- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
válasz
rumkola #22970 üzenetére
Nekem C725 tv-m van, fw pedig V578. De nem fw függő, mert sorba telepítem. Android és most GoogleTV rendszerrel is produkálja.
Igazság szerint már megszoktam, messziről fel se tűnik, pedig PC-n HDR-ben használom. Kábelt nekem macera cserélni, mert 5 méteres és egy része egy felfúrt szekrény mögött megy.PS5-nél a Ghost Of Tsushima alatt is érzékelhető egy Chroma probléma, amire megoldás nincs. (Reddit-en is van pár kép a jelenségről)
-
-
kzolee216
senior tag
C725 menüjében a VRR most parasztvakítás, vagy tényleg tudja? Bekapcsolás után semmi változást nem tapasztalok. (akkor ezt így meg is válaszoltam lehet magamnak)
-
kzolee216
senior tag
Tegnap vettem észre, hogy bekerült a VRR a C725-be is. Ez most igaz, vagy valami bug lehet a rendszeben, hogy látom és be is tudom kapcsolni? :D
Azt még nem tudom, hogy működik tesztelésre nem volt időm, viszont bekapcsolni be tudtam. -
kzolee216
senior tag
C725-nél most vettem észre, hogy sima, tehát nem hdr tartalmak alatt VLC, vagy Kodi lejátszóval a képbeállításokra nem reagál a TV. Már frissítettem, szerviz menüs visszaállítást is kipróbáltam, de sajnos nem segített.
Konkrét eset:
- Sima 1080p film elindítása.
- Képbeállítás, majd a színtelenítést lecsavarom és semmi változás. Ugyan ez van a többi beállítással is, kivéve a gamma, az működik.Hdr tartalomnál minden oké, ott lereagálja a tv.
Ez mitől lehet? Eddig csak konzoloztam rajta, ott nem jött elő ez a probléma.
-
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már ghostolást C725 alatt? Egy PS5 fut alatta, aminél tapasztalom ezt a jelenséget. Úgy látom, hogy a kék és a piros ghostol a mozgásban lévő pixelek alatt (pl. Fifa-ban eléggé zavaró, mert az embereknél látszódik). Valamivel ezt meg lehet oldani? FW-t nem tudom lehet e rá tölteni, a TV azt mondja, hogy a legfrissebb verzió van fent. TV+op. rendszer verzió: V5.2.0 (V8-2102250-MF1V520)
Köszi.
-
kzolee216
senior tag
C725-ön van olyan megoldás, hogy a jack kimeneten és a tv hangszórókon egyszerre adjon hangot a tv?
Amint bedugom a jack kábelt, úgy lenémítja a tv a hangszóróit.
Köszi.
-
kzolee216
senior tag
Szerintem jó Tv. Tegnap vettem pont egy ilyet. A beállításaival el kell szüttyögni, de utána szerintem teljesen korrekt képet ad az árához képest.
Youtube 4k-ban kicsit bereccen, akadozik, viszont a Netflix szuperül müködik. Hamarosan jön hozzá egy ps5, arra leszek kívancsi, mert az alá lett véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 24" TV bontatlan
- Samsung QLED 8K 65" QE65Q800TATXXH TV eladó!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest