Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
A@ron
tag
Mert annyira jó.
-
-
-
-
LamerGyuri
senior tag
Inkább magával ragadónak mondanám a látványt
Idei történet: középsuli, aulában kis szekrénykék a személyes cuccoknak, a tagnak pénteken hoztak egy üveggel (vagyis PET palack); természetesen ottfelejtette. Hétfő reggeli zsibongás, óriási pukkanás....szekrény belseje és előtte kb. 3m sugarú körben minden ragadt -
-
-
-
honda23
aktív tag
2016-ban vettem októberben.
Ez volt a hihetetlen szerencsém, mert 2017 elején már 20% áremelkedés volt.
A kormány mesterséges árképzése a csokkal kihatott előbb az új, majd a használt lakás piacra is.
A valós ár másfélszeresét vagy még többet kérik egy nm-ért. Tehát 2016 elején csok indulásnál 300e, 2017 elején 400e, most meg sok esetben 450 500e vagy feljebb van az ár itt Fehérváron.
Nevetséges.
Miközben a kivitelezők munkája egyre silányabb.
És egyre nagyobb profitot raknak el... -
törölt tag
Lakástakarék nálam nincs, de ugyanezt érzem. Hiába rakok félre pénzt, ha az ingatlanárak ennyire elszálltak. 6 éve lenulláztam magam anyagilag, hogy a bank ne vigye el a szülői házat, mert váláskor apám ott hagyott egy fél lakást, amit nem akartam elbukni. Az egészségem bánta a történetet, mert kiszolgáltatott helyzetbe kerültem a munkáltatóval szemben, amit ki is használt. 29 évesen elég durva amikor a saját hátsód kitörlése problémát okoz...
Mire visszakaptam a pénzem, addigra legalább 2x áron mentek az ingatlanok, és azóta sem tudom utolérni a 30%-hoz szükséges pénzösszeget. 4 évnyi dokihoz mászkálás után már nagyjából a negyedére vagyok képes. Mivel 2-3 emberre való munkát láttam el előtte, így már egy fél ember "érek"... Ezt ellensúlyoztam a magánéletem kárára (otthon volt az iroda sokáig), illetve 0-ról felhúztam egy iroda komplett informatikai hátterét, így súlyos százezreket spórolva a cégnek.
Szóval hiába gyűjtögetek, hiába tudnék venni új autót, egy ingatlan kezdő 30%-tól még nagyon messze vagyok. Viszont ha a csillagok állása is kedvezne, és valahogy sikerülne még egy kis zsetont összetalicskázni, akkor jó eséllyel az aránytalanul túlárazott ingatlanlufi utána pukkanna ki... Gyakorlatilag egy időzített bomba ez a témakör. -
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Tavasszal, nyáron simán eltekerek bringával munkába. Ilyen időben meg ami most van kint akkor autóval megyek. Próbálok valami értelmes egyensúlyt tartani.
Mondjuk nálunk szerencsére a panelban van a szinten tároló a melós csótány gépet azt ott tartom mert úgyse féltem. Az outi meg pihen a lakásban ilyenkor de azzal melóba se járok. -
A@ron
tag
Nem is beszélve arról, hogy az eredeti vitaindító a gigadugók voltak. Namármost, a busz ugyanúgy megáll a dugóban, mint a cövek. A biciklin lefagy a tököm télen, illetve személy szerint én úttesten rettegnék, járdán tilos, bicikliút az meg ímmel-ámmal van csak ugye... plusz panelban nem is nagyon van hova rakni.
Más: iPhone 6 16GB space gray érdekel valakit helyben? Ha nem, 2 nap múlva meghirdetem, kijelzőn új fólia (0perctől fóliás volt tudtommal), és adok hozzá tokot is ajándékba. Zsírúj gyári Apple töltővel adom, független, 2015-ös készülék. Ismert hibái: jobb felül kis esztétikai hiba, GPS jelet nehezen veszi / eldobja néha, fenti hangszóró max hangerőn enyhén zizeg. Piaci ár alatt odaadom helyben, ha valaki gyorsan megszabadít tőle. Kipróbálható Fehérváron.
-
-
-
-
tick
aktív tag
-
Én egy ideig visszahordtam a leveleket, hogy "címzett ismeretlen" , de néha elég komolyan kellett veszekedni velük. Most leragasztottam az előző (kettővel ezelőtti lakó) címét.
Amúgy lehet nyilatkozni, hogy az adott cím+névre jövőket ne vigyék ki, de ugye én albérlőként nem tehetek ilyet.
Amúgy ha bemész a postára, ott tudnak adni ilyen nyomtatványtIlletve, albérlet : tud valaki albérlet mostanában? Lehet kelleni fog.
-
-
cannibal
senior tag
Nem ott dolgozok, csak eszembe jutott.
Egyébként meg mindenki úgy boldogul ahogy tud.
Nemrég voltam ITIL tanfolyamon és ott mesélték az ITSH-s arcok, hogy náluk a német miatt bőven dolgozik sok németül tudó bölcsész.
Gondolom németül (is) tudó informatikust még nehezebb találni.
Amúgy meg remélem az orvosoknál a munkaerő hiány miatt nem fogják bevezetni ezt a megközelítést. Aki tud latinul egy kicsit megkapja a műtőkulcsot.
-
siti
őstag
ha jövőre mentek, szóljatok már ott a technikusoknak, hogy a basszust tekerje lejjebb, mert hajnali négykor már nem tudom mire pörgeti olyan lelkesen... bezzeg ha a robikapa kistraktorral felverem a sátortábort reggel 8-kor, akkor én vagyok a paraszt, de hát vinni kell a szénát a tyúkoknak...
-
-
Fred23
nagyúr
Szépek. Úgy általában szeretem az élőlényeket -kullancs, szúnyog, hasonlók kivéve-, neveltem is már galambfiókát, viszont többet nem vállalnám be, túl macerás; elvinném inkább a HEROSZ állatmenhelyre, ott mindenkit befogadnak, legyen róka, menyét, bármi egyéb.
Menyétből egyébként elég sok van a városban, gyakran szoktam látni.
-
de aranyosak!!!!mifélék???
Emlékszek régen nálunk a békásmegyeri panel 15. emeleti erkélyére, 2-3 alkalommal repülni tanuló sólyom vagy valami ölyv féle repült-esett be megpihenni...még az erkélyhez tartozó szobát is próbáltuk mellőzni, h. ne zavarjuk...
azért a galambok is élőlények, tehát szeretni kell őket is. talán mert sokan vannak, így nem értékeli annyira az ember, mint más, ritkább madarakat. pedig a ritka madarak is tele vannak élősködőkkel-parazitákkal.....
-
eami
veterán
rohadt port... tegnap este lemostam ma délután nézem mehettem még egy kört. letoltam a buri kingbél hát utána még külön rá kellett mennem ronggyal és mosó folyadékkal mert egyszerűen itt ott ottmaradt
(#33350) Jarod1: viszont egész jól pörgött. ma viszont érthetetlen módon libasorban próbálták az autósok kivárni a sorukat ahelyett hogy 1-1 mosóra ráálltak volna
-
-
-
-
rekop
senior tag
Nálunk(nem szfvár) általában kihozza, de nem csenget fel csak bedobja az értesítőt. Onnan tudom hogy nála van a cucc, mert többször bementem volna érte a postára az értesítővel, de mindig elküldtek hogy délután 3 után menjek vissza mert a kézbesítőnél a csomagom.
Ezt nem értem miért csinálják, ha már nála van az áru miért nem csenget, hogy hogy minél előbb megszabaduljon tőle? -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest