Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
kzolee216
üzenetére
Most észrevettem, hogy a TV 10 bekapcsolásból jól jelenít meg, és nincs hiba. Viszont ha erlkapcsolok másik HDMI bemenetre, vagy a TV Home menüjére majd vissza PC-re, akkor a hiba újra előjön.
Már előre meg tudom mondani mikor jó vagy nemjóü a megjelenítés: a Total Commander sötét témára állítva majdnem fekete a háttere akkor jó, ha szürkés akkor nem jó. -
rumkola
nagyúr
válasz
kzolee216
üzenetére
Kipróbáltam már minden felbontást, minden színmélységet a PC-n mindegyiknél előjön, kivéve a 4:2:0-át, mert ott jó. PS5-nél nem láttam hibát, igaz mostanában nem nagyon figyeltem azon.
GPU driver frissítés volt, de azóta már új wint húztam és kipróbáltam 4-5 driver, 2023 januáritól kezdve, mindegyiknél előjön...
-
rumkola
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kzolee216
üzenetére
Telefonokkal mókoltam már sokat, gondolom ez sem egy komplikált dolog.
Amennyiben nem lassul be az egész és nincs akadozás sem, akkor érdekes lehet. De csak akkor.

Szerk.:
Ez amúgy más régiós? És/vagy custom?Vagy hogy van ez TCL -nél? Jönnek frissítések, csak nem jut el minden régióba vagy TV -re?
-
tozso76
aktív tag
válasz
kzolee216
üzenetére
A kép tisztaság menüt próbáld meg ki - be kapcsolni. Nálam ps4pro - n láttam ezt a zöldes utánhuzást. Vagy a kép módot rakd át játékról valami másra. Bár az az igazság hogy, nálam random időközönként visszaáll ez a kép tisztaság opció. De könnyű észrevenni: olyan durván villog a háttér LED hogy, szinte azonnal epilepsziás rohamot kapok
. Grét dzsáb tisziel... -
Zοltta
senior tag
válasz
kzolee216
üzenetére
Mekkora neted van ? Nekem a régi inviteles adsl nettel ami 60 megás volt nem döccent meg a mostani Samsungnál 40" MU6452 a 4k videó Youtubon, igaz vezetékesen van össze kötve.
Egyből a magasabb verziót néztem meg és egyből megláttam ,hogy hdmi 2.1 mondom na ez már valami
.Az a baj ,hogy egy dohányzó asztalra fog kerülni ami 1-méter széles és sokat számít az a 10 cm szélesség azért nézek 110-cm körül. és 50 collban

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Macrodroid
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Grét dzsáb tisziel...
Vhiktor