Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Csak részben tartozik ide, de hátha kapok valami jó ötletet.
Nekem egy (angol nyelvű) menedzsment programra lenne szükségem, amivel a haladásomat, a hatékonyságomat tudom mérni. Bár igazából magam sem tudom pontosan mire gondolok, de nézegettem már ilyesmit és nem érzem úgy, hogy megtaláltam volna az igazit.
Napi, heti, havi szintű lebontásra gondolok és egy célkitűzésre. Le kell bontanom lépésekre a nyelvtanulást, hogy lássam hol tartok, hogy motiváljon különben csak elveszek és frusztrált leszek. Minden napra leírnám a tervet és amit valójában megcsináljam, ezt számolja, összegzi, statisztikázza. Vannak céljaim már amit el akarok érni: nyelvkönyv, olvasnivaló, Quizlet, Xeropan, edX, érettségik, pihinek film angolul stb.
Amiket már néztem:
Onenote - ez inkább digitális jegyzetfüzet, annak még jól is lehet
Google Keep - itt csak listákat lehet készíteni
Sima naptár - ez inkább csak emlékeztetőre jó, eseményekhez
Trello - ezt is megnéztem, de nem tűnik jónak, mert csak egy kibővített listanézetet ad
aTimeLogger - időmérésre szolgál, használtam is korábban, de ez nem méri a hatékonyságot
Excel - ezt még egyszer át fogom nézni, láttam belőle előre elkészített sablont, lehet hogy jó bár örülnék a könnyebb kezelhetőségnek a telefon általRemélem érthető mit szeretnék, hátha van aki már keresett hasonlót tanuláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest