Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Hmm, hat en nagyon is emlekszem ra sajnos, nagyon jo volt, azota se semmi nem tudott ugy lekotni mint az. 1 evig jatszottam vele, szinte minden nap orakat. Az Oblivion meg nagyon nem tetszett. Emlekszem milyen izgatott voltam 2006-ban, honapokkal elotte regisztraltam a magyar fan site-on, irtam vagy 1000 hsz-t ott, elo is rendeltem, aztan 2 napig csak jatszottam vele, es...nem tetszett, foleg az ellenfelek fejlodese miatt. Aztan felmodoltam, egesz jo lett, de valahogy megse tetszett. De a Morrowind nagyon. Tok jo lenne, ha ugy foglyul ejtene a Skyrim is mint a Morro. Tudtommal semelyik masik egyjatekos RPG sincs ekkora, szoval nagyon hianypotlo jatek, csak sikerulne jol! (talan meg a Gothic sorozat-de azzal nem vagom mi van)
-
-
Ilsyde
őstag
A te konfigod mellett nem csodalom Azert a Red Dead Redemption remelem megvolt.
Egyebkent 3 ora mulva lehet is tolni a jatekot, csak ausztral VPN kell hozza!
http://store.steampowered.com/app/72850/?cc=au[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Már megoldódott, nagy nehezen leért. Kipróbáltam, eddig tetszik, bár a menü kétségkívül érdekes elsőre. A többit pedig nem nehéz megszokni, ugyanolyan, mint az Oblivionban.
Apropó: Van a játékban olyan lehetőség, hogy kívülről nézzem a karakteremet, miközben öltöztetem, mint anno az Oblivionban? Még nem néztem a kézikönyvet, majd holnap jobban belemélyedek, de addig sem ártana tudni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Landon
őstag
"C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -install D: - így disk-ről fog menni. Értelemszerűen ha a steam helye és/vagy a drive betűje más akkor azt átírod.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
CSiPet2
tag
Kígyó Kígyó és a harmadik talán bagoly balról jobbra. A harmadikban nem vagyok biztos, de össz vissz két lehetséges variáció van, hamar rájössz .
De a megfejtés amúgy szintén ebben a szobában van. Ha ide felállsz ahol a kép készült elnézel jobbra, az első kígyófej szobor lehullott a törmelék közé a földre, a 2. és 3. szobrok viszont szépen fenn vannak a falon.szerk: most láttam már válaszoltak, akkor mind1...
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Hat nem tudom, hogy oszinte legyek engem ez mar inkabb zavar kisse. De meg mindig jobb mint szerencsetlen svedeknek, mondtak tobben is hogy a skandinav nevek hagyjan de vannak ilyen random kitalalt szavak amelyeknek angolul kiejtve total idiota jelentesuk van pl 'edeny moso' meg hasonlok. Egy jo baratom meselte hogy parszor ugy erezte magat mintha egy IKEA ujsagot olvasna.
Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond... A jatek szerintem fantasztikusan jora sikeredett, nagyon tetszik es tenyleg ugy van vele az ember hogy meg a nagyobb hibakat is elnezi. Elkezdtem olvasni a TES tortenelmet hogy megjobban kepbe keruljek, hat mit ne mondjak le a kalappal az elott aki ezt az egesz univerzumot igy kitalalta es megirta etc. Erdemes utana nezni dolgoknak mert nagyon erdekes es sokat ad a jatekhoz.
Az lenne a jo ha a jatekban levo konyveket le lehetne szedni pdf-be mert magaban a jatekban egyszeruen nincs turelmem vegigolvasni de egyebkent azok is nagyon erdekesek meg sokszor bennuk van a megfejtes egyes dolgokhoz.There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt mindenképpen. Én alapból nem vagyok a multi-GPU ellen, de a GTX480 SLI az egy abszolút életképtelen koncepció. Egymás mellé rakni két 300 wattot evő kártyát nem nyerő szvsz. Abból a szempontból sem, hogy a rebrand hullám mellett lesznek elég erős új VGA-k. És itt az elég erős tényleg elég erőst jelent.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Ilsyde
őstag
Nagyon tenyleg nem erdemes belemaszni. Vannak aprobb modok amik nem boritjak fel a jatekot hanem tenyleg segitik (pl. ami a terkepet teszi olvashatobba) meg egy picit megtoldod a grafikat ha zavar benne valami (nekem a szemem kifolyt a mosott texturaktol, nem 2006-ot irunk) aztan kesz is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
10-20 éve még egy olyan játék is izgalmas volt, amiben csak az entert kellett nyomni gyorsan (summer-winter olimpiai játékok), de ez ma már nem elég sajna. Nem a legfontosabb a grafika, de nagyon is lényeges. szvsz az Oblivion szebben néz ki, ráadásul nincs ennyire lebutítva
-
Landon
őstag
Es ez egy dolog de mindazonaltal szerintem mindenfele mod nelkul is 1-2 helyen gyonyoru! :S Vannak rosszabb helyek is de azok is elmennek.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Lenry
félisten
nem kapcsolódik szorosan, de ha már beszerzés:
aki nem akar várni amíg a CDGalaxis / 576 hoz, annak ajánlom a Media Marktot, mert egyrészt én tegnap a szegediben láttam, másrészt csak 7990 Ft
ha valaki úgy gondolja, akkor akár meg is beszélhetjük, hogy megveszem neki, ha esetleg máshol nem talál.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Klikodesh
senior tag
Egy ekkora meretu homokozos jatekot szerintem kozel lehetetlen megcsinalni bugmentesre, meg ennyi ev alatt is.
Bar a guit tenyleg lehetetlen hogy nem vettek eszre mennyire inkonzisztenst konfiguralhatatlan es idegesito amikor rossz valaszt ad pl mikor beszelget az ember.
Csak xboxos teszterek voltak ?CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
-
Enton
addikt
Nekem riverwood-ban van most éppen három darab, habár csak csonti.
De mikor odaugrok akkor mindegyik így remeg meg mocorog, tisztára mintha még élnének."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
LeslieG Jr.
őstag
SPOILER veszély!!!!
Winterhold-ban adja az öreg varázsló egy küldiben akinek a neve Tolfdir.(Varázslóiskola) Ő tanít meg egy két dologra. Ez a barlang pedig egy teszt küldi lesz.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
maszi99
őstag
Akkor jól gondoltam, van belőle több is, nem mondanám lomhának, mert amivel nekem volt dolgom azokat 1 lény indította be, és ha sikerült megzavarni (időben meglepni) akkor a monstrum csak mászkált körülöttem de nem támadott
Az alkatrészeket amit kinyerünk belőle tudja már valaki, hogy mire kell majd, mert állítólag be lehet olvasztani, de én sajnálom mert lehet kell valamirehttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Mukorka
addikt
Szerintem az új konzolgennel vége is lesz a pc iparnak. Én is tervezem hogy veszek egy olyat de még meglátom melyik támogat majd billentyűt meg egeret... Jó dolog a pc, biztos megtartok egy laptopot de hiába van erős gépem ha nem jelennek meg rá játékok
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
RockHaRD
addikt
én abból csak 1-t öltem meg, mert az összes kiírtása az csak optional volt, de az az egy is vigyázba állította bennem a sz.rt
btw assassins creed sztem elég esélytelen év játékának, tekintve, hogy negyedjére próbálják ugyanazt eladni (de jobb esetben is harmadjára minimum), kb codhoz hasonlítható már az is
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest