- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2598 üzenetére
a héten betanítottam az egyik tengerimalacot (Pipét), hogy lábszagra harapjon.
ha zokniban odatartod a lábad és büdös, akkor odakap. igaz, csak jelzésértékű a dolog, de akkor is jópofa. -
malacok.hu
csendes tag
szia,
igazad van, sőt, az atka minden maliban jelen van, rejtetten, csak ha megjelenik, akkor kell "lekezelni", de természetesen nem öljük meg az összes atkát ezzel.
Azért kell valami okának lennie, hogy előjön (nálunk legalábbis szokott), mondjuk egy leszült anyánál, aki sok kicsit szoptat és legyengül az immunrendszere, vagy valakit másik csoportba szoktatunk és az elején félősebb, kevesebbet eszik, vagy akát rossz minőségű forgácstól vagy szénától is kijöhet...
Persze, ez legyen a legnagyobb baja a malinak, kb. 3 hét és teljesen elmúlik, akár atka, akár más élősködő.Bálint
-------------- -
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2596 üzenetére
a malacaimnak rohadt erős immunrendszere van, az állatdoki szerint minden malacban benne van a lehetőség az atkásodásra és a tetvességre. jól tartott malacoknál ha egyszer kijön és elmúlik, utána már többet nem fog újra jelentkezni a tünet.
-
malacok.hu
csendes tag
válasz
wwenigma #2595 üzenetére
szia,
legyengült immunrendszer, amitől a mali beatkásodik - ez általában a fülénél és az orrán jön elő elsőként, sebes börfelület, mert plusszban még vakarja is. Én a helyedben felkeresnék egy állatotvost, vagy vennék SH-Rhodomectint és kezelném a malit (amennyiben biztosan atka) - hetente egyszer 2 csepp a füle mögé, egy a tarkójára, éps 3 hét múlva elmúlik az atka.
Bálint
------------ -
wwenigma
Jómunkásember
Egy kerdesem lenne. Mitol varasodhat a malac orra? Este, vagy holnap dobok képeket, ez már a második alkalom az elmúlt 3-4 hónapban, hogy csúnya lett neki....
-
malacok.hu
csendes tag
válasz
D.Orion #2593 üzenetére
szia,
persze igazad van, nálunk is vannak extrém esetek (kedvenc malacoknál Speedy 1310-ről indult, most 1120-nál járunk, de még van mit leadnia). MOndjuk a súly főként a gazdin múlik, hogy miből mennyit ad neki. Szüléseknél nagyon kockázatos tényező, ha a leendő anya túlsúlyos, ezért áll rá a szemem, hogy csak úgy ledagizok bárkit kép alapján...
-
D.Orion
veterán
válasz
malacok.hu #2590 üzenetére
Súlyfelesleg?
Nekem a kis vörös nőstény szülés után úgy meghízott, hogy meg se állt 1280gramm-ig. Most már másfél év alatt nagy nehezen redukáltam kb. 1kg-ra. De még most is sonkák vannak rajta, viszont soha nem érem utol ha futni támad kedve.
Egyszerűen úgy vettem észre, hogy így érzi jól magát. Enni nem kap annyit, hogy elhízzon tőle, némelyik malacnak ilyen a testalkata, mint az embereknél.
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2590 üzenetére
bőratka miatt kapják
-
dokar
addikt
Kaptak megint injekció a macik. Szofi ismét parádézott a dokinál. Szép szoprán.
-
dokar
addikt
Mérés eredménye:
Pipe: 1062g
Szofi: 903g
Nina: 889g
-
nyilas10
csendes tag
Szia!Most is 4-5 naponta szoktam takarítani,ezzel nem lesz gond.Akkor jó,nagyon örülök hogy el fognak férni.
Malacok.huöszi a dícséretet.Akkor ez se fajtiszta?Nem baj,csak gondoltam rá,mert a másik malija fajtiszta,és most vágott bele egy fajtiszta tenyészetbe,ezért is adja el,mert csak simaszőrűeket akar tenyészteni.
De ez semmin se változtat,ugyanúgy szeretném még mindig,és valószínűleg el is érem(meghírdetek pár dolgot,és abból megveszem).
Búcsúzóul még egy kép Lilyről.Köszi a segítséget,alig várom hogy elhozzam őt is.
A többiekről is raknék,de most gondok vannak a kicsinyítéssel,ezeket pedig a honlapról szedtem le,ezért alapból kisebbek. -
nyilas10
csendes tag
Szerintetek elég lesz 3 malinak egy 87,5x50-es ketrec?Csinálnék szintet is,de nagyon akarom mind a hármat,külön ketrecbe meg nem akarom rakni,mert egyébként van még egy 60x40-es üres ketrec,de ne tudom összenyitni,mert nincs hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged