. ezzel persze nem sok mindent lehet kezdeni.
Szóval, találkozott már valaki ezzel a hibával..? Előre is köszi az öltleteket..
-
Tom5
addikt
Köszönöm a segítséget. Feltettem az 1,3-as patchet. Remélem nem lesznek gondok. Egyelőre nagy a káosz de majd belejövök...
-
Enton
addikt
Ha érdekel hogy ki minden jobb:
Ha nem érdekel csak a kinézet akkor amelyik tetszik.
De ha már tudatosan indulsz karaktert fejleszteni, akkor érdemes hozzá illő fajt is választani, így ki tudod használni az adott faj előnyeit a javadra.
De ahogy (#4903) Alg is mondja bármiből lehet isten tápolni. nem leszel meglőve ha nem High elf-el mész varázslónak.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Alg
veterán
Szerintem kb. mindegy, ami tetszik. Ha elkezdesz valamire specelni, annak úgyis vége valahol 30-40. szint között, és ha nem akarod rövidre zárni vagy megunni a játékot át kell térni valami másra...
Kis tápolással meg bármiből lehet félistent fejleszteni, mondjuk kell hozzá 3-4 óra "favágás"
-
maszi99
őstag
Huhh, már régen voltam
Kinyírtam egy Transformerst, mellette viszont van valami aktiváló asztal amivel nem tudom mit kell kezdeni (mi hiányzik neki)
Csak nem össze lehet állítani 1 saját harci robotothttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Tom5
addikt
Nagyon megtetszett a topik beszámolók alapján a játék. Belekezdek úgy döntöttem. Teljesen új lesz nekem a játék. Milyen karaktert érdemes indítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest