Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz tranceplanet #28332 üzenetére
Nem csak SMT van, az kb az 1/3 állomány, a többi assy az 1-esben.
SMT-n valóban kb annyi az összeg amit mondtál ellenben folyamatos, és 5% pótlékot kapnak az új megállapodás szerint a műszakpótlékon felül (eddig 20 volt) ami lóf*sz. Bár lesz egy új verzió mert belázadtak.
Egyébként akkor pontosan SMT 170, assy 156, akusztika 145.
Nettó 15-el kap többet egy SMT operátor mint egy assy-s, folyamatosban, pont nem éri meg. Keményebb a meló is szvsz.
Cafeteria külön téma, máshogy is adózik, utazási támogatás általában városon belül nincs, kivéve ha van céges busz (Denso/Bericap), vagy cafeteriából mehet.
Egyébként műszakpótlékkal meg szokott lenni az alap 90%-a, ha erre még jön valamilyen bónusz vagy kategóriapénz akkor haza lehet vinni az alapot is.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
justflash
aktív tag
válasz tranceplanet #28341 üzenetére
Még csak nem is fehérváron dolgozom, olyan közeli hozzátartozómtól hallottam akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni. Illetve az adatok fiktívek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
forras2
őstag
-
senior tag
válasz tranceplanet #33426 üzenetére
Gárdonyba, hozzám is hozhatod, ha az közelebb van számodra.
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
forras2
őstag
válasz tranceplanet #33797 üzenetére
-
válasz tranceplanet #35374 üzenetére
Ha szereztél, nekem jöhet a belseje, szintén sörért Kell egy 220 zavarszűrő rész belőle... Lustaságom inkább kiszedi, mint építsen...
Mutogatni való hater díszpinty
-
D.Orion
veterán
Holnap felnézek a padlásra, lehet öcsém nem vitte el még a vastelepre.
-
Fecogame
veterán
Nekem van eg, tápegység ház, oda tudom adni ma este. Írj privátot.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
szebe
addikt
válasz tranceplanet #38274 üzenetére
Az attól függ, hova kell gyártani.
Az európai és észak-amerikai gyárak álltak/állnak le, ha ott a vevő, akkor "nem kell" termelni.
Kína viszont beindult, aki oda gyárt, annak mennie "kell"."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
forras2
őstag
Mi gyártunk a harmannak is, de úgy tudjuk, hallottuk, hogy hétfőtől a harman sem fog menni... Bár az infó nem 100%-os...
-
honda23
aktív tag
A beleegyezésünk nélkül...
De a béremelés legalább meglett...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Dare2Live
félisten
válasz tranceplanet #38515 üzenetére
Most rendelték el a kijárási korlátozást hivatalosan is tömegek lesznek fertőzöttek szóval a helyzet nem javul de romlik... lehet ott vagyunk ahol Olaszok/Spanyolok 4hete?
Azt nem tudom autóipari beszállítóknál kereslet hogy alakul, de a lakossági/céges autók iránti kereslet az beleállt a földbe. Audi, Merci, Suzuki, Opel... se azért állt le mert koronavírus hanem mert ha nem veszik minek termeljenek... Nem mellesleg ez pont egy olyan iparág ahol ha egy beszállító leáll akkor onnan 2 országgal arrébb a sor is.
Jah GM is leállt USben. Ford is. kb mindenki is.Elsőre mindig a kölcsönzött, probaidősnél jön a kasza... képzettebb munkaerő sokkal késöbb kerül sorra. Ezért is remélem, hogy 2hónapon belűl vége ennek a horrornak. 2008ban nem volt ilyen, hogy 2-3hét alatt földbe kezd állni autóipar és rengeteg más minden is...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Motion_Blur
félisten
válasz tranceplanet #38554 üzenetére
Árak: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hzsolee
őstag
válasz tranceplanet #38554 üzenetére
Lesz kisebb kiszerelés is, csak hirtelen erre tudtak átállni. Ha jól emlékszem a cikkre, valami ablakmosó kannájába töltik perpi...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz tranceplanet #38586 üzenetére
Na, most meg majd felvásárolják a sört. Szomjan fogunk halni....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
juliabrilke
veterán
Asahi Super Dry "sör"
Összetevők
Víz, Árpamaláta, Kukoricakeményítő, Kukoricagríz, Rizs, Komló -
Dare2Live
félisten
szerk: Audi, Merci, Suzuki hosszabítja a leállást +2héttel.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
válasz tranceplanet #39454 üzenetére
Az jó, mert nekem meg szabadidő nincs.
-
Jarod1
addikt
válasz tranceplanet #39454 üzenetére
Charge 3 nak mi történt az usb csatijával?
-
válasz tranceplanet #41215 üzenetére
Sztem tök átlagosak.
Mi a kollegákkal most vettünk a Beerállóból egy 24-es adventi naptárat
Én a Szegedi sörök házából szoktam feltankolni ha arra járok.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
sheep
addikt
válasz tranceplanet #41217 üzenetére
Ajánlom a zirci Aurorát, igaz félbarna, de nagyon jó lett (az ára is).
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz tranceplanet #41219 üzenetére
Sparban is lehet venni, itt Fehérváron is szinte mindig van.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
elder troll
őstag
válasz tranceplanet #42253 üzenetére
Nálunk is haldoklanak a cégek, egy autóiparnak is dolgozó cég 96% bevételcsökkenést "ért el". Egy a pénztárosnak is dolgozó cég szárnyal csak, körmös, fordász, stb kb éhen hal albérletben.
Viszont amitől lefostam a bokám, hogy a leggazdagabb akar éhen halni a leghangosabban, és előadja, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás (amúgy is megalázóan alacsony ellenértéke) a legmegterhelőbb neki -
Dare2Live
félisten
válasz tranceplanet #42253 üzenetére
"Az egészségügyi dolgozók oldalát"
Itt vmi félreértés van. Nincs egészségügyi dolgozó oldal. Beteg oldal van. A covid frontban lévő EÜ dolgozó nem tud már mit tenni. A munkaidejük sokszorosát letoltják, van aki heti 100ht vagy/és 36ht melózik egyfolytában mert tudja ha hazamegy akkor nincs aki elássa a beteget. De olyan is van aki 8h után megy haza mert lejárt a munkaideje/gyereke van....
Az megvan ugye, hogy mi van akkor ha egy súlyos covidost nem látnak el?
Eközben fentről meg esetleg b*gatják hogy pl mért nem adminisztrál, mért úgy csinálja ahogy. A rendszer túlcsordult. ld ábra. Ha mégtöbb fertőzött lesz akkor annyi lesz, hogy a rendszer mégjobban túlcsordul. Az megvan ugye, hogy mi van akkor ha egy súlyos covidost nem látnak el?
és ebben a világbajnok ábrában nincsen benne az, hogy tömegek nem fognak tudni dolgozni covid után mert nem bírják és a remény van meg, hogy rehab után igen.
Szóval az EÜs dolgozónak ez az egész "mindegy". Tőlük aztán lehet 2*annyi fertőzött. A betegeknek nagyon nem."egy oltóanyag kiteszelésére kell két év is"
pfizer, astra, moderna johnson....nál is végigmentek a klinikai tesztek, ha tetszik " ki van tesztelve". Az orosz vakcinánál ez folyamatban, kínai vakcinánál nem is lesz nekik ez nem is fontos.
szerk: HCLel lebeszéltem a DVI->analog átalakítót köszönöm mindenkinek aki írt.
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz tranceplanet #42669 üzenetére
Mekkora kell és mennyire kell tisztának lennie?
-
D.Orion
veterán
válasz tranceplanet #42669 üzenetére
Videotonban a VTES Kft-hez (volt VT Informatika) érkező sík bála lemezek ilyennel voltak anno becsomagolva. Ha esetleg van ott ismerősöd, akkor rajta keresztül.
-
válasz tranceplanet #45833 üzenetére
Mit csinál?
Ha nem annyira halott, akkor talán menne.
Ha el se indul, akkor van adatmentős topic, és Liksoft pl. szerintem tud segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz tranceplanet #46335 üzenetére
Átlagos bútorboltok -mint pl. Jysk- szerintem nagyon vacak ár-érték arányú cuccokat árulnak. Időnként mi is veszünk ilyen helyekről, de többségében inkább kerüljük. Előbb néznék használt, régi antik bútort apróról hasonló áron, vagy csak kicsivel drágábban (persze ezt ki kell fogni, nem az van, hogy biztosan azonnal lesz egy megfelelő).
Például egyik íróasztalomat még apai nagyapám vette a II. vh után, és akkor is antik darab volt. Most 42 éves vagyok, de le vagyok fényképezve, ahogy ugrálok a tetején 6-8-10 évesen is. Még a '48-as szabadságharc előtti darab, és mégis bírja; de nem is forgácsolt lemezből készült.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz tranceplanet #46339 üzenetére
Rajtunk is múlik azért. Persze az is egy megoldás, hogy 5-10 évenként cseréljük a vackainkat új vackokra. Sok esetben ezen az úton járok én is, de azért nagyon tudok örülni, mikor normális áron véletlenül be tudok szerezni valami tartósat, valami minőségit.
hzsolee:
Antikon belül is van ám sokféle, lehet bőven válogatni, nekem se tetszik minden, és persze biztosan lehet modern stílusban is jót venni, csak azt nem tudom, hol. Ami darált fapor műanyaggal keverve, garantáltan nem fog kibírni 100 évet se.
Saját bútort készíteni viszont nagyszerű dolog lehet, remélem, lesz rá elég időm és pénzem egyszer. Alap szinten tanultam hobbiból fafaragást, famegmunkálást még gyerekként, egy szekrény nem lenne nagy ügy, időben viszont már durva. Jó annak, akinek van ilyesmire ideje, és a házi bútorgyártás szerintem egy nagyon szép hobbi. -
nagyúr
válasz tranceplanet #46339 üzenetére
IKEA bútorokban még mi se csalódtunk. Jysket viszont messze kerülném ezen a téren (néhány kivételtől eltekintve).
Més que un club!
-
hzsolee
őstag
válasz tranceplanet #46520 üzenetére
Meg szebb se...
-
hzsolee
őstag
válasz tranceplanet #48262 üzenetére
Köszi ránézek.
-
hzsolee
őstag
válasz tranceplanet #48265 üzenetére
Jah fizetni nem fogok érte... szerintem megtaláltam miről is van szó. Áruházban is néztem az előbb egy carmin nevű appot, de ugyanaz a rajz mint amit akkor találtam.
Nem akarok most belebonyolódni, de a rajz nem igazán jelölte az akkori gondom. A fékpedál kapcsolóm volt rossz. A lámpák relatíve jól működtek, de külön kör ment a motorvezérlőbe, ami viszont rossz volt. Csak egy hibát dobott, ami lehet vagy ezer dolog. Az elhanyagolhatótól a szívritmuszavarig. Mivel napi használatban van így nehéz szívvel mentem vele addig míg kiderült, hogy picsányi a gubanc...Jaj hamár kocsi. Van benne nekem egy sinotrack nevű AliExpresses cucimuci... Nagyon szépen látni merre is jár vele az autószerelő mikor azt mondja " ánemkellforgalmi nem megyek vele sehova" 😁😁
Mert ugye a kamerát már akkurátusan egyből kihúzza 🤣🤣[ Szerkesztve ]
-
válasz tranceplanet #49443 üzenetére
Felül is van 2 venti hely, oda az egyikbe tehettem volna még kifele fúvót, de kihagytam. Így is jók a hőfokok végülis.
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest