Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
Mondjuk ők mondják meg merre menjenek a vonalak, hol lehetnek buszmegállók, stb?
http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=page_166364
Az új tervezetet sem a "volán" találja ki, a régit sem ők találták ki. -
honda23
aktív tag
Baráti alapon 50e Ft-ot, de én javítok meg mindent kb, de ezzel így befejeztem, mert cserélni kellene egy csaptelepet és nem fogom.
70e lenne az új, tudom, hogy onnan indul az összeg Fehérváron, de az albi nem lett volna kiadva, mi beszéltük le.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
Igen, tudom, de most nem tudom, miért pattog, 5 év alatt volt ebben az albiban nem fizető kisebbségi, maffiatag, ingatlancsaló eladó dunaújvárosi ingatlanmaffia stb..
Én vagyok az első albérlő, aki egyhuzamban 6 éve folyamatosan fizet mindent, albit, rezsit, mit akar még?
Megtette az emelést februárban, így már nem emelhet.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
quint
aktív tag
Rendelsz magadnak például 100ml 12mg-os 70VG-s alaplevet + valamelyik Revolute High_End aromából egy 10ml-est. Összeöntöd, vársz 1-2 napot, majd örülsz, hogy 3 rugóért lett 110ml lötyid, ami úgy leveri a mutyiboltos szemeteket, mint az a bizonyos vak a poharat
-
juliabrilke
veterán
Én is így próbáltam, pppoe. Egyik routeren nem ment, semmi hibaüzenet, másik meg közli, hogy valamelyik adat rossz. Gondolkoztam azon, hogy felhívom a digit, hogy erősítsék már meg a jelszót és a felhasználónevet.
A jelszót átírtam random karakterekre és elment a net. Ha megadom azt, ami a szerződésben van, akkor megy megint. Tehát még véletlen se a felhasználónév/jelszó a gond.
[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
Eladó éppen nincs, de én nemrég vettem egy ilyen OPUS BT-t. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele.
Smuky23,rita7107: Igen, Városgondnokságnál van jó sok minden a sörpadtól a sörsátrakig. Mi egy egyesülettel béreltünk pár sátrat, de talán magánemberként is van lehetőséged erre.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
seal-center ipari tömítéseket forgalmaz, szóval mosógépbe nem itt kell venni tömítést.
-
justflash
aktív tag
Ki kell mérni.
Multiméter ellenállásmérés/ohm (Ω) állásba, egyik tüske az aljzat közelébe a másik az egyik lábra.
0 vagy ahhoz közelítő értéknél ugyanazt a lábat méred, végtelennél nem.
Vagy ha van rövidzármérős multimétered akkor még egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
-
justflash
aktív tag
Alapvetően külfödről csak futárral rendelek, országon belül nem volt még ilyen gondom.
Számítottam rá hogy nem 1 nap lesz, de az hogy az 1 napos időgari azt jelenti hogy 35 órával később is a feladás helyén áll a motyó már sok.
Ha nem állami cég lenne már csődbe mentek volna, szolgáltató szektorban egyszerűen abszurd az ilyen. Tudták hogy karácsony lesz idén is, tudták hogy kevés az emberük, egy év alatt nem csináltak semmit, most meg több tíz vagy százezer ember szív miattuk...
És ráadásul semmilyen bejelentés, hogy mi van, mintha ez lenne a normális.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
-
bandiras2
senior tag
Neked egy ilyen kell: [link]
[olcsó alternatíva]
Nekem van egy, de használatban, szóval szintén csak kölcsönbe tudnám.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
justflash
aktív tag
Olcsóbban kijössz ha váltasz SATA-ra, gondolom nem túl nagy kapacitásúak. Illetve öregek, aztán ha megadja magát valamelyik akkor IDE-s HDD-t fogsz vadászni.
Vagy egy nagyobb belvilágú SATA-s ház és egy ilyen: [link] jöhet még szóba talán.Mégse, molex kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest