Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nestor16

senior tag

Üdv.

Csak részben tartozik ide, de hátha kapok valami jó ötletet.
    Nekem egy (angol nyelvű) menedzsment programra lenne szükségem, amivel a haladásomat, a hatékonyságomat tudom mérni. Bár igazából magam sem tudom pontosan mire gondolok, de nézegettem már ilyesmit és nem érzem úgy, hogy megtaláltam volna az igazit.
    Napi, heti, havi szintű lebontásra gondolok és egy célkitűzésre. Le kell bontanom lépésekre a nyelvtanulást, hogy lássam hol tartok, hogy motiváljon különben csak elveszek és frusztrált leszek. Minden napra leírnám a tervet és amit valójában megcsináljam, ezt számolja, összegzi, statisztikázza. Vannak céljaim már amit el akarok érni: nyelvkönyv, olvasnivaló, Quizlet, Xeropan, edX, érettségik, pihinek film angolul stb.
    Amiket már néztem:
    Onenote - ez inkább digitális jegyzetfüzet, annak még jól is lehet
    Google Keep - itt csak listákat lehet készíteni
    Sima naptár - ez inkább csak emlékeztetőre jó, eseményekhez
    Trello - ezt is megnéztem, de nem tűnik jónak, mert csak egy kibővített listanézetet ad
    aTimeLogger - időmérésre szolgál, használtam is korábban, de ez nem méri a hatékonyságot
    Excel - ezt még egyszer át fogom nézni, láttam belőle előre elkészített sablont, lehet hogy jó bár örülnék a könnyebb kezelhetőségnek a telefon által

Remélem érthető mit szeretnék, hátha van aki már keresett hasonlót tanuláshoz.

Új hozzászólás Aktív témák