Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
Itt írnak valamit, maroshegyen nem volt net kimaradás, vagyis xbox nem dobott le, és pc-n sem vettem észre.
-
-
eami
veterán
ezzel az előfizzel elvileg google one is aktív, így fel tudod hívni őket és direktbe meg tudod beszélni telefonon.
ha megengedsz egy megjegyzés (hát ha megfontolod) revoluton tartani a pénzed kb annyira biztonságos mint két lépcsős azonosítás nélkül hagyni a google fiókodat. semmi sem véd téged, ha bármi (szerintük) gyanús dolgot észlelnek azonnal zárolják a fiókodat aztán lehet velük akár hetekig levelezni, elküldeni egy halom olyan dokumentációt amihez közük nincs és talán feloldják a végén. Persze lehet menni bíróságra is... Észtországban van a kijelölt...
-
-
Lehet, gúglizz a gépre, meg a RAM típusára, tutira beszívta már valaki, és megkérdezte fórumon.
Azt kéne még megnézni, hogy ami megy benne, é ami nem megy benne, miben tér el?
Elég sokszor van, hogy (főleg 1-2gen Core i-k) csak 1Rx8 vagy 2Rx8 szervezésű RAM-mal mennek (és olyan is akad, ami mindennel, akár keverve is...)
Meg érdemes lenne itt is megkédezni -
-
-
-
-
echterion
nagyúr
Nekem a halott alaplapom támadt egyszer csak fel poraiból. Már megvolt az utódja is, mikor egyszer jött egy megérzés, hogy adjak neki még egy esélyt és voilá, működött. Pedig előtte mindennel próbálkoztam vele, mégse ment, majd pár nap pihi után jó lett. Szal van ilyen jah.
-
-
-
-
Nem tudom, mit tud a Macrium, de ha nincs annyi adat a forráson, mint a célon, akkor minden nélkül át tudhatja pakolni.
Mondjuk nem tudom, én Ghost-ot, meg dd-t használok, azokkal ezt meg lehet oldani (dd-vel egyszer csak a bootszektor, utána a partíció, amit át akarsz vinni...)@OPiiPO : Macrium reflect, Acronis True Image, Ghost, dd, ilyesmikkel lehet. Kisebbről nagyobbra nem gáz, ha megvan, akkor kihúzod a partíciókat akkorára, hogy kitöltse.
-
-
-
Dare2Live
félisten
Nem tudom, de ha nem így lenne sztem összedölne az EÜ. Gondolom így lehet mondani, hogy "nem tudtuk" vagy nem tudom ennek mi az értelme. A probléma, hogy korházak is gócpontokká válhatnak. Persze már kb senkit nem fogadnak max aki szül, meg azonnali életmentő beavatkozás kell. Ez elég gáz ha pl rák gyanuval küld be a HOd. Majd kivizsgálnak amikor kivizsgálnak. És ugye nagyon nem mindegy, hogy holnap derül ki beteg vagy vagy 1hónap miatt. De pl a most szülő anyákat se irigylem. Pont a legtapasztaltabb 65+osok haza vannak küldve kb rezidensek miatt nem dőlt még össze az egész. De had ne mondjam mennyi rutinja van egy rezidensnek. Amikor a gyerek kulcsontöréssel születik mert hát a rezidensnek nem volt gyakorlata és honnan is lett volna...
Legszebb, hogy még olyan esetben se tesztelnek orvosokat amikor azok direkte fertőzötteket teszteltek.
Heti háziorvos protokolt meg "eljárás rendet"et olvastam (hetente max változik) hosok se fognak kb senkit tesztelni küldeni... persze minek is még mindig az alap antitest teszt megy aminek sok értelme nincs rengeteg vele a hibás eredmény.
De be fog indulni az önkéntesek közt a hogy kell kezelni lélegeztető gépet... tanfolyam. Kapszkodjatok meg megkapták az első youtube videot.Szerencsétlen frontvonalban lévő orvosok, ápolók meg végkimerültek... és jah bármit hazavihetnek. Nem nagy élmény az a tudat sem.
Nah befejeztem mert ez viszont már nem Szfvár related.
-
-
fant0mi
őstag
Konkret tipust nem tudok, annyi biztos hogy ne ultrahangos legyen, mert az finom feher vizkovel boritja be az egesz lakast, lehet hetente ketszer mindenhonnan port torolgetni. Ket het utan adtam is tul rajta.
Nekem most egy Philips legmoso van Nanocloud technologias. Hasonlo ehhez [link] Csak ez duplaja a keretednek. A lenyeg hogy ilyen nanocloud technologias legyen. Ez automata, be lehet allitani, hogy 40, 50, 60 szazalekos paratartalmat tartson. Kb kethetente a hepa szurot ki kell pucolni, valamint a papirbetetes forgotarcsat egy lavor ecetes vizben kiaztatni, hogy leoldja a vizkovet. De minderre figyelmeztet. Biztos van kisebb teljesitmenyu 40 ezerert, a lenyeg hogy ilyesmi technologiaja legyen.
Mint mindenre, erre is vannak szaktopik.
[link] -
Dare2Live
félisten
"Most is feltétel és az is hogy tudjon pl pohárból inni!"
Ez olyan mint, hogy törvényileg!!! 3éves korig maradhatna bölcsibe.
A valóság meg az hogy a bölcsi vezető közli a 2.5éves gyerek szüleivel, hogy szept.1jén nem jöhet be az ovoda területére a gyerek. Oldják meg neki mindegy hogy.
Amikor megemlítem, hogy de törvény, kikeresem paragfafust annyi a válasz, hogy igen fejből tudja a törvénytelenségre a városvezetés!!! utasította a bölcsödéket a 4-5* túljelentkezés miatt. Ha akarom jelezzem városvezetés felé...Az ovodába többek közt e miatt 30-35fős csoport létszámok vannak. Egy ovonénire jut ennyi gyerek!!! Sok sikert. A levitt korhatár miatt pedig rengeteg a nem szobatiszta, nem tud rendesen pohárból inni.... gyerek.
És, hogy mért nincs ovonéni, bölcsisnéni? mert 100K nettot. A meló pedig nagyon nagy felelösséggel jár amit ilyen létszám mellett kb lehetetlen lelkiismeretesen csinálni. És ugyanígy elképesztően megterhelő.
-
-
-
-
justflash
aktív tag
-
-
justflash
aktív tag
Alapvetően külfödről csak futárral rendelek, országon belül nem volt még ilyen gondom.
Számítottam rá hogy nem 1 nap lesz, de az hogy az 1 napos időgari azt jelenti hogy 35 órával később is a feladás helyén áll a motyó már sok.
Ha nem állami cég lenne már csődbe mentek volna, szolgáltató szektorban egyszerűen abszurd az ilyen. Tudták hogy karácsony lesz idén is, tudták hogy kevés az emberük, egy év alatt nem csináltak semmit, most meg több tíz vagy százezer ember szív miattuk...
És ráadásul semmilyen bejelentés, hogy mi van, mintha ez lenne a normális.
-
-
-
törölt tag
seal-center ipari tömítéseket forgalmaz, szóval mosógépbe nem itt kell venni tömítést.
-
makro
senior tag
Eladó éppen nincs, de én nemrég vettem egy ilyen OPUS BT-t. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele.
Smuky23,rita7107: Igen, Városgondnokságnál van jó sok minden a sörpadtól a sörsátrakig. Mi egy egyesülettel béreltünk pár sátrat, de talán magánemberként is van lehetőséged erre.
-
juliabrilke
veterán
Én is így próbáltam, pppoe. Egyik routeren nem ment, semmi hibaüzenet, másik meg közli, hogy valamelyik adat rossz. Gondolkoztam azon, hogy felhívom a digit, hogy erősítsék már meg a jelszót és a felhasználónevet.
A jelszót átírtam random karakterekre és elment a net. Ha megadom azt, ami a szerződésben van, akkor megy megint. Tehát még véletlen se a felhasználónév/jelszó a gond.
-
quint
aktív tag
Rendelsz magadnak például 100ml 12mg-os 70VG-s alaplevet + valamelyik Revolute High_End aromából egy 10ml-est. Összeöntöd, vársz 1-2 napot, majd örülsz, hogy 3 rugóért lett 110ml lötyid, ami úgy leveri a mutyiboltos szemeteket, mint az a bizonyos vak a poharat
-
honda23
aktív tag
Igen, tudom, de most nem tudom, miért pattog, 5 év alatt volt ebben az albiban nem fizető kisebbségi, maffiatag, ingatlancsaló eladó dunaújvárosi ingatlanmaffia stb..
Én vagyok az első albérlő, aki egyhuzamban 6 éve folyamatosan fizet mindent, albit, rezsit, mit akar még?
Megtette az emelést februárban, így már nem emelhet. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok