Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz BlueSteel #33847 üzenetére

Pontosan. Meg ha ugye azon a vonalon indulunk el, hogy a TCL szoftvere mennyire kezeli jól a releaseket, akkor is kapufa, hiszen ha egy fullos külső lejátszóval próbálkozol, ami még a kartonpapírt is beolvassa és lejátssza, akkor is ugyanott, ugyanazok a jelenetek akadnak.
    Ugyanezen lejátszót rákötöd egy hokkendáré ezer éves TV-re, ami alapvetően olyan buta, hogy a belső lejátszója a tartalmak felét "nem támogatott formátum" kiírással képtelen lejátszani, azt a külső lejátszóval röccenés mentesen lejátssza. Akkor ott nem gond a 24 fps? :U

Amúgy azt sem értem, hogy irtózatosan gyakran jön ki firmware, mióta megvan a TV csak pár hónap telt el, de legalább 6-7 új firmware érkezett. Azt engedjük el, hogy nem oldotta meg a dolgot, de legalább azt leírnák, hogy mit javítottak az egyes verziókban.
    De neeeeem, annyi színvonal nincs bennük, hogy ezt megtegyék. Nem írunk le semmit, amúgy meg kukázd ki a net mély bugyraiból, a weboldalra fel nem tesszük. Továbbá hiába is kéred a supportot, hogy küldje el valamelyik régebbi firmware-t, nem érdekli. Így nehéz megoldani ezt a problémát.
    Mondom, ha nem lenne szép a képe, csak átlagos közepes, akkor mindent egybevéve ez a tv a béka segge alatt lenne kettővel, mert olyan igénytelen a support és a szoftver része.

• koppasz1986

aktív tag

válasz BlueSteel #33847 üzenetére

Lehet, hogy streamingen akad, mert biztos nem veletlenül panaszkodnak itt sokan, de torrentezett filmeknél kodi dlna-val egyetlen egy film sem akad. Már biztos letöltöttem, meg megnéztem legalább 30 filmet elejétől a végéig vegyesen dv, hdr, sdr anyagokat es egyszer nem röccent meg a kép. A tv gyári lejátszója nálam is egy trágyadomb, ott minden 10 masodpercben akadozik, de kodival tökéletes minden. Játéknál se vettem észre eddig gondot, mondjuk azt nem igazán teszteltem sok játékkal, mostanaba egyedül csak a fifat nyomom.

Új hozzászólás Aktív témák