Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• noisy

csendes tag

nahát nagyon köszönöm hogy segítettetek a válaszba:)má étrendet is csinátam;)amúgy az első alomcseréné éppen hogy naon meg vótak szeppenve nem ho futkároztak.hát az egyik amiko felemeltem naon visított.az elkerítésen még dolgozunk nem tudom mit csinájjak.ha kiveszem mindig el kell kerítni?vagy csak az elején és ha má megszokta akko jó?tuggyáztok csak szeretném a legjobbat a malackáknak azé kérdezek ennyit:)amúgy van fogkoptatójuk külön vettük csak nem naon hasznájják;)ezt a c-vitamin cseppet akarom állatbótba megkérdezni sztetek kell?amúgy kell egy egész csomag forgács alomnak? :U
    ja gondolom ho megszelífüjjenek sokat kell emberközelbe lenniük és akko utána má megszokják a dógot ho felemelem?annyira kiöszönöm hogy segítetek naon sokat számít tuggyátok minden netes oldalon mást írnak...ja és a fiú lány dologgal kapcs. majd ha megszokták az emelgetést nan betenne nekik ha még nyomogatnám is a hasukat de köszi a tippet:)(amúgy anyámazt mondja azé 'izélik' egymást me próbálgatják ismerkednek... :F )na mind1 naon hálás vok nektek :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD köszönöm köszönöm szijasztok:)
    u.i.:enoka krampinak hívják a tengerimalackád?:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés