Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #57919488 #2885 üzenetére
Ha ráviszed a célkerszted látszik a csík mennyire sérült (mint az elleneknél csak az övé kisebb). Ha ráviszed a célkeresztet és nem mutatja a csíkot az azt jelenti hogy fullon van az egészsége.
To all: Aki szeretnbe egy jó kis csetepatét az látogasson el Arcwind Point-ba (Ivarstead-től DNy-ra a hegyetőn van). Lvl 24 vok de van egy élőhalott csóka aki úgy levert mink vak a bögrét. Pedig ketten mentünk ellene...
#nincsbennetarcsi
-
Ilsyde
őstag
-
Lenry
félisten
válasz Plazmacucci #2877 üzenetére
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Neoteric
addikt
Ez a legjobb..
"I really do not see how this game can be rated higher than Modern Warfare 3. Call of Duty is a series that innovates with each game released -- MW3 proves that the series is giving us new gameplay rather than the same thing over and over. Skyrim feels like the same game only re-modeled."PSN: ne0teric_sAN
-
törölt tag
A társam életerő csíkját nem lehet valahogy láthatóbbá tenni?
-
Sonja
nagyúr
Micsoda vélemény egy felhasználótól!
"No multiplayer. Too much reading, not enough guns. Not as good as Dragon Age 2."
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
félisten
-
Lenry
félisten
válasz Plazmacucci #2874 üzenetére
rálépkedsz a menüben és megnyomod az R-t
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
Dragonsoul-on kívül mi kell egy elolvasott shout megtanulásához? Van egy amihez azt írja dragonsoul kell, de hiába ölök le sárkányt, és írja ki h absorbed, nem aktiválható a shout.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nagynozi
aktív tag
Amúgy még megosztanék egy hozzászólást a Skyrimmel kapcsolatban. Eleinte nagyon kételkedve fogtam hozzá, hogy valaha is meg fog fogni egy játék úgy, mint régen a Morrowind. Tévedtem...., ez a játék csodálatos, én nem igazán játszok vele a szó szoros értelmében, hanem mászkálok mellékküldetéseket csinálok, csodálom az éjszakai égboltot, a sarki fényt, kis apró részletek bújnak meg ebben a játékban, ami olyan plusszokat ad a hangulathoz, hogy már ezekért érdemes vele játszani. Például engem lenyűgözött, hogy a méhet, a lepkéket el lehet fogni és belefőzni egy főzetbe stb. Ezek mind olyan "élővé" varázsolják a világot, hogy egyenlőre nem sok játék tudja ezt felmutatni. Ajánlom mindenkinek ezt a játékot, mert ha nem a küldetések nagy nehézséggel való teljesítéséhez van kedved, hanem egy kicsit a munka, vagy suli után átlépni egy másik világba, ez a játék tökéletesen el fog varázsolni. Ha meg tudsz egy kicsit angolul, elbeszélgetve az NPCkkel, egyszerűen lenyűgöző. Nah summa summárum: Jó kis game ez
-
Enton
addikt
Eddig még nem láttam hogy valaki megosztotta volna:
Skyrim - egész Tamriel kontinense benne van a játékban
Ha már volt akkor bocsi.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
warcat
veterán
Potion of cure disease vagy egy oltár kigyógyít.Házi oltár sokfelé van ,de templomban nagyvárosokban fixen találsz.
EA: It's in the crate!
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Elég új vagyok Skyrim-ben nemrég szereztem be a játékot. 7. szinten vagyok és a One-Handed Sword skillem 31ről 15re redukálódott, egy rontás miatt vagy nem igazán tudom mikor "szedhettem" össze. A kérdésem az volna hol tudom eltüntetni magamról ezt? Nagyon megköszönném a válaszotokat!
-
wikings2
őstag
Hogy tudok kva nagy vas és egyéb ércre/bőrre szert tenni? A 10kilóméterenként 1-1tigris bőre és a 4-5 kovácstól felvásárolt kb 120 vastömb nem nagyon fedezte a dolgokat . Csak 38 as vagyok és nem tudom hogy/hol lehetne szerezni temérdek mennyiséget ezekből.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
addikt
Na, a sárkányokat simán lenyomom már a 26-os szintemmel.
Ja, és healthre sosem raktak, így az erősebb ellenségek könnyen lekaszabolnak. Valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
wikings2
őstag
válasz Plazmacucci #2860 üzenetére
Ismerős. KB 5 perce mentem fel egy 500 km es lépcsősorozaton egy hegy tetejére. erre 11 es szintemmel kb 1 ütéssel letarolt.
Természetesen mentés nélkül -.-"Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
félisten
Megyek, csinálom a nyomorult kis küldetésem, erre a gép elém dob egy fagytrollt... thx
-
westcoastog
veterán
Végre kijöttem a vámpírságból.
-
bolha23
aktív tag
-
lumpen_stex
aktív tag
lydia nem rossz társ csak jól kell felszerelni.
-
Youri
veterán
SPOILER
[link] Erre most mi a megoldás
RTX ON
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #2846 üzenetére
Bakker... Nézzétek el nekem, de mindig keverem a Batman Arkham Asylumot és Arkham Cityt. Természetesen az Arkham City jön holnapután.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Na, végigvittem a játékot.
Első nekifutásra 70 órám van benne, de még közel sem értem el minden eredményt, amit szerettem volna. Viszont már kíváncsi voltam a történet végére, így kinyírtam Alduint.
Viszont ez az égbolt nagyon tetszik:
Pici SPOILER!
Majd még lehet hogy befejezem a későbbi küldetéseimet, szeretnék csatlakozni pár szervezethez, meg jó lenne minden városban megszerezni a Thane rangot, plusz nem ártana végre a Wooden Mask küldetéshez is összevadászni a maszkokat, eddig csak 4 van meg a 8-ból.
Az alábbi buzogány pedig nagyon fincsi, Soul Trap varázst tartalmaz, csak arra kell figyelni, hogy előbb le kell gyengíteni az ellent, mert 3 másodperced van kinyírni ahhoz, hogy elkapd a lelkét.
De holnap pihenő, játékmentes nap, mivel pénteken jön a Batman: Arkham Asylum. Hétvégén újabb tesztnek foghatok hozzá. Utána viszont ismét előveszem a Skyrimet és kezdek egy új karaktert, mert kíváncsi vagyok azokra a helyekre is, ahol még nem voltam.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Brent
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #2809 üzenetére
Basszus.. jól kicsesztek az öreggel.
-
-
pityeszka
őstag
Lenry: Sajnos én az Oblivion-t kihagytam.Viszont gondolkodom rajta, hogy beszerzek egy példányt belőle mert fillérekért kapható most.Nem is értem miért nem játszottam vele most, hogy a Skyrim ennyire bejön.
[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
viharhozo
addikt
Lenne par kerdesem.
1. Lelkesen gyujtogetem a lelkeket. Viszont alig talalok common soult, nagyobb gemem pedig nincs. Lesser soul meg akad nehany, de mar a szimpla bandita is tul nagy commonnak. Mibol lesz common soul?
2. Van egy soul trappelo torom. Amikor ezzel leolok vmit, eleg gyakaran kiirja, h az aldozat ellenall a soul trapnek, viszont ettol fuggetlenul megkapom a soult. Ez bug vagy featrue?
3. Viszonylag gyakran van critical hitem, aminek tobbsege utan az ellenfel nem hal meg. Most akkor mire jo a critical hit?
4. Jott egy nagyobb gonosz, aki shoutolt ram egyet, majd kozolte, h lefegyverzett, a kard+pajzs meg az inventorybol is eltunt es a foldon sem lattam. Ez sztenderd, ha bejon neki, bukom a legjobb cuccaimat?
5. Enchanteket csak disenchantbol lehet tanulni vagy tanitanak vhol?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Lenry
félisten
-
pityeszka
őstag
Más: Vettem egy kecót.Jövök haza valami questből már fogalmam sincs, hogy honnan mind1, megyek pakolok a ládikámba ezt azt.Erre látom, hogy egy hölgyemény szépen beköltözött hozzám. Sokat vittem magammal a játék elején segítőként.Nem lehet valahogy kilakoltatni vagy a későbbiekben lesz valami haszna?Szeretem a magányt szóval jó lenne ha lelépne.
torma1981: biztosan "Ökrök" akart lenni
[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
atidzsiforc
őstag
válasz lumpen_stex #2826 üzenetére
Ja en is veletlen egy fire breath shouttal nyirtam ki szegenyt, miutan ujrakezdtrem a jatekot egybol meg is kertem, hogy maradjon otthon.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Qru
MODERÁTOR
De az ellenek is megölhetik. Ha elfogy a HP-je letérdel, ha ilyenkor kap még egy ütést akkor meghal (lootolhatóvá is válik). Ha letérdel akkor már őt nem támadják de ha mégis bekap egy ütést (főleg területreható támadásoknál, sárkány tüze pl) akkor meghal a hanchman.
#nincsbennetarcsi
-
pityeszka
őstag
Srácok találtam egy olyan tárgyat ami fogalmam sincs, hogy mire való.Sahrd's of Mehrunes' Razor a neve.Egy törött pengére hasonlít.Talán újra kell kovácsolni vagy mit lehet vele csinálni??
Itt az emberem egyébként.Még fiatal(lvl20), de már szépen növekszik.
link[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
bae... ha ezt anno tudom, visszatöltöm a mentést :/
-
félisten
biztos egy véletlen baleset volt
-
Dreamie
őstag
válasz Mukorka #2815 üzenetére
Köszönöm! Beruházok egy olyanra. A mostani questből van, ezt nem tudom leparkírozni de sokszor húzott már ki a szarból, viszont szakadékba is majdnem belelökött már.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
maszi99
őstag
válasz Mukorka #2822 üzenetére
Nem semmi tök intelligens ha megül a seggén, és nem zavar harc közben
Ha kilősz 1 állatot, elmegy érte, és elhozza neked (aportíroz)
Mert akkor lecseréljük a csajt, az úgyse intelligens, de legalább nem jött velem sehova, megült otthon, hála az égnekhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Mukorka
addikt
válasz maszi99 #2818 üzenetére
Nem olyan jó mint egy ember de feelinges. Őszintèn szólva szeretem az állatokat így várható harcok elött mindig megállok és jelzem a kutyának hogy várjon ott a lóval. Nem akarom elveszíteni harcban így inkább csak olyan kísérő :')
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Źşë'
addikt
én találtam egyet, a gazdájának a hullája mellett állt, aztán elcsórtam, de a hülye jószága ahányszor leszálltam róla elfutott, futhattam utána, nem ám egy helyben maradt volna volt olyan h a hegyoldalba baktattam vele, leszállok róla, erre valami laggféleség történt és a ló tőlem kb 50 méterre mint a villám futott...
amúgy a lootolt tárgyakat el lehet valahova pakolni, pl végszükség esetére, ha nem akarom pl eladni a sárkány összetevőket stb?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Mukorka
addikt
válasz Franklin #2810 üzenetére
Volt speedrun. Több mint 2 óra volt a fejlesztőknek. Látszik nincs levitàció
Dreamie: valami markraht vagy mi a bal szélén a térképen. Nagy vàros, kint az istálló mellett lehetett venni. Sokkal kevesebbet tud mint egy ember és folyton támad
Youri: én elvagyok vele most, az elsőt hamar bebuktam mert 2 km-t üldöztem gyalog a sárkányt és addigra eltűnt a ló... Nekem nagyon fontos mert nem használok fast travelt
Nem bazmeg, miattad azzal szívok azóta is.. 5 óra alatt jutottam el a faluba ahol kb semmi nincs. Megyek ma vissza whiterunba[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz John Fowler #2812 üzenetére
Igen az. De az örök életű. Úgyhogy kicsit csít ha veled van.
-
Youri
veterán
-
John Fowler
tag
Én paranoid (és kicsit Rambó típus is) vagyok, ezért nem pakolok a kísérőkre; sőt nem is nagyon viszem őket magammal.
Azért 1-2 levetett cuccot átadtam Lydia-nak, hogyha szükség volna rá egyszer vmennyire ütőképes legyen, illetve hogy a házban ne rongyos steelben lófráljon.
Spoiler, bár nem főküldetés:
Én eddig csak egy -beszélő- kutyával futottam össze Riverwoodnál, de az rögtön adott egy questet''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Franklin
addikt
válasz Inv1sus #2760 üzenetére
Nagyon jó kis videó, tuti, h rengeteg ilyen lesz még. Bár a defrag pályát asszem elfelejthetjük :-)
Én már a speedrunt várom, kíváncsi vagyok lesz-e olyan 4 perces "végigjátszás" mint a Morrowindből :-)
-
Inv1sus
addikt
Egyébként vannak talicskák, amiket lehet tolni testtel nekisétálva. Nem tudom, hogy mennyire lehet haladni úgy, ha teli van pakolva.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Mukorka
addikt
válasz don pardon #2803 üzenetére
Lehet venni kutyust is 500 aranyért vesztegették.
Youri: ja az vicces lenne de pl a lóra lehetne pakolni
-
mpierre
veterán
Vizuális típusként ezen jót röhögtem... Egy kigyúrt hegyomlás huzigál egy kis szekeret maga mögött a következő csata helyszínéig. Megérkezik, nagyot sóhajt levágja a földre a kocsi rúdját, majd turkál a kocsiban, kivesz valami bődületes nagy pallost. Erre az ellen magas fejhangon visítva, fegyverét eldobva elrohan jó messzire... Újabb sóhaj, egy szolíd b@zdmeg a fogai között, fegyó vissza a kis kocsira, aztán indulás tovább.
Alg: Dehogy is. Az megbűvöli a kiskocsit, vagy feltámaszt egy két hullát, hogy húzzák neki. Egy nyeszlett varázsló nem alacsonyodik le odáig, hogy megérintsen egy ilyen kis kordét...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Alg
veterán
Hmm erről most eszembe jutott valami: meg lehet vajon csinálni, hogy belepakol az ember egy rhedli nehéz, de viszonylag kicsi cuccot (pl. ércet) egy nagy bödönbe, és azt viszi magával? (folyamatosan nyomva tartott "E"-vel)?
Szerk: mpierre: És ugyanez eny nyüzüge varázslóval?
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest