Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nortol #27093 üzenetére
Inkább kérdezzen, mint élőben zaklasson.
Engem is mindig kérdezgettek ismerősök olyasmikről, amiket nem tudok, aztán vagy kigúgliztam, vagy elzavartam a fenébe, de ha azt mondod, ott a fórum, megfelelő topic, ahol tényleg tudják ami neki kell, az már büdös a legtöbbnek.
Amúgy a fórum erre való. Bár ez egy általános topic, de ez meg azért.@Siti : Köszi! Ez hol volt? Én em találtam rendes turistatérképet se erről, se Sárrétről, de pl. az ingókövekhez van...
-
A@ron
tag
válasz
#49155328 #27095 üzenetére
mindannyian különbözőek vagyunk, és különböző igénybevételnek tesszük ki a telefonunkat. Lehet hogy neked special sosincs a zsebedben a semmi a telón kívül, más meg odatesz rágót, kulocst, öngyújtót, stb. Szóval azért, mert neked speciel nem kell fólia, nem jelenti hogy másnak se lehet szüksége rá, sőt.
-
Tom5
addikt
-
nortol
senior tag
válasz
hzsolee #27048 üzenetére
Csak szólj, ha túl nagy hülyeséget írtam :-)
Minden esetre teli lett a hócipőm a sok balfaszságtól és hülyeségtől a fórumon annó, mert már ott tartunk, hogy az emberek nem tudnak cselekedni, ha elötte nem kérdeznek rá egy akármilyen fórumon.
Az akkori véleményem jelenleg is tartja magát, mert az emberek gondoskodnak arról, hogy a véleményem soha ne legyen idejét múlt :-)
-
Timyyy
őstag
Köszönöm a javaslatokat.
-
Amíg nincs új kilátó, addig is el lehet azért lenni
Apropó , van valami turistaút a Nadap melletti hegyre?
-
siti
őstag
válasz
Timyyy #27081 üzenetére
esetleg még olyan hely:
innen lesz kilátásod
vagy az új kilátóból
vagy Sukoró, Gémeskút -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Eladó:
Intel Core i5-4590 3.3GHz BOX, kb 2,5 év gari
ID-Cooling SE-214X CPU hűtő, kb 2,5 év gariPerfekt állapotban van mindkettő, proci gyári hűtője még nem volt használva. Visszaváltok gyengébbre, nem használom ki igazán.
Leginkább együtt adnám el őket, árat privátban megbeszéljük. -
eami
veterán
tudtok ajánlani költöztető céget? (lehetőleg órabérest)
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!!!
Egy kis segítségre lenne szükségem, kirándulók előnyben!!!!
Na szóval olyan helyet keresek a Velencei tónál, ahol egészen közel tudok menni a vízhez motorral fotózni párat!! Utcai motorról van szó, kis füves rész nem érdekes, de ne mocsár legyen meg 800 kráter a földön.
Esetleg még olyan hely is jó ahol szépen rálátni a tóra akár picit messzebbről is!
Ja, aki csatlakozna egy kis utószezonos motorozásra az dobjon privit és megbeszéljük a talit! Ajkáról indulok majd délután!!
Ötletek?
-
A@ron
tag
Ybl-n csak nalam nincs DIGI?
-
Jarod1
veterán
Üdv! találtam még 1 160 Gb os 100% os winyót
a teljes lista itt:okt 28 tól leszek újra fehérváron, akit érdekel dobjon privit
-
-
törölt tag
Itt tehetsz egy próbát:
Metal-for
8000 Székesfehérvár, Hegyes u.
Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 07.00-16.00
Vasárnap: Zárva
Elérhetőség
Tel: +36 (22) 502 - 728
Fax: +36 (22) 502 - 729
Mobil: +36 70 410-6897
Email: info@metalfor.huA Tritán a legalja amúgy, a legkevesebbet fizetik bármiért.
-
-
-
-
Rambovits
senior tag
-
siti
őstag
vagy hogy köszönjük szépen Lenovo, eddig voltunk üzletfelek, mivan még? HP, szintén konkurencia, mac? amerikai cég az is, hogy a pics@ba ne lenne jó nekünk. A Win 7-8-10 licence díjak nem tudom mennyire jönnek képbe, de kizártnak tartom, hogy pusztán érzelmi alapon vesznek 90e mac-et és cserélik le folyamatosan az összes thinkpadet, miközben más cég egy xp-win7 cserét nem tud meglépni.
nemneked: (amúgy a 30 millás autóra is egy év gari van, akinek meg gari kell, vegyen kia-t)
-
-
törölt tag
válasz
cellpeti #27056 üzenetére
asztali gépekre is csak 1 évet mer vállalni a gyártó?
közel egy millás notebook ennyi garanciával elég mókás annak ellenére, hogy 1-2 normál gép áráért ezt bővítheted.
amúgy az is fura, hogy 4 éves időszakról ír, amikor tavaly nyár óta van ez a lehetőség. -
cellpeti
nagyúr
-
szebe
addikt
"Olcsó" 19-es, vagy akörüli monitor valakinél esetleg?
-
Van Fehérváron valahol elektronikai hulladék felvásárlás? Tri-Tánban csak autóakkut vesznek át?
Köszi -
LG G3 üvegfólia eladó, 200 Ft.
Rossz méretet rendeltem
-
Varoz
addikt
válasz
juliabrilke #27046 üzenetére
Van ez így.
justflashSzerintem hamarosan nem lenne senkinek se problémája. Legalábbis nem akarna telefonos segítséget.
hzsoleeA szép emlékek.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #27046 üzenetére
Gondolj bele mi lenne ha mindenki elmenne helpdesk-esnek a topikból.
-
Andris837
senior tag
Felújítós topikban nem nagyon válaszoltak, hátha ti tudtok nekem segíteni.
Jövőre tervezünk egy nagyobb belső felújítást itthon és úgy néz ki szükségem lesz egy jó vizes szakira a fürdőszoba illetve a konyha felújításához. Új csövezés, új csaptelepek, kád és egyéb ami ezzel jár. Tudtok ajánlani valakit a környékről (nem fontos, hogy fehérvári legyen, a kivitelezés sem ott lenne..)? -
-
-
ArmanD.
őstag
Látom sikerült fentakadni egy kétértelmű szón, de különben is minek adjak jótanácsot bárkinekek is meg minek fecserélejem az időmet ha csak ezen tud fentakadni. Felnőtt ember vagy elvileg elmész megveszed a szarodat, de ne kérjen már segítséget ha utána belőlem akar hülyét csinálni hát nyazsgem az ilyennek.
-
-
-
sch_a
addikt
Eladó Asus GTX760:
[link] -
Tudtok ajanlani autokolcsonzot szemelyes tapasztalatok alapjan a varosban?
-
ArmanD.
őstag
válasz
#00809728 #27025 üzenetére
Egy akksi élettartama függ sokmindentől, hogy van használva, generátor fesszabályzó jól működik e stb de nem szeretnék ilyesfajta beszélgetésbe keveredni, vegyen valami olcsót azokra is szoktak 2 év garit vállalni általában ilyet kell keresni és ha beszarik vagy nem bírta ki azt az 5 évet nem fog sokat bukni mint egy 22 ezres akksin vagy drágábbon.
És javaslom azt is ha valakit sokat inditózik és nem megy vele sok km-ert és nem tölt vissza annyit, ugyanúgy le van merülve az akksija néha nem árt feltölteni rendesen őket pl telek előtt ez csak egy jótanács
-
törölt tag
válasz
ArmanD. #27024 üzenetére
Hy...
Márkás: Banner piros 90aH audi a4-ben 4év majd kinyíffant
Behozott autó mazda 3 benzines 1év 3hónapos Osztrák Varta akksi cellazárlatos.
energizer-Osztrák 2.5éves nem lehet feltőlteni.Összes db a Tri-Tán Kft-nél végezte (hulladékkezelő)Természetesen bevizsgálás után.
Szakálmetalban vettem anno egy noname 54aH akksit lejárt a garija 6990ft kb 5éve és még megy a szomszéd autójában.Szóval nem mindig a márkás a TUTI FIX.
-
ArmanD.
őstag
Jó úgy kell akksit venni ha 5 évnél nem tervezed tovább hogy meglesz az autód vegyél valami olcsóbbat ha ennél hosszabb időre tervezed a kocsit vegyél márkásat
-
-
mdk01
addikt
-
Hol vennétek akkut autóba? 55Ah kéne, nem durva áron... És ma du./holnap de.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Eladóvá vált:
Sapphire HD 69070 2GB dobozában - 16000ft
Sapphire Nitro 390 8GB dobozában minden tartozékkal, 13hónap garanciával - 76000ft -
Cobb
tag
Esetleg valakinek?
-
nortol
senior tag
-
zsotesz81
senior tag
válasz
juliabrilke #27006 üzenetére
Tudtam én, hogy ide kell jönnöm tanácsért
@Varoz: Hát úgy, hogy első találatnál írta címet, tovább nem is néztem
-
sandor906
tag
Hátha érdekel valakit egy masszív, ATX-es ház. [link]
Az ár természetesen alakítható.. -
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #27000 üzenetére
Ott nehezen tudna, mert tavaly kivonultak Mo-ról. Minimum Ausztriába kéne menni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest