Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiei555
aktív tag
Próbáld meg légyszi ha tudod bár lehet nem a wow a legmegfelelőbb majd én is letesztelem vele (én psen a ragnarökben,fotbidden west pcn meg az indiana jones legeleje a jungelbe nagyon rossz volt)windowsba 120hz vrr/gsync bekapcsp elindítod wow és korlátozd le ,próbálgasd 50fps től 80 ig 5 növelgetve mondjuk. És menjél esetleg olyan helyre ahol ugrál picit de lehet úgy is látszódni fog ilyen árnyas helyen próbáld nézni,forogjál. Bár mondjuk a wow lehet nem a legjobb mert ha azt lekorlátozod az fixen tartja lehet az lenne a lényeg h kicsit ugráljon. De Psen is ahogy írtam Forbidden west VRR performance mód és amíg 75 felett volt semmi baja leesik 60 közelébe akkor csinálja is. Úgy jön ki a legjobban ha nincsen lekorlátozva és úgy esik le szal wowba lehet próbálni h nem lekorlátozod hanem még növelsz a felbontáson vagy a grafon hogy 50-80 közt legyen mindig és úgy szerintem látni fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Eladó egy szinte új Hisense 55u7nq tv
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor