Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
Sziasztok,
van rá esély, hogy Bolyhos ágyas pálinkát villanykörte formában találunk a városban?
Márkás italok boltjában megnézzük, más tipp? -
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg elfekvőben lenne egy ilyesmi monitortartó rudazata vagy maga a távtartó karja? Bármelyik megoldás jó lenne. Megegyezünk.
BÚÉK előre is! -
run4fun
tag
Sziasztok,
milyen matracost ajánlotok a városban?
Nemsokára költözünk, új ágy lesz és szükségünk lenne egy 180x200-as matracra. Nem hátrány, ha nem csak katalógusból tudjuk megrendelni, de meg is tudjuk tapicskolni a különböző matracokat. -
run4fun
tag
Sziasztok,
Jó tv szerelőt ajánlanátok? Bekrepált a 2015ös Samsung LCD-m és igaz megvan már az utódja, de a dolgozóba háttérzajnak megtartanám, ha javítható kis ráfordítással -
run4fun
tag
Sziasztok!
Ismertek Fehérváron olyan üzletet, ahol esetleg lehet Birkenstock lépőket próbálni?
Köszi! -
run4fun
tag
Sziasztok,
valakinek nincsen egy felesleges mini UV lámpája, ami esetleg megmaradt UV-s telefon kijelzővédő felhelyezése után? A "minőségi" fóliámhoz mellékelt UV lámpa nem jó, a telefonon pedig kéne cserélnem a kijelzővédőt. De az is jó, ha esetleg tudtok egy helyet, ahol kaphatok a városbanKöszi!
-
run4fun
tag
válasz
LamerGyuri #45846 üzenetére
Úgy bizony, de azért egy próbát tettem, hátha netán valamilyen úton-módon látott valaki esetleg itt a városban a fórumot olvasók közül.
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudjátok esetleg, hogy Székesfehérváron lehet-e valahol ilyen lefolyótisztítót kapni? Szüleimnek ez vált be és ilyet szeretnének. Köszi!
-
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Megbízható laptopszakit keresek Székesfehérváron. Lenovo T430 lenne az alany. Pasztázás/tisztítás után bekapcsol, de nincs beep és képet sem ad. Köszi! -
run4fun
tag
2 éve helyi Vitalban a bicikli árának felét lehetett SZÉP kártyáról fizetni, azóta nem tudom hogy működik.
-
run4fun
tag
Ha 215x65 R16 nyárigumit kerestek, akkor nézzetek be ide is, topiklakókkal üzletelhetünk még az árról.
-
run4fun
tag
Ha már így nagy memóriázásokba vagyunk, akkor engem érdekelne 2 x 4GB DDR2 ram
-
run4fun
tag
Valakinek esetleg nincs elfekvőben asztalra szerelhető monitortartó kar jóárasítva? Bizniszelhetnénk
-
run4fun
tag
válasz
LamerGyuri #44075 üzenetére
Mivel nem tagadod, így sáros bakancsod van, amivel ugrálsz a csomagtartóban, sajnos nem lesz jó.
@Rellind: köszi a tippet! -
run4fun
tag
Ismertek a városban jó szakit, aki hajlandó bekábelezni és rögzíteni egy hátsó kamerát kívülre egy autóban? Hátsó kamera megvan már, illetve az elülső kamera is, amihez csatlakoztatni kell. Fontos, hogy tényleg értse a dolgát, új autóról lenne szó és igényesen dolgozzon, ne úgy szaggassa le a tetőkárpitot és sáros bakanccsal ugráljon a csomagtartóban. Köszi
-
run4fun
tag
Nálam is lehet érdeklődni, én is megkaptam a Kyndryl-es levelet
-
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben nem használt asztali monitortartó állványa jóárasítva? Pontosabban maga a rúd érdekelne csak (hasonlóra gondolok, 3-3,5 cm átmérővel), teleszkópos kar van már. Két monitorom volt egy állványon, de új monitorom lett és a másik monitor az asztal túloldalára kerülne. Köszi!
-
run4fun
tag
Autós témánál maradva: ki(ke)t ajánlotok autó-ablakfóliázásra Székesfehérváron? B-oszloptól hátrafelé lenne és megoszlanak az eddigi vélemények, amit találtam.
-
run4fun
tag
válasz
Motion_Blur #43481 üzenetére
Én náluk voltam ilyen kéréssel alvázkezelés előtt
-
run4fun
tag
@eami: Mi pár éve voltunk, üresjárat volt, úgyhogy mehettünk egyből. Átlagos pálya, egyszer mindenképp megéri kipróbálni.
-
run4fun
tag
válasz
Motion_Blur #43088 üzenetére
-
run4fun
tag
válasz
Motion_Blur #43082 üzenetére
Online jogsi-hosszabbítás nem játszhat? Ingyenes, ráadásul csak a dokihoz kell elmenned orvosi vizsgálatra. (de azt hiszem van valami megkötés, hogy talán 3 évnél nem régebbi fényképnek szerepelnie kell az adatbázisukban)
-
run4fun
tag
válasz
Motion_Blur #42809 üzenetére
Reggel 7
-
run4fun
tag
válasz
Napfénysüti #42459 üzenetére
Köszi, a keretem megvan rá, ki is néztem az "alanyt", már csak meg kéne venni.
-
run4fun
tag
Minden vasárnap vásárolok szüleimnek a Tescoban 1 hétre előre, de most visszaálltam a "Pick-pack" pontos átvételre náluk is...félek, hogy fellöknek bent a budipapír-halmokkal cikázók.
-
run4fun
tag
válasz
Pancsermeste #41592 üzenetére
Én Huaweit kaptam május végén, választási lehetőség nélkül.
-
run4fun
tag
Velencei-tó kör, Bregyó, Sóstói tanösvényen is el lehet keringőzni, Palotavárosi-tavak, Pákozdról Ingó-kövek. Én ezeken az útvonalakon szoktam futkározni. Hiányzik is, épp "sérülés" utáni pihenés van.
-
run4fun
tag
Gyalogos és biciklisforgalomnak még tilos egyelőre, ezt tegyük mellé, hátha valaki nem olvassa a cikket.
-
run4fun
tag
Nagy Tesco üzletsoron a hátsó bejáratnál talán van ilyesmi.
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Fehérváron hol található még használtruha-gyűjtő konténer? Tesco és Auchannál tudom ,hogy van, esetleg még máshol? Köszi!
-
run4fun
tag
Sziasztok,
Mint kiderült, Béla csak futómű-beállítást végez, javítást nem. Spur Kft-ről mi a véleményetek? Megbízhatóak? Mennyire fog vastagon az a bizonyos ceruza?
Ha van más ötletetek, ne tartsátok magatokban kérlek, eléggé kopog valami elől egyenetlen úton és már a zenét se tudom hangosabbra venni.Köszi szépen!
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudtok jó futóművest, aki dolgozik a jelen körülmények között is? Köszi!
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kérdés: Esetleg van infója valakinek, hogy a Márkás Italok Boltja (Kossuth utca 11.) meddig lesz nyitva holnap? Én 18:00-ról tudok, de jobb több helyről is informálódni. Köszi! -
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit, aki Fehérváron (esetleg a közelében) rá tud nézni egy sportmotor töltésére? Nem tudom, hogy generátor vagy fesszabályzó haldoklik-e. Autóvillamosságis vállal motort is?
Köszi! -
run4fun
tag
válasz
juliabrilke #32084 üzenetére
Farkasvermi Lidl-ben próbálkoztam, ott már 7:00kor nem volt egy darab sem, mondjuk varrógép az volt még vagy 5-6 db.
Fúró-csavarozóból állítólag két raklapnyi volt, de nyitásnál 200-an voltak. -
run4fun
tag
Ha valaki többet vett volna a Parkside-os akkus fúró-csavarozóból a Lidl-ben, akkor szívesen átveszek egyet Black Friday áron. (8990 Ft)
-
run4fun
tag
Valaki nem szeretne steamen vásárolni? Lenne pénzem, amit kivennék, így hajlandó vagyok kezdveményt adni.
-
run4fun
tag
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy szombaton hol tudnék 2000-es finomságú csiszolópapírt venni Székesfehérváron? Obi kilőve, ott a legnagyobb 1200-as. Köszi!
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható karosszérialakatost? Illetve alvázvédelemmel foglalkozó szakit is keresnék.
Köszi! -
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó kávézót/cukrászdát a megyében, szigorúan Fehérváron kívül?
Köszike!
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Arcfestéket merre lehet a kapni a városban? (piros, fehér, zöld...nem, nem az olaszok miatt)
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot fehérváron, ahol tudnék holnap ISO-DIN átalakítót venni? Esetleg EC Bázis?
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Videoton ipari parkban található gumissal van tapasztalata valakinek? Úgy hallottam centrírozást is végez.
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Részben autós témához kapcsolódva...csak 12 és 12A jár a Sárkeresztùri ùt felé? Szerdán megyek kreszre de ez a fél 8as indulás elèg késöi.
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Lenne valakinek kölcsönbe 1-2 napra kipróbálásig Conax modulja tv-hez? Digi-re váltanék és ügyfélszolgálatos kiscsaj kérdezte, hogy tudja-e kezelni a tv, mert akkor ezt a modult hozná a szerelő.
Elmételigen kéne neki (Samu H5500), de azért biztosra mennék.Köszi, Feri
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó Spore játéka PC-re (nem a lénylabor, hanem a teljes, ahol mászkálni is lehet) ? Munkatársam ígérte meg egy családtagnak és sehol sem találja. Originen nem szeretné megvenni, mert az "nem kézzel fogható ajándék".
Köszönöm előre is! -
run4fun
tag
Akkor eddig viszem a pálmát a first day-emmel.
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan elektronikai vagy antennákkal foglalkozó üzletet, ami nyitva van 5 után is hétköznap és koax kábel, illetve f csati és f toldó is található náluk?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest