- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
Néhány hozzászólással előtted, de mar ezelott tobbszor is, leirtam, hogy ennek az akadásnak semmi koze a 24 fps stutterhez ami normális jelenseg. Ez egy framedrop jellegu, kepkockakihagyashoz hasonlo, rohadt idegesito szarsag. Nezed a filmet bekesen erre elkezd akadni a jelenet es elbassza az elmenyed. Utana mar minel tobbszor elofordul, annál idegesitobb. Mondanam hogy tartalomfuggo mert neha ugy tunik, de ki lehet keresni, kozzetettem itt a megosztott könyvtáramat amibe tobb mintat is betettem, amelyek nalam akadtak es van benne sima hdr, illetve sdr tartalom is, illetve masok altal linkelt mintakat is beletettem. Sztem inkabb jelenetfuggo. Szinte kizarolag a sotet es/vagy lassu mozgasoknal jelentkezik, a kepernyo egy kis területén. Pl karakter arcanal, egy apro objektum mozgasanal, athaladasanal. Sotetebb jeleneteknel fokozottabb. Soha nem lattam hasonlot egy tvn sem, elotte egy sima lg va paneles tvm volt, mindent lejatszott ilyen hibak nélkül.
Streamingen is jelentkezik, sokan panaszkodtak ra, alapvetoen nrm vagyok streaminges de nemregiben amazon prime-ot hasznaltam es a FOE c.film irdatlanul akadt vegig. Tehat nem az van h jajj csunya ncore-os releasek miatt van a dolog.
A mai napig senki nem jott ra h ezt mi okozza, a TCL meg leszarja az egeszet.
Dv jatek mod az egyetlen talan ahol nem jelentkezik, ez valszeg azert van mert ott bekapcsol a VRR. De nem dv jatek modban szeretnem hasznalni a fire sticket, nem beszelve arrol h azt nem filmnézéshez talaltak ki, teljesen elallitja a szineket, meg mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 24" TV bontatlan
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung QLED 8K 65" QE65Q800TATXXH TV eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest