- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kutyabarát albérletet keresek Székesfehérváron. [link]
-
törölt tag
Hali!
Nem jár valaki a budai út piactér felőli részén?
Rögtön az elején ki van írva, hogy valami épül érdeklődni itt és egy honlap, telefonszám. Azt a táblát le tudná fényképezni valaki? Vagy belinkelni a weblapot?
14es buszról láttam, de nem tudtam megjegyezni. -
Hol érdemes Fehérváron filcanyagot venni? Gondolok ilyenre, hogy esetleg szombaton nyitva a hely/ délután 5 után nyitva a hely... Olcsó...
Kéne egy kb. 2m*2m darab
-
Jarod1
veterán
válasz
Gaaabeeesz #40095 üzenetére
szerintem csak ha le van eresztve és oldalról veri az eső
-
Gaaabeeesz
senior tag
Az alu redony nem hangos ha pl. Veri az eső?
-
eami
veterán
válasz
Jarod1 #40093 üzenetére
nem aluhoz van kötve viszont mi utólag nem aluhoz szereltettunk be. a műanyag viszont nem bírja ezt az üzemet plusz nem megy le rés mentesen mert nem elég nehéz. szóval végül alura csereltettukk. a motor ugyanolyan hangerovel dolgozik. van egy jellegzetes hangja de nem mondanám hangosnak.
-
-
eami
veterán
válasz
Napfénysüti #40087 üzenetére
mármint bicóval? mert autóban ülve én inkább hagyok még helyet biztonságos távban, ha esetleg mégis a kerék előtt 1 méterre taknyolna el.
-
eami
veterán
válasz
Napfénysüti #40084 üzenetére
kivéve, ha a lyukakban félig elmerülő terelő bójáktól is tartja a távot a bicóval
de ja, most már elvileg ez nem lesz gond.
-
whYz
őstag
válasz
1stVikman #40080 üzenetére
Nezz be az Okos Otthon topikba! En mivel nem csak a redonyt okositottam, ezert egy z-wave redony kontroller megoldast valasztottam ami tud kezelni egy akarmilyen atlagos AC motorral rendelkezo redonyt. Ha csak a redonyt okositanad vagy nem szeretnel hubokkal bajlodni akkor egy wifis Shelly 2.5-el jobban jarsz.
Ar osszesen:
2 kulsotokos alumínium redony beszerelessel (1590x2390 es 830x1370): brutto 200k
2 Kontroller: 30k
Kontroller a legkevesebb, es mivel nem kell kivezetni sehova a kapcsolot igy azon is sporoltam egy keveset (persze meg lehet oldani kapcsolokkal is...). -
run4fun
tag
Gyalogos és biciklisforgalomnak még tilos egyelőre, ezt tegyük mellé, hátha valaki nem olvassa a cikket.
-
szebe
addikt
válasz
LamerGyuri #40079 üzenetére
Nincs kész
, de gépjárműforgalom előtt megnyitják, sebességkorlátozással (30).
Vásárhelyi is előbb lett kész, ha jól emlékszem. Városi kézben lévő szakaszokkal nem szoktak pepecselni, csak az államival (ezért sem álltak még neki az Úrhidai útnak, ha jól tudom). -
szebe
addikt
Balatoni úti felüljáró délután 3-tól járható, akit érint.
-
szebe
addikt
válasz
honda23 #40073 üzenetére
Ha jön is, szerintem nem vállalnak be még1x akkora buktát.
Nem akarok politizálni, de állítólag "felkészültek" (ágykapacitás "lélegeztetőgép"), innentől szerintem minimális korlátozásokkal megyünk tovább, ha beütne megint a szar.A smarthome-ot nem tartom a sznob világ velejárójának. Nyilván tud drága lenni, ha az építtető ráteszi a csinos hasznát, ellenben ha magadnak csinálod, sokkal logikusabb, és jobb is lehet, amellett hogy olcsóbb (és persze bele lehet futni gigantikus szívásokba is).
