- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Úgymond erősen aszociális személyiséggel áldott meg a sors. Ha szakmámmal, érdeklődési körömmel kapcsolatos a téma, persze tudok csacsogni. Tudom, csatlakozzak olyan közösségekhez. De nehezen kezdeményezek beszélgetést, ha arról van szó.
Nyelvtan persze kell. Egyszerű jelenidővel hadd ne meséljem el, hogy mit találtam ki tegnap és hogyan fogom felhasználni a jövőben. Az egyszerű igeidők megvannak. Folyamatos múlt és jelen szintén. A "be going to" formátum is megvan. De a szenvedő szerkezet, a **** perfect**** és a passzív viszont nagyon nem jön zsigerből, de gondolkodva sem
A szókincsem nem merem megtippelni, de szerintem kevés. Számtalan alkalmazást próbáltam. Itt is javasolt Lingq és Drops is elbukott nálam. Ankinak újra nekiestem, hátha. Duolingotól agybajt kapok, bár asszonynak vannak sikerei, bár ő imád nyelveket tanulni.
Nekem elsődleges célom a filmek eredeti nyelven való nézése úgy, hogy agyam ne égjen le 2 óra után.Az olvasást próbáltam. Van egy könyv, amit kb. 5x már elolvastam, annyira szeretem. Angolul elkezdtem ebook formában, hogy könnyen tudjak szótárazni, de borzasztóan sok az ismeretlen szó. (Bár lehet ez lenne a jó út, csak ki kellene tartanom
)
Beszéd kapcsán különben próbáltam, hogy videónaplót csinálok saját célra angol nyelven, hogy megnézzem, van-e előrelépés szókincsben. Bár mivel mókuskerék a legtöbb napom, így kb. 2 hét után elengedtem ezt. Szinte ugyanazt mantráztam. Már azt is mondtam, hogy milyen színű villamosra szálltam fel, hogy változatosabb legyen a mondandóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest