Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123
üzenetére
LG C vagy Samsung S90 szériára elég sűrűn van kuponozás. Szóval azt általában simán el lehet hozni a TCL mini LED árán. Vagy akár olcsóbban is.
Persze TCL -nél is vannak azért akciók, de nagyjából egy vonalon futnak. Legtöbbször.
Gondolkoztam, sőt használtam is abban a kategóriában mini LED -et, de számomra nem ér fel az OLED -del. Így annyira nem érzem versenyképesnek. Persze ha sűrűn menne rajta normál TV adás, illetve sokkal nagyobb fényerő kellene, akkor máshogy gondolnám.
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha a TCL is beszáll az OLED bizniszbe. Ki tudja mikor és mi lesz ebből... De ott azért jobb support kell, mert ahogy észrevettem (lehet tévesen?), sokkal érzékenyebbek rá az emberek. Garanciális, szoftveres tekintetben. Illetve hardverben is, például a fenti témában.
Szerk.:
Nah ezt nem is néztem.
Az sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az sem rossz.
Vhiktor