- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
mikrofon #33109 üzenetére
Ennyire azért nem egyszerű a helyzet, mivel üzletből (Euronics) vettem, 3 nap letelt. Till@ fórumtársnak most jött vissza a készülék szervizből, alaplapot cseréltek, de a jelenség nem múlt el, tehát a javíttatásba sem fogok belemenni, mert csak az időmet húznám vele. Mivel egyébként nagyon jó TV, és egyedül a Netflix prémiummal van gondom, teszek egy próbát azzal hogy elfogadom hogy ilyen, aztán vagy javítanak ezen softwaresen vagy nem. Majd max megnézek egy olyan készüléket is a környéken, amit a tulaj jónak mond ilyen szempontból, legalább látom hogy én vagyok-e erre túl érzékeny, vagy tényleg van különbség egyes legyártott modellek között ugyan abból a típusból.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest