Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
eftipcsi
csendes tag
Sziasztok,
A múlt héten vásároltam egy TCL 55C845 típusú készüléket, nagyon tetszik a képe, és eddig majdnem minden szép és jó, de egyetlen egy dologgal nem boldogulok, és nem tudom eldönteni hogy a tv hibája-e, vagy én nem állítottam be valamit jól. Szóval az EARC hdmi kimeneten nem tudok többcsatornás hangot kicsiholni a HM erősítő felé. Denon AVR 3400H a típusa, a régi sima ARC-os panasonic tv-ből simán kijöttek az általa felismert hangformátumok, firmware a legújabb van rajta. Hdmi kábelt már cseréltem 2x is tuti hogy az EARC szabványnak megfelelő 2.1-es a jelenlegi. Másik külső forrásból az erősítő azonnal felismeri és átvált az adott hangformátumra. Olvastam már korábban hogy másnak is volt hasonló küzdelme, de most nem találom hozzászólást ahogy a megoldást sem.
Valakinek valamilyen tippe, javaslata van? Vagy ez ilyen és kész? 😞
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Autós topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Brave
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Raspberry Pi
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest