- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
-
törölt tag
hozzám került egy 775-ös g31 lap 5db púpos kondival és egy delta beles chieftec gps-350eb-101a tápegység 1db púpos kondival. szakértelem és eszközök híján nem állok neki javítani, de aki lát benne fantáziát, az jelezze privátban.
a sztori kb annyi, hogy postával vásároltam több alkatrészt "hibátlanként", majd érkezés után jeleztem az eladónak a problémát, így nem kellett kifizetnem ezeket (3-ból 2-t). ígéretet tettem arra, hogy megpróbálom helyben eladni egy javítással foglalkozó tagnak, és a befolyt összeget elutalom neki. ha nem jön össze, akkor visszapostázom az eladónak.
-
Tom5
addikt
80/25-ös Digit megemelték már valakinek?
-
-
bim
veterán
válasz
justflash #18084 üzenetére
Az a probléma hogy nálunk Móron ahol lakok csak a class fm szól, és a rádiós ébresztő azzal megy. De én utálom! Tehát szeretném ha az okos telefon egy music fm-es app-ot kapcsolna be a beállított időre ami wifin keresztül folyamatosan kapcsolódik a netemre és arra ébrednék.
Na ilyet ajánljatok. -
forras2
őstag
Sziasztok!
Jóm emléxem, hogy a prohászkán kb fél úton van 1 t-mobile bolt?
-
sandor906
tag
válasz
juliabrilke #18087 üzenetére
Ebben a sebesség kategóriában az ATI kártyák közül a HD6870 és a HD6950 van, jelenleg ezek 20-25k körül mennek, de lehet kifogni olyat aki gyorsan meg akar szabadulni a 6870-től 20 k alatt is. Nekem volt HD6950-em, a maga idejében elég jó és stabil cucc volt, a 3slot széles hűtőjével elég csendes és hűvös is.
Kárty fogyasztás és elmélati teljesítmény összehasonlításához én ezt az oldalt szoktam használni. Héha hihetetlen dolgokat ír.....
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #18080 üzenetére
A HD6670 GDDR5-ös verzió kicsivel GTS450 alatt van. Ez meg DDR3-mas verzió, szóval elmarad kb. 15%-al a GTS450-től. Ha ez mond valamit. Így nézve lehet módosítom is az árát 10K-ra. Bár nem az én kártyám, én csak árulom.
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #18080 üzenetére
Passzolok.
-
bim
veterán
Létezik androidra olyan app amivel ébresztőnek egy másik app elindítását lehet beállítani? Azt szeretném ha rádiós ébresztőként funkcionálna.
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #18075 üzenetére
12K-ért HD6670 ?
-
törölt tag
valakinek van elfekvőben egy usb-s hangkártyája tesztelés erejéig?
-
juliabrilke
veterán
Hölgynek kellene egy használt vga 15-20k-s értékhatárig.
GTX460/GTX470 és hasonlókra gondolok elsősorban. -
Kloden
senior tag
Ingyen elvihető 72cm-es Grundig, működő tévé: link
-
deicide
veterán
válasz
juliabrilke #18070 üzenetére
Persze, kőműves dekoltázs.
-
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #18070 üzenetére
Ha 980 SLI-t szerelnének ingyen a gépembe akkor üsse kavics, jöhetnek.
-
deicide
veterán
válasz
juliabrilke #18061 üzenetére
Na igen, a 970-es elérhetősége egyelőre elég trágya, addig a használt piacon sem fognak megzuhanni a 780 árak. Meg nem is hiszem, hogy sok lesz, mert ki szeretne hirtelen 20-30k-t bukni a kártyáján?
-
deicide
veterán
válasz
juliabrilke #18057 üzenetére
Most zuhant le a GTX780 ára, már bruttó 100 körül lehet kapni újonnan.
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #18057 üzenetére
Novemberben általában szokott jönni minden évben valami köztes generáció váltás.
-
juliabrilke
veterán
Videókártyák árában milyen változások lesznek a közeljövőben? Valaki esetleg tudja? Főleg közép-felső kategória.
-
tzimash
őstag
Másnál is lassú a Diginet? minden oldal hosszú másodpercekig töltődik, nem tudom mi van, elvégre nem a középkorban vagyunk
-
cellpeti
nagyúr
wallbase.cc teljesen meghalt, vagy csak én nem érem el?
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem tudjátok lehet ilyen Zekler 45 szemüveget kapni valahol Fehérváron?
Zekler 45 -
gabyka
aktív tag
válasz
juliabrilke #18045 üzenetére
...vagy esetleg 24V/1,6A "téglatáp"?
-
cellpeti
nagyúr
ismerősöm keres hörcsögöt, vagy tengeri malacot a gyekőcnek. Ha esetleg valahol lenne ingyen elhozható írjátok meg nyugodtan
-
gyenge47
aktív tag
válasz
juliabrilke #18043 üzenetére
Akkor az ilyesmi kevés ugye?
-
gyenge47
aktív tag
válasz
juliabrilke #18038 üzenetére
1 Amperes kell?
-
San398
őstag
válasz
PÜ ment
-
deicide
veterán
válasz
Vészesen közel van egymáshoz a billentyűzeten a C és a V betű.
-
juliabrilke
veterán
RS-25-24 vagy hasonló 24V DV ipari tápegységet tud valaki szerezni vagy van valakinek eladó?
Az se lenne baj, ha a kábelezésében is tudnál segíteni. -
válasz
juliabrilke #18035 üzenetére
Az sok mindentől nem érkezhet meg. De pl. itthoni csomagra gondoltam.
Ráadásul az ebay visszaadja a pénzed... -
Tom5
addikt
Hátha valakit érdekel. link
-
válasz
juliabrilke #18030 üzenetére
és @D. orion : Hogy nem olvassák el a hirdetést, vagy nem írják oda, melyikre jelentkezik, az alap
Mondjuk nekem a pü jobb, mint ha hozzászól, mert a pü-t észreveszem
Amúgy postával nem szívtam még meg, illetve a Posta hibájából most egy törött monitorral.
Bár ez lehet azért van, mert nem árulok drága dolgokat, amiket érdemes megbundázni -
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #18030 üzenetére
Posta nálam is ki van csukva, max ha előre utal.
Az a nevetséges, hogy minden kérdés nélkül már alkudni akar és még azt se tudom, hogy eljönne-e érte vagy esetleg még postáztatni kell a cuccot... Nevetségesek!
-
juliabrilke
veterán
válasz
D.Orion #18024 üzenetére
Ne is mond.
Egyik embert állítólag nem tudta, hogy hibás a termék, hogy meg töröltetni akarja a mínusz pontokat.
Vodafone kb. 1 éve tiltotta be a wifis modemet tartozás miatt.Másik arcot meg most értékelem, csak az apró archiválva lett. Sajnos ott tartok már, hogy semmi postázgatás, használt, max. 2-3k értékben.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #18028 üzenetére
Akkor te utp kábelbe kapaszkodsz.
-
mdk01
addikt
válasz
juliabrilke #18017 üzenetére
Biztosító és mászó kötelet soha nem vesz senki használtan, ez alapszabály azokban a körökben én úgy tudom.
-
D.Orion
veterán
Ja igen, egyik se írsz hsz-t a hirdetésekhez, csak pü.
Idézek kettőt név nélkül:
Adatlapján sem infó nincs, több éves reg. Nem válaszol pü-re:
Hirdetés: Asus HD 6670 /// EAH6670/DI/1GD3
Szia engem érdekelne 0630*******4 ezen fel tudnáll hívni?Másik(ő az egyetlen akinek vissza se írtam):
Hirdetés: Asus HD 6670 /// EAH6670/DI/1GD3
hali 10000ft? 06 70 *****0 -
-
D.Orion
veterán
Szfváron és környékén eladni valamit is..
VGA-ra négy vevő volt, hogy elvinnék, de csak ekkor meg akkor, meg most nem tud találkozni. És mikor összejönne a bolt, akkor hirtelen benyögi, hogy ja a 12K sok neki 10K-t ad érte, de elviszi most rögtön. Előtte 3-5napig mindegyik hiteget meg hívjam fel(lófaszt fogom felhívni).CPU meg szinte ugyanez. Ezek az emberek mit képzelnek magukról? Várok rájuk akár egy hetet is, mert csak akkor ér rá, és akkor benyögi az időpontot, de közli, hogy ja, de az 1000Ft-os alkut még lejjebb alkudná.
9pü-m van ilyen üzikkel, elmennek a picsába!
-
mokujin2
tag
válasz
madarasz92 #18022 üzenetére
Rendben, köszi.
Csak azért írtam ide és biztoara menni, mert nem szeretnék venni bizsu sz@rokat. -
mokujin2
tag
Sziasztok!
Valaki tud itt fehérváron boltot ahol ezüst jegygűrűt tudok venni? 5000ft-ig. Megköszönném, sürgős lenne, legkésőbb csütörtökig szeretném megvenni. -
Varoz
addikt
válasz
Minek az? Egy vérbeli tetőfedő a sörbe kapaszkodik!
-
Compaku
tag
Linksys WRT54G Router eladó![link] Táp és a két antenna van hozzá. Privi ha érdekel .
-
Andris837
senior tag
válasz
Ment privát üzenet.
-
juliabrilke
veterán
Biztosító kötelet és hozzá az övet hol lehet venni tető javításához? Valaki tud ilyen helyet, ahol lehet venni Fehérváron? Esetleg használtan eladó valakinek?
-
Andris837
senior tag
Lassan irány a stadion!
Jön még valaki innen?
Én a J szektorban leszek.
-
ferensz
senior tag
Urak, valaki nem tud a közelben olyan fejlesztőcéget, ahova C#, EF, ASP.NET, Web API tapasztalattal keresnek embert távmunkára? Jelenleg Pestre járok fel Oroszlányról nap-mint-nap, de eléggé kimerítő és szeretnék helyet változtatni. Ha valaki tud valamit kérem jelezze, privátban küldök LinkedIn profilt.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
juliabrilke #18001 üzenetére
hobbi, meg olyan hely kellene ami jól mutat a kocsi mögött. A Bory vár nem lenne rossz
-
honda23
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest