- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drpesti1985
csendes tag
Tcl c715 v677. Telepítés után play áruház nem akart semmit telepíteni, reseteltem, utána már a legelejétől wifire nem akart csatlakozni, mondom kicseszek vele, adok netet kábelen, szokásos lépések után várva a kezdőképernyőt visszadobott újra a legelejére 😂😂 Újratelepít újra img-ből, túl lettünk a csatlakozási beállításokon 😁 Szokásos explorert feltelepítettem, és nem mutatta a zip fájlokat, másikkal kellett telepítenem a smarttube-ot. Netflix, illetve a 4k hdr/dolby vision filmek hibátlanok, ahogy eddig is. Arc tökéletesen műkszik, bár nekem v653, v660, illettve r-es fw-kel is pár nap után elhalkult, némelyiknél a kimenet átállítása vmeddig megoldotta.... Gagyi fülesem, ami minden régebbi fw-vel(v6xx-től kezdve) recsegett mostanában, most jól szól, igaz, a hangerőt sehogy nem lehet állítani, 25-n marad, nyomkodhatsz bármit 😂😂😂 Pár óra kikapcsolt állapot után angol nyelven indult el, legalább nem felejtett el mindent 😂😂😂 Haladás a v900-hoz képest 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest