Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Pedig pl pokra kiválló...de szoktam olyat is csinálni,hogy odalopózok a vár közelébe és szépen leszedem az összes külső őrt... aztán belopózok és van hogy 2 banditát is sikerül leszednem egy szobában ahol 5en vannak.. persze a maradék három az azonnal rám ront de azokkal meg szépen elfogócskázok egy szimpla baltával amin van egy kis fagy a másik kezemen meg töltöm magam folyamat...

A varázslókkal van még gondom,mert mire közel érek már félig leszedte az életerőmet
... -
Reaper
őstag
Azt hitték, majd úgy ugrálok ahogy ők akarják. Amatőrök

tábortűz -
Ilsyde
őstag
válasz
mpierre
üzenetére
Nem hasznalok ijat, igy is eleget hallom a nyilvesszok koppanasat mikor az ellenfelek probalkoznak

Nem zavar kulonosebben a dolog csak megjegyeztem. Szerintem bug, hibasan menti le a targyakat. Lehet majd javitjak egy patchben.
Rage-ben lattam olyat hogy a hullak elkezdtek gyorsan forgolodni meg dobalodtak a helyisegekben.
-
mpierre
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na ja, de tudja visszafelé is csinálni...

Ilsyde: Próbáltad már, hogy keresztül lövöd a textúrákat? Nagyon komoly amikor belősz a földbe / sziklába / épületbe egy textúra határán. Jól kell eltalálni. Visszajön a nyílvessző.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ilsyde
őstag
válasz
mpierre
üzenetére
Neha olyan erzesem van mintha a jatek nem mentene el a varosokon kivuli targyak vertikalis poziciojat.
Mikor peldaul egy eroditmeny megtisztitasa utan - amit az NPCk teleszemetelnek nyilvesszokkel - bemegyek az ottani varba majd kijovok, minden nyilvesszo a hegyevel lefele van belefurodva a talajba. Mintha valami feldobta volna oket a levegobe es onnan estek volna le.
Vagy mikor setikalok egy tisztason es a tavolban latom ahogy megjelenik egy mammut. De nem csak hirtelen lekepezi a motor, hanem fentrol dobja le.
-
FehérHolló
veterán
válasz
mpierre
üzenetére
Nekem egyszer paralizálás után egy Death Overlord elkezdett a talaj fölött kb. 2 méterrel pörögni. Pörgött-forgott, pörgött-forgott, belehalt, hullája zutty. Jót nevettem rajta.
A főküldetésben viszont idegesítő volt a Ratways-ben bujdosó csávó hangtalansága, ami nálam teljesen beakasztotta a küldetésszálat. A megoldás a hangfájlok kimentése volt.
-
mpierre
veterán
válasz
maszi99
üzenetére
200 óra?
Az nem semmi. Eddig olyan 40 órányi került bele általam...Kedvenc bogaraim a random fizikai események.
Repülő koponya, ha belerúgsz, míg máshol te sebződsz, de az istennek nem mozdul. De ugyanezt el lehet játszani kétkezes karddal is. Hol elrepül, hol nem. Vagy a hirtelen fára "felugró" medvék, mint akibe felszalad a pumpa. De láttam már repülő mamutot is. -
RockHaRD
addikt
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem találtam megoldást a neten. Próbálkoztam. Úgyhogy nem mondtad meg.

maszi99: te most lelkendezel egy ilyen bugon? OK, tény, hogy szórakoztató bugokból sincs hiány, de ezzel akkor se dicsérném a játékot.

mpierre: elölről? Kellene lennie egy autosave-nek, amikor beléptél a területre (a barlangba vagy a barlang adott szekciójába). Ha esetleg kikapcsoltad volna, javaslom bekapcsolni.
-
mpierre
veterán
Szpojler: A companionos küldik között van ez az elrabolt fószer esete. Minden nagyon f@szántosan ment majdnem a végéig, amikor is - a barlangi pára miatt - sikeresen kapott a megmentendő egy nyilat a torkába.
Ezt a copást! A sok falmer között simán kilőni szegényt. Ez még hagyján, de hogy közel 0 élete van a csókának az tuti. Egy kicsit ferdébb szemmel néz rá egy falmer és máris összerogy. Arról nem is beszélve, hogy simán belemászik a barlangban lévő egyetlen csapdába. 
Persze kezdhettem az elejéről a küldit...
-
maszi99
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Basszus
, ez őrület, tényleg nem mindennapi játék 
Ilyet még nem pipáltam, hihetetlen dolgok vannak benne tényleg, szerintem soha nem fogjuk teljesen kiismerni ez a remek játékot
-
-
Mackósajt
senior tag
válasz
maszi99
üzenetére
De igen, ilyen bug létezik.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dragonsreach
A Bugs menüpont alatt: "Possible random attacking of player after becoming "Thane".
Megoldás: aludtam egyet a házamban, és másnap reggel minden normális volt.
Hja, és én viszont tudok angolul, de nem volt lehetőségem rossz választ adni, mivel ahogy mondtam azonnal támadtak ahogy észrevettek.
-
-
maszi99
őstag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Akkor tuti valami nem jót cselekedtél, vagy nem jó helyre álltál amikor választani kellett.
Ilyen bug nem hinném, hogy létezne
Az is lehet, hogy nem megfelelő választ adtál valakinek, és ez lett az eredménye.
Én se tudok englisül, ezért nekem is bonyodalmat okoznak erősen a párbeszédek, mert valljuk be, nem alapfokú, nehézségű a nyelvi része.
(roppant mód örülök majd a honosításnak) -
Mackósajt
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Már hogy a fenébe irtanám ki őket? Nem ámokfutó tömeggyilkossal játszom.
Ez is az internet.
És gyorsabb kipróbálni hátha tudja valaki itt, mind megtalálni a megfelelő angol kereső kifejezéseket, és levadászni valami youtube videót.+ visszagondoltam, és az is biztos, hogy nem a thalmorok leverése miatt van. Már azóta is jártam a trónteremben.
-
-
Mackósajt
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Még _soha_ nem loptam semmit, pláne nem a jarl palotájából, és mint mondtam nincs aktív bounty a fejemen (a 40 arany orc tribal-t leszámítva, de az már régóta, és azóta már sokszor jártam a palotában). Az eddigi legmagasabb bounty-m az ork törzsin kívül is 40 arany volt. Azt azért kaptam, mert levertem egy pár thalmor-t az úton, és én ütöttem először. De azt is kifizettem a legközelebbi városban, ami még csak nem is Whiterun volt.
Ahogy felérek a falépcső tetejére, és észrevesznek azok, akik az asztalnál ülnek, mindeki őrjöngve rámjön.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
1. Hát, akkor legalábbis több HP-ja van, mint 3 óriásnak együtt.
2.Már rég én vagyok a than, de ettől függetlenül is bármelyik tetszőleges jarl tróntermébe be lehet sétálni bármilyen szinten. + már rengetegszer jártam ott ezelőtt.
-
Mackósajt
senior tag
Két dolog, egy érdekesség, és egy segítség kérés.
1. Barbas a tökéletes sárkányölő társ, magára vonja a dögöt, és teljesen sebezhetetlen, még csak nem is rogy meg, és kel fel újra mint az esszenciális karakterek. Továbbá nem sértődik meg, ha ő is benne van a tűzlabdában. Nem tudom, hogy ez bug e.
Meg is tartottam volna, ha nem lökdös állandóan.2. Ha belépek Dragonsreach-ba, akkor azonnal mindenki rám támad. Nincs a fejemen bounty. Az őrök a városban teljesen normálisan viselkednek, sőt, a kastély ajtaján belül őrködő őr is normálisan viselkedik, de ha felmegyek a lépcsőn az asztalokhoz, akkor azonnal mindenki fegyvert ránt, és rám ront. Mit csinálhattam ami nem teszik nekik, és hogy lehet ezt kideríteni?
Enton: Oblivionban, ha valóban csupa olyan skilleket tettél majorba, amiket használtál, akkor gyenge lett a karaktered, mert nem nőttek a tulajdonságaid a szinttel. Én nem csináltam olyan szélsőségesre, hogy 15. szintű legyek a végére, de elölről kezdtem az első nekifutás után, és gondosan kiirtottam minden olyan skillt majorból, amikkel túl gyorsan léptem volna szintet normál játék közben.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
meg lehet level 1en is 100%ra kimaxolni úgy, hogy major skillnek csak direktbe húzhatót raksz, és nem fejleszted. (varázslatok, alchemy, olyan fegyver amit sosem haszálsz..)
-
-
bartucc
addikt
Már 14-es szinten vagyok, bő 10 óra játék után. Valóban irreálisan gyors a fejlődés Oblivionhoz képest, de egyelőre élvezem. Még mindig vannak ellenfelek akik kihívást jelentenek, nem is használok enchant-olt fegyvert ezért.

Ha kijön a felírat hozzá, akkor fogok ilyen módokkal több száz órát eltölteni vele, sajnos magyarosítás nélkül kevésbé értem meg az apróságokat benne.
-
Cucuska2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem fogja bírni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
SZKEBE75
üzenetére
ez még oblivionnak is karcsú. a régi gépem 2 GHz Pentium, 768 MB rammal, meg 6600as kártya, és eléggé izzadt az Obli.
amúgy a VGA-t se tudja ez a gép sajnos kihajtani, az a proci nagyon gyenge sajnos.lowon talán elfut... baloldalut írja minimumnak, jobboldali ajánlott.
CPU: dual core 2GHz CPU: quad-core Intel/AMD
RAM: 2GB RAM: 4GB
VGA: DX9c video card with 512MB RAM VGA: DX9 video card with 1 GB RAM -
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok!
A keresztfiam a ezt a gémet kérte karira.
A gépe Semron 1mag 1800mhz,1,5 gb ram,9600gt.
Futni fog rajta szerintetek? -
Kelvin
őstag
Így van!
Ezzel már elég élvezhető a játék. Pacing Revamp - Skill Rebalance - Better Leveling - MoreNemcsak, hogy felére lassítja skillek fejlődési ütemét de még a növekedési ütemüket is nagyon jól megváltoztatja. Ugyanez a szintlépéshez szükséges xp-re is igaz. Én most vagyok az új karakteremmel kb. az 50. óra körül 17. szinten. Régen már az első sárkány megölése előtt pár óra játék után voltam ezen a szinten. Hamar értelmét is vesztette a játék.
Így viszont újra élvezhető. Sokkal nagyobb szerepet kapnak a bőr/vas páncélok, steel fegyverek. Sokkal többet kell taktikázni, meggondolni, hogy mire teszed a nehezen megszerzett pontokat. Ajánlom minden kedves rpg fanatikusnak.A 1 - Skill Rebalance + 50% Speed -et ésa less linear xp esp-t kell feltenni.
-
Alg
veterán
válasz
maszi99
üzenetére
Azért untam meg olyan 35-40es szint környékén, megvolt a max destruction, a max. páncél (valahol 600 felett) és ingyen varázsoltam... de igazából nem is a mágia miatt, a végén már csináltam egy legendary ebony greatsword-öt meg két legendary daedric sword-öt és azokkal aprítotam mindenkit perk nélkül, mert a páncélom annyira imba lett.
Mi kellene?
Most soroljam a jól balanszolt RPG-k ismérveit?1, Páncélérték - függő sezéscsökkenés helyett pácélérték- és szintfüggő sebzéscsökkenés (hogy folyamatosan fejleszteni kelljen), lehetőleg exponenciális lecsengéssel (10%-ról 15-re jóval könnyebb legyen felvinni, mint 75-ről 80-ra).
2, Ingyen varázslás kuka
3, 1,-hez hasonló resist-számítás a %-os helyett
4, köpenyek, könnyű-és nehézpáncélok elkülönítése (pl. NWN-hez hasonlóan büntetés a páncélos varázslóknak)
5, jól skálázódó sebzés - tipikusan szint ( akár csak adott ágon ) függő fegyverek (pl. daedric greatsword-höz minimum 70es two-handed skill, ha már kivették a dexterity, strength és hasonlókat) - ugyanez mágiákra és akár páncélokra.
És persze mindehhez egy rendes karakterlap, ahol látod éppen hol állsz (HP, mana értékek, fizikai és elemi resist százalékok)
És még biztos van rengeteg egyéb dolog, ami nem jutott eszembe. Csak szét kell nézni a sikeres RPG-k piacán kicsit, nem szégyen a lopás, ha tesznek mellé egy ilyen világot és hangulatot (mert az viszont nagyon egyben van, kár hogy ennyire elbarmolták a játékmechanikát
)Ez így nekem sajnos nagyon óvodás szint

-
Ilsyde
őstag
válasz
Xerxész
üzenetére
Ja, persze. Kozben kiment a fejembol. Feltettem az Excel fajlt ide:
http://www.mediafire.com/skyrim
Toltsd le aztan mazsolazz, hasonlitgass. Oda van mindegyikhez irva hogy melyik fajlt kell hasznalni, ha tobb is van belole. Meg ha rajuk kattintasz akkor automatikusan megnyilik a megfelelo Nexus oldal. Nalam ez a mod manager

Masodik fulon beallitasokat talalsz (FOV, meg az NPCk javitgatasa amirol korabban irtam) ha erdekel.
Koszi hogy emlekeztettel a talajtextura modra. Remelem nem felejtem el megint.
@Alg ez igaz. De fegyvereken van paralysis meg nagyobbat sebeznek

-
ne_nezze
aktív tag
»»───(knee)───►
-
Xerxész
őstag
válasz
maszi99
üzenetére
Tudom, hogy van benne kihívás, főleg nekem, mert ilyen típusú játékok terén új vagyok.

Amit írtam, nem hibának írtam...így is meg vagyok elégedve nagyon a játékkal. De úgy gondolom, ha már a fejlesztőcsapat összehozott nekünk egy szabad világot, ahol gyakorlatilag mindent megtehetsz, akkor én azt egy kicsit reálisabbá teszem néhány moddal.
Ilsyde, akkor leírod, hogy milyen modokat próbáltál?

-
válasz
maszi99
üzenetére
Ebben a játékban egy barbár harcossal is végig lehet vinni a mage guild részt, és én lettem a főni... Egy rész van SPOILER ALERT!!!! ahol egy kis varázslat szükséges, mert egy dwemer biszbaszt varázslattal kell kinyitni. Olyan mint ami az Elder Scrollt őrzi. De egy alap varázslattal meg lehet csinálni...
Szal a redguard harcosom a varázslóiskola archmage-e volt
Nem sok a realitás. -
Ilsyde
őstag
válasz
maszi99
üzenetére
Nem. Tudtommal nem is lesz ilyen. A varazslas gyengebb mint a kozelharc (sot, talan a felfejlesztett ijaszatnal is) de nyilvanvaloan sokkal valtozatosabb es gondolom szorakoztatobb. Eddig egyszer sem hasznaltam magiat, de kesobb teszek majd magickara es nekiesek

Olyan alkalom viszont volt hogy tavolsagi harcba kellett volna bocsatkoznom. Ugyhogy most mar neha-neha hasznalom az ijat. Sarkanyok ellen nagyon hasznos, ha nem losz belejuk mikozben feletted koroznek akkor neha nem tamadnak meg.
@Plazmacucci igazad van. Lehet en is azt csinalom mint masok, inkabb esztetikara megyek ra es lesz kihivas. Ket, nekem tetszo egykezes fenya (nem szamit mibol van), ilyen csizma, olyan mellvert, amolyan sityak es felemas kesztyuk
Egesz jol illenek egymashoz a mas-mas anyagbol keszult pancelok, miert ne. -
-
Ilsyde
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Fel kellene nekem is tolnom, csak mindig elfelejtem
Adepten kezdtem (ez a Normal, ha minden igaz), aztan feltettem eggyel magasabbra. Most is ezen van, innen mar csak a legnehezebb opcio marad.Direkt ugy maszkeralok hogy ne legyen kimaxolva az armor rating (talan 500 korul lehet 567 helyett) es a ket szet-enchantolt kardot is kimeritve hasznalom hogy ne sebezzenek duplat. Minden amit kovacsoltam vagy enchantoltam, potion felhasznalasa nelkul keszult. Igy nem vagyok annyira imba.
Varazslok ellen van egy nyaklancom meg gyurum, a ketto egyutt ad 100% Shock, 50 Fire meg 50 Frost rezisztet. A csizmamon van egy masik 50-es Fire reziszt, Nord leven meg alapbol 50-es Frostom van. Ugyhogy kulonosebben nem hatnak meg a varazslatok

Remelem lesz valami normalis mod ami megerositi a sarkanyokat, mert jelenleg nem sebeznek semmit. Ket probalkozast mar lattam, de egyik sem az igazi...
@mpierre igen, az Enchantig fa legtetejen van egy olyan hogy duplan tehetsz targyakra. En tettem mindket kardra Fire Damage-et meg Fiery Soul Trap-et. Lehet picit tulzasba vittem?

-
bartucc
addikt
-
-
maszi99
őstag
Én az íjjat, és a kétkezest tápolom s használom felváltva szükség szerint.
Nagyon hatékonynak bizonyul a taktikám eddig, csak nagyon erős varázsló ellen kell néha taktikázni
-
bartucc
addikt
Hát most nagyon nagy különbséget érzek a közelharcban a nehéz páncél javára, később meg majd alakul, de akkor meg itt akadoznék nagyon.
Tipp: Van egy varázslat, ami vasércből először ezüstércet, majd aranyércet csinál... Ezt alkalmazva csináltam eddig már vagy 5-60 aranyrudat és az ékszerkovácsolással nagyon hamar megdobtam a kovácsolást. Az ékszerek magas értéke se elhanyagolható, főleg az elején.

-
Alg
veterán
-
Ilsyde
őstag
válasz
bartucc
üzenetére
En is nehezpancel + ketkezessel kezdtem. Majd te is atpartolsz light armorra mert magasabb szinten jobban megeri. Hulyen hangzik de ez van

Viszont nem tudom eldonteni hogy melyik jobb. A ketkezes, egykezes + pajzs vagy a dual wielding.
A ketkezes baromi eros de lassu. Az egykezes + pajzs felesleges, mert magasabb szinten nem kell blokkolni (bar lehet hogy max. nehezsegen ez nem igy van). Talan a dual wielding eddig a leghatasosabb... Gyors es tud nagyokat sebezni. Foleg ha mindket fegyver duplan van enchantolva
-
mpierre
veterán
Hogy a sunyiba kell blokkolni? Csak az íjászat sasszem ficsőrje miatt kérdem. Eddig sose használtam, mert két egykezessel nyomom. Blokkolni meg minek ilyen felállásban...
-
bartucc
addikt
Sziasztok!
Én az elmúlt 2 hétben kezdtem el játszani, több kevesebb sikerrel. Eddigi tapasztalatok:
Varázsolni két kézzel kell, vagy sehogy, főleg pusztítás
Az ijjász-könnyűpáncél elvérzik közelharcban de nagyon
Kardot is két kézzel kell használni, ha azt akarjuk hatásos legyen, vagy meg kell tanulni blokkolni rendesen, bár ez több ellenfél ellen már kellemetlen.
Most a harmadik karaktert nyúzom, ez már egész jónak tűnik (1. high elf-varázsló-félkezes kard; 2. nord-ijjász-félkezes kard). A kétkezes karddal nem igen tudnak közel jönni támadni, jó ha egyszer betalálnak, főleg a kétkezes ellenfelek. Rengetegszer fel tudom őket nyársalni, jó móka, a nehézpáncél meg nyeli az ütést rendesen

Most ástam magam bele a kovácsolásba, és az enchanting-ba, hasznosak

-
maszi99
őstag
válasz
Xerxész
üzenetére
Hidd el van kihívás bőven ebben

Amiket hibának írsz azok nem jelentős problémák szerintem, így is nagyon jól, és élvezetesen játszható.
Pedig englisül se tudok nagyon
, mégis 37 levélig felmásztam 
1 ekkora monumentális játék elkészítése során nem rónám fel hibaként ezeket, hétköznapi játékos szinten nem egy nap alatt végigjátszható játékról van szó
-
Ilsyde
őstag
válasz
Xerxész
üzenetére
Mod managert utoljara az Oblivionhoz hasznaltam. Skyrimnal az a baj hogy nehany mod nem mukodik vele, vagy hibasan telepitodik (rossz a konyvtarszerkezete), vagy nem ajanlja fel az opciokat. Rengetegen panaszkodnak ra ugyhogy egyelore en hanyagolom

Teherbirokepesseget tudod konzolbol manipulalni, a bounty most mar ugy mukodik hogy ha nincs szemtanu akkor torlodik, alvas/eves dolgot magad is meg tudod oldani
, a sotetebb ejszakahoz meg vannak modok de gondolom ezeket te jobban ismered. Nezz vissza regebbiekre, sokszor van nemelyikhez olyan frissites ami sokkal hatasosabba teszi azt.De ha nagyon realis RP-t akarsz akkor ejjel aludni kell, nem kalandozni

-
Xerxész
őstag
válasz
predakon
üzenetére
Nem-nem.

Soha nem értettem, hogy egy játékba miért raknak bele valamit, ha nincs is értelme. Pl. az élterőm regenerálódik, akkor minek a kaja vagy a healing? Jó, tudom a healing hasznos harc közben, de akkor is. Pl. Witcherben sem láttam soha értelmét a kajának, noha kismillió féle van benne. Alvás se sok vizet zavar... Most csak azért, hogy picit életszerűbb legyen a játék? Áh...de akkor legyen haszna is. Pl. ha nem alszol, csökkenjen a stamina, kevésbé legyél ütőképes közelharcban, stb...Meg azért szerintem amiket leírtam, nem olyan nagy dolgok, de sokkal élvezetesebbé teszi a játékot. Én nem akarok olyanba belefutni, hogy idő előtt olyan erős leszek, hogy minden ellenfél egy csapás legyen...jó, ilyenbe nem is fogok, mert annyira nem vagyok RPG jártas.
De szeretek kihívást állítani magam elé.Különben is, a SIMS-ben nincsen FUS-RO-DAAAAAAH!!!!!

-
Xerxész
őstag
LOL, jogos.
Legközelebb kisebb képet csinálok. 
Persze, ha nem sajnálod a betűket, leírhatod a teljes listát.

Én sem használtam korábban a Managert, aztán rájöttem, hogy igen hasznos, mert nem kell másolgatni, egy gombnyomás a telepítés és törlés. Ha olyan a mod, akkor a telepítésnél felajánlja, hogy melyik variánst telepítse (mondjuk ilyen modom még nem volt, csak videón láttam a SkyUI telepítése kapcsán, ott az ikonok típusát ajánlotta fel választásra), és végül de nem utolsósorban jelzi, ha valamelyik általam telepített modból van fenn frissebb.
Próbáld ki, igen hasznos.Mostanában amúgy én sem játszom vele, csak próbálgatok modokat. A sztoriban az első sárkány után vagyok, 11-es levélen. Majd akkor szeretném folytatni, ha kiadták a Creation Kitet, és egy kicsit realizálják nekem a játékot...pl. legyen értelme az alvásnak, evésnek, ne generálodjon re az életerő (és talán a magicka se), visszacsökkentsék a maximális teherbíróképességet, az őrök ne értesüljenek azonnal a bűntettekről (pláne ha nincs is szemtanú), az éjszaka és a barlangok legyenek tényleg sötétek, de ehhez korrigálják a fényforrásokat is, stb. Ezek volnának a legfontosabbak, amiket várok. Utána folytatom. Ez valószínű még legalább 1-1,5 hónap, de nem baj. Addig lesem én is a Nexust.

SZERK.:
Köszi Steve a képmódosítást!
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Érdekes, engem egyszer vágott ki a játék. Nemtom mitől függhet.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Xerxész
üzenetére
4GB-os modnak mar semmi ertelme, hasznald a hivatalos patchet

Nem rossz felhozatal. A talajtexturasat nekem is ki kellene majd probalnom, de a hetvege elott nem lesz erom Skyrimozni. Addig csak a Nexust bujom, tegnap is dobtam fel 3 uj modot. Erdekel a teljes lista? Kepet nem tudok rakni mert nem hasznalok mod managert.
Kepet lekicsinyiteni kepszerkesztovel lehet, de nemelyik feltolto-oldal is felajanlja (pl. imageshack, amit en is hasznalok).
-
-
-
Teljesítményben nem volt változás, se pro se kontra. Abban az esetben szükséges a 4gb mod ha mondjuk a skyrim nexusról több módot pakolsz rá a játékra (nagy textúra stb).
Ebben az esetben több memóriát zabál majd a játék a virtuális címtárból, alap esetben ez nálam cca. 800mb. -
Ilsyde
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Lehet hogy majd a Bethesda honlapjarol kell oket levadaszni Paypallal. Oblivionnal is igy volt.
@Xerxész en sem vettem eszre semmi valtozast teljesitmenyben. Modok miatt viszont hasznos.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Engem az izgat egy ideje piszkosul, hogy ha majd valamikor jönnek a DLC-k (remélem minél később), azokat mi kedves magyar vásárlók mi módon fogjuk tudni megvenni?
Elérhetőek lesznek minden régióban? Dobozban adják ki azokat is, mint anno az Oblivionnak?
-
Vistaboy
veterán
Megnyitottam a hivatalos Prohardver Skyrim rajongók klubját a Steamen! Bárki csatlakozhat, aki szereti a játékot. Itt találjátok:
-
priti
addikt
Bakker ez a játék nem Gothic 4. Gondoltam jó a graf végigtolom, de ez nagyon hosszú. Mit nekem előre megírt életút majd én megmutatom. 6. szinten előreszaladtam, találtam egy varit aki azonnal elkent ahogy beléptem a kunyhójába, reload, elszaladtam, mert esélyem nem volt de jött utánam, addig tekeregtem a sziklák mellett amig találtam egy helyet ahol bug-ra futott lenyilaztam, mert mana-ból esélyem sem volt olyan szinten tápolta magát. Felvettem a cuccait, gondoltam na majd most kis kötsögök mindenkit elkenek, erre nem számítottak a programírók, hogy én ezt a tagot leszedem.
Összes perk mágiára, szintet is léptem meg visszafelé leszedtem mégegy sárkányt meg pár hegyi vadat stb. lvl8, visszamegyek a hegybe már a rovarokat alig tudom leperzselni éppen- éppen lenyomom őket, aztán jön egy tápos tag akit a nagy ködben észre sem vettem időben, elkezdem perzselni hagy szokja erre elkezd jegelni, közben közelít mondom ez így nem lesz jó át kéne váltani a varit amíg még van manám gyógyítani magam miközben kiszaladok, mert ez itt szűkös lesz erre ugrik egyet és olyat rámver, hogy fekszek egyből... szvsz, itt nem lehet szaladgálni össze-vissza. Mondjuk azért a vari kunyhója elég jól be van rendezve, privát encsi meg labor
kellemes hely. Kell a francnak drágán ház, jó nekem itt. 
-
Xerxész
őstag
Tudom, láma egy kérdés, de ez a 4Gb patch/mod javít valamit a játék teljesítményén?
-
Enton
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Érdekes én Soli-ban a házzal együtt lettem thane. White-ban thane-ség után lehetett házat venni, nem kaptam meg lídiával együtt így azt hittem mindenhol így van. Furcsán van ez megoldva. Node sebaj, a lényeg hogy legyen ház.
-
mpierre
veterán
Valahol volt egy perkid lista... nem lelem.
Esetleg megvan valakinek?Megvan...!

-
Lmh
őstag
Köszi a válaszokat
Látom valahol, hogy épp well rested vagyok-e még? vagy csak akkor irja ki amikor felkelek?( Szuper volt, h életem első éjszakáján a saját ágyikómból rögtön elraboltak, elvittek a halál faszekerén a világ végére és arra ébredtem, hogy megoktrojál egy pókembernek öltözött csaj, hogy öljek meg 1 választott valakit. ( nem értettem a háttérsztorit
) Persze a csöcsöst öltem meg, mert apum mindig mondja, hogy mindig a nőkkel van a baj.... ) -
-
Alg
veterán
-
Enton
addikt
Az egyik legértékesebb pénznyelő, van értelme arra gyüjtögetni.
Miután meglesz minden ház azután nem sok költeni való akad a játékban.
Tudod a cuccaidat tárolni jobb házakban már ilyen fali tartók is lesznek kardoknak pálcáknak pajzsoknak páncéloknak.
Alvással meg az időt tudod belőlni.
Ha épp este érkezel meg egy városba eladni, akkor alvással belövöd az idő reggel nyolc és este 8 közé és utána minden trader a helyén lesz. -
maszi99
őstag
A megszerzett értékeidet úgy tudod tárolni, hogy nem kell attól félni, hogy eltűnnek.

Aludni én se szoktam (párszor kipróbáltam), nem sok jelentőségét vettem észre még saját ágyban sem
Max arra jó ha valamire pontosan kellene várni többet, és az alkalmat nem akarjuk elszalasztani, na akkor talán hasznos lehet tényleg. (addig az időig szundizunk kicsit) -
Lmh
őstag
Mire jó a ház? Mire jó az alvás?

-
Enton
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
Elvileg csak ennyi lenne:
"Simply speak to the argonian named Wujeeta on the dock immediately outside the city. Give her the Potion of Healing that she asks for. Then ask her about her skooma dealer. Speak to the Jarl to begin the Skooma Trade Quest. Complete this in conjunction with the usual "help x people" requirement and you become Thane, pending purchase of Honeyside. [Confirmed on the xbox 360 twice that if you become thane before Maven is possibly made Jarl, then you will get"
De engem szivat össze-vissza.
-
Enton
addikt
Valaki help!
Riften szeretnék thane lenni de ez a kis **csög nőszemély egymás után pakolja nekem az olyan bounty-s küldiket amiket már egyszer megcsináltam.
Ennek az éppen soronlévőnek meg a stage id-je sincs meg:Kill the bandit leader in Rift Watchtower.
Ezt a két skyrim vikit találtam:
De egyiknél sincs konkrét stage id.

Enélkül meg nem tudok házat venni Riftenben.
-
Xerxész
őstag
válasz
don pardon
üzenetére
Nos, írtam az általad linkelt fórumra, majd utána visszaolvastam a hozzászólásokat. Megtaláltam az egyik user kommentjét, aki szintén hasonló próbléma miatt írt, csak ő azt kérdezte, hogy miért lett törölve a mod.
Lényeg a lényeg, már tudom a mod nevét: Skyrim Global Evolution.
Ahogy olvastam a srác kommentjét, rögtön beugrott a mod neve, tudtam, hogy valami global volt.
És ezek szerint valóban törölve lett, mert ő sem találja.Ha újfent felrakják, szóljon aki hamar észreveszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Bomba Ár! Dell Latitude 3120 2in1 - Intel N6000 I 8GB I 256SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(köszi)