-
-
törölt tag
Jó hely számomra az, hogy pár perces sétával elérhető legyen valami nagyobb hiper (Tesco,Spar...akármi), lehetőleg parkos rész legyen a közelben és sok kikapcsolódási lehetőség. Jelenleg nyóckerben vagyok Pesten, na ez egy lepratelep. Az itteni emberek és az itteni környezet is, főleg, hogy most volt nemrég lomtalanítás, a sok szemétből még több lett.
A jó kecó pedig olyan, ami logikusan van elosztva, van erkély/terasz, normális fürdőkád, légkondi és előny pár modern, smarthome megoldás. Pl. approl vezérelt fűtés, világítás, redőnyök. Néztem az elmúlt hetekben rengeteg kiadó, eladó lakást. Jancsáron az új építésű társasházban pl van egy olyan lakás, ami nem kelt el. Az elmúlt egy évben érdeklődő sem volt rá. A lakás belső területe kb 70nm, a terasz meg 78... aztán belül néhány nm-es kis szoba szeru maradvanyok vannak.
Sok full extras lakásba meg beepitik a legalapabb leggagyibb kadat, vagy éppen egyben a fürdő és a wc.
Ahány ember annyi féle elvárás, elképzelés és terv, de most nagyon fent vannak az árak. Remélem jön a korona kettopontnulla miután az egyetemisták kivettek a lakasokat és csokken az áruk. -
PinGVin1987
csendes tag
Szervusztok!
Alku tárgyát képezi egy R9 280x 3G radeon kártya. [link]
Keressetek nyugodtan ha 1080p és minimális VR gaminghez akartok kártyát. -
törölt tag
válasz
echterion #40065 üzenetére
Ennyi. 180-220 között kellene találnom jó helyen jó kecót, de ez a sok ingatlanos majom is már kiidegel, plusz, hogy hiába vállalnék felelősséget, fizetnék előre X évet, nem vihető állat. De ha egy alkoholista hajlékony lennék és összecsóróztam volna fél misit a kaucióra, akkor mehetnék bárhova.
-
echterion
nagyúr
-
törölt tag
Hali.
Beírom ide is, mert Székesfehérvár is szóba jöhet.
Kutyabarát albérletet keresek hosszútávra.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #40054 üzenetére
Nem kell, ott kezdi a melót.
-
kraftxld
félisten
Mától hivatalosan is csatlakozok a Fehérváriak csapatához, aláírtuk az albi szerződést és a meló is elkezdődött
-
Ja! Keresek vízgázfűtés szerelő/kivitelezőt is
-
Érdeklődés szintjén keresek Samsung Galaxy A3 2016 / A5 2016 - 2017 / J7 2015 / S4 telefont. Mondjuk leginkább A3-at.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Állatorvost kit ajánlanátok fehérváron?
2 macskát kéne miskárolni lassan... -
-
juliabrilke
veterán
Van pár ilyen, pároméknál pl. előre be kell jelenteni hova utazol nyáron, tesztet kötelező csinálni.
Mondjuk amilyen gyorsan változnak az országok besorolása érhet pár kellemetlen meglepetés ha hazaérsz.Ilyen a most gyorsan bevezetett szabály, hogy ha sárga/piros országban voltál akkor karantén idejére bizony nincs táppénz.
-
-
szebe
addikt
válasz
echterion #40036 üzenetére
Hiába zöld "x" ország a kormányunk szerint, ha a munkahely saját, belső szabályzata szerint ott eltöltött y nap (értsd, nyaralás) után 2 negatív teszt, vagy 2 hét szabi az előírás.
(valószínűleg nem véletlenül ugrott meg hirtelen a 40 alatti korosztályban a pozitív esetek száma) -
rita7107
aktív tag
válasz
Dare2Live #40035 üzenetére
Sajnos nem mostanában voltam ott. Ez még az ezredforduló elötti időszak. Nevetni fogsz de egyik utazásom se került semmibe.
A golfos rész az az RCA-n (valamikor itthon is próbálták az embert befűzni örökbérletű apartmanokra, lehet még most is van?) keresztül voltam. Bedobtam a nagydumát hogy szeretném megnézni az apartmant hogy mit nyújt a milliókért. Ők meg ugrottak rá. A las Americas rész meg a HP ajándéka volt. 4* szálloda full ellátás programok meg minden. Akkor vittek át Lanzarotra kirándulni 1 napot.
Soha nem felejtem el az első repülős utat, megnéztem a térképet, és kijelentettem a páromnak hogy kb. 3 óra az utazás. Erre 5 1/2 órát utaztunk.Viszont a Teide hegy csúcsára soha nem jutottam fel. Az a b..i hó mindig kiszúrt velünk, állandóan behavazott mikor voltunk.
Szóval semmi flancolás nem volt. Ami még érdekes volt. Hatalmas elektronikai plaza. A Sony üzlet közvetlen szomszédságában ott volt a SONI üzlet.
Jól megfértek egymás mellet. Ilyen volt még a Panasonyc, Olimpus, Canyon.
-
echterion
nagyúr
válasz
juliabrilke #40015 üzenetére
Zöld országba kell menni és no para. Azok a balatoni árak és körülmények nekem nagyon nem hiányoznak.
-
Dare2Live
félisten
válasz
rita7107 #40033 üzenetére
Á én nem vagyok gazdag/flancolós. Nekem jó Golf der Sur melletti is. Legyen olcsó, nézzen oceánra, legyen egy köpésre az oceántól... relax, zen. Lényeg, hogy december/januárban megyünk éjjel ne menjen 18C alá nappal 28C fölé és ezt Tenerifén D, DK ami tudja.
Nekem eléggé bejött jobban mint Lanzarott. Lanzarottra menjen az aki a holdat szereti. Persze egyszer nagy élmény a lávára rakott ház, a nemzeti park meg a hold fíiling.Akkor nem is Tenerifes szállás kilátást rakok be hanem Lanzarottést. [link] Emlékeim szerint 12k/nap volt. Oceán a kövek mögött. Volt másik nagy ablak oceánra csak arról nincs meg a video.
szerk: Lanzarottnál jól kifogtuk Wizz jegyeket autóbérléssel, benzinnel sok autózással, olcsobb/local éttermezéssel nem került az 1hét 2főre 180ba.
-
rita7107
aktív tag
válasz
Dare2Live #40028 üzenetére
Amit jelöltél azért az nem Tenerife legjobb helyei.
A Golf der Sur, ha csendet akarsz, és golfozni (2x2 hét tapasztalat), vagy
Playa de las Americas 1x2 hét tapasztalat) ha nyüzsgő helyre vágysz.
De már ez sem divat.Nem olyan jó a tengerpart.
Inkább Lanzarotte! Csodás terület! Oda még visszamennék vagy 2x1 hónapra! De csak március-április környékén.
-
rita7107
aktív tag
-
-
Dare2Live
félisten
Pontosan a szállás ami durva. A világ egyik legjobb/legdrágább helye Hawai. Összehasonlítva a balatoni kaja árak csak picit drágábbak mint a Hawai árak. A szállás árak viszont sokkal.
De egy Balaton vs Kanári szigetek/Tenerife... összehasonlítás se gyenge. 3hetes kép most nemtudom mi a szitu.
[link]
Képhez még annyit, hogy 10k/napból 8.emeleti ocánra néző oceántól 200mre lévő apartmant lehet kapni. Balatonon uez 80K/nap alatt nincs. De amikor kép készült 200Kért sem.Feleségemnek van szállás zsebe amikor éttermezünk évente párszor abból megyünk enni olyan helyre ahol van amúgy szállás is.
-
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #40025 üzenetére
A kaja egy dolog, itt leginkább a szálláson van fennakadás. De az többek között a szálláshly zseb miatt annyi.
Meg nem árt időben foglalni... -
juliabrilke
veterán
Ha mindenki tudja, hogy dupla/tripla áron fog vackot kajálni, amivel még jól se fog lakni, akkor minek veszitek meg?
-
Sajtos hotdog 690 (x2), citromos mentes sör 620 (Soproni) = 2k.
Tehát ettem egy pár virslit egy nagykiflivel, 5dkg sajttal meg mustárketchupmajonéz szósszal 1380 forintért. De legalább a citromos sör hideg volt (300 a sör, 320 a hidegség), a virsli meg nem a legócskább. Azért kértem hotdogot, hátha arra nem kell várni - 35 perc volt. (B.kenese) -
szebe
addikt
válasz
Napfénysüti #40021 üzenetére
Attól függetlenül a patkányburger-kóla-calippo menüért tényleg sok a 2790. De ebből leginkább a hambi zavar.
-
-
forras2
őstag
Unokaöcsémet vittem le 2 hete Akarattyára fürdeni. Vittünk magunkkal innivalót, meg szendvicset, hűtőtáskát, hogy ne kelljen költeni lent. Addig-addig nyavajgott, hogy vettem neki 1 hambit, meg 1 kólát, meg 1 sima, ezt a vízből meg szörpből készült jégrém szerűséget... Hozzáteszem, a hambi az akkora volt, hogy a 11 éves unaköcsém nem lakott jól vele, utána még bevágott 1 szendvicset is
2790 ft-t fizettem!!! Ennyi pénzből konkrétan 2 felnőtt ember jól lakik 1 étteremben -
válasz
juliabrilke #40015 üzenetére
Nekem pl. amúgy sem szokott, tök elég szabinak, ha békén hagynak
-
juliabrilke
veterán
válasz
Dare2Live #40012 üzenetére
Mondjuk sok külföldi úthoz hozzá lehet még számolni a Covid teszteket személyenként, meg a karanténban, munka nélküli táppénzes időt. Sokan hiszik azt, hogy csak egy telefon, letesztelik őket és már meg is kapják az eredményt.
Mondjuk eszembe nem jutna most külföldön nyaralgatni vagy Balatonon strandolgatni csak azért mert nyár van.
-
-
Dare2Live
félisten
2000 körül már csak Siófokon volt végtelen ember akkor is csak a nyár nagyján. Ehez képest 89 fele szeptember közepén! a kempingekben!!! nem volt szabad hely. Strandokon fizetősökön is rendszeres volt, hogy nem tudtunk türölközőt lerakni mert nem volt 20cm2 szabad hely.
Aztán az egész lefordult már a palace is bezárt pedig 2000es években az volt a top emlékeim szerint, Tiesto amikor csúcsony volt játszott palaceban nem csak Ibizan... ez mindent elmond.Idén pedig megint tömegnyomor van és szállásban 4-6*drágább mint Horvát, Olasz, Spanyol.... Hawai, top Korzikai árakon mennek a van ágy a szobában szállások.
-
válasz
juliabrilke #40009 üzenetére
Vagy azóta a vaddisznó írogat @neukumfe nickjén
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti #40005 üzenetére
Balcsin voltunk egészen elképesztő a tömeg, mint 89-93 fele. Egymás hegyén, hátán ember, ember, ember. Az este az utcán vonagló tömeg tiszta 89-93as flashback.
Strandos halsütössel beszéltem 12éve csinálja 100-150%al nagyobb a forgalma mint az elmúlt 12évben.Az áraktól meg lehidaltam. Baromi gazdagnak kell lenned ha megteheted, hogy nem külföldre mész nyaralni.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
A hétvégén lenyomtuk egy éjszakai Velence tó kört,
Aki tervez ilyet az vigyen védőszemüveget, sisakot meg lámpát, meg szúnyogírtót, amivel a befújja magát,
bár nem sok szúnyog volt, azok is főleg a velence plázson a lámpánál, szemüvegen koppant néhány bogár
A necces a Pákozd után lévő lejtő, de xerencsére nem ugrott ki egy vaddisznó sem...
Viszont egy rókát láttunk..
Velencén voltak páran akik fürödtek. de mi kihagytuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest