Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisy
csendes tag
nahát nagyon köszönöm hogy segítettetek a válaszba
má étrendet is csinátam
amúgy az első alomcseréné éppen hogy naon meg vótak szeppenve nem ho futkároztak.hát az egyik amiko felemeltem naon visított.az elkerítésen még dolgozunk nem tudom mit csinájjak.ha kiveszem mindig el kell kerítni?vagy csak az elején és ha má megszokta akko jó?tuggyáztok csak szeretném a legjobbat a malackáknak azé kérdezek ennyit
amúgy van fogkoptatójuk külön vettük csak nem naon hasznájják
ezt a c-vitamin cseppet akarom állatbótba megkérdezni sztetek kell?amúgy kell egy egész csomag forgács alomnak? 
ja gondolom ho megszelífüjjenek sokat kell emberközelbe lenniük és akko utána má megszokják a dógot ho felemelem?annyira kiöszönöm hogy segítetek naon sokat számít tuggyátok minden netes oldalon mást írnak...ja és a fiú lány dologgal kapcs. majd ha megszokták az emelgetést nan betenne nekik ha még nyomogatnám is a hasukat de köszi a tippet
(amúgy anyámazt mondja azé 'izélik' egymást me próbálgatják ismerkednek...
)na mind1 naon hálás vok nektek
köszönöm köszönöm szijasztok
u.i.:enoka krampinak hívják a tengerimalackád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
má étrendet is csinátam
amúgy az első alomcseréné éppen hogy naon meg vótak szeppenve nem ho futkároztak.hát az egyik amiko felemeltem naon visított.az elkerítésen még dolgozunk nem tudom mit csinájjak.ha kiveszem mindig el kell kerítni?vagy csak az elején és ha má megszokta akko jó?tuggyáztok csak szeretném a legjobbat a malackáknak azé kérdezek ennyit
)na mind1 naon hálás vok nektek