Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Sziasztok én is beléptem a klubba. : )eddig nagyon bejön!! : ))
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Hálás köszönet ezért,végre ki tudtam szedni az elmosodást,és nem folyik ki a szemem!!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Amióta beraktam ezt a d3.dll szuper cuccot azóta folyamatosan kilépdel a játékom... utólag olvastam az FXAA injektorral nem fér össze... lehet ujra kell raknom,mert hiába raktam vissza a régi .dll-t ugyanaz a hiba...
-
TTomax
félisten
Mondjatok már valamit arra,hogy az ujrarakott Skyrim miért nem indulhat nálam.Egyszerűen kilép egy kis ablakot felvillantva,dx ujrarakva,mappák kitörölve ujrarakás elött,afterbuener monitor kikapcsolva,driverben rutinok alapon,virusirtó kikapcsolva.Tanácstalan vagyok 2 óra babrálás után!!!
-
TTomax
félisten
Sajnos nem megy.. Kétszer raktam már ujra, steam ellenőrzés... ki-be lépés... semmi... most a vga drivert rakom újra..aztán már nem tudom mit csináljak...ilyet még soha nem láttam... mod után kezdte el...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Meglett a hiba!!!!
"In win7 go to Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound Pick your sound device that is set as default, click Properties. Go to the Advanced tab and make sure the 'Default Format' it is set to 44.1khz 16bit."
Source(s):
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/m7dqx/skyrim_crashing/Azt nem értem,hogy akkor eddig hogyan ment... mert én a hanghoz hozzá nem nyúltam...
Viszont a mentett játékot buktam...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Az azért érdekes,hogy egyszer ezt is állítottam a hibakeresés közben,de nem ide ,hanem rosszabb minőségre,de semmi változás nem történt...most meg láss csodát.Egyébként nagyon haragszom erre a steam-es meg cloud rendszerre,mert franc se kérte mellé,direkt a dobozosat vettem meg,nem is gondoltam steam is kell hozzá,nem tudom le lehet választani-e valahogy.Most a cloudot kikapcsoltam,de engem nagyon zavar a steam...
Sajnos nem adtak az eVGA.hoz semmit,mert a debüt napján vettem,akkor még nem volt akció.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Ez adja eddig a legjobb képet... éles,de nem bántó,színek rendben,és az fps-t sem bántja... szuper!!
-
TTomax
félisten
Miért nem tudok enchantolni??? skill megvan,teli soul gem megvan... de az enchant menü üres.. ez valami bug???
-
TTomax
félisten
Köszi!!Én azt a gombot eddig nem is láttam,mert eddig minden ilyen cuccot otthagytam....a franc tud cipelni magával még egy nehéz páncél szettet... ehhh... mekkor marhaság...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz westcoastog #4077 üzenetére
Nekem ír...
-
TTomax
félisten
válasz mpierre #4146 üzenetére
SPOILER!!!!
Szerk: Nekem se ment,rá nem tudtam jönni,úgy kerestem meg[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Találtam egy nagyon jó konfig fájlt...és tweak leirást... nekem a beállított .ini-k hibátlanok...és a kép...
Ha volt,akkor bocsánat![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ha hosszan klikkelsz akkor power attack vagy mi,én sárkányra szoktam,és a fejére a kétkezes baltával,olyat komázik rögtön hogy öröm nézni... most csinált egy olyat a karakter,hogy felugrott a sárkány nyakára és két kézzel a baltát fogva verte szájba... azonnal kimúlt...
-
TTomax
félisten
Olyankor mi van ha egy barlangból nem tudok kijönni,mert nem tölti be????
-
TTomax
félisten
Sikerült tullépnem rajta!Köszönöm... nem a 4G-s indítóikonnal indítottam,hanem simán,ahogy kiléptem a barlangból rögtön ki is vágott desktopra.Aztán indítottam a 4Gssel,és szerencsére megvolt a mentés a kilépésről..
Ám a játék hibátlan... most egy sárkánnyal beszélgettem... hatalmas hangulata volt...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz westcoastog #4535 üzenetére
Tipikus "elfogyott a VRAM" betegség atin Hány ilyen képet tudnék én mutatni a múltból pl 4850CF-el... amikor a kártya bírta volna még csak az 512RAM fogyott el GTA4-ben... rakja még fel "ultrábbra" Az én gépem bezuhan néhol,nyugodtan elküldheted neki a gépem adatait,és ird meg mellé,1920-ba elfogy itt-ott maxon... rakja csak szépen mediumra,majd meglesznek a texturák is...
(#4582) KubanitoS
Nekem is jobban fut...amúgy valamit alkothattak a CPU használattal,mert nem a VGA-k fogynak el ennél a motornál... fallout3-ban is ha sok NPC volt akkor lement 30fps-re is... sőt lejjebb is...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Én csak a logoutos linket látom,lehet elnéztem valamit!
Logoutos cikkében megtaláltam... köszi![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ez a játék valami hihetetlen...50 órát toltam eddig kb...olyan ebony páncélom van hogy feketére vált és füstöl ha ellenség van a közelben,a csontváz csak rám üt egyet,de másodikra már nem biztos van ideje,mert összecsuklik szörnyethal,és elfüstöl... ha élő embert ölök meg a páncélom adományozója felkacag,hogy hurrá újabb lélek... amúgy Lydiat feszítettem keresztre érte,(remélem nem spoiler,mert aki majd megcsinálja megérti miért!)az egykezes kardom markolatában egy nap forog ami fényt ad mindenhol,és ellenségtől függően hol elégeti,hol meg felrobbantja az ellent... olyan cuccaim vannak hogy csak ámulok...
Sárkány ellen meg van egy olyan daedra kétkezes baltám,hogy ha egyszer leszáll a szemét onnan nem megy el többet,csak érjek közel... ilyen kéken meg pirosan villog...Az íjamat már le sem írom..
Eddig a történetet nem is nagyon toltam,csak a mocskos dolgokat csináltam meg,de a sötét oldalon erősebb cuccok vannak úgy látom
Ráadásul úgy látom,hogy a legjobb fegyvereket a küldetések végén kaphatod amiket ha legendary-ra emelsz akkor marha kemények ... kovácsolni nem is lehet ilyesmiket,na meg ezeket soha nem kell tölteni![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz greenmukk #4862 üzenetére
Ha 128bites a mem vezérlő,tehát GF108 akkor egy kis tuninggal akár medium is ha a GF119 és 64 bites akkor inkább csak lowon de el kéne mennie... a gép többi része elmegy amúgy...
Egy kis olvasnivaló
HP Pavilion G6?[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz DroiDMester #4969 üzenetére
Nekem egyszer volt ilyen... nem tudtam kimenni a barlangból... én úgy oldottam meg,hogy beléptem a sima alap steam indítással... ahogy kiléptem a barlangból persze rögtön kivágott desktopra,aztán visszaléptem a 4G-s indítóval és játszottam tovább,persze ott már meglett a barlangból kilépés,mert azt mielőtt kivágott volna desktopra megcsinálta!Máshogy nem tudtam kijönni a barlangból...
Tehát lépj be a 4G-s ptach-al,menj el az ajtóig,ott egy F5,lépj ki... majd töltsd be patch nélkül... lépj ki az ajtón.. ki fog vágni azonnal... majd lépj vissza a 4G-s patch-al és az ajtó után fogsz menni tovább ,meglesz a mentésed... nem tudom milyen bug ez eddig 1X fordult elö...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz DroiDMester #5003 üzenetére
Érdekes,mert az nekem is le van cserélve egy GTX480-hoz belőtt .ini-re... azt nem mondom hogy vajsima,néha meg-meg röccen,de most a texturapakokkal valami butálisan néz ki... ma hajnal 5-6-ig játszottam,nem bírtam abbahagyni!
-
TTomax
félisten
válasz Skyhunter #5046 üzenetére
Nem tudom mit csinálsz,de hozzám még a kovács is hozzám akart jönni Riftenben...olyan meleg szegény mint a rezsó...kerüljétek ha az amulett a nyakatokban van
-
TTomax
félisten
Pedig pl pokra kiválló...de szoktam olyat is csinálni,hogy odalopózok a vár közelébe és szépen leszedem az összes külső őrt... aztán belopózok és van hogy 2 banditát is sikerül leszednem egy szobában ahol 5en vannak.. persze a maradék három az azonnal rám ront de azokkal meg szépen elfogócskázok egy szimpla baltával amin van egy kis fagy a másik kezemen meg töltöm magam folyamat...
A varázslókkal van még gondom,mert mire közel érek már félig leszedte az életerőmet ...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Xerxész #5408 üzenetére
Hibátlan 10perc játék után... Nem tudom mit csinál meg hogy hogyan,de városokon belül eddig bizony röccent de most mint a vaj.. pedig van textúramód is,meg FXAA injektor... kimaxolva 1920-ban hibátlan!!!
Ez kell hozzá...
[link]★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
öhmmm... lelátok a tengerfenékre... mindjárt mutatom és mintha 4 magra terhelne...
Eddig nem igazán így nézett ki,de nekem nagyon bejövös...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Persze!Én is így vettem meg.... Steam számol mindent,mivel mobil netem van,így nekem nem volt opció a letöltés,kellett a lemez.
(#5485) ledgeri
Bármelyik városban levő kereskedőnél,csak bal oldalt át kell kattintani saját magadra,és akkor azt látod jobb oldalt![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Skyhunter #5541 üzenetére
Szívesen Minden shoutnak 3 szinte van,ha röviden nyomod a gombot,akkor az elsö szintet lövi el,ha kicsit hosszabban akkor a másodikat, ha egész hosszan akkor harmadikat,persze csak akkor ha már megtanultad,és ki is váltottad egy sárkánylélekkel! Itt azt hiszem a 2. szintű shout-ot kaptad meg ,azt kellett használni!
-
TTomax
félisten
És azt mondjátok gyenge az íjászkodás??ÁÁÁ dehogy,csak sneak módban kell menni 2-3X sebzéssel...
Innena kis lukon keresztül lőttem szájba a két banditát... ugye a gyengébb az azonnal feküdt,a másiknak kellett három lövés...
Pedig heavy armor volt rajta... meg buzogány,két kezes kard...
Én meg csak egy light armorban tolom íjjal...
Áhhh most néz ez volt a rohadéknál... ha ezzel közel jött volna bajban vagyok...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Bizony!Sokkal erősebb ellenfeleket ki lehet csinálni így! Én váltogatom az egykezes és az íjászkodást... a fö szálat nem is csinálom,és level 20-as vagyok,de sárkányt még nem láttam
-
TTomax
félisten
válasz maszi99 #6051 üzenetére
Nem olyan ironikus az... 23-as vagyok,és még nem öltem sárkányt,sőt nem is láttam... mert nem a fő szálat csinálom...
-
TTomax
félisten
válasz maszi99 #6060 üzenetére
A történet már egyszer megvolt... közel 90 óránál tartok... most egy kicsit másképpen játszok...
-
TTomax
félisten
Ott nekem is beesik kb 40 fps-ig... de nekem kockásra van módolva... brutálul tud kinézni,nem egy Quake3...az fps-t nem tudom megmutatni mert mindig lenullázza amikor képet lőnék...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Én meg belebotlottam ebbe a bugba és nem tudom megoldani... [link]
Nagyon sok bug van a játékban...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
.
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Egyébként az általad belinkelt oldalon a "notes"t nézd...
In between each Totem retrieval, you may be given a few side missions before Aela asks for your assistance again. (Reports of as many as 4)★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Én meg ott szívok,mert Maul-nak nem kell az unusual gem,valami Vex,vagy Hex-nek kéne elvinni,de azt nem tudom hol van
(#7192) 3RROR
Sajnos nem,mert Maul-ra mutat Riftenben két ilyen cucc is van nálam de nem kell neki...Eddig otthagytam az összes ilyen lélekkövet... ugye "használhatatlan" most meg kiderül több is kell belőle...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest