Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
SPOILER
Wabbajack marha jó cucc
Meg kb az összes daedric artifact, amit be lehet gyűjteni. Dragonsreachben egy ajtó mögött volt az Ebony blade, na most azzal tolom. Elszívja az ellenfelek energiáját, és ezzel tölti az én hp-mat. Királyság
Wiki szerint 16 ilyen cucc van, ha megvan mind hivatalosan is átálltunk a sötét oldalra 
-
Integra
titán
most már mindjárt kész, aztán enchantra gyúrok

viszont kezd idegesíteni a sok rossz küldetés, már a másodiknál van olyan bug, hogy nem tudom befejezni! egyik amit észrevettem az a könyv vissza adása az egyetemen az öreg urg-nak, a másik most meg a concerned rat küldetés, megtaláltam az esbern-t és nem nyitja ki az ajtót a játék és nem is tudom elolvasni a párbeszédeket, mert olyan gyorsan ledarálja nekem

-
fiATHaLON
őstag
Ezt jól értelmezem?
Fel akarom installálni a játékot, és azt írja túlterhelt
a szerver, próbáljam később. Tehát nem tudom akármikor
felinstallálni a játékot???
Ha ez van, esélyes, hogy többet nem veszek eredetiben steames játékot...
Másik. Ez a steames verzió lassabban fut, mint a kiherélt kalózverzió? -
Alg
veterán
-
Landon
addikt
Megint van egy nyűgöm (úgyfest a sok modnak megvan a hátránya is..) valamiért hiába van mindenhol a ipresentinterval=0-án úgyfest még is be van kapcsolva a vsync mert sehol nem megy 60 fölé az FPS, beltereken sem. Mi okozhatja ezt, nem tudjátok? A köv. modok vannak fent:
Awesome shader
Lush Trees+Grass
No more blocky faces
Serious HD texture landscape Skyrim
Skyrim HD - 2K Textures
SkyUI
Skyrim Overhaul
Realistic Water Textures -
Alg
veterán
I used to be a thief, then I took an arrow to the knee...

...and to the head as well

-
Löncsi
őstag
-
Integra
titán
már 87 a smithing, de iszonyú unom..............
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Xerxész
üzenetére
kicsit csalasnak tunik tunik de jo is, plane nekem jol jonne egy ilyen rendszer mert az elején nagyon bután eldobaltam egy csomo perket hulyesegekre, most meg lassan elerem az 50-es szintet(48 és félnél járok már) itt meg már ugye elég lassu a leveling pedig kéne még jopar perk a boldogsagomhoz...
-
Xerxész
őstag
-
Skyhunter
őstag
Whiterun-i kecón kívül hol és mennyiért lehet még házat venni?
-
icons
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
No offense

Nem mondtam, hogy állítottál. Csak azt írtad, könnyű a játék. Általában ilyenkor azt szokták tenni (ahelyett, hogy nem használják a legjobb fegyvereket, stb), hogy ha lehet nehezebbre állítják. Persze lehet külön utakon járni, de azért rákérdeztem, hogy esetleg úgy érzed-e könnyűnek, hogy max nehézségen van!

Integra: Íjból? Nem értem a kérdést
Természetesen a legnagyobbat sebzőt 
Arra érdemes figyelni, hogyha enchant-olod, akkor előtte mindenképpen kovácsold erősebbé, és a tulajdonsága használódik, amit a Soulstone-okkal, (bocs, Diablos véna
) vagy mikkel tudsz feltölteni. Én úgy szoktam beállítani, hogy 100at tudjak vele lőni, de érdemes kitapasztalni, hogy neked hogy áll kézre (ha sokat lősz, és nem akarsz töltögetni, akkor persze lehet úgy, hogy többet tudj vele lőni, de akkor viszont gyengébbeket fogsz). Az íj attól még persze megmarad, hogy elfogy a "varázstöltet"e. Meg legyen nálad elég nyíl mindig 
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Véletlenül vámpir lettem, hogy lehet kigyogyulni?
-
mpierre
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Akkor marad a cikázás és úgy varázsolsz rá. Meg bődületes sok poti. Villám reziszt főként.
Sajnos akad egy kveszt, amit így nehéz lesz megoldani. Barbárként én is kénytelen voltam az íjászkodásra fanyalodni. És akkor még a varázslósuliról nem is beszéltem. Eddig csak healinget használtam, mást sose, csak a nyers fizikai erőt.
-
-
Landon
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Így van. A poén az, hogy nekem a karakterem majdnem úgy néz ki mint Sheogorath, majd rakok be képet..
Geralt (The Witcher) és Sheogorath keveréke... pedig teljesen 'véletlen' generáltam így. 
Skyrim-be nem vállhatunk valahogy, Daedra Caitiff-é? Megkérek valakit használja rajtam a wabbajack-et...

-
Landon
addikt
Én pont, hogy próbálok nem engedni, de nem megy...
Egy Daedra Prince szava ellen nincs esély...
Ha ők egyszer hallottnak akarnak valakit az a következő q chain-be halott is lesz! 
Egyébként jól teszed, hogy rázúdítod Oblivion-t Tamriel-re mert [kisebb SPOILER veszély, bár ezt szerintem a legtöbben már úgyis tudják...] 'nyerni úgysem lehet' a szó 'végérvényes' értelmében. A helyzet ugyanis az, hogy a Daedra az 'halhatatlan', megölöd és utána átkerül Oblivionba ahol 'tovább él' ill. szenved vagy a fene tudja, de ha jól emlékszem vissza tud jönni Oblivionból a halál után is ezért is van az, hogy Hermaeus Mora-nak (aki ugye eltette lábalól Septimus-t) állítólag nagy ellensége pl. Vaermina ill. egyéb Daedric karakterek is.
Egyébként megtaláltad Septimus-nál a Skooma-t?
Állítólag attól volt bolond szegény nem is a Elder Scroll-tól.. Ez a Skooma (Moonsugar finomított változata) egy drug ami nagyon addiktív és a hatásai pont olyanok a leírás szerint mint néhány valós drogoké. Elég érdekes mit bele nem pakoltak a játékba... Lényeg az hogy az öregnél van egy ilyen a szekrényen, ilyen rózsaszínes üvegcsébe. 
Lesznek még nagyon fun dolgok... Wabbajack-ről hallott már valalki?

Más: Csak nálam van olyan, hogy sokszor nem jön elő a Skills menü?!

-
RockHaRD
addikt
saját házikóval mit lehet kezdeni whiterunban? Tiszta pókháló az egész, meg amolyan rakat szar. Lehet vhogy upgrade-elni?

-
maszi99
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Az elején kénytelen az ember mindent kiaknázni, vájárkodás, minden összeszedése, és eladása

Később már annyi lesz a lé, hogy nem kell szinte semmit gyűjteni, csak az értékes, fontos dolgokat.
Akkora már a szemétkupac nálam, hogy szinte át se látom, és szinte 95%-ban felesleges is, megszokásból összeszedek minden vackot (jó lesz most már leszokni róla)
Az, hogy az ember eléri a smithing 100-at nem használom fel mégsem, inkább vegyes összeállítású szerkóval, és fegyókkal nyomulok.
Így nem is hal meg a játékélmény![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Skyhunter
őstag
Smithing húzására a Leather Bracers a legjobb, legolcsóbb.....1 leather, 2 leather strips a nyersanyag követelménye. 1 leatherből tudsz 4 stripet csinálni. A küldik során rengeteg olyan állattal lehet a vadonban találkozni, ami ingyér' "szállítja" neked a leathert....medvék, rókák, farkasok, szarvasok, kardfogú tigris stb....még a hegyi kecskéket is érdemes lecsapni, van benne ez a "goat" nevű cuccos, 2 ilyenből van 1 leather.
Lvl22 vok, a smithingem lvl72, még semmilyen alapanyagot nem vettem kereskedőtől. Persze természetesen én is vájárkodok, és a kitermelt-feldolgozott ásványból is kovácsolok.
-
Hiftu
senior tag
Akit zavar, hogy gyorsan jut sok aranyhoz a cuccok eladása révén, az tegye fel a Cutthroat Merchants modot. (Valamelyik nehezebb fokozatát.)
[link] -
FehérHolló
veterán
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nappal a piactéren van egy kedves csávó, akit a journal is ír (Brynjolf), vele kell kommunikációt kezdeményezni. Ad egy feladatot, teljesíted (vagy elbukod, mindegy), leküld a csatornába szaglászni, kinyírsz egy fél falu lélekszámának megfelelő mennyiségű nevesített ellent, eljutsz a Ragged Flagon-be, minden szép és jó lesz.
-
RockHaRD
addikt
mikor az a küldi van, hogy legyek teljes tagja a thieves guildnek, akkor mit köll csinálni? Nincs marker, ezé kérdem...
-
icons
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na, ez jól hangzik, melyik a 3 kovácsos város?

szabod: attól függ, mennyi pénzed van, hogy hogy játszol. Ha elmész minden városba, és költesz valamennyit, akkor hamar elfogy, ha egy helyen minden küldetést megcsinálsz, és utána állsz tovább, akkor bővelkedni fogsz aranyban

Én pl most lvl 22vagyok, és Whiterunban és Riftenben jártam csak a nagy városok közül (Falkraeth-en csak átfutottam), a kisebb városok közül is csak 3ban jártam.
És még mindig bazi sok küldetés vár rám ezeken a területeken is! -
Tom5
addikt
Tettem enchant-ot egy fegyveremre, azt hogyan tudom leszedni? Enchant asztalnál nem engedi. Vagy az már örökre rajta marad?

-
maszi99
őstag
-
maszi99
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Szinte rögtön a legelején loptam a tulaj orra előtt a vitrines szekrényből elf warhammert, és elfíjjat, azokkal sokáig el voltam, max taktikázni kellett.

Neked is szerválni kellene valami jó neked való fegyót (biztosan akad valahol)
Bár a varázs dolgokhoz nem konyítok, hogy még mi minden kell hozzá, de csak összejön neked is
-
Integra
titán
ezt a küldetést asszem nem csináltam még meg, elképesztő mennyiségű van, követni is nehéz... szerencsére.
távolsági destruction varázslatokat kell tanulni, firebolt és a többit, hogy messziről tudjak lövöldözni mert a sparks és a flame kevés..
de ez még mindig nem oldja meg a páncél kérdésem.. most kimenekültem szégyen szemre a barlangból, majd visszatérek
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
megragadtam a marakei-nél, mikor a staff-ot kell megszerezni. két villám szórással kinyír, azt se tudom mit csináljak....

-
szabod
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát én még nem nagyon bővelkedem belőle, pedig kéne most nagyon. Markarthban is megkapnám a Thane címet, de ahhoz venni kéne még házat, ami 8k. Lehet később nem nagy összeg ez, de jelenleg nem engedhetem meg.
más: College of Whiterunban, vagy a házakban ha elveszem a polcokról, asztalokról a kajákat, kotyvalékokat, egyebeket akkor azok végleg eltűnnek vagy újratermelődnek egy idő után? (bár gondolom előbbi)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Én nagyrészt a kovácstól vettem alapanyagokat és 20-ról 100-ra olyan 20k aranyba és 40 perc tiszta játékidőbe került felhúzni a kovácsolást. (Szolgálati megjegyzés: a 3 kovácsos várost körbe-körbe látogatva mindig újratermelődik a kovács készlete mire visszaérsz.)
Amúgy nem teljesen értem, hogy mire jó az arany. Annyi van belőle, mint a nyű, elkölteni sem tudom semmire.Én a Sötét Testvériséget végigcsináltam. Egyedül az esküvőn szedtem össze a fejemre vérdíjat, de mivel a tolvajoknál már ismertek, rögtön ki is fizettem az első kanyarban.
-
szabod
senior tag
Én a legolcsóbbal nem próbáltam, főleg dwamen és ork páncélokat szoktam csinálni, meg ékszereket. Hozzá
fémetércet bányászok és veszek a kovácsoktól is. Azért is jó ezeket csinálni, mert utána el lehet passzolni jó pénzért őket, amiből lehet órákat venni. Főleg, hogy egy 70-es szinten már 2-3000-be kerül egy óra. -
Integra
titán
dagger-t gyártasz, úgy jössz ki asszem a legkevesebb nyersanyagból a smithing fejlesztésre. az már inkább gáz tud lenni, hogy iron ore-t kell bányászni és néha nagyon nehezen találni a mezőkön vagy a hegyekben és amit meg a kovácstól meg tudsz venni, az horror áron tud menni. majd tőle is elfogy.. szóval kevés tud lenni a nyersanyag hozzá
maszi: azóta már van másik bounty is rajtam, mivel ha beállsz a dark brotherhood-ba és bérgyilkos leszel, elkerülhetetlen lesz, hogy mikor megölsz valakit, ne kapj bountyt a fejedre.

-
maszi99
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ebben semmit nem tudok segíteni, de sokan fognak majd tudni.
Én kétkezes harcos vagyok végső soron, addig meg íjjászatból jól megélek 100 fölötti sebzéssel, a lényeg, hogy nem szabad túltápolni a fegyvert, bármi is legyen az, mert elveszíti a játék a varázsát
Hogy sikerült a szegény csóringer esete
, vagy valami még régebbi mentéssel oldottad meg 
-
icons
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nem válasz sajnos a kérdésedre, de felteszek én is egyet:
Smithing-re hogy érdemes fejleszteni? A "legolcsóbb" (tehát legkevesebb alapanyagot igénylő) cuccból érdemes sokat csinálni, vagy valami drágábból arányosan többet fejlődök? (a Leather Helmet és Gauntlers talán azok, amik 2 leather 1 leather stripe és 1 leather 2 leather stripe-ba kerülnek, én azokat gyártom nagyiparban
) -
Integra
titán
segítsetek már ruhában

van egy high elf-em, alapvetően destruction-ra hegyezve, flame és spark, lassan 70-es destructionnál tartok (lvl16-nál) ki van sparkolva, meg a dual cast is, de keményen izzadok szinte minden ellenfélnél.... igazából kéne valami frankó defense és ruha, mert abból csak ócska gúnyám van, 12%kal kevesebb cast magika és 50%kal gyorsabb regenrate magika, meg van egy +30 to all amulet...
tényleg kéne már valami jó varázspáncél erős defensszel ami könnyű is..
ötletek?
daggereket gyártom hogy a smithingem feljebb menjen, most kb 40-es.. -
maszi99
őstag
Lehet nem tudod, de még az alap angolom is elég gyöszös

Itt afféle turista vagyok, főzök amiből tudok, 40-es szinten tartok, és lassacskán fél tartományt bejárom (módszeresen feltúrok mindent amit lehet).
Jóval 4X fölött vgyok, de még ilyen játékkal nem találkoztam, tele van meglepivel, és relytélyekkel, hangulatos, király a zene, és unalomnak nyoma sincs.
-
Endri
csendes tag
Már jó ideje nézem a videóit,eddig nekem az összes tetszett,ha a játék nem is a szövege igen

-
icons
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Hmnmm... vicces, vicces

De elég gyengék szegények, meg gyorsan halnak
Van egy csaj, belőle másolta a többit. Szerintem ez a Raise Zombie spell, de lehet, hogy van más is. Ezek a csajok mind újraélesztettek.Ez gondolom egyértelműú, de a nevük is ezt mutatja, meg az a fura kékség, ami belőlük fakad

Nemtudom hogy csinálta
Mod nélkül kell elég tetemnek lennie a csaj testéből, és azokat úgy kell újraélesztenie, hogy legalább 2percig éljenek (a videóban addig folyamatosan láthatóak) -
icons
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ha esetleg eposzi túlzásba estél volna, és 6-8 ra gondoltál, akkor lehetséges.
Vannak olyan emberek, akik adnak küldetést, de az máshol kezdődik, ilyenkor 2 opciót ajánlanak fel: ott találkoztok vagy veled mennek. Nyilván ha utóbbit választod, akkor lehet ezt kihasználni. Egyszerűen nem mész oda
Ráadásul nekik végtelen életük van, ha jól tudom (vagy csak bazi nehezen halnak). Ebből van asszem 6 + a segítőd + a kutya, és elvileg van egy kutya is, amit magadhoz tudsz édesgetni (ez nem tuti) -
RockHaRD
addikt
láttam egy videot, amiben egy csávót követett kb 30 gyerek. Az mod volt, vagy van rá varázslat mindenféle trükközés nélkül?
-
icons
addikt
-
Xerxész
őstag
Van mod, ami picit felgyorsítja a lovat, bár annyira talán nem észrevehető szabad szemmel. Asszem 5%-os a sebességnövelés.
Realistic Running Speed
Linkelni a munkahelyemről nem tudom, de keress rá a Nexuson. Ha jól emlékszem, van másmilyen mod is, ami nagyobb sebességre növeli többek közt a lovat is.
-
Landon
addikt
Hű második lovam beragadt egy textúrába és úgy fest örökre az enyészeté lett... Próbáltam hátha fast travel-el utánamteleportálódik de nem.

Vehetem úgy, hogy a 3 ezredik aranyam dobhatom ki egy újabb négylábúra?
(Legalább lenne gyorsabb köztük vagy olyan ami repülni tud vagy valami... de lassú is, ronda is, sebezhető is ehh...
)SPOLER:
Most halódott meg szegény bolond Septimus... hiába nem akartam eltenni lábalól, valahogy éreztem, hogy a Daedra Prince-nek úgysem lehet ellent mondani..Úgy megnézné ezt a Prince-t 'humánusabb' formájában is... nem szeretem amikor a külömböző istenségek csak ilyen szellemként, meg egyéb spirituális dolgokként vannak megjelenítve... -
maszi99
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Még jó hogy ilyen sokan tudnak tök jól englisül, így nekem is könnyebb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz én pont emiatt haladok nehézkesebben, de legalább nem adtam fel
Rutin + segítség, és youtube
-
maszi99
őstag
Találtam leltár közben 1 elég fura fegyvert VOLENDRUNG a neve, afféle warhammernek néz ki világító vörös kővel a körepén, és van neki 50pont stamina elnyelése is

Azt se tudom már hol szerváltam, és jó pár extra fura fegyverre is akadtam, volt még valami szellempallós is közöttük (igen átlátszónak tűnik
Lehet kihagytam valami feladatmegoldásokat, vagy használjam nyugodtan egészségemre őket (afféle jutalmak)
, nagyon remélem nem küldikhez csatolódnak, mert akkor fél napig megint youtube 
-
ProciVettel
tag
Hát én is felraktam pár graf módot 1440-be maxon játszhatatlan lett.
i7 2600
GTX 480 húzva
8GB RAMvicces, hogy jó ha félig kihasználja az hardvereket a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Wiki szerint 16 ilyen cucc van, ha megvan mind hivatalosan is átálltunk a sötét oldalra

, de ha igen akkor linkeld légyszi 
Ha ők egyszer hallottnak akarnak valakit az a következő q chain-be halott is lesz!