Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slapy
aktív tag
A@ron nevű topiktársról tud valaki valamit? Nem igazán válaszol a pm-re... :/
-
zolee1988
tag
Sziasztok!
Laptopot keresek anyósnak Facebook, YouTube-ra, 40e Ft-ig.
Jelenleg valami régi asztali PC-t használt, én kifogtam 2 hete egy üzleti HP-t, és most vérszemet kapott apósom. -
-
Apropó utak, közlekedhetőek a környék útjai? Holnap este mennék egy hosszabbat :S
-
justflash
aktív tag
FEOL mint releváns hírforrás? LOL
Amúgy egyszerű a képlet, ha lesz EU-s pénz rá akkor megépül, ha nem akkor nem.
Az emberek meg mindig amiatt panaszkodnak ami nem épül. Vagy amiatt ami épül.Sosem jó semmi, ez ilyen, nem csak itt hanem szvsz mindenhol. Egyébként meg zajvédő fal aztán csókolom.
-
szebe
addikt
Heti szinten írnak a Déli-elkerülőről a feol-on. Eddig az volt a mantra, hogy kell, mert fizetős a várost elkerülő autópálya szakasz, nagy a dugó, stb. Megvan az elkerülő terve, most az a mantra, hogy zavarni fogja az ottélőket.
Itt soha senkinek semmi nemjó? -
eami
veterán
Most már aktuális. Eladó a Gorenje W6843T/S mosógépem. 2 éve lett véve. November végéig van rá gyári garancia. iá: 60k, topiklakóknak -5k
(korábban írtam az extra garit, sajnos az nem átruházható).
-
eami
veterán
Ha érdekel valakit van két jegyem féláron (2500 Ft) ma este 7 órára. Művészetek Háza. Pál Feri Atya.
https://nyitottakademia.hu/rendezvenyek/szekesfehervar/az-egyensulyvesztestol-az-uj-egyensulyig-703 -
-
mdk01
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
hol tudnék Székesfehérváron kandallót venni? Praktiker, Obi megvan, de van valami kisebb bolt ahol ár/értékben kedvezőbb ajánlatok vannak - na meg készlet is?
Mobil kellene, ha lehet öntvény, 9-10kw-os, nagy tűztérrel, hogy lehessen pakolni bele.Köszi!
-
-
justflash
aktív tag
EC Bázisban lehet kapni koax kábelt?
Illetve nincs esetleg valakinek koax krimpelő fogója? 1 nap erejéig lenne rá szükségem, sörért/csokiért cserébe.
-
válasz
juliabrilke #28373 üzenetére
Na persze amikor ilyet kerestem...!
-
juliabrilke
veterán
Eladó ITX-es lapok:
Intel D945GCLF2D+hátlap, Mini-ITX Atom 330 2mag + HT
Asus MOCA-AR, Core2Duo T7200, 2x2GB notebook ram (ebből most 3GB látható az oprendszer alatt)
90W-os paneltáp és adapter megoldható.
-
Dare2Live
félisten
Samsung mobil szervizes forumtagot ismer vki? Tudom volt itt vki de hogy ki fogalmam sincs.
-
mtade
aktív tag
Érdekelhet valakit egy 1155-ös asztali gép? H61es lap, G2020 proci, 8Gb ram.
Beesett oldalról egy majd ugyanolyan, és nem kell 2... Esetleg érdekelhet cserébe ssd vagy vga... -
Rellind
senior tag
Valakinek esetleg RAM laptopba?
Eladó. -
liquidmoon
aktív tag
Varázsfazék társasjátékot keresek megvételre. Priviben kérlek jelezz, ha van és el is adnád
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
juliabrilke #28356 üzenetére
Hres mar 0.kor=elso telefon rakerdez es ha nagyon nem a savban vagy akkor nincs elso kor sem.
A kepzett tapasztaltal nyelveket beszelo munkaero ara meg kemenyen megy fol.
-
justflash
aktív tag
válasz
Helytől és pozíciótól függően. Volt kollégámat kezdőként 220 nettóval vették fel quality mérnöknek (Vidi), aztán 3 hónap után felalkudta 250-re.
Nyilván multi többet fizet, részemről a legrosszabb verzió volt.
Más: Mass Effect 2 ingyenes az Originen.
-
válasz
Helytől, munkakörtől függően 290-330, kezdőként. De ez még odébb van, csak érdekesség képpen kérdeztem.
-
juliabrilke
veterán
válasz
justflash #28355 üzenetére
Akkor mondasz egy összeget és kész. HR kislány meg odaadja a főnöknek, ők majd döntenek, jöhetnek a következő interjúk. Bár ha 2. körre be se hívnak, akkor az jelent valamit.
Azért megnézném, hogy pető bá' mit mond az itt elhangzottak alapján bérigénynek.
kb 400 450 ezer
3-400k
260k nettó
Minimum 250k -
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #28353 üzenetére
Az interjúk 90%-a nem ilyen.
Ismerősi körben és saját tapasztalatból is kb úgy zajlik ez, hogy a HR-es megkérdezi mennyit szeretnél, felírja, és csókolom. Nem hogy beszélgetni nem beszélgetsz róla de még csak a bérsávot sem lövik be.
-
mdk01
addikt
válasz
Luck Dragon #28352 üzenetére
Ha fém akkor sztem 3-400k úgy gondolom.
-
juliabrilke
veterán
Most komolyan itt kérdezitek meg, hogy mennyit fizetést kérhettek?
Utána meg az állásinterjún jön a meglepetés, ha még csak a közelébe se jártok és ezért bukjátok a melót.
Elmész szépen egy interjúra és ott megbeszélitek közösen, hogy mennyit kaphattok, természetesen miután kialakítottak rólatok egy (remélhetőleg) pozitív képet. -
Akkor én is kérdeznék, egy CNC programozó technológus, megközelítőleg mennyit kereshetne?
-
1stVikman
senior tag
Szinte szégyen leírni, de én nettó 120at kerestem szállodai recepciósként, úgy hogy mellette étterem, konyha is a munkakörbe tartozott (sőt, étteremvezetőként még a leltár is
). Ennek 2 éve, azóta már nem dolgozok a vendéglátóiparban. -
szebe
addikt
válasz
honda23 #28337 üzenetére
Olyan nincs hogy nincs kiszállítás, akkor jön a kötelező túlóra. Fizetik, de képzelem mennyi kedve lehet az embernek a héten a 6. éjszakához...
(#28343) pető bá'
Veszprémről tudok, ott ismerős a C betűs autóipari beszállítónál 260 nettóval kezdett novemberben (+cafeteria, +ilyenolyan bónusz). -
válasz
justflash #28342 üzenetére
ha már ennyire benne vagyunk a helyi munkavállalásban, nekem is lenne egy kérdésem:
mérnöki BSC-vel (villamosmérnök, mérnökinformatikus, gépész), szfv-i cégeknél milyen kezdő fizetést kaphat egy friss diplomás? Tegyük fel, hogy 0, vagy max 1 év szakmai tapasztalattal. Nyilván cég és tudás/képesség/elvárás függvénye, de hova tennétek nagyságrendileg? -
justflash
aktív tag
válasz
tranceplanet #28341 üzenetére
Még csak nem is fehérváron dolgozom, olyan közeli hozzátartozómtól hallottam akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni. Illetve az adatok fiktívek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.
-
justflash
aktív tag
válasz
tranceplanet #28332 üzenetére
Nem csak SMT van, az kb az 1/3 állomány, a többi assy az 1-esben.
SMT-n valóban kb annyi az összeg amit mondtál ellenben folyamatos, és 5% pótlékot kapnak az új megállapodás szerint a műszakpótlékon felül (eddig 20 volt) ami lóf*sz. Bár lesz egy új verzió mert belázadtak.
Egyébként akkor pontosan SMT 170, assy 156, akusztika 145.
Nettó 15-el kap többet egy SMT operátor mint egy assy-s, folyamatosban, pont nem éri meg. Keményebb a meló is szvsz.
Cafeteria külön téma, máshogy is adózik, utazási támogatás általában városon belül nincs, kivéve ha van céges busz (Denso/Bericap), vagy cafeteriából mehet.
Egyébként műszakpótlékkal meg szokott lenni az alap 90%-a, ha erre még jön valamilyen bónusz vagy kategóriapénz akkor haza lehet vinni az alapot is.
-
San398
őstag
Eltörtem a 1150-es proci hűtő felfogató kis műanyag pöckét és sürgősen kellene egy.
Nincs valakinek egy használt ilyen rögzítője vagy hűtője sörért csokiért?
-
válasz
juliabrilke #28330 üzenetére
Jó cucc az
-
honda23
aktív tag
válasz
Rellind #28335 üzenetére
De nem ám, mondjuk én több mint tíz éve vagyok 3 műszakban, és most kaptam egy nagyobb béremelést.
Nem operátor vagyok. Mondjuk én eddig sem panaszkodtam, nekem eddig is jó volt.
Operátori bér az egész országban kevés még így is, ha ők nem teljesítenek, nincs kiszállítás, nincs prémium kifizetés nagyfőnököknek, megrendelések elvesztése... -
tranceplanet
addikt
válasz
1stVikman #28333 üzenetére
Igazából egyik sem. Amiről írunk az az alapbér vagy besorolási bérnek is szokták hívni. Az alap bérre jönnek rá a pótlékok, kafetéria, bónusz, utazási támogatás... Ebből lesz a bruttó béred, ebből lejön a SZJA és átutalják neked a nettó fizetésed. Dióhéjban ennyi kb. Elkéstem
-
honda23
aktív tag
válasz
1stVikman #28333 üzenetére
Az alap 2004 óta eus szabvány szerint bruttó mindenhol itt Fehérváron.
Erre jön rá a 40% műszakpótlék délután 6-tól reggel 6-ig fizetik, plusz túlóra 200%. Nálunk operátoroknak van pl hiányzásmentességi jutalom is. Így egy 220-250 bruttó összeszedhető azért, plusz cafeteria is mindenhol van, mint béren kívüli juttatás, nyaralást így ingyen lerendezheted pl.
Bár én ezt még mindig kevésnek találom ekkora albi árak, élelmiszer árak stb után.
-
1stVikman
senior tag
Ezek a bérek nettó vagy bruttó összegek?
-
tranceplanet
addikt
válasz
justflash #28316 üzenetére
Harman (Samsung) bértárgyalások:
Azt az infót kaptam, hogy 170 lett az SMT operátori kezdő alapbér.
Az akusztika kiköltözött a volt IBM területére, ott az alacsonyabb bér él, amit leírtál gondolom.
A Holland Fasor gyárában már csak SMT részleg van, ott 170 az alap (nem tudom mikortól él).
Így viszont SMT operátornak kell jelentkezni, ha lehetséges a választás.
Az indirekt állomány, ha jól emlékszem 3,5% emelést kap. -
deicide
veterán
Még 1db 30EFRX maradt.
-
Ryder1
senior tag
Kell valakinek Cinema City 1+1 ajándék mozijegy kupon? Kettő is van. Hétfőtől csütörtökig lehet bevaltani 2D filmre január 31-ig.
-
Nekem majd 320GB-500GB körüliek kellenének, az év folyamán szép lassan. A mostani NAS-omban 5x250GB van RAID5-ben, de csak akkor tudom az egész tömböt növelni, ha mind nagyobb, mint 250GB.
Szóval majd apránként cserélgetem a winyókat... -
válasz
juliabrilke #28315 üzenetére
Elég drágák szoktak lenni... Nekem most sajnos nem kell annyira, esetleg ha van valami 1GB körüli, de még az sem olyan égető sajnos. A 256Mb (amim van) még fényképezőgépet tesztelni is kevés volt, nagyobb is arra kéne, csak most nincs javításra semmim
Én vagyok a hülye hogy nem vettem meg a CF pin törött 400D-t :S16GB-os max. SSD helyett kéne régi gépbe, 266x már elég jó írásban is.
-
justflash
aktív tag
válasz
Baga1983 #28312 üzenetére
Vidin belül sok cég van, melyik? Egyébként nem ajánlom egyiket sem, csak ha muszáj. Nagyon tré helyek, a pénz sem versenyképes.
Grundfos területtől és műszakbeosztástól függ (van pl. állandó DU műszak) de legalább 140 az alap.
Visteont nem tudom követni,most variáltak valamit, olyan 130 környéke lehet, de előfordulhat hogy több.
Harmanban most adtak 20%-ot a 3 műszakos operátoroknak (ha aláírják végre), ha jól emlékszem 155 az alap így.
-
juliabrilke
veterán
16GB-os Kingston 266X kártyák mennyit érhetnek most használtan?
Mennyire kelendőek mostanában a CF kártyák? -
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Hátha vannak itt bennfentesek. VIDI,DENSO,GRUNDFOS,HANON érdekelne hogy tudja e valaki mennyi most a belépőbér az emelések után alja biodroid melóra.
-
válasz
Fecogame #28201 üzenetére
Ez is elkelt
Wyse V10L vékonykliens, topiklakóknak 7k-ért.
-
deicide
veterán
WD30EFRX 3db, 27k/db, szombati fehérvári átvétellel.
-
Jarod1
veterán
rbx.hu ról rendelt már valaki? megbízható cég?
-
Franciaágy képek - Topiklakóknak 15k az ára.
-
justflash
aktív tag
Lesz
23db eladó alap routerem:-TP-LINK WR740N, DDWRT firmware-el, van még rá vagy 2 év gari - 2,5K
-D-LINK DIR 600 5DBi antennával - 3K
-Tenda N1 nagyon alap, cserébe cigisdoboz méret - 2KA három együtt 6,5K.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest