- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Andris837 #50458 üzenetére
A Tres Hermanos az a mexikúi étterem a sétálóutcán?
Még vagy 6 éve az elődjében voltunk de ha jól tudom ott történt egy tulajdonos váltás.
Főnököm eredetileg szakács és marha kritikus az ételekkel na ő volt ott tavaly és szerinte konkrétan romlott ételt szolgáltak fel, minden baja lett tőle. Szóval azt a helyet lehet inkább kerülném. -
Napfénysüti
nagyúr
Még sose voltam ott de az áraikat elnézve legyen is jó a kaja.
Amúgy köszi mindenkinek a Pokolpincés infókat.
Valamiért anyós nem akar oda menni (régen sokszor voltak, lehet inkább mást próbálna ki). Úgy néz ki elnézünk a Publoba Csákváron. Ősszel voltunk ott a gyerekekkel és nagyon bejött, a két személyes táljuk nagyon jó korrekt áron és a kiszolgálás is remek volt. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
colosV8 #50378 üzenetére
Nem tudom de egy szűk 100k lakosú városnak szerintem sok volt. Még ha a minőségi kevesebb is de én az összes étteremre értettem. A minőségit az átlag magyar meg elég ritkán engedheti meg magának. De ha sorra zárnak be az elvileg jó éttermek akkor az csak jelent valamit...
-
Napfénysüti
nagyúr
Pokol Pincében járt valaki mostanában? Mennyire vállalható étterem?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Dare2Live #50143 üzenetére
Rollernél tényleg nagyon veszélyes ez a kis kerék, azzal biztos nem mennék 25 fölött akkor se ha lenne ilyenem elektromosban. De nekem csak analóg rollerem van, az legalább eddzeni is jó.
Nekem amúgy még attól áll égnek a hajam mikor ketten utaznak erolleren. És van aki a gyerekét úgy viszi reggel oviba...
-
Napfénysüti
nagyúr
Járdán nem mehetnek. Én is kénytelen vagyok sok helyen bringával az úton menni mert járda tiltott, bringaút nincs. Ez ilyen sajnos, van ahol 90-nel közlekedő autók suhannak el mikor 30-cal tekerek. Mondjuk én már megszoktam, az se zavar ha kamion megy el csak tartson egy méter oldaltávolságot előzésnél.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
rita7107 #50075 üzenetére
Szlovéniában voltunk nyaralni egy hegyen Ljubjana mellett. Kérdeztem a szállás tulaját télen hogy mennek fel mert elég durva, szűk, kanyargós út vezetett oda. Azt mondja semmi gond, letakarítják teljesen. És ott nem 2 cm hó esik télen... A szomszéd kis faluban még iskola is volt, majdnem lehidaltam rajta.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #50040 üzenetére
Nem baj, majd a polgi kiírja hogy mennyire jól felkészültek a városgondnokságnál és urai a helyzetnek. Csak kis türelmet kér.
-
Napfénysüti
nagyúr
BUÉK!
-
Napfénysüti
nagyúr
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Napfénysüti
nagyúr
Valaki egy Garmin Forerunner 245 sportórát?
[link] -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
colosV8 #49454 üzenetére
Néhány hete voltam Grazban a Paul & Bohne egyik kávézójában, na az nem volt átlagos. Még valami kávé gyümölcséből (Cascara) készült italt is kóstoltam. Na ilyesmit itthon még nem is láttam. Mondjuk nekik saját pörkölőjük van, jól nézett ki a félig kávézó félig csomagoló épület indusztriális külsővel.
Már vártalak kávéja tényleg rossz? Ott dolgozó ismerős nagyon istenítette hogy valami tök spéci olasz helyről szerzik be a kávét.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
colosV8 #49432 üzenetére
Hozzáteszem a felségem nagyon háklis orvos tekintetben néha engem is az őrületbe kerget ezzel.
Neki nem volt annyira megnyerő. De a gyerekek jól elvoltak, nem féltek, h szakmailag okés a hölgy szerintem maradunk nála.
De tudod milyenek a nők, nekik az sem mindegy hogy szólsz hozzájuk.
Te oda jársz gyerkőccel, jó a tapasztalatod vele? -
Napfénysüti
nagyúr
Ha már fogorvos, jó gyermek fogorvost tudtok ajánlani?
Ma volt feleségem a Pandadentben (Dr. Kovács Anna) de annyira nem volt elájulva tőle. Mondjuk legalább a lányaim jól viselték a vizsgálatot. Esetleg vele van valakinek több tapasztalata? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #49149 üzenetére
Na igen, azért voltak arcok.
Én mondjuk a zenéért mentem az asszonnyal, 40 évesen életemben először voltam Fezenen. Nem kapkodtam el.Amin viszont ledöbbentem, sokan voltak egész kis gyerekkel kint.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
chatran #49088 üzenetére
Most is volt egy árus csaj Kajászó meg Pázmánd között a pusztában. Nem kicsitt lepett meg.
Amúgy nagyon jó ez az útvonal de kicsit combos. 112 km lett oda-vissza 1265 m szinttel. A Karoo 14 emelkedőt jelzett.
Ja és meglepően sokan tekertek ezen erre, jó volt ennyi bringást látni.
Pázmánd pihenő:Biatorbágy viadukt, mellette van rögtön egy kávézó.
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi srácok de annyira nem sürgős venni, az asszony rohangálós autóját ritkán használjuk.
Meg intézi már a kollégája jövő hétre valami hivatali kedvezménnyel.
-
Napfénysüti
nagyúr
Használt autó akksit hol kell most leadni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hzsolee #48802 üzenetére
Ha sokan mennek együtt akkor a kettes sorban tekerés logikus ha belegondolsz mert így fele olyan hosszú a sor, hamarabb lehet előzni őket. Ez normálisabb országokban is bevett szokás. Persze ha ennél többen vannak egymás mellett az már tényleg nem jó, azt nem is értem.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Az is jó irány, szoktam néha olyat hogy elmegyek Mórra és onnan a borúton Csókakőre, majd vissza Bodajknak és Fehérvárra. A borút szép helyen visz, látványos.
Tipp: Pákozdon ha az első főúttal párhozamos utcába kanyarodsz be nem kell átmenni egyszer se az úton.Én mindig így megyek, múltkor a gyerekeket húztam utánfuóval akkor mutattam a feleségemnek is ezt az alternatív utat.
-
Napfénysüti
nagyúr
Apropó ha valaki egy jót akar tekerni Fehérvárról ne feltétlen a Velencei-tó felé menjen. Az halál ha jó idő van.
Ellenben a Balaton felé a BuBa szerintem tök élvezetes (leszámítva a Kőszárhegy-Polgárdi régi 7-es utat). Akarattyáig oda-vissza kb 70km, vannak dombok de nem túl nagyok és nehezek.
Ja és a forgalom töredéke mint egy tókörös túrának. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kraftxld #48792 üzenetére
Hajrá, meglesz az nem sok hiányzott!
Nekem ez volt a szombati Straván: [link]
Volt már 8 órás nettó Balaton köröm de idén inkább a társaságra fókuszáltam nem a tempóra. Azért a Balaton körüli bringautak harmada nem országútinak való.
Nekem rendesen lejött egy kis bőr a tenyeremről pedig volt rajtam kesztyű. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ptesza #48786 üzenetére
Igen az egészség nagyon fontos.
Én most leszek 40 de már csak a két kislányom miatt is nagyon ráálltam a mozgásra. Mondjuk 10 éves korom óta sportolok folyamatosan különböző sportágakban (torna, foci, kézilabda, floorball, futás, kerékpár) .
Tavaly volt egy térdszalag szakadásom (foci), utána elhatároztam hogy jól megerősítem a térdeimet. Akkor jött a futás vissza az életembe igazán. Azóta megy is rendesen, mellette idén újra focizhatok (itt kellett fél év szünet a sérülés miatt) meg a nagy szerelem a bringa is, amikor tudok tekerek is.
Szombati kép, elég jó erőben éreztem magam noha a saját rekordom nem döntöttem meg a Balaton körön de távban most összejött 217,7 km: -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ptesza #48784 üzenetére
Volt alapozás télen?
Én futni járok, szeptember óta 890 km-t toltam le és érezhetően lejjebb ment a pulzusom bringán, meg izmosabb is a lábam azóta. A szombati Balaton körön is igen jónak éreztem a lábakat, még Tihanyt is beletettem így 217 km lett a vége. Az utolsó 10 km ment 30 feletti átlaggal. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
colosV8 #48779 üzenetére
Elég sokaknak van már.
Illetve ha valaki sokallja az árát már a Brytonnak is van radarja némileg olcsóbban.
Ha belegondolok a bringám minden cuccal együtt legalább háromszor annyiba volt mint amennyiért az előző autóm eladtam, ahhoz képest aprópénz egy ilyen radar és tényleg hasznos. Mondjuk én outizom tehát elég sokat megyek autóúton, nyilván erdőbe MTB-ra tök fölösleges.
Most szombaton voltam Balatont kerülni de az meg szinte végig bringaúton ment szóval oda kivételesen nem vittem magammal de amúgy nem indulok el néküle. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
HDMI kábelt hol érdemes venni? EC bázisban van nem horror áron?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
chatran #48585 üzenetére
Jah vágom, mögöttetek van a kis parkoló meg a zöld csuszis játszó, oda szoktunk járni a gyerekekkel. A zöld 4 emeletesben meg lakik két ismerős család is. Ha gondolod egyszer szívesen megmutatom a kocsit, használtan is ilyen 3M körül mennek ezek.
Bumeráng nem drága? Bevallom nem sokszor voltam még ott vásárolni. -
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
A Stelvio volt életem első 2000+-os hegye. Kell rá készülni az igaz de megéri maximálisan!
Mondjuk nekem a lenti Colle del Nivolet jobban tetszett, bár felfelé végig anyáztam az emelkedőt.Kicsit vicces hogy itthon van a Kékes, esetleg oda fel lehet tekerni de az csak 1014 méter, kint meg 1200-1300 méter tengerszint feletti magasságról indulsz hogy 20-25 km-en keresztül csak felfelé menj.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
inf3rno #48226 üzenetére
Eléggé összevissza. Ma is futottam egy 10-est de Öreghegynek. Amit kedvelek az az új déli összekötő, azon szoktam végigfutni, háztól házik egy kör pont 10 km. A keddig 21 km-es futáson kimentem a Budain az új csarnokig majd a Köfémen át déli összeköt, Vidi stadion és még a Palotavárosban futottam egy kört hogy meglegyen a félmaratoni táv.
Korábban a Haleszba jártam de ott volt hogy 90 nap alatt mentem 220 kört és már kicsit meguntam.
Tempóban ilyen 5:15-5:45 közötti km-eket szoktam nyomni.
Elvileg lesz majd a Cerbona félmaraton valamikor de még sose voltam ilyen futós rendezvényen. Mondjuk ideje lenne elkezdenem. -
Napfénysüti
nagyúr
Boldog karácsonyt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest