Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Julcsi: ligakupáról beszéltél? Az a kutyát nem érdekli még csak komolyan se veszik a csapatok. Szerintem totál fölösleges is.
honda23: ja akkor jól emlékeztem hogy passzívak az LG-k. Megvan annak is az előnye meg a hátránya is. Mondjuk a 3D engem a mai formájában még abszolút nem érdekel direkt nem 3D-s tévét vettem tavaly.
GZ: képeket majd tolj fel FB-ra.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Ezt nektek estére: Call me maybe
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Jól érzem hogy ti ketten nem vagytok puszipajtások?
Més que un club!
-
nagyúr
Motorcserésnél lehet reális. Viszont új dízelnél 6 évesen elég irreális lenne mivel dízelt kb évi 25k km futástól éri meg venni. Céges autókkal meg ugye ennél mennek többet is. Vagy ott van egy barátom aki amolyan "szállító" (céges embereket furikáz) és ő a saját dízel Peugeot-jába tett bele 1,5 év alatt 180.000 km-t.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Nehéz meglelni de valahol én úgy találtam meg hogy fényes kijelzős.
De ezt etsztelheted: menj ki napfényre és ha nem látod ami a kijelzőn van vagy saját magadat mintha tökör lenne akkor az fényes lesz. Viszont a színei sötétben szép élénkek.
Ha valamennyire erős nagyfényben is láthatő és kissé életelenek a színek sötétben is illetve oldalról a fekete átmegy elég fura árnyalatba akkor meg matt.Egyébként szerintem az R400-ba ha nem hibás a kijelző nem fogsz jobbat találni. X200-ba lehet AFFS kijelzőt tenni ami állítólag elég brutál. De sajnos a mainstream T szériába és annak kisöccsébe az R-be nincs durva kijelző.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz MunezXBK #475 üzenetére
Én az Apple termékekkel vagyok így.
f27: azért egy Mondeo még elég messze van a luxusautótól.
Nagynak nagy meg kényelmes is csak nem luxus. Sőt ha jól tudom még csak nem is prémium kategóriás (mint például a BMW, Mercedes, Audi trió). Persze cserében árban sem vészes.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz cellpeti #487 üzenetére
Az sejtésem szerint SLK lesz ami nem épp a mercik topja. Egy SL-be szerintem nem mernének a németek "műanyag" fát tenni.
f27: úúhh nekem az a halálom a Fordokban. Adott egy korrekt műszerfal és a Ghiáknál képesek szétbarmolni egy okádék ronda műanyag fautánzattal ami még kinézetre is fényévekre van a fától. Hogy lehetnek ennyire igénytelenek?
Aki azt beletervezte annak törném el mindkét kezét és eltiltanám a formatervezéstől örökre.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz juliabrilke #533 üzenetére
Már erre se mész ki látva a teljesítményüket?
Melyik adó adja? Lehet megnézem.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
válasz juliabrilke #538 üzenetére
Sajnos nem mert nekem is bajnokim lesz utána meg sietnem kell Pestre Dumaszínházba.
De lélekben ott leszek a többi Lokissal.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Ahogy nézem ezt a csodálatos időjárás előrejelzést azt hiszem nekem is fel kell dobnom a téli szettet a kocsira.
siti:
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Győrből az utóbbi időben tényéeg hiányzott a plusz. De idén eddig jók. Az egri lebőgést leszámítva mi sem állunk éppen rosszul. Mondjuk az Újpest saját magát verte meg ellenük... De szerintem ebben a szezonban leginkább e két csapat között dől el az arany.
Nemzetközi szinten meg sose leeht tudni ott annyira a pillanatnyi forma számít. Bár a magyar csapatok legtöbbször hamar kiesnek de néha van csoda, lásd most Vidi vagy 2 évvel ezelőtt Loki.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Ha jól tudom igen. De ha balesetet okozol/szenvedsz télen és nem volt a kocsidon téli gumi akkor lehet a biztosító szétteszi a kezét. Valami ilyesmi rémlik.
Én mondjuk paranoiás vagyok gumi téren így van nyári/téli szettem és egyik sem kínai nankang meg mittomén milyen márka. 5-6 évente kibírom egy szett árát és tényleg sok múlik rajtuk.
Jövőre mondjuk lehet a nyárit eladom felnivel együtt.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Az mondjuk még biztonságosabb lenne csak lassú.
De mondjuk én hóban sem nyári sportcipőben közlekedem.deicide: száraz úton jobb a nyári. Illetve nagyon hidegben már az sem feltétlen mivel a nyári gumi keveréke tök más mint a télié és hidegben nem érvényesül az amire tervezték hogy jól tapadjon.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
Viszont egy normálisan közlekedőt megmenthet. Pl kiugrik elég egy őz amikor te mész szépen a sebességhatárokat betartva.
Perszi aki nyomja neki mint egy félőrült annak tényleg szinte mindegy mert egy határon túl már a téligumi sem védi meg a megcsúszástól.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest