Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Most jön 1-2 nap internet nélkül
ho-ho-ho
-
SzalaiG
addikt
-
SzalaiG
addikt
Félmagas HDMI kimenetes VGA-t vennék: pl nvidia210 vagy ilyenek....
Akinek van eladó a környéken az kérem jelezze!
-
siti
őstag
Sok a csomag és sietnek, nálunk így megy: satufék, egyet kopog a kapun értesítő a postaládába és hajt tovább. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy az autóval megállt vagy csak lassított. Másnap következő értesítő, hogy majd holnap átvehetjük a postán. Én meg nem győzöm magyarázni az embereknek, hogy postán maradóra kérjék a csomagot, így az első értesítővel elsétálhatunk érte, szomszéd utca, kisváros, nincs sorban állás, de így 3 nap mire megkapjuk, mert addig utaztatják és panaszkodnak hogy sok a csomag. Ja, át kéne adni, megvárni azt a két percet míg az ember elér a kertkapuig, inkább a rohanás. Tesco kaja házhoz szállítás meg mint aki be lenne lassulva, jónapot, hova tehetem? Bepakoljam rögtön a hűtőbe? Cipő levesz, kávé nem kér, épphogy a fürdőt nem vízkőoldózza le, ha már hozott cillitbang.... A futárok meg, helló, 11-15 között érkezek, oké, otthon leszünk. Csá, itt dudálok, nincs otthon senki, redőnyök lehúzva, mentem tovább, holnap mikor jó? Itthon vagyunk, redőnyök nincsenek, csengő van, telefon van...
-
Varoz
addikt
Gyerekek, ez nem a szex topik!
-
eami
veterán
két küldeményt vártam még MPL-en keresztül. Az egyiket meg is kaptam reggel a másikról meg egy értesítést hogy ki van adva kézbesítésre (csak az után láttam hogy az elsőt megkaptam). Gondoltam, ok.. nagy a káosz, majd köv fordulóval. Hát persze... már sikertelen kézbesítés címke van a trackerben. Jófejek...
-
Dare2Live
félisten
TP-LINK WDR3600 router eladó.
Tökéletesen műdökik, 1hét garit adok rá. Ajánlott routerek közt szerepel. [link]
@27883: Felszíjaz egy méretest és azzal.
-
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #27882 üzenetére
Na de a női postás hogy xopatja az asszonyt?
-
siti
őstag
mindeközben nem messze innen, eladó egy Zyxel NAS310S
egy 3.5 HDD fér bele, ha jól néztem SATA1, gigabit lan, 2x2USB.
ezen volt a film, zene fénykép, amit a kis média lejátszó használt, de közben rájöttem, hogy teljesen felesleges, mert abba is lehet HDD-t tenni, csak át kellett váltanom a 3,5-ről 2.5 méretre. Költözéskor meg mindenre volt pénzem, csak erre nem, így egy évet ilyen kacifántosan használta a család.
A 3.5" 3TB hdd is eladó lesz, de még megnézem az állapotát, mert azért használtam. -
sandor906
tag
válasz
D.Orion #27874 üzenetére
Nekem is van velük tapasztalatom, még 1995 környékéről. Jó fejek voltak, mert a megrendelt, lefoglalt bútort eladták másnak és nem értesítettek róla, amikor mentünk elhozni a teherautóval, akkor közölték. Szerencsére volt szebb cuccuk is...... pont így, Karácsony előtt voltunk akkor is....
-
D.Orion
veterán
Berényi/Csutora bútorbolt... Holnap olyat írok a vásárlók könyvébe, plusz szépen feljelentem őket. Senkinek nem ajánlom, majd a vásárlók könyvét bemásolom ide...
-
válasz
nortol #27868 üzenetére
Nem igaz már. Jelezte, hogy szétesik. Nekem is szétesett (Firlefranc, Kubuntu 14), állítottam karakterkódolást, UTF-8, és jó. Ettől még lehet, hogy jóindulatú az, ha valaki jelzi,hogy szétesik a cucc. Nem kell egyből harapni érte. (Amúgy jut eszembe, kuka helyett segélyszervezetnek is fel lehetne ajánlani, ugyanannyit kapsz érte, mint ha kidobod.)
Franc, megint az van, hogy pár dolog érdekelne, de az egész nem, és borzalmasan nincs se hely, se kapacitás a cuccra, semennyire sem -
justflash
aktív tag
Mindenkinek megjött vagy agyatokra ment a karácsonyi vásárlási láz?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
nortol #27868 üzenetére
Én nem hisztiztem, csak jeleztem, hogy elsőre széthullott, aztán egy F5-re már összeállt, de televolt kérdőjelekkel meg egy csomó vicces karakterrel az ékezetesek helyett. Ettől még nem adtam fel, ami érdekelt, elolvastam-megnéztem
Win 7 Pro SP1 naprakész, Firefox.hm. valamit csinálhattál, mert most viszont tökéletes, hogy ránéztem.
-
nortol
senior tag
válasz
LamerGyuri #27864 üzenetére
Amúgy érdekelne, hogy például mint neked, szét esik az oldal, ami tök egyszerű html dolgokat tartalmaz, tehát mint nálad is, Te milyen rendszeren vagy? Linux? (elképzelhető) Microsoft(melyik?)
Csak azért kérdezem, hogy a jövőben, ha hasonló dolgot szeretnék csinálni, minimális html kóddal, mely közönségre ne számítsak :-)
Ezt főleg azért kérdezem, mert ha ekkora visszhangot kap egy kiba... képeket és pár sort bemutató oldal, akkor a jövőben majd egy fullos drupál oldallal fogok jelentkezni, hogy az ínyencek kívánságát is teljesítsem...
-
-
nortol
senior tag
válasz
LamerGyuri #27864 üzenetére
Nem fogok Én HTML iskolásat játszani most, akinek kellenek a dolgok, annak így is kellenek. Aki meg a charsetre panaszkodik, az nem számít amúgy sem...
Nem fogok erre egy komplett drupál oldalt elpazarolni, hogy mindenki kényes igényét kielégítsem minden html, css és csm téren.Akit érdekel, az szétesett oldalon keresztül is képes a képeket megnézni.
És itt vannak a képek külön külön...
http://nortol.info/elado_dolgok/vegyes1.jpg
http://nortol.info/elado_dolgok/memoriak.jpg
http://nortol.info/elado_dolgok/pc1.jpg
http://nortol.info/elado_dolgok/pc2.jpg
http://nortol.info/elado_dolgok/pc3.jpgKöszönöm az érdeklődést!
-
-
nortol
senior tag
Sziasztok!
Összeszedtem mindent itthon, ami használható és hasznos is lehet egyeseknek: http://nortol.info/elado_dolgok/
Nem kívánom egyesével eladogatni a dolgokat mert sem időm, sem energiám nincsen rá, így ha valakinek kell egy szép nagy csomag, az jelentkezzen...
Karácsony elött akár jót is teszek valakinek vele :-)
Karácsony után szégyenérzet nélkül megy a kukába mind!
-
válasz
D.Orion #27853 üzenetére
Egyre gyakoribb ez a nem kereste. Tavaly volt 2 ilyen csomagom, bár én voltam a feladó, de úgy jöttek vissza, hogy nem kereste, meg címzett ismeretlen. Az egyiket újra feladtam, akkor odaért
1 olyan eset is volt, amikor a címzett kérdezte, hogy mi van a cuccával, mondom nem tudom, feladtam. Telefon az üfsz-ra, azt mondják ott vár a postán. Srác bement, átvette... de értesítés, az nem volt. -
pd
tag
válasz
Poiro7 #27852 üzenetére
Az utánvétel összegével nekem is szerencsétlenkedtek egy üzleti csomagnál. Kis masszírozás után jött a levél, hogy a Pénzforgalmi Információ Szolgáltatási Osztályra került a lóvé, mert "a Számlavezető Bank visszafordította a Posta felé". Az érdekes csak az, hogy a bankom erről semmit nem tud
De mindegy, írtam nekik, hogy akkor küldjék egy másik számlaszámra, ott hátha nagyobb sikerrel járunk, kíváncsi vagyok, hogy alakul.
-
ferensz
senior tag
válasz
Ryder1 #27848 üzenetére
Itt Oroszlanyon van egy zoldseget arulo cigany bagazs, hogy pontosan milyen tipusu a fa azt nem tudom, mert nem nagyon tudom megkulonboztetni oket, de akkorak minden evben, hogy a 2.50-es belmagassag mellett is le kell vagni belole. Formara is szep, bar iden nem terebelyes lett veve, hogy lehessen latni tole a TV-t
Ja, egyebkent a legdragabb fa 7k naluk.
-
D.Orion
veterán
válasz
Poiro7 #27852 üzenetére
Le is lett kézesítve vagy csak eljutott a csomag? Utánvétnél egyébként 6 munkanap a visszajuttatás határideje. Aki pedig vevőként fizet postaköltséget az 1 vagy 2 munkanapos időgarantált szolgáltatásért az egy ügyfélszolgálatnak dobott reklamációs email-el visszakérheti a postaköltséget. Ennyivel is olcsóbb lessz a termék.
Tegnap átvittem egy csomagot egyikőtöknek a 2es postára, erre ott azt mondták neki, hogy nincs ott a cucc... Ma lesz egy telefonom oda is. Nevetséges a rendszer. Az én 2es postán maradó csomagom visszament Bp-re a 10napos őrzési idő lejárta után, indok: NEM KERESTE...Minden nap átjártam érte és nem találták....
Szerintetek?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Láttatok valahol jó áron fenyőt? Holnap este mennénk venni. Elsősorban nordmann érdekelne 1,5m körül.
Köszi.
-
válasz
Pancsermeste #27842 üzenetére
Szívesen
-
deicide
veterán
4db MSI Steelseries Syberia V2 maradt még, holnap esti átvétellel.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #27839 üzenetére
Vesznek, vannak alvállalkozók, csomagra és raklapra is. Feldolgozók is vannak már felvéve, diákok, átvezényeltek, igen magasabb szintről is beálltak már. Csak későn, szép lassan utóléri magát a rendszer.
Jarod1: Nekem 1hét kellett egy Bp-Szfvar csomagomra...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Jarod1 #27838 üzenetére
Nem tudom a postánál hogy megy, de gondolom nem vesznek fel +embereket erre az időszakra, azt a pénzt inkább elrakják a (közép)vezetők, mondván ennyi emberrel is megoldották... kell a prémium a bömösre vagy az év végi síelésre. Aki valóban dolgozik az megdöglik éhbérért és azt gondolom hogy jópár anyázásnak is ki vannak téve..
Én nem tudom mi van ebben az országban (városban) de én ennyi zsír új 20+ milliós autót nem láttam még soha mint amennyi időn fut az utakon. Teljesen szétszakadt a társadalom, vannak "ezek", és van a bérből, fizetésből, tisztességes munkából élők. Bődületes távolságban egymástól...
-
Jarod1
veterán
A tetves postánál új rekord született: 50 km lévő címzetthez 1 hét alatt jutott el a csomag, de így sem tudták kézbesíteni pedig otthon voltak..
-
hzsolee
őstag
válasz
D.Orion #27835 üzenetére
Ez nem az én véleményem, és személy szerint nem is tapasztaltam ilyet.
Viszont ma megfogalmazódott bennem egy gondolat. Van egy csomagom ami nagy valószínűséggel áfázik. Ez a csomag érdekes mód, pikk-pakk megérkezett kis hazánkba. 12 napja vettem és megérkezettnek mutatja a tracker. Ezzel beelőzi a 40 napos rendeléseimet, ami az áfa határ alatt vannak, viszont valamilyen raktárban henteregnek, mert már tuti, hogy itt kell lenniük. Na, az én összeesküvés elméletem a következő: bejön egy rahedli kínai motyó. A kicserélőben áttúrják, és kiveszik a vámolós cuccokat. Ezek mennek a vámra, a többi meg várja, hogy kitavaszodjon. Kell a zsé így év végén.... -
-
justflash
aktív tag
DSUB kábele nincs valakinek elfekvőben esetleg?
-
Slapy
aktív tag
Valaki tudna ajánlani gázszerelőt? Vettünk egy új kombinált tűzhelyet és ugye csak úgy él a garancia ha számlát kapunk a beüzemelésről és pecsétet a garancia jegyre... Köszi előre!
-
justflash
aktív tag
válasz
hzsolee #27827 üzenetére
Szvsz az van hogy véges a kiszállító eszköz (meg a sofőr) kapacitása, illetve nem JIT megy a kihordás, hanem előre meghatározott időpontokban veszi fel a csomagot a postás. Vagy épp egy következő autóval ér a postára a csomag, később könyvelik be és kapod meg.
De ez is a normális, az hogy az emberhiány miatt nem megy már más téma.
-
sch_a
addikt
Annyira nyomatják mindenhol, hogy késnek a csomagok, hogy azt hittem már nem kapom meg a tegnap megrendelt csomagom az ünnepek előtt. Ennek ellenére ma reggel óta már átvehető. Nem Székesfehérvárra rendeltem, de a nyomkövető szerint itt is járt.
-
deicide
veterán
Még 6db MSI füles maradt.
-
Tom5
addikt
Haverom keres olcsón 775-ös alaplapot.
Ha vlakinek van kérem jelezze. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #27817 üzenetére
Jól megy a szekér, kezdésnek megteszi egy akkora is.
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #27817 üzenetére
Igen, de az csak az edzőpálya lesz
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #27816 üzenetére
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert azon kapjátok magatokat, hogy valamelyik polgármester érdeklődik irántatok és kaptok egy 3228 férőhelyes stadiont.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #27815 üzenetére
Ne viccelj, saját Youtube csatornája van a kispályás csapatunknak.
-
juliabrilke
veterán
Mennyi focista van itt.
-
tick
aktív tag
cat5e kábelt (10m) hol tudok venni méterre, csatlakozókkal?
-
deicide
veterán
MSI Steelseries Syberia V2 füles megint jött pár darab, karácsonyi ajándéknak tökéletes. 8k.
Átvétel előreláthatólag szerda este a városban, vagy egyeztetés után a velencei tónál. -
Jarod1
veterán
Üdv! Eladó cumó
Panasonic RP-WF810E-K fejhallgató
rádiófrekvenciás fejhallgató
863 MHz átviteli frekvencia
100 méter maximális működési távolság
40 mm-es membrán
18Hz - 22 kHz átvitelifrekvencia tartományintel E7300 2.6 Ghz
intel core 8400 3 Ghz
intel core2 660 2.4 GZ
samsung '1 GB laptop ram ddr2
kingmax 512 Mb DDR2
privit dobjatok, csak 1-2 napig leszek még fehérváron
-
AtiGef
senior tag
Eladó!
Sakmsung galaxy S4 LTE I9506 Snapdragon 800-as T-mobilos
Ára topic lakóknak: 25 000FT
A kijelző és a ház cserélve lett, így szép állapotban van, garancia nincs, de természetesen kipróbálható!
Doboz+füles megvan hozzá. Sajnos a töltője már tönkre ment.... -
zsotesz81
senior tag
Továbbra is eladó:
Xbox360 Slim 250GB + Kinect
Doboza ill. minden tartozéka megvan.
40 000 FtIll. eladók az alábbi Xbox360 játékok:
Final Fantasy XIII - 2500 Ft
Final Fantasy XIII-2 - 2500 Ft
Asura's Wrath - 2000 Ft
Lost Odessey - 2000 Ft
Fifa Street - 2500 Ft50 000 Ft-ért vihető egyben az egész
-
Pancsermeste
őstag
MPL esetén ezt vajon mikor kapom meg?
2016.12.19 04:05 Székesfehérvári Logisztikai Üzem
Item information : A küldemény kézbesítés alatt
Emailben pedig: "...kézbesítőnk átvette, így azt a mai napon megkíséreljük a megadott címre kézbesíteni"
Van rá esély, hogy tényleg a mai nap kihozzák? Csak mert nem szeretnék feleslegesen egész nap itthon csücsülni. -
-
Rambovits
senior tag
Srácok túl sok volt az Illuminati. Karácsony van/lesz.. mindenki rendel, küld stb. DHL-es rendszereken dolgozok, náluk is ilyenkor van csúcsra járatva minden.
A baj szerintem ott van, amit Orion is mond, hogy akármennyi meló is van, nem vesznek fel plusz embert, nem hívnak be diákokat, ugyanaz az embermennyiség dolgozik, mint nyár közepén amikor mindenki a hasát sütteti. Az meg, hogy ki mennyire motivált? Csinálják, csinálják, azt majd elfogy. -
mdk01
addikt
Én azon sem csodálkoznék, ha valamilyen szinten szándékosan nem vinnnék ki azonnal a postát. Számos olyan eset van, hogy egy címre egy-két nap eltéréssel érkeznek különböző helyekről csomagok. A munkaerő hiány kompenzálása miatt össze vannak várva a csomagok és ha minden jól megy akkor egyszer kell csak egy címre kimenni. Abból indulok ki mikor nekem Kímából egy-két nap eltéréssel érkeztek megaz 500-1000,--os vackaim és belegondolva karácsony előtt mi lehet a postán egy percig nem csodálkoznék, ha így oldanák meg a problémát. Valahol megértem és ha ez neki az ára, hogy ógy garantáltan kiér minden csomag karácsonyig, ám legyen.
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #27789 üzenetére
Ha van kapcsolat mindig minden gyorsabb. Hivatalos ügy, albérlet, új munkahely, bármi. Így működik a világ. A kolléga felajánlotta hogy segít, pedig ha ezt olvasná a főnöke szvsz megmosná a fejét, nagy respect neki. Gondolom nem munkahelyi utasítás volt hogy írjon a topikba.
Annak sem látom értelmét hogy így akarnának nyomást gyakorolni a kormányra, mert a sok birka csak addig jut el hogy mer' a posta mekkora tróger banda, az hogy a Viktor-féle nyuggerjegy volt a szög a koporsóban, illetve alapvetően a komplett felső vezetés alkalmatlan már nem tudatosodik bennük.
Kíváncsi leszek hogy az illetékes elvtársakat mennyire rángatják meg, de gondolom semennyire ahogy szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest