Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Köszi! Szükség esetén bármilyen filmet, bármilyen minőségében be lehet szerezni a megfelelőt forrásból 🤭 Van BR lejátszó is, és külső HDD-ről bármi futtatható azt gondolom. Igazság szerint mivel egy rövid ideig tudom tesztelni kicsomagolás után, így most nagyobb dolgokba nem fognék bele, ezért kérdeztem a video streaming-en elérhető filmeket, mert ahhoz csak net kell. Mert ugyanis még egyelőre nem fogjuk tudni használni, majd csak költözés után, viszont mivel most volt lehetőség a vásárlásra és kapható is a tv, így ezt most intéztük, de tudnunk kell, hogy hibátlan kívül, belül. Azt láttam, hogy a YouTube is tele van mindenfélével. Ez a virágbolti film letölthető vagy szintén van YT-on vagy ez mit jelent pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest