- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
malacok.hu #2770 üzenetére
Szia!
Pepe kajával mi a baj? A malac szereti, ránézésre van benn ami kell.
Üdv!
-
orkester
őstag
válasz
malacok.hu #2770 üzenetére
Ha jó áron lesznek akkor biztos vásárolok, mert a közelben(mármint az egyik személyes átvételi lehetőség) dolgozom.
-
orkester
őstag
válasz
malacok.hu #2767 üzenetére
Kaják is lesznek, vagy maradtok a felszereléseknél?
-
EGOKA
tag
válasz
malacok.hu #2629 üzenetére
Lehet, h ő nem olvasta a szakkönyveket, mert az bizony hányás.
Voltunk dokinák, azt mondta, h a végbelével van valami gond. De az max untrahanggal lehetne megállapítani pontosan, ami meg össz 3 van Pesten, amiben megbízik.
Kapott erősítő szurit. Ma jön a második adag, és még holnap is kap majd. Sajna mást nem lehet tenni vele.
És még mindig nem eszik.
-
D.Orion
veterán
válasz
malacok.hu #2613 üzenetére
Thx, a helyük egy kicsit nagyobb is. Lehet, hogy a kép csalóka, de a mérőszalag nem téved. Karmaikat megnéztem már párszor, de jobban nem tudom levágni(max 1-2mm), mert látszik az az ér. Ha jön a jó idő visszük ki őket telekre hétvégenként. Apum csinált már csiberácsból egy 7x7méteres
ketrecet majd ott szaladgálhatnak egész nap(ha akarnak), míg haza nem jövünk
Itthon ha kint vannak, akkor mennek egy kört utána visszamennek ahhoz aki takarítja őket és ott várnak(érdeklődnek).
Ketrecet akkor igyekszem beszerezni nagyobbat, mert lehet, hogy túl nagyok ekkora helyhez.
-
ladybug
őstag
válasz
malacok.hu #2604 üzenetére
Igen, úgy tűnt teljesen jól van. Evett, ivott, jókedvű volt, még bürrögött is az asszonyka körül. Aztán 2 napja nem feküdt le aludni, csak állt mindig a lány mellett, de más tünetet nem mutatott. Úgyhogy abszolút nem értem.
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2598 üzenetére
a héten betanítottam az egyik tengerimalacot (Pipét), hogy lábszagra harapjon.
ha zokniban odatartod a lábad és büdös, akkor odakap. igaz, csak jelzésértékű a dolog, de akkor is jópofa. -
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2596 üzenetére
a malacaimnak rohadt erős immunrendszere van, az állatdoki szerint minden malacban benne van a lehetőség az atkásodásra és a tetvességre. jól tartott malacoknál ha egyszer kijön és elmúlik, utána már többet nem fog újra jelentkezni a tünet.
-
D.Orion
veterán
válasz
malacok.hu #2590 üzenetére
Súlyfelesleg?
Nekem a kis vörös nőstény szülés után úgy meghízott, hogy meg se állt 1280gramm-ig. Most már másfél év alatt nagy nehezen redukáltam kb. 1kg-ra. De még most is sonkák vannak rajta, viszont soha nem érem utol ha futni támad kedve.
Egyszerűen úgy vettem észre, hogy így érzi jól magát. Enni nem kap annyit, hogy elhízzon tőle, némelyik malacnak ilyen a testalkata, mint az embereknél.
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2590 üzenetére
bőratka miatt kapják
-
Diego!
senior tag
válasz
malacok.hu #2531 üzenetére
Értem. (Köszönöm a választ)
Amúgy amikor legelőször hoztuk a picit és beraktuk a nagy mellé a ketrecbe, a nagy rögtön elkezdte nyalogatni a fülét, és az odakapásokat is a nagy csinálja (mert bizony néha oda-oda kap a picinek), akkor remélem a nagy a főnök.Az igaz, hogy a kukorica árt a rágcsálók májának?
-
Diego!
senior tag
válasz
malacok.hu #2519 üzenetére
Szia!
Mint tapasztalt tengerimalac tartó/tenyésztő vagy ezért feltennék egy kérdést:
Otthon van egy nöstény malacunk aki kb. 1 éves koráig egyedül élt (egyedül nőtt fel), nem rég (kb. 2 hete) vittem haza egy szintén nöstény de kölyök mali olyan 2 hónapos körüli és úgy tudom ilyenkor a nagy a domináns, a pici az alárendelt (általában), de úgy látjuk hogy a pici mintha átvenné az uralmat, először is "berreg" (ha jól tudom az a malac berreg amelyik a domináns), aztán kiváncsiságból beraktunk egy házat és bement mindkét malac majd a nagy kijött és a pici maradt bent....szóval létezik hogy a pici legyen a főnök?
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2519 üzenetére
3-an vannak, 3 nőstíny
-
orkester
őstag
válasz
malacok.hu #2494 üzenetére
Szia!
Isaszegen egy állatorvos, és végül is kedden. Jó sebésznek tartják. Ennyit tudok róla, még nem találkoztam vele. Calo-petet kapott igen. Köszi a kajatippeket!2 éves kb., súlyt nem tudom, mert nem itt lakik.
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2487 üzenetére
de mivel forgói vannak ezért pár helyen visszafelé simogatom a szőrét és ez kellemetlen neki. a normál szőrű malacaim sem szeretik túlságosan a visszafele simogatást. de a forgósmalacnak szinte minden visszafelé van.
-
ladybug
őstag
válasz
malacok.hu #2488 üzenetére
Azt tudom, hogy kicsi lehet. Amióta a fiú beteg, azóta nem is törekednek az utódnemzésre. Jól megvannak megint együtt kb. 1,5 hónapja.
Bogyó, fiú és Babóca, a lány 2007 októberében kerültek hozzánk. Kb félévesek lehettek akkor. Hosszú szőrű fajta. Hamar megszokták a helyüket, és az első alom tavasszal lett meg. Akkor 2 malacka született, de az egyik meghalt. Akkor elkülönítettük a fiút. Amikor a pici elég idős volt, elajándékoztuk. Aztán visszatettük a fiút - azóta tudom, hogy várni kellett volna még. Nyárra megint lett egy alom. Akkor 3 szép kiscoci született. A fiút megint elkülönítettük, és csak december elején kerültek újra össze.
A fiú a nyuszinkkal volt egy ketrecben. Soha nem bántották egymást, jól megfértek egymás mellett. Mindegyik megkapta, amit szeretett, nem veszekedtek ennivalón. November közepe felé kezdődött el nála ez a fogyás. Akkor olyan gyenge volt, hogy itatni kellett, mert nem volt ereje felállni sem. 2-3 napig figyeltem, az állapota napról napra javult. Azóta stagnál. Eszik-iszik, jókedvű, mégsem hízik.
-
dokar
addikt
válasz
malacok.hu #2481 üzenetére
cső,
a Nina malacom is abesszin, a másik kettő szereti a simogatást, de ő nem. a kusza szőre miatt lehet?
-
ladybug
őstag
válasz
malacok.hu #2483 üzenetére
Szeretném megkérdezni, hogy a fiú malackám együtt maradhat-e a lánnyal? Ugyanis külön tettem őket, de annyira hiányolják egymást, hogy jobbnak láttam visszatenni a fiút. Evett, ivott, nem volt gond vele, csak folyton füttyögtek egymásnak.
-
ladybug
őstag
válasz
malacok.hu #2481 üzenetére
Szia Bálint!
Köszöntelek itt nálunk. Az oldalatok nagyon tetszik. Szép, áttekinthető és hasznos.
Csak gratulálni tudok a munkátokhoz. Remélem, tudsz majd időnként tanácsot adni nekünk.katica
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest