Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
válasz
justflash #27598 üzenetére
ASUS GTX 650 Ti DirectCU II OC
Ilyenem van, ha érdekel.
-
justflash
aktív tag
Eladó AMD R7 265 nincs valakinek?
Illetve JBL T300 fejhallgató érdekel valakit? Próba erejéig volt kibontva, 5E-re gondoltam érte. Dobozos, garis.
-
tick
aktív tag
PS4 érdekel esetleg valakit? Hamarosan megy apróra, de szívesebben adnám el a közelben
500-as CUH-1200, egy lemezes játékkal, plusz kontrollerrel, porszűrővel, 2-es töltő állvánnyal -
-
Motaba78
addikt
válasz
JamesHolden #27591 üzenetére
Excom gyümölcs utca, keresd gombàt.
-
quint
aktív tag
válasz
justflash #27590 üzenetére
Az hogy szigetel, csak annyit jelent, hogy normál esetben nem vezeti az áramot (az átütési potenciál elérése után viszont úgy, mint a villám
). Ettől még az elektromágneses hullámok vígan áthaladnak rajta. Ha rádiót akarsz "szigetelni" (vagyis árnyékolni), akkor érdemesebb valami jobb vezetővel próbálkozni.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Veszprém-Fehérvár vonalon tudtok olyan boltot ahol tabletet szervizelnek? Egy Lenovo A5500-F 8"-on kellene kijelzőt cserélni mert kicsit bepókhálósodott...
Köszi
-
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Egy használt kicsi (157L) hűtőszekrény érdekelne valakit?
Zanussi ZT 1602-1R
Ilyesmi.
PC háznak is tökéletes tuningosoknak! -
válasz
juliabrilke #27582 üzenetére
Akkor itt router gond lesz... Valószínűleg túlmelegedik.
Mi is az a folyadék, amibe bele szokták rakni az alaplapokat? Azt hiszem valamilyen olaj.
-
Nálatok jó a digis net? Itt ma reggel már kb. 10x megszakadt.
Szabadságharcos út
-
-
-
C0pyfeh3rváron kívül milyen nyomtatós helyet érdemes felkeresni? Színes nyomtatás+spirálozás kéne, de ott olyan árat mondtak, hogy a fele is sok.
nem baj, ha 8 előtt - 5 után is nyitva van, de nem követelmény. -
chatran
őstag
Fürtös kölest hol tudok venni a városban?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
eladó cumók
Működőképesek mindegyik!
akit érdekel dobjon privit!intel core2 E7300 2.6 Ghz
intel core2 8400 3 Ghz
intel core2 660 2.4 GZ
samsung 1 GB laptop ram
kingmax 512 Mb DDR2 533Mhz
-
makro
senior tag
AM3/AM3+ -os foglalthoz nincs valakinél elfekvőben egy CPU hűtő leszorító keret? ( gyári )
-
nortol
senior tag
A minap néztem Én is, de szfvár környékén nem volt egy sem eladó, illetve volt egy amire kettő nap alatt nem sikerült választ kapnom, de az mára eltünt, szal nagy eséllyel az is egy elfelejtett hirdetés volt, így vettem egyet az edigitalban...
Jelenleg egy sincs a hardveraprón szfvár-ra leszűrve...
szfvár ssdIde teszem a képet, mert 1 perc múlva akár meg is változhat a helyzet :-)
-
Tom5
addikt
Eladó SSD-je van valakinek? Laposba kellene 120GB-os.
-
törölt tag
egeres témát egyelőre jegelném.
egy kicsit főlé lőttem a karácsonyi mennyiséget, így ha marad ünnepek után pár darab, azt jelzem itt. -
GTA IV XBOX360, topiklakóknak 2k-ért
-
deicide
veterán
Seagate 4TB SATA3 (ST4000DM000): 3db 31k/db
Toshiba 2TB SATA3 (DT01ACA200): 1db 16kaki kapja alapon, mert jók az árak.
Szerdán viszem a városba, akkor lenne az átvétel. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #27553 üzenetére
Nekem most kínai van ami eléggé bejön, előtte WP volt sokáig azt is szerettem csak az MS állandó kamu ígérgetéseit untam meg.
Mondjuk Apple terméket valóban nem vennék soha. -
justflash
aktív tag
válasz
Harmadik kategória túl általános, minden kínai, ami nem az hamisítvány.
-
Elementgamer
csendes tag
válasz
Sehol egy OnePlus fan
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Eladó egy MIXZA iU - 007 2 in 1 OTG Flash Drive with USB 3.0 Cable - 128GB SILVER. Vadonatúj, 0 km, sajnos úgy néz ki Android rendszerrel nem kompatibilis, Apple termékekkel működik, mert tele van alma logókkal. Ár megegyezés szerint! (természetesen webshop ár alatt) Katt
-
juliabrilke
veterán
Látom összegyűlt itt is az összes telefonos fun club.
1.) Windows Phone gyűlölők klubja
2.) IPhone gyűlölők klubja
3.) Csakis kínai telefon -
justflash
aktív tag
válasz
MunezXBK #27547 üzenetére
Évek óta Sony-m van.
X8-al kezdtem, aztán lett a 2nd gen mini pro a bill miatt (azóta se gyártanak hasonlót ,b@ssza meg), utána M2, most pedig Z5C. A kövi nem tudom mi lesz ha így folytatják, a Z5C-t is csak azért hoztam ki ilyen áron mert nem volt más kompakt ami vízálló és korrekt a hardvere is.
Mondjuk mellette volt céges/második telefonnak rengeteg készülék.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #27545 üzenetére
Iphone-t sose vennék.
-
justflash
aktív tag
De hogy legyen ON is:
Sony DSC-W800 kompakt fényképezőgép valakinek?
Dobozos, talán még gari is van rá (nem találom a papírját igaz nem is erőlködtem hogy megkeressem), szép állapotban. Pár mikrokarc van a házán, ezüst színű, 2GB-os microSD jár hozzá adapterrel.
Legyen mondjuk 15E.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Vegyetek Iphone-t
Nálam az i5 4 emelet esést is túl élt, (van rajta uvegfolia) meghajlott a ház nem gyengén, de működik a telefon
Levettem a kijelzőt, megkalapáltam a házat, azóta is ezt hasznalom, mert a masik az meghalt par eséstől fél mérerrol, mikozbem tolton volt.
Szoval i5 egesz jól bírja a strapat.
-
Varoz
addikt
A WP-nek az a baja, hogy iOS akart lenni, csak épp tábor nincs hozzá. Az Apple van olyan helyzetben, hogy ő diktálhasson, mert van olyan rajongó tábora, akik akkor is megveszik, ha egy rakás szar is.
Na most a Micrososft a WP-al kb. nulláról jött, mégis diktálni akart. Ez is közre játszott a bukásához. -
válasz
MunezXBK #27541 üzenetére
Amúgy annyira azért nem sz@r rendszer, korrekt hardvert is írtak elő neki, elég egyszerű is, csak hát nem nagyon lehet erre a piacra csak úgy besétálni.
Én mondjuk örülök neki, hogy pofára esett vele a MS, mert őket nem szeresssem, de sajnos pont az eddig legsikerültebb termékük hasalt el. És remélem, nem marad kétszerepős az okos-OS piac. -
justflash
aktív tag
Akartam írni válaszokat, de rájöttem hogy fölösleges vita lenne belőle. Nyilván nem anti-Lumia fanboy vagyok, hanem leírtam a tapasztalatokat. Normál használat közben haltak le ismerősi körben, nyilván nem írnám hogy hűűű pofára esett 3 méterről és nem bírta ki tehát fostalicska mind...
Továbbá azt sem írtam hogy használhatatlan lenne bármelyik Lumia....
Előző cégemnél nálunk is WP volt, direkt nem is említettem mert azok kaptak rendesen, nem lenne korrekt összehasonlítás.
Ettől függetlenül továbbra is tartom hogy az én ismerősi körömben sok minőségi probléma volt, gari nélkül vagy garanciaidő végén telefont venni pedig szerintem nem érdemes. Részemről ennyi.
-
nortol
senior tag
válasz
Fred23 #27538 üzenetére
Szerintem Te vegyél egy Cat S60 telefont, mert amiket leírtál, azok közül Én 20 év alatt egyiket sem, egyszer sem produkáltam a telefonommal :-)
Nagy eséllyel senki más sem(nincsen tisztelet a kivételnek) :-)A wines gárdának pedig egy nagy "like", főleg mert alapvetően jó telefonokról van szó és egy jó oprendszerről(a win10 nincsen benne a sorban, bár ezt is embere és készüléke válogatja) :-)
-
Fred23
nagyúr
válasz
Rambovits #27536 üzenetére
Mondjuk ez a nem vigyázott rá dolog nagyban függ az életviteltől. Nyilvánvaló, hogy egy egész nap asztalon fekvő telefon ki fogja bírni sokáig, de például ha van gyerek a családban... -vagy akár természetjáró, sportoló, kerékpáros, stb. vagy, vigyázás mellett is garantált, hogy valami történni fog a telóval idővel, ha más nem, akkor egy beázás.
Nálam a leesést az S8500 bírta a legjobban, másfél méterről betonra többször is -háttal, pofával, sarkon, és sosem lett tőle baja! Rá is léptem vagy 5x, az se zavarta (nem úgy, mint a Y300-at
).Viszont idővel a harmadik beázás megölte. Szóval akkor jött, hogy alap legyen egy minimum IP67-es teló, azokból viszont túl sok már túl nagy kijelzős, így a leesésből akadnak könnyen gondjaik.
Ha lenne rá keretem, most egy Cat S60-at vennék.
-
törölt tag
-
Rambovits
senior tag
válasz
justflash #27525 üzenetére
Ezt így rohadt erős kijelenteni, lehet a te ismerőseid nem vigyáztak rá, vagy valami kozmikus együttállás miatt döglöttek meg a telefonok.
Nálunk a cégnél mindenkinek azt adtak, a legolcsóbb 15k-s 530-akat, meg 625-öket (120-an vagyunk, kb. a fele fő telefonként használja). Anyámnak 520-asa van. Senki sem panaszkodott rá, hogy szétesik, minőségi problémák lennének velük. Az már más kérdés, hogy sokan nem szeretik a csempéket, és hogy nem lehet szétmodolni.
Jómagam is 2.5 éve használok egy 925-öst, lecserélhetném de nincs vele semmi baj.. ugyanazt a sebességet tudja mint az elején, kamerája, kijelzője kiváló, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy egy jó telefont csak úgy lerakjak. A legnagyobb baj vele, hogy erre már nem adja ki a win10et a microsoft. Szóval szépen lassan kihalnak róla az appok, mert nem frissülnek és egy idő után nem indulnak el. Amíg a gyakran használt appok mennek kitartok. De tény, hogy hardveres és minőségi problémákkal nem találkoztunk.. -
válasz
Az előző munkahelyemen 625-ök voltak a céges telók. Nálunk jól bírta az a kb. 10db ami hozzánk jutott, egész jól bírta, nem estek szét, sw gond em sok volt velük, nem sokat fagytak, stb. Pesti kollegák panaszkodtak rendesen...
Nem szeretem a winfont, de nem volt az használhatatlan, a hardver sem esett szét, nem ment tönkre egy sem. -
Fred23
nagyúr
Van egy 620-am a fiók mélyén darabokban; digitizer hibás. Lehet, jó lesz majd valakinek alkatrésznek occsón.
-
justflash
aktív tag
válasz
Luck Dragon #27531 üzenetére
Nem reprezentatív felmérés volt.
-
-
-
justflash
aktív tag
válasz
#92888064 #27527 üzenetére
Értem persze, csak hosszú távon a minőségük nem kielégítő a tapasztalatok szerint. Pláne rizikós ha használtan veszed gari nélkül.
chatran: Le. Logitechem van, 2x1700 mAh-s akksit 1 hét alatt húz le a bill ha nem kapcsolom ki. Egyébként napi átlag 4-5 óra használattal kicsit több mint egy hónapot bír. Amúgy érdemesebb akksival használni őket, max fél év alatt megtérül.
Varoz: Kinek mi. Volt céges Lumiám, nem voltam odáig érte, de ha ment a win akkor valóban egyszerű és átlátható volt. Mondjuk ez még WP10 előtt volt és hetente legalább 3x kifagyott.
-
törölt tag
válasz
lumia 520-al kezdtem a windows-os pályafutásom (htc magician-t leszámítva), amit a mai napig ismerősöm használ.
a közelmúltban garanciális ügyintézés idejére kellett egy ideiglenes telefon, és jó áron találtam egy lumia 620-at, amivel teljesen elégedett voltam, csak megszoktam a nagyobb kijelzőt. nem sokat babrálom a telefont, mert vagy olyan melóhelyen dolgoztam, ahol nem volt időm vacakolni vele, vagy állandóan gépközelben voltam. anyám most kapott szülinapjára egy 535 ds-t, és neki is bevált. pénteken megkapta, és hétfőn csak annyi kérdése volt, hogy hol van a zseblámpa (nem raktam fel). faék egyszerű menürendszer és (gép)igénytelen oprendszer nekem bőven megfelel. a 10-es frissítésről sok jót nem olvastam, de remélem downgrade-elhető 8.1-re. nekem bevált, és addig vennék ilyen telefont, amíg lehet kapni. -
justflash
aktív tag
válasz
#92888064 #27523 üzenetére
Windows lázból gyorsan gyógyulj ki, ha nem is a win, de a Lumiák minősége miatt, fél-egy év használat után széthullanak a tapasztalatok szerint.
Ismerősök közül többen is vettek, aztán jöttek a garanciális gondok és szépen le is cserélte mindenki. Hat-nyolc emberről beszélünk,illetve közép és felsőkategóriás készülékekről.
Nem azé' de szívni fogsz.
-
Ryder1
senior tag
JBL Boost TV black friday-es 30k-s áron vihető. Media Marktos vásárlás.
-
törölt tag
válasz
#92888064 #27520 üzenetére
a gép elkelt, már csak egerek maradtak. ezek erősen fogyóban vannak, csak tegnap 8-at vittek úgy, hogy délután raktam fel a hirdetést. karácsonyra vettem, és csak a mennyiség felét tartom meg ajándéknak.
illetve nemsokára eladóvá válhat egy DOOGEE X5 PRO telefon. hibátlan, szép állapot, dobozos, stb.
a gar lejárta előtt, elküldtem szervizbe a mikrofon gyengesége miatt, kijelzőt is cseréltettem 2 nagyon halvány folt miatt, ami csak fehér háttérnél látszott, illetve papír szerint akksit is cseréltek. szóval frissen szervizelt, minden funkció hibátlan. lumia 640 vagy 650 csere érdekelhet értékegyeztetéssel, de kp-ra is mehet (20e környéke). gar ügyintézés idejére vettem egy nokia 620-at, és rámtört a windows láz. -
SzalaiG
addikt
Ad-m ment PÜ.
Karácsonyra vennék 17" 4:3as monitort VGA vagy DVI csatival.
-
törölt tag
válasz
#92888064 #27507 üzenetére
elírás történt, a 15000 forintos dell gép pontos típusa: Dell Optiplex 380 SSF
közben csináltam hirdetést a MSI DS-B1 gamer egereknek is, szóval 2000 ft/db áron lehet vinni ezeket is.
-
justflash
aktív tag
Nem.
"A vásárló jótállási igényét szabályosan kitöltött jótállási jeggyel és vásárlási számlával, nyugtával érvényesítheti. Annak bizonyítására, hogy a fogyasztói szerződés létrejött, azaz a vásárlás megtörtént, minden esetben szükséges a vásárlást igazoló számla vagy nyugta bemutatása. [19/2014 (IV. 29) NGM rendelet 3. §.]"
(#27516) Gaaabeeesz:Akkor ez egy szép feladat lesz. Főleg ha te vagy a családi helpdesk.
-
justflash
aktív tag
válasz
LamerGyuri #27511 üzenetére
Az nem is baj csak a NAV meg ne tudja.
(#27510) Gaaabeeesz:A tulaja erőltesse meg magát, mert nem hogy tudni kéne hanem garijegynek is kéne lennie hozzá. Ha meg webshop akkor valami mail, legalább a futártól egy értesítő.
(#27513) eami: Gyártónként eltérő specifikációk vannak arra hány halott pixeltől gariznak, nézz utána, lehet hogy cserélik.
-
eami
veterán
válasz
ha már itt tartunk, ha van egy monitorom amire még érvényes a gari, vajon foglalkoznak azzal hogy két pakkban megjelentek dead pixelek? (talán 8db összesen)
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Allitolag arukereso dobott ki egy altala nem ismert boltot, onnan megrendelte es nem maradt a fejeben az uzlet neve. Sajnos igy tenyleg elofordulhat.
Ha nem szemelyesen magam megyek a webaruhazba en sem biztos hogy megjegyzem..Az enyem az edigital-tol van, bar az 34-es, lehet azert emlekszem ra
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #27510 üzenetére
Hm...többnyire én sem szoktam emlékezni rá, hogyan-honnan kerül egy k.rv@ nagy, 21:9-es monitor a lakásba...
-
500 Ft/db vihetőek az alábbi tételek:
LG DVD író, ide csatis
Toshiba 60GB noti hdd, ide csatis
Hynix 512MB DDR 333MHz noti ramok (2db)
Intel Pentium M, 1.6GHz-es processzor ( SL86G )Csokit is elfogadok
-
makro
senior tag
Jogász ismerőse van itt valakinek?
-
törölt tag
10 db MSI DS-B1 gamer egér 20000 forintért eladó!
illetve egy komplett gép is eladósorba került:
dell optiplex 390 ssfe5800 3200mhz
2x2gb ddr3
80gb velociraptor
intel igp dvi és vga kimenettel
slim dvd író
win 7 pro matrica win 10 pro-ra frissítveára: 15000
-
csaba77
csendes tag
Sziasztok,
Jó angol tanárt keresek fehérváron.
Köszönöm
-
deicide
veterán
1db MSI Bill-Egér wifis szett (3500) és 1db MSI DS502 füles (8000) maradt, mai 18:30-19:00 körüli átvétellel valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest