Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
-
dzso22
senior tag
Valakinél esetleg elfekvőbe?
-
szebe
addikt
Kicsit korábban jön a mikulás [link]
-
-
-
-
Tom5
addikt
válasz
juliabrilke #27488 üzenetére
4670/5770 - E7300-as régi gépbe kellene.
-
Tom5
addikt
Cimborámnak 6-8K környékén keresnék VGA-t!
Lényeg, hogy ne valami batár dög legyen. Amihez paks kell. -
deicide
veterán
Periféria helyzetjelentés:
MSI DS-B1 egér: 3db 3k/db
MSI DS502 füles: 1db 8k
MSI vezeték nélküli egér+bill FEHÉR: 10db 3.5k/db -
LamerGyuri
senior tag
Samsung SGH-X200 akksit fel tudna nekem tölteni valaki? Vagy kölcsönbe kellene egy feltöltött akksi, talán 1-2 napra (BST3108BE).
Letörték a töltőcsatlakozót, viszont a benne levő telefonszámokat le kellene menteni sim kártyára -
tick
aktív tag
Üdv! Eladósorba került:
MSI B150M MORTAR 1151 mATX
INTEL Core i3-6100 3.70GHz 1151 BOX
Illetve hamarosan egy Gigabyte 380X is -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #27476 üzenetére
Már a steam számla is kapufa részemről.
De köszi a helpet.
-
eami
veterán
válasz
Gaaabeeesz #27476 üzenetére
igen, annyi, hogy így vissza olvasva, lehet nem voltam egyértelmű. Nekem van €55 steamen és azt szeretném készpénzzé tenni. Azaz ha valaki amúgy is vásárolna, akkor összességében €10-val olcsóbban meg tudjuk most oldani neki
Sajnos elég sürgős lenne, mert valami másba szeretném beforgatni amíg tart az akció szóval limitált ideig áll az ajánlat.
-
eami
veterán
hátha érdekel valakit... €55 steam walletet szeretnék cashbe forgatni. ha érdekel valakit akkor €55 értékben vennék steamen giftet 45 eurónyi forintért
-
törölt tag
Egy Intel Core i5 6402P érdekel valakit? Szerintem jó áron adom. LINK
-
pd
tag
Nagy pirospont San398 kollégának, nagyon gyorsan és precizen megműtötte két Logitech egeremet is (mikrokapcsoló-csere). Keressétek bátran hasonló gondokkal.
-
Gaaabeeesz
senior tag
LGA1151 i5 6400 esetleg valakinek?
Árat priviben megbeszélhetjük.
-
Rellind
senior tag
Eladnám megkímélt,jó állapotban lévő Nokia Lumia 730 (duál sim, független,Windows 10) telefonomat 2017.novemberig garanciával,dobozában, szilikontokkal.
Ár: 23K
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy szombaton hol tudnék 2000-es finomságú csiszolópapírt venni Székesfehérváron? Obi kilőve, ott a legnagyobb 1200-as. Köszi!
-
törölt tag
garanciális samsung UE32EH5000 32" fhd tv-re lenne igény?
monitorként használtam, de most rendeltem egy hasonló (32"fhd) freesync-es monitort.
talpa és egyéb kellékei még fóliásak, mert falikonzolon használtam.
telekom akcióban vettem, még tavaszig garanciális.
árral gondban vagyok, mert féláron vettem, de annyiért nem adnám. tudom, hiéna vagyok.
szerk.:
gyorsan átnéztem a emagos bf árakat, és 70 körül kapkodják a hasonló tv-ket, így legyen 50000 az ára. -
justflash
aktív tag
Telekom gigabites fejlesztéséről tudtok valamit? Fehérváron elérhető lesz valahol?
/Tudom, UPC, Digi, hülye vagyok ha hozzájuk megyek, viszont összekapcsolva csomagba a mobil és a tv előfizuval együtt kb egy tizest spórolnék havonta./
-
makro
senior tag
-
gravi_t
csendes tag
Helló,
Az Anker jó márka. Több terméküket is használom (töltők, vezetékek, akksik, hangszórók, autós töltők).
Töltő pl. itt.Ja, és 39 euró fölött ingyen szállít a német amazon (ha olyan dolgokat veszel, amik "Sent by Amazon / Versand durch Amazon").
-
justflash
aktív tag
válasz
coqito #27448 üzenetére
Azzal csak jól jársz, a szomszéd szobában lakók kb 10 perccel az első próbálkozás után eltörik a kezét/análisan behelyezik neki a dobverőt, ami után a billentyűzet kattogása lesz a legkisebb gondja.
Ezt egyébként lehet neki jelezni is, sokkal jobban jár ha a kattogást hallgatja, tehát viselje el.
mtade:Rengeteg telefongyártó ad a teló mellé 1,5A-s töltőket, az nem elég?
BTW aprón nézegess, vagy szánj rá legalább 3E-t.
-
makro
senior tag
-
zsotesz81
senior tag
Valakit érdekel esetleg?
Xbox360 Slim 250GB + Kinect
Doboza ill. minden tartozéka megvan.
55 000 FtIll. eladók az alábbi Xbox360 játékok:
Final Fantasy XIII - 2500 Ft
Final Fantasy XIII-2 - 2500 Ft
Asura's Wrath - 2000 Ft
Lost Odessey - 2000 Ft
Fifa Street - 2500 Ft
GTA V 5000 Ft
Dance Evolution - 2000 Ft
Dance Central 3 - 3000 Ft65 000 Ft-ért vihető egyben az egész
-
Fred23
nagyúr
válasz
Poiro7 #27444 üzenetére
Pont ilyen procit akartam, és nem volt senkinek se eladó a közelben, annak meg nem láttam értelmét, hogy 17-ért vegyek valakitől az ország másik végéből, amihez még jön posta és utalási költség, ráadásul a gari valami ottani boltba szól. Inkább 20-ért helyben; szerettem volna megúszni 17-ből, de nem jött össze, ez van. Ide is beírtam már végül, hogy 17-ért vennék, de nem ugrott rá senki.
-
-
eami
veterán
válasz
juliabrilke #27438 üzenetére
persze sok minden onnan jön, csak nem mindegy hogy csak a kínai előírásoknak felel meg a motyó vagy az EU-snak is.
-
makro
senior tag
válasz
juliabrilke #27435 üzenetére
Milyen szép lesz, ha majd a kínai töltő fogja elfüstölni a készüléket
-
mtade
aktív tag
Milyen megbízható MicroUSB töltőt vegyek?
Legutóbb Edigitalban vettem, mondtam a manusznak, hogy ne legyen túl kínai, de kell a 2A töltés, fél évig bírta, pedig nem is mondanám olcsónak..
Esetleg lenne ilyesmi eladó valakinek?Köszi!
-
sch_a
addikt
Monitor esetleg valakinek? LG 24"-os IPS monitor. Aqua-ban vettem, ha minden igaz még majdnem másfél év garancia van rá. 30-ért adnám.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Érdekel esetleg valakit [TDK V513] bluetooth hangszóró?
Elég jól szól, új, csak kipróbálásra nyitom ki a dobozt.
-
coqito
tag
Esetleg érdekel valakit egy Cooler Master CM Storm TRIGGER-Z 21 000 Ft-ért? Hibátlan fél évet használt gyönyörűen működik, csak sajnos a kollégiumi szobatársam nem örül a mechanikus billentyűzet hangjának (pedig ez még nem is hangos...)
-
törölt tag
válasz
#92888064 #27421 üzenetére
a proci elkelt.
(#27424) Fred23
a kínálatot elnézve jobban jársz, ha elbattyogsz az aquába. -
makro
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #27419 üzenetére
Lehet ezt ésszel is csinálni. Én is akarok monitort venni, ha lesz akcióban és olcsóbb mint most, akkor megveszem. Ennyi.
Sokan egész nap bújják a webshopot és keresgetik azokat az árucikkeket, amivel naaaagyon sokat tudnak spórolni..... persze semmi szükségük nincs rá / sak akcijós / mert megéri / még jó lesz valamire / csak most van ilyen jó áron.....
-
törölt tag
G860 1155 processzor eladó!
5000,-Samsung 206BW 20" 1680*1050 felbontású monitor is eladó!
10000,-
a jobb alsó sarok fele van egy pixelhiba, ami fekete/sötét háttérnél látszik csak. -
-
siti
őstag
válasz
Gaaabeeesz #27376 üzenetére
valójában nincs kedvezmény. Kisfiamnak néztünk játszó sátrat a szobába, majd jött blackfriday és az akciók. ami eddig 9999Ft volt az most így nézett ki: 14999Ft helyett 9999Ft. Hülye azért nem vagyok...
-
siti
őstag
Amiga 500-ba keresek 512kB bővítőt
-
eddie1978
senior tag
Üdv,
Fuvarost keresek aki vashulladékot elszállítana Székesfehérváron belül.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #27404 üzenetére
Dr. Koppány Katalin
8000 Székesfehérvár, Zsolt u. 3.emlékeim szerint kolléganőnek csinált olyan szemfújós izét, mert a családjában előfordult ilyen jellegű probléma.
-
Varoz
addikt
válasz
juliabrilke #27406 üzenetére
Annyira nem érdekes, inkább csak rohadtul tipikus.
Itt is van ilyen sajnos, de nem nagyon adok teret neki. Nem tetszik, ÍJ. -
Varoz
addikt
válasz
juliabrilke #27396 üzenetére
Idén kimaradt, megyek le is baszom az asszonyt. Tavaly eszébe jutott, de az is nekem volt köszönhető. Bezzeg, ha nem azt kapja nőnapra amit elvár, akkor hiszti van. Tehát nem az, hogy elfelejtem-e, hanem az se mindegy mit kap. Nevetséges.
-
Napfénysüti
nagyúr
Valakinek van pozitív tapasztalata valamelyik szemorvossal aki esetleg csinál glaukóma mérést?
Vagy csak szimplán ajánlott, korrekt szemész? -
Ryder1
senior tag
Kistescóban granatalma darabja 99 Ft, narancs kilója 199 Ft. Ránézésre mai/holnapi fogyasztásra jók.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van három eladó Toshiba MD04ACA400 (3,5" 4TB 7200rpm) merevlemezem.
[CrystalDiskMark]
[HardDiskSentinel]
Ha valakit érdekel, privát üzenetben keressen.
Fehérváron belül szívesen elviszem bárhová, de nem postázom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest