- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlna
csendes tag
Spoiler Alert!
Hogy tudom foglyul ejteni Odahviinget? -
Klikodesh
senior tag
Skyrim Csatajelenetek az eroviszonyok erzekeltetesere jo.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Mukorka
addikt
Nekem nem nagyon dobàl dwarven cuccot de igazán harci fegyvert se. Olvastam wikin hogy nem csak a szint szerint adja a cuccokat hanem a skill szerint is. Van sok staffom meg mágikus cuccom
Lvl 19 vagyok
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Xerxész
őstag
Segítenétek egy kicsit enchant terén? Azt értem, hogy ezekkel jobb cuccok állíthatók elő. De...pl. ruhából kinyert extrát nem lehet fegyverre rakni? Mert eddig én csak ruhákat enchanteltem, azokat próbáltam meg fegyverre tenni, nemigazán jött össze. Gondolom, akkor csak mágikus fegyvert enchanteléséből kinyert extrával lehet saját fegyvert erősíteni?
-
félisten
-
Lenry
félisten
na ne szórakozz...
a karakterem mentését ne küldjem el? akkor nem kell megcsinálnod a küldetéseket sem.Ezeket röviden leirnatok nekem?
mit írjunk le? odamész, agyonbaszod, kilootolod visszamész. nagyjából ennyi.
egyébként meg: The Elder Scrolls Wiki és UESP
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
frame>24
addikt
válasz Klikodesh #3182 üzenetére
Mert azt akarták, hogy a shoutok unlockolása miatt sárkányt ölni mindenképp tudj (vaze, az első küldetések egyikénél már le lehet ölni a dragont); a kalandosabbak majd botlanak nehéz ellenfelekbe is.
Így aztán Szent György forog a sírjában. ez meg Prágában
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
raus
aktív tag
Sracok Whiterun-ban lattatok egy Redguard nöt esetleg? Ket csavotol kaptam a kvesztet hogy talaljam meg. Arra gondoltam hogy egy ideig kvesztelgetek Whiterun-ban, megveszem a hazat aztan telepakolom szajreval es majd raerek foglalkozni a fö szallal. Egyebkent visszamentem a Jarlhoz illetve a varazslojahoz a dragonplate-tel es legyöztem az elsö sarkanyt is az örtoronynal de nem ad tovabbik küldiket de a Jarl sem. Viszont a varoslakoknal van sok kveszt. Ezeket röviden leirnatok nekem? Ezekkel lehetne komoly fegyokhoz jutni? Kellene valami jofajta enchantolt kard. Vagy soultrap fegyo hogy gyüjtsem a lelkeket mert vagy 25 soulgemet talaltam mar. Mondjatok valami ertekes kvesztet ahol valami varazsfegyo a jutalom, vagy egy olyan dungeont ahol ilyen loot van
pliz! -
Lenry
félisten
válasz Inv1sus #3190 üzenetére
más se.
bugos a RIOSGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Inv1sus
addikt
Miért nem tudok feltölteni képet?
1440x900 jpg, 400kb és nem engedi.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
LeslieG Jr.
őstag
Vigyázzat talán SPOILER!!!
Aki még nem tudná esetleg.
Egy kis segítség térképhez:
Ha ellátogatsz Whiterun-ban(miért ne tennéd ) és elmész Dragonreach palotához fent az emeleten a (Jarl jobb oldalánál kell felmenni) van egy térkép az asztalon teli piros és kék zászlókkal. Itt ha kattingatsz a térképre megjelenik a térképeden is azoknak a helye.(Persze a fontosabb városok) Így nem kell keresgélni hogy merre mi van. Persze ettől még nem tudod használni a Fast Travel funkciót mert még nem voltál ott. Ugyhogy el kell gyalogolni vagy lovagolnod oda. De így már tudod merre kell menni az adott helyhez.
Remélem segítettem kicsit.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Mukorka
addikt
válasz John Fowler #3186 üzenetére
Most raktam rá az impact perket, jó cucc, kicsit pihenteti a legtöbb támadót felkínálva a tökéletes pofánshoutozásra
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
félisten
-
John Fowler
tag
válasz viharhozo #3173 üzenetére
2-re válaszolva a dual destro alatt azt értem, hogy mind2 kézbe ugyanazt a spellt rakva (és a dual casting perket megszerezve) és egyszerre elsütve egy erősebb varázslat jön létre.
Pl shocknál egy erősebb villám, mint az egykezes.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
matyi94
senior tag
Nem tudja valaki, miért van az, hogy ha rárakok egy archery enchantot a sisakomra, a többi cuccra már nem engedi ugyan azt rátenni? A soul trapet engedte rátenni 2 féle fegyverre is.
Legyen szép napod!
-
Klikodesh
senior tag
válasz Viper26 #3181 üzenetére
Szerintem fennt van alapbol. ha nem latszik akkor valami konyv tuti felteszi a terkepre mint ahogy az oszlopok javat is. Egyebkent a jatekhoz mellekelt terkepen fennt van.
A legnyugatibb tartomanyban talalod kb whiterunnal egyvonalban.CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
válasz GypsFulvus2 #3175 üzenetére
Uj ellenfel volt nyilvan hozza kell szokni az elso vagy ez esetben inkabb a masodik sarkany es az elso dragon priest is nehezebben ment kesobb mar rutinbol jon, de nehany briar heart utan is fenntartom hogy azok a legdurvabbak a jatekban.
S kicsit fura hogy ilyen random csavo kemenyebb dio mint a bossok.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
félisten
-
Klikodesh
senior tag
válasz Viper26 #3176 üzenetére
Whiterunban 5K, Markathban ingyen tied lehet egy, Winterholdban ugy a varazsloiskolaban lehet helyed. A tobbiben meg nincs hazam vagy nem tudok rola.
Whiterun Breezehome 5,000 6,800
Markarth Vlindrel Hall 8,000 12,200
Riften Honeyside 8,000 12,300
Windhelm Hjerim 12,000 21,000
Solitude Proudspire Manor 25,000 36,000[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Hol/mennyiért lehet házat venni, van valamilyen összefoglaló guide a játékhoz?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Klikodesh #3174 üzenetére
Szerintem elkényelmesedtünk. Én is említettem már korábban több helyen, hogy sokkal kiszámíthatatlanabbá vált a harc. Nekem ez tettszik, hiszen még egészen magas szintű karakterrel is érhetik meglepetések az embert, nem fullad az egész félisten karakterrel végrehajtott monoton mészárlásba.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Klikodesh
senior tag
válasz whitezo88 #3168 üzenetére
Engem az elso briar heart lepett meg, viszonylag konnyeden vettem mar mindent, a sarkanyokat Dragon priesteket is mar rutinosan kezeltem bar ezekhez kellenek a potionok.
Egyszer csak jott egy ilyen es szerintem durvabb mint az elobb emlitett boss ellenfelek, azokkal szemben o gyors varazslatokkal es kozelharcban is nagyon ott van es emberi meretu nem akadd fennt tereptargyakon, jo a pathfindingja rajtam volt mint feher a rizsen s kozben vegig mindent nyomott ram amit lehetett.
-
viharhozo
addikt
1. Mersekelten szoktam varazsolni. Nemreg csinaltam meg az asatasos kuldetest Winterhold (Under Saarthal) mellett. Azt vettem eszre, h egyszeruen nem fogy a magicka, ahogy varazslok, azonnal visszatoltodik. Aztan egyszer csak megszunt ez a hatas. Egesz biztos vagyok benne, h nem vettem fel semmilyen targyat. Mi lehetett ez?
2. Nem jatszottam az elozmenyekkel. A dual destro pontosan mit jelent? Lovok egy fireballt, majd egybol utana meg egyet?
3. Mi az, h "Soul gems provide extra magicka for recharging."? Ha ujratoltom, toltodik a magicka is?
A nehezsegi szintnek valoban vannak erdekes dolgai. En pl. kiirtottam a Dark Brotherhoodot es ez az elit tarsasag gyakorlatilag megsebezni sem nagyon tudott, mikozben 3-4 10 aranyas karddal hadonaszo mittudomenmi (ugy neznek ki, mint a dogok a Descentben) egesz siman kicsinal.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Xerxész
őstag
válasz John Fowler #3167 üzenetére
Nem tudom, én olyan vagyok, hogy szeretek mindent kipróbálni és utána használni, ezért van az, hogy perkeket is sokfelé tettem...jó, azért One-Handedre gyúrok főképp.
Ha éppen varázsolni akarok, akkor azt használom, ha épp kétkezes ork kalapáccsal akarok csapni, akkor azzal csapok és gyakran használom a pajzsot is. Ennek köszönhető, hogy nekem sosem lesz egyik képesség téren sem Über Soldatom, és nyilván ennek is közsönhető, hogy könnyebb ellenfelektől is gyakran kikapok. De abszolút nem zavar. Több a kihívás, változatos a fegyver/mágiahasználat.
Nekem így tetszik... Ha van 20 féle varázslat, szeretném mind a 20 félét gyakrabban használni, ugyanez igaz a fegyverekre is, persze ott azért eldobom a már gyengébbeket. Meg persze kedvenc is van. Pillanatnyi állapot szerint kétkezesből ork kalapács, egykezesből acélfejsze, de kardot is gyakrabban használok. Íjból még csak a birodalmi van, acélvesszőkkel.
Mágiából destructiont használok tűz és áram kb. 50-50%-ban, mert mindkettő tetszik. Olyan szépre sikeredtek a varázslatok! (Nézzétek el nekem az ámuldozást, új vagyok TES téren). -
John Fowler
tag
Tökmindegy, buzogánnyal is el tudok pattintani egy embert jó messzire.
Ráadásul nem az a baj, hogy messzire száll, hanem utána még viszonylag sokat pattog a tereptárgyakon, és ha 1 fokos lejtőre érkezik, akkor addig csúszik lefelé, amíg be nem akad végleg valamibe.Ergo az objektumoknak, embereknek, stb-nek nagyon kicsi a tömege.
Realisztikus fizikát már tíz éve is tudtak írni mindenféle gyorsító nélkül.Utoljára nyavajgok én is az UI miatt: nem az a baj, hogy nem tökéletes, hanem az, hogy ordít róla, hogy bill+egér kombóval SENKI sem próbálta ki a tesztelők közül; vagy ha kipróbálták, akkor egy "ehh, le van szarva; működik" felkiáltással annyiban hagyták.
Ez a baj. A tudat, hogy filléres ráfordításból ezerszer jobb is lehetett volna -persze akkor minden konzolos a PC-re irigykedne újfent, ami ugye hová is vezetne...
Ed: typo
[ Szerkesztve ]
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
félisten
Én rábaszok az ellenre egy power attack-ot warhammerrel, attól le is térdel. A másodiktól meghal. A bossoknál benyomom a Nord adrenalin rush-t, és máris nem fogy a sztamina. Sárkány fejét is így lehet csapkodni, nem tud visszaütni, mert földhöz verődik a feje a nagy ütéstől. Csak a hátráló lövő mágusok tréfálhatnak meg.
(#3169) Lenry
Nálam az első sárkány hullája bekerült valahogy a városba, és ott pörög félig a földbe fúródva...[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lenry
félisten
Ez az egy egyébként elég idegesítő a fizikában; a tömegarányokat nem találták el. Pl. medvére shoutolva az is úgy nekiütődik, majd lepattan a szikláról, mintha valami flippergolyó lenne...
ki tudja mekkora erőt jelent az a shout...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
whitezo88
nagyúr
tegnap easiest-re voltam kénytelen visszavenni a nehézséget pár Dremora Kynval miatt. Azura küldi végén szórták a 80akat sebző tűzgolyóikat, ketten is. kétszáz HP-m van... és mire odaérek hozzájuk, már lőttek kettőt... zavaró az imbalance, más ellen 1 csapás, más (nem boss) meg 2 csapás, lövés. a harcos dremorákat könnyebben szétszedem.
-
John Fowler
tag
válasz Xerxész #3106 üzenetére
Engem is mindig meglep, hogy sokan túl könnyűnek találják a játékot.
Én kb egyforma ütemben nyomom a mellékszálakat is meg a főküldetést is, és level20 felett járok kicsivel (talán 22, bár mindegy)
A nehézség adepten van, de eddig bármilyen új szörnnyel találkoztam először, az mindig 2-3 ütésre lecsapott. (kardfogú tigris level10 körül, hegyi troll level 6-7 körül, mamutok még level18-19 körül is, stb-stb)Lehet, hogy az a dolog titka, hogy semmiben sem übertáp a karakterem, az armor ratingom pedig elég sokáig 100 körül volt (csupa light armor, pajzs nélkül)
Pedig nincsenek nagyon szétaprózva a perkjeim, amin a legtöbb van, az a one-handed és a light armor (mindkettő 50-es szint kb 4-4 perkkel), viszonylag jó még a destruction, ami kb 40-es (én vagyok csak az egyedüli aki szinte mindig villámokat szór?) és a restoration is, ami hamarosan 40 körüli lesz. Ezen kívül csak a smithingen van még perk -felküzdöttem az elf armorig, tegnap este pedig 60-ig, hogy a mágikus tárgyaimat is turbózhassam, így pajzs nélkül most kb 200-ra ugrott az armorom.Harcolni tipikusan dual destroval szoktam messziről, majd ha elfogy a mana, megcsapkodom buzogánnyal is az ellent, közben heal-elem magam erősen.
Visszafordulnom még sosem kellett, de volt pár alkalom, amikor nagyon megizzadtam (akár sárkánytól is, de legutóbb az a tollas tűzlövő boszorkányszerű izé szorongatott meg nagyon.) Mondjuk kísérőt sosem viszek magammal, mert legtöbbször csak útban vannak; a light armor miatt elég sok a szabad kapacitásom loot-cipelésre. Mondjuk Lydia már full Dwemerben nyomja otthon, mert a neki illő cuccokat mindig átadom mikor hazaérek; szóval biztos táp lenne, de akkor sem viszem el, mert dungeonban utálom amikor körülöttem lófrál, és idegesít a tudat hogy még rá is vigyáznom kell.Valószínű egyébként hogy a light aromor a hendikeppem, mert amióta 200 lett az armor ratingom (elven pajzzsal 250) azóta kicsit tartósabb a karakterem, képzelem milyen lehet mondjuk 5-600-as heavy-vel. A durva az, hogy 200-zal szűk helyen nagy fizikai sebzéses monszták még mindig nehézséget okoznak.
Thief guildos armorom van elf fegyverekkel, mana 220, HP 150, stamina 130 ha jól rémlik.Eddig csak 2x enchantoltam - mindkétszer fegyvert, magamnak.
Lélekkövem annyi van mint a szemét, bár hozzátartozik, hogy a Morrowind óta reflex-szerűen rábukok minden lélekkőre amit csak találok; komolyan, sokszor könnyen nyitható vitrinekben otthagyok elf meg dwemer fegyókat, de a lélekkövet akkor is ellopom ha hárman néznek . (Oblivionban a tolvaj karimmal csináltam éjszakai missziókat: megvártam a hajnal 3-at, és módszeresen feltörtem a városban az összes drága boltot. Csak ékszert és soul gemet loptam )
Skyrimban legutóbb egy dwemer romban harcolva találtam döbbenetesen sok követ; szerteszét volt szórva az asztalokon, ládákban, oltárokon, plusz a szörnyek is elég sűrűn dobtak.Vadászni egyébként nem íjjal szoktam, hanem varázslással: villámokat lövök, mert azzal sokkal könnyebb célozni, mivel gyakorlatilag azonnal lecsap és nem kell megvárni amíg a kilőtt varázslat célba ér.
Egyetlen hátránya a dolognak, hogy dual castolva néha akkorát üt a szarvason, hogy átbucskázik mindenen, és alig találom meg merre gurult a hullája.Ez az egy egyébként elég idegesítő a fizikában; a tömegarányokat nem találták el. Pl. medvére shoutolva az is úgy nekiütődik, majd lepattan a szikláról, mintha valami flippergolyó lenne...
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
GypsFulvus2
őstag
válasz lumpen_stex #3162 üzenetére
A tényeken nem. Amit leírtál, az vélemény. A sajátod. Másoknak másmilyen van. Tudod, a vélemény olyan, mint a segglyuk...
Lenry: De Sigill Stone-ból is többféle volt ám!
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
kérdésemre nem válasz a beszólás
-
imibogyo
veterán
válasz lumpen_stex #3163 üzenetére
ja és... a szerkesztés gomb vajon mi...
-
lumpen_stex
aktív tag
ja és... szövegértés vajon mi...
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz Plazmacucci #3149 üzenetére
felraktam a sparta-s kiáltást azóta laggol ha dungeonba megyek, sztem max olyan 20fps lehet, kint meg nem. ki érti ezt..
-
Lenry
félisten
válasz GypsFulvus2 #3158 üzenetére
a Sigil köveket mindig elhasználtam, úgyhogy nem tudom mennyi van belőlük.
elvileg Oblivion kapunként egy.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Klikodesh
senior tag
válasz lumpen_stex #3130 üzenetére
Mehrunes razor questet megcsinalod es rendszeresen spawnol oda ket deaedrat. De a daedra questeket megcsinalva mire en a mehrunest befelyeztem mar volt 10 darabom tehat annyi van amennyi neked kell a kovetok meg erjek be a legendary sarkanypancellal. S meg mindig nincs meg a 15 artifactem tehat akadok meg daedraba szerintem, illetve neha az alkemistak is aruljak oket ahoz kepest milyen ritka nem is draga.
Igen nagyon erthetetlen hogy miert a 90 es skillhez kotott cuccok a jobbak, ez nekem 4 perkbe kerult mert sajna balrol az elf uveg agon ertem el a 100at, erre kiderul hogy a masik agon vannak a legjobb fegyverek...
Miota ezt korrigaltam nem is koltottem perket hatha mas is skill tree ilyen jol atgondoltam lett megcsinalva...CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
Ezt irtam en is, a a magusokkal nagyon ki lett. Szerintem tok evidens meg akkor is ha nem specializaoldsz semmire, pl nekem meg van 20 perkem amit eloszthatok csak a kovacsolasra es a lopakodasra tettem. igy jol osszehasonlithatoak de a perkek meg jobban eltolnak a harcos iranyaba az erofolenyt.
Raadsasul gyakran inkabb hatraltatva vagyok ha varazsolnek mert belekerul valaki a spell hatosugaraba es az eye of magnus kuldtesben volt amit ketszer kellett ujrajatszanom mert valakit veletlenul eltalaltam a harc kozben s miutan mindenkivel vegeztunk nekem esett az egesz varazsloiskola.
Bugos questekrol csak annyit vegig csinaltam a companion kuldeteseket meg is gyogyitottam magam megis tovabb szamolja a napokat a statisztikaban es nem kapok jol pihent bonuszt se raadasul meg halott companiont is foltamasztott...
A beragadt quest itemek nagyon jok, mire mar ha egyaltalan meglesz az ekko szett pl 12t fog nyomni sulyban de amig nincs meg az osszes nem lehet tuladni rajta.
Gondolom a vicc az lesz ha valami csodaval hataros modon az osszeset osszeszedem majd kapok erte valami rohelyes osszeget amit egy raid alatt a dobott ebony fegyverek fedeznek, mert eddig kb ennyire kiegyensulyozott a jatek.Harocp ini beallitasok hogy kicsit jobb formaba hozzuk ezt a tuningolt gamebryot.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz maszi99 #3093 üzenetére
Figyi, ennek a játéknak, a TES sorozatnak, és a mögötte álló lore háttérnek qrvára semmi köze nincs a DAO-hoz.
A gépek pedig a Dwemer kultúra szerves részét képezik/képezték. Ők abszolút technokraták voltak, olyannyira hogy eltűnésüket végül az okozta, hogy megpróbálták megépíteni saját mechanikus istenüket. Dwemer romok és gépezetek már 1996-ban kiadott Dagerfall-ban is felbukkantak, akárcsak a Redguard c. játékban, a Morrowindben pedig fél életedet eltöltheted Dwemer romokban és erődökben, amelyek hemzsegnek az ilyen gépezetektől. Kb 100 könyv szól róluk, kik ők, mik ők, hogy működnek a gépezeteik Ja, és nem voltak törpök, a TES-ben nincsenek törpök. Így néztek ki.
Szóval mindez tökéletesen idomulva van a játékhoz, ha neked zéró lore ismerettel nem jön be, akkor az egyéni szoc probléma.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz John Fowler #3148 üzenetére
1680x1050-ben tolom minden fullban és maxon. Stabil 60-55 FPS-em van de ha Dragonszörcsből lenézek a Whiterun-ra nekem leesik kicsit. Nem mintha nem lenne elég a 30 rpg esetén...
#nincsbennetarcsi
-
-
félisten
Én azt vettem észre, hogy ugyanazon a helyen, legyen az dungeon vagy város, random más fps-eket kapok. Valamikor vajsima, valamikor kicsi fostos dungeonban is alig van 25 fps-em. Nem értem. Ilyenkor kilépek, aztán újraindítom a gépet, és máris megint magas az fps. Meg néha kitörli a skyrimpref.ini-ből amit beírok. Ki érti ezt?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
John Fowler
tag
Nem t'om, nekem egy passzív hűtésű 5750-nel high-on simán megy a játék 1600x1200-ben.
Eddig még meg sem röccent akárhány ember szaladt össze, vagy akármilyen tűz/füst van.
Mondjuk AA-t elvből sosem használok (nem tetszik, és nagy felbontáson sok értelme szvsz nincs)Lehet, hogy inkább proci -esetleg RAM- limit van, mert a nevemnél lévő konfiggal ellentétben most egy 4.2-es PentiumG-vel, és 1600-os DDR3 RAM-okkal tolom.
A fagyásról még: nekem egyelőre néhány ini-állításon kívül érintetlen a játék. Nem akarom elkiabálni, de még egyszer sem dobott ki, pedig pár órám már benne van (level 22 v 23 vagyok, már nem is emlékszem pontosan)
-
TTomax
félisten
Az azért érdekes,hogy egyszer ezt is állítottam a hibakeresés közben,de nem ide ,hanem rosszabb minőségre,de semmi változás nem történt...most meg láss csodát.Egyébként nagyon haragszom erre a steam-es meg cloud rendszerre,mert franc se kérte mellé,direkt a dobozosat vettem meg,nem is gondoltam steam is kell hozzá,nem tudom le lehet választani-e valahogy.Most a cloudot kikapcsoltam,de engem nagyon zavar a steam...
Sajnos nem adtak az eVGA.hoz semmit,mert a debüt napján vettem,akkor még nem volt akció.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Lenry
félisten
válasz lumpen_stex #3128 üzenetére
hányszor lesz még ez leírva?
a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim butított, a Skyrim egyszerű, a Skyrimben túl könnyű ez is, az is, amaz is.jó, köszönjük.
3100 hozzászólásból ~1600-ban erről van szó. unalmas máraz Oblivion jobb volt?
a max Oblivionos karakterembe ~150 órát csavartam bele és ott én voltam az Atyaúristen is. minden kikúrt szervezetnek, céhnek, gittegyletnek én voltam a vezetője, olyan erős shock spellem volt, amivel egyetlen klikkre meghalt bárki. tudom, hogy 600 welkynd és 50 arken kő van a játékban, mert megvan mind. nincs egyetlen dungeon, ayleid rom, fűszál, ahol ne jártam volna. nincs egyetlen quest sem, amit ne csináltam volna meg. ja és van vagy 2millió aranyam.
a karakter meg nincs 50-es szintű se.
a Skyrimes karakterem 30-as, és nem vagyok még senki se.a rohadtul istenített Oblivion akkor nem egyszerű?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz westcoastog #3092 üzenetére
DragonSzörcsből kijövet nekem is leesik 30 környékére, pedig egy húzott i7 900 van meg egy GTX480, Mindenhol máshol stabil 55-60FPS-el megy.
#nincsbennetarcsi
-
atidzsiforc
őstag
Igazad van sajna, en is kezdem unni, pedig azt hittem, meg lesz minimum 100 ora.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Enton
addikt
válasz Xerxész #3136 üzenetére
A körzésröl csak annyit, hogy tegnap setálok a vadiúj kutyámmal a most felfedezett Dragon Brigeben.
Elmegyek egy katona mellett aki azt mondja ismer engem.
Én meg jól nem hittem neki, visszamentem rákérdezni, vártam a szokásos szövegeket. Erre azt mondja hogy valamit elkövettem fizesek vagy dutyi.
Namondom ezt jól megszívtam."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
csab991
senior tag
Az Azura star-ban, meg valami Razor of Mehrune küldetés alatt, 7 daedra szívet össze lehet gyűjeni, más küldivel még nem találkoztam de biztos van. Ez meg már elég egy armorszettre, meg két kardra+egy íjra.
[ Szerkesztve ]
-
Zsaki
csendes tag
Sziasztok! A játék jó ,a hangulata csodálatos viszont az egyensúly a kasztok közt teljesen el van rontva gondolok itt egy varázsló / harcos összehasonlításra . Nem értem miért kellett ennyire lerontani a destr. varázslatokat , mert ugye 50%-s perken kivül a sebzést nem lehet növelni ,mig egy harcosnál lesznek jobb fegyverek , sebzést növelő enchantok ,a varázslónál meg csak a manaigénnyel lehet játszani .
Másik probléma néhány quest bugos pl. az azura start sikerült újra felvenni ,van amit nem lehet leadni .
Mindent összevetve a játék egy kiváló fps/rpg hibrid erős konzolos beütésekkel egy 8.5-t megérdemel a 10-s skálán.
-
Xerxész
őstag
válasz torma1981 #3133 üzenetére
Szerintem hamarosan érkezni fognak ilyen modok is.
Már írni is akartam korábban, hogy én olyan modokat várok már, amik a játékélményt javítják/színesítik. Pl. hogy ha bűntényt követek el, akkor a következő másodpercben még ne jelenjen meg az őr, hanem valaki értesítse őket, és akkor kérjék számon rajtam. Vagy pl. ez a fejlődési balansz... Vagy az összes állat/lény randomizálása. Úgy tudom, csak a sárkányok nincsenek szkirptelve a játékban, tehát a többi ellenfélnél is jó lenne egy ilyen mod, sokkal élvezetesebbé tenné a játékot. -
don pardon
aktív tag
válasz lumpen_stex #3134 üzenetére
gondolom a dwemer gépekről van szó. Azért azt még tegyük hozzá, hogy már a Morrowindben is képviseltették magukat....
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
torma1981
veterán
válasz lumpen_stex #3132 üzenetére
Pontosan! Komolyabb cucokkal tudnál csak fejlődni! A zsebelésnél is csak a nehezebben ellopható dolgokkal felődnél igazán! Nem a piti cuccok elcsenésével! A kovácsolás egy vicc! Tényleg szintekhez kellet volna kötni!
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz torma1981 #3129 üzenetére
a valóságban 100-as kovácsolás + kovácsolást fejlesztő enchant a gyűrűn, nyakláncon kesztyűn + potion durván olyan 200-re tolja fel. igy lesz egy daedra íj 180-at sebző és egykezes daedra kard meg 95-öt...
egyszerűen szinthez kellett volna kötni a elérhető kovácsolás szintjét és az is óriás hiba, hogy egyszerű bőr készítésével ugyanúgy fejlődsz, mint pl üveg kovácsolásával. nehogy megunja a gyerek...
-
torma1981
veterán
Meg ha kell minden zárat fel kell törnöd hogy fejlődjél mindenkit ki kel rabolnod! Ne a második városnál legyen majdnem maxos a zsebmetszés skill! Ha ezek sokkal nehezebben fejlődnének a szintlépés sem menne ennyire gyorsan!
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz Klikodesh #3114 üzenetére
"Fuggetlenel ettol mire elertem a 100as kovacsolast mar kazalban allt a sarkanybor es csont ket legendary szettet csinaltam elbol."
na ez meg a másik, miért raktak be egy olyan armort amihez max skill kell, de rosszabb, mint a 80..90-es szinten készíthető üveg vagy daedraikus??? én egy idő után már ki se vettem a cuccot a sárkányból, csak a pénzt, mert nehéz és nem jó semmire, de igy is van 20 csont és pikkely a ládában. ugyanakkor a daedraikus páncélhoz meg daedra szív kell amiből eddig 5db-ot találtam. ebből kettőt megettem lányos zavaromban így maradt 3db ebből lett két kard meg egy íj. szerintem a játék egyetlen kihívása összeszedni annyi szívet hogy elég legyen egy szet-re
-
torma1981
veterán
Igen ilyenekre tényleg odafigyelhettek volna! Mindjárt nem futkosna az ember 100-as bűvéléssel, meg kovácsolással! Megmaradna a fejlesztés,tápolás öröme,de ha maxra akarnád fejleszteni akkor sokkal nehezebb lenne és hosszabb! Szerintem egy ilyen volumenű játéknál nem az a lényeg hogy 2 óra alatt félisten váljon belőled mert utánna elveszik a játékélmény! Lassan,fokozatosan
[ Szerkesztve ]
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz Inv1sus #3097 üzenetére
szövegértési problémák....
nem azért unalmas, mert könnyen megölsz bárkit, hanem azért mert a története nulla egybites és a quest-ek megoldása annyiból áll, hogy követed a térképen a nyilat amire mutat az megölöd vagy felveszed és ennyi. vagy a kulcson, esetleg a falakon rajta van a zár kombinációja????? hát úgy látszik a mai player-ek többségének ez is elég. de ugyanez van a tv-ben is megforgatnak az asztalon egy müanyag hullát történet nulla de bevágnak pár kézikamerás snitt-et és már übekrály a film.
az pedig, hogy sokkal erősebb dolgokat lehet csinálni, mint találni. ez egy nagy ballance hiba. a másik meg az, hogy minden barlangban van enchanting pult meg alchemy asztal is. az obliban csak a varázslók egyetemén volt, de oda csak akkor juthattál be ha összes többi városban levő mage céh minden questjét megcsináltad és megkaptad az ajánlást. ha pedig elkaptak lopáson kivágtak és egy nagyon nehéz q után kerülhettél csak visza. pedig muszáj volt, mert a fegyvereket csak nagyon drágán töltötték újra és lélekkőből nagyon kevés volt.
ez konzolpistikéknek van akik eddig valami fps-el játszottak, azoknak tényleg meghatározó élmény lehet, de ha már van múltad ezen a téren akkor azt mondod unalmas. de nem kell messzire menni ott van a fallout new vegas, az is egyszerűbb mint a fallout3 volt, de mégis jó. nézd meg azt is majd megérted miről van szó.... vagy nem.
-
Inv1sus
addikt
Nem unalmas játék ez. A House of Horror elég érdekes küldetés pl. De csak holnap tudom lezárni az ügyet.
Egyébként én is megtaláltam az ivóversenyes csávót. Neki köszönhetően gyarapodik az amúgy is hosszú küldetéslistám.
-
Źşë'
addikt
engem a dead island szopatott meg a hang miatt... 7.1re volt állítva és mint kiderült nem szereti a térhangzást... csak ugye ezt nem tudtam, és ahogy állítgatom hangkari progiban a hangszórókat, úgy állítodik a nyamvadt win7es alap beállítás is, vagyis majdnem, mert fel felvált 7.1re, de vissza headphonesra már nem... azt külön kell / jobkatt hangszórók (tálcán az óra mellett), aztán ott lejátszó eszközök, majd kiválasztva az aktívat beállításra kattolva sztereo... kész vicc - am nekem recsegett tőle mint az állat, de legalább nem lépett ki, mert az sok minden másra is utalhat
am evga kari mellé nem járt batman aa kupon?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Inv1sus
addikt
Na végre befejeztem mára a melót, játszhatok egy picit. Utálom, hogy nincs időm rá.
Köcsög böngészők...
-
maszi99
őstag
válasz Mukorka #3110 üzenetére
14 lvl vagyok, és a küldikre mentem rá, és módszeresen felkutatok minden utba eső lyukat, gödröt, kavicsot.
Nehezen jövök rá a dolgokra angol tudás nélkül, de lassan kezd összeállni a kép.
Nagyon összetett a játék, és jó ha az ember választ magának 1 jó irányvonalat (harcos, varázsló, stb).
A legnagyobb meglepi akkor ért amikor 1 óriás eltalált, és az első ütés után vagy 20 métert repült a gyíkom.
Meg amikor a sárkányra azt hittem szobor, teljesen mint a gyűjtői változat mellé adott szobrocska, úgy nézett ki, volt döbbenet mikor meglepett
Vagy 1 órát molyoltam a taktikával mire leszedtem, és ha még nem volt elég, akkor jött ráadásnak a maszkos varázsló.
Nem győztem hanyatt-homlok menekülni, hogy ne legyen végem, és tudjak szusszanni, de azért végeztem azzal is
Tehát menet közben ahogy jönnek a dolgok, mindig taktikázni kell számomra, de még nem ütköztem lehetetlenbe eddig.
Lehet másnak könnyű, mert a kovácsüllő előtt ül órák hosszat, de én inkább felkutatom a terepet, és megoldom a dolgokat, és sokkal nagyobb a feelinghttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Lenry
félisten
+1
ha a játék lehetőséget ad rá (nem bug, nem exploit) akkor miért ne?
mondom ezt úgy, hogy 33-as szinten is még csak 80+os a smithingem, de igen, gyúrtam rá. célom van vele. tudjátok: szabad világ.és 51 órányi játék után sem érzem fikarcnyit sem, hogy elkezdeném unni.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Meglett a hiba!!!!
"In win7 go to Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound Pick your sound device that is set as default, click Properties. Go to the Advanced tab and make sure the 'Default Format' it is set to 44.1khz 16bit."
Source(s):
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/m7dqx/skyrim_crashing/Azt nem értem,hogy akkor eddig hogyan ment... mert én a hanghoz hozzá nem nyúltam...
Viszont a mentett játékot buktam...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Źşë'
addikt
sztem itt szinte mindenkinek mások a szokásai, és TES világát sem lehet ugyan úgy végigjárni, nem is beszélve a fejlődési rendszerről, nem lehet mindent kipróbálni egyszerre, mindenkiben rejlik valami amit próbál megvalósítani a játék adta lehetőségekkel, sztem egyáltalán nem baj az ha valaki a játék adta lehetőségekkel él, az még nem csalás
személy szerint nekem még sokat kell tanulnom a játékban, nem is nagyon szoktam játszani ehhez hasonló játékokkal, max olyanokkal amelyek rpg elemeket tartalmaznak, de ez a játék kifejezetten tetszik! Nem semmi hangulata van. Csíptem a Beowulf-ot is, és totál azt a feelinget érzem át, amit a film nézése alatt, egy mesés világban amit profin valósítottak meg a fejlesztők! A zene, a tájak részletessége és élővilága, a benne élő emberek és lények tulajdonságai, sztem nem nagyon volt még játék ami ezt így ilyen formában felvonultatta volna"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
TTomax
félisten
Sajnos nem megy.. Kétszer raktam már ujra, steam ellenőrzés... ki-be lépés... semmi... most a vga drivert rakom újra..aztán már nem tudom mit csináljak...ilyet még soha nem láttam... mod után kezdte el...
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Meg lehet találni azért a fokozatosságot, például minden armorszettnek adok 3-4 napot, aztán tovább lépek, ha smithing skillem úgy engedi. Így 46 szint alatt viszonylag szabályosan eloszlott, a steel, wolf, dwarven, plated steel, ebony, daedric, dragon szett kombó. A dragonarmort meg amilyen undorral fogadtam, azóta beleszerettem.
-
Klikodesh
senior tag
Lehet hogy meglep ha megnezed a previewkat ott is volt akinek az jott be hogy kovacsolt es potionoket gyartott mig a tobbeik rohantak hogy sarkanyt lassanak.
Irta is hogy nem nagyon erdekelte a kardlengetes majd idezget valamiket es inkabb azert jar le a tarnakba hogy cuccot talaljon amibol majd gyarthat valamit.Nem tudom miert is kene Dovahkiinnak a leggagyibb cuccokkal sarkanyoknak esnie vagy amit eppen dobnak neki fuggetlen hogy jo e az a harc/jatekstilusanak vagy sem.
Fuggetlenel ettol mire elertem a 100as kovacsolast mar kazalban allt a sarkanybor es csont ket legendary szettet csinaltam elbol. Akkor meddig is kene varni hogy csinalj belole valamit mig egesz Whiterunt el tudod latni vele ?Szerintem nem az iranyitas ami gazos sokkal inkabb a gui, es eleg inkonzisztens hogy ezt egerral azt billentyuzettel raadasul meg csak nem is ujrakonfoguralhato.
F3, vagy vegashoz kepest nagyon rossz bar mar megszoktam, eleinte nagyon szidtam oket hogy miert nem lehetett pcre normalis guit csinalni ez a konzilizalt helyett de ugy tunik pc mar annyi penzt se hoz nekik hogy ezt megkapjuk.[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz BloodyEddie #3109 üzenetére
Én is meg akarok tanulni, de nem vagyok türelmetlen. A dragon armor-t nem a lv11-es karaktereknek van szánva. Amíg az előbb említett stílusba játszok, addig megmarad a vágyakozás, hogy egyszer elérem azt a szintet is, amikor már rengeteg harcot megvívtam.
De jó, ha kovácsolni akarsz, akkor kovácsolj. Morrowindbe pénzt akartam keresni, felfedeztem egy bugot és 400.000 goldom lett. Nagyon izgi volt utána a játék.
Na mind1, ezen kár összeveszni. Csak szerintem ha élvezni akarod a játékot, akkor ne ez legyen a fő cél.
Egyébként nekem, amint elkezdtem kovácsolni, rögtön a Wow ugrott be. Ott is órákat eltöltöttem az életemből arra, hogy gyűjtögettem bőrökből a hozzávalókat, fejlesszem a bőrkészítést.[ Szerkesztve ]
-
Klikodesh
senior tag
Szerintem a spellekre kene inkabb egy eros rebalance. Jo enchantok nelkul a legmagasabb szintu spellek hasznalhatatlanok, kicsit fura hogy ra van kenyszeritve egy mage hogy enchantoljon.
Meg az se hozza fel okat hogy jok crowd controlra mert nem tul gyakran futottam bele tomegjelenetekbe, bar csak a harcos magus tolvaj vonalakat fejeztem, fo szalat meg nem nagyon nezegettem.S mig legalabbis nekem a kovacsolas alkemia szorakoztato volt enchantolni sokkal kevesbe az illetve a hozzavalokat is nehezebb beszerezni igy kevesbe erzem hasznalhatonak a spelleket.
-
warcat
veterán
Ne szóljuk le azért a tápolást,az rpg-k fontos eleme a félistenné kinevelt hős létrehozása,szimplán csak be kellett volna rakni pár racionális korlátot a nagy sandboxozásba,hogy minden útvonal kellően nehéz legyen azért.
EA: It's in the crate!
-
whitezo88
nagyúr
akinek könnyű, tolja fel expertre...
-
don pardon
aktív tag
Találtam egy tök hasznos perk fát. Hátha kell valakinek karakter tervezéshez. Jelenlegi dark elfem így fog kinézni 14es szintjével: katt, kis cheat-tel átrendezem a perkeket
Szerintetek a smith-en lévő két perket megéri felcserélni destruction dual cast-ra?
Kicsit más, a companionnak hiába adok jobb armourt nem veszi fel. Sapit felveszi, de a body armourt nem, valami ötletetek van erre? vagy csak szimplán jobb ami rajta van?
[ Szerkesztve ]
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Xerxész
őstag
Ezt már én is akartam írni korábban. Sokan sírnak azért, mert könnyű...mert fél csapásból legyaknak egy óriást és/vagy egy sárkányt. Azt' közbe' mint kiderül, hogy küldetések nélkül semmi mást nem csinálnak, csak fejlődnek. Megvárják, míg újratöltődnek az árukészletek... Ez nem játszás! Ez kiskapu keresés. Max fejlettségen ki nem tudja végigvinni? Ugyan már. Le kell tölteni a "mindeből max vagyok" modot, aztán 10 perc alatt végig kell vinni...
Soha nem értettem az ilyen embereket.Én is azt használom, amim éppen van...esetleg, ha magamtól rájövök, hogy egy némileg jobb páncélhoz/fegyverhez kell még valami, akkor azt összeszedem, de nem töltök órákat kovácsolással vagy öngyógyítással.
Én nem szégyellem: 11 szintű vagyok, de az öreg ork úgy megcsapott vagy 7-8szor, hogy ihaj. És? Egy pillanatig nem gondolkodtam azon, hogy megyek, összeszedem Skyrim legjobb páncélját, aztán majd visszajövök. Próbálkoztam párszor, aztán csak sikerült. Így legalább van kihívás, és nem lesz unalmas.
Nem akarok senkit bántani, csak leírtam, hogy ez megmagyarázza, hogy miért válhat unalmassá hamar a játék.
-
Inv1sus
addikt
válasz #19617792 #3101 üzenetére
Én tőrrel settenkedek vész esetére meg kard- tőr kombó.
Tegnap volt egy vicces jelenetem, amikor is beleholtam a lápba. Láttam egy rákot, gondoltam elszívom a kis lelkecskéjét, de ezt a társai a szívükre vették és két-három másodperc alatt kinyírtak. Aztán megpróbáltam mégegyszer, hát nem kinyírtak megint?
Kicsi a bors, de kétszer csíp
Enton: Lol, eddig ezt nem is figyeltem, de igazad van. Nem túl logikus
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Az irányításhoz csak annyit.
Ki a franc találta ki ezt a tab utáni menüt és cserélte fel az cuccok és varázslatok.
Balra varázslat, jobbra cuccok de a menük a másik oldalon nyilnak."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
naja, én pl. csak egy-kétszer javítottam a fegyókon és pajzson, egyébként meg csak kétkezesekkel harcolok és lopakodva íjászkodok. így, főleg, hogy az utolsó előtti nehézségre van állítva a játék, elég rafkós tud lenni itt-ott, szerintem maxra állítom a nehézségi szintet, akkor lesz az igazi. a mostani 60 körülit sebző Wuuthrad helyére kéne már valami erősebb greatsword...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest