Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
kzolee216
üzenetére
Most észrevettem, hogy a TV 10 bekapcsolásból jól jelenít meg, és nincs hiba. Viszont ha erlkapcsolok másik HDMI bemenetre, vagy a TV Home menüjére majd vissza PC-re, akkor a hiba újra előjön.
Már előre meg tudom mondani mikor jó vagy nemjóü a megjelenítés: a Total Commander sötét témára állítva majdnem fekete a háttere akkor jó, ha szürkés akkor nem jó. -
rumkola
nagyúr
válasz
kzolee216
üzenetére
Kipróbáltam már minden felbontást, minden színmélységet a PC-n mindegyiknél előjön, kivéve a 4:2:0-át, mert ott jó. PS5-nél nem láttam hibát, igaz mostanában nem nagyon figyeltem azon.
GPU driver frissítés volt, de azóta már új wint húztam és kipróbáltam 4-5 driver, 2023 januáritól kezdve, mindegyiknél előjön...
-
rumkola
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kzolee216
üzenetére
Telefonokkal mókoltam már sokat, gondolom ez sem egy komplikált dolog.
Amennyiben nem lassul be az egész és nincs akadozás sem, akkor érdekes lehet. De csak akkor.

Szerk.:
Ez amúgy más régiós? És/vagy custom?Vagy hogy van ez TCL -nél? Jönnek frissítések, csak nem jut el minden régióba vagy TV -re?
-
tozso76
aktív tag
válasz
kzolee216
üzenetére
A kép tisztaság menüt próbáld meg ki - be kapcsolni. Nálam ps4pro - n láttam ezt a zöldes utánhuzást. Vagy a kép módot rakd át játékról valami másra. Bár az az igazság hogy, nálam random időközönként visszaáll ez a kép tisztaság opció. De könnyű észrevenni: olyan durván villog a háttér LED hogy, szinte azonnal epilepsziás rohamot kapok
. Grét dzsáb tisziel... -
Zοltta
senior tag
válasz
kzolee216
üzenetére
Mekkora neted van ? Nekem a régi inviteles adsl nettel ami 60 megás volt nem döccent meg a mostani Samsungnál 40" MU6452 a 4k videó Youtubon, igaz vezetékesen van össze kötve.
Egyből a magasabb verziót néztem meg és egyből megláttam ,hogy hdmi 2.1 mondom na ez már valami
.Az a baj ,hogy egy dohányzó asztalra fog kerülni ami 1-méter széles és sokat számít az a 10 cm szélesség azért nézek 110-cm körül. és 50 collban

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Grét dzsáb tisziel...
Vhiktor