Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz
ArmanD. #39284 üzenetére
Ha 4000-ért nem viszik házzal együtt, akkor mennyit kérjek érte?
Tudom, hogy minőségi tápegységről van szó, azért is tartottam meg, csak próbálok leszokni a gyűjtögető életmódról. Annak semmi értelme sincs, hogy nálam porosodik. Inkább adom nyomott áron vagy ingyen a fölös portékákat, csak használja valaki.
De akkor ajándékba adhatok mellé G860 és G1610 processzort is (1155 2-3. gen). -
törölt tag
válasz
ArmanD. #27024 üzenetére
Hy...
Márkás: Banner piros 90aH audi a4-ben 4év majd kinyíffant
Behozott autó mazda 3 benzines 1év 3hónapos Osztrák Varta akksi cellazárlatos.
energizer-Osztrák 2.5éves nem lehet feltőlteni.Összes db a Tri-Tán Kft-nél végezte (hulladékkezelő)Természetesen bevizsgálás után.
Szakálmetalban vettem anno egy noname 54aH akksit lejárt a garija 6990ft kb 5éve és még megy a szomszéd autójában.Szóval nem mindig a márkás a TUTI FIX.
-
justflash
aktív tag
válasz
ArmanD. #17771 üzenetére
Alapszabály hogy ha nem regisztrált X éve, nincs legalább 5 pirosa nagy összegű adásvételről, és/vagy nem ismered akkor csak előreutalás után/személyesen!
Mondjuk egy 180ezres gépet biztosan nem postáztatnék hanem személyesen mennék érte, már itt gyanús, a friss reg meg pláne.
-
freemanone
addikt
válasz
ArmanD. #17771 üzenetére
Hááát figy.... oda kell figyelni az biztos, de pl én évekig csak olvastam a cikkeket itt, majd a HA miatt regisztráltam, mert hirtelen meg akartam venni valamit. Ha akkor az illető esélyt sem ad, nem lett volna egy jó kis telefonom aprópénzért.
Az persze biztos, hogy csak személyesen mehetne egy laptop eladása, mindegy hogy nagyúr vagy 2 perce regelt tag és mondjuk én nem is igazán vinném el sehova. Nem szeretem a potya utakat, inkább ülök itthon úgy, akkor legalább nem kerül semmibe, ha az illető nem jön el. -
pd
tag
válasz
ArmanD. #10105 üzenetére
Na ezzel viszont teljesen egyet tudok érteni. Az egyes csapattagok, a csapat egészében pedig messze a játéktudásuk maximuma alatt játszott. A mentális kudarc teljesen nyilvánvaló volt, pedig azért profi labdarúgó, hogy elviselje a nyomást. A válogatott meznek elvileg pluszt kéne adni, sajnos a csapat túlnyomó részén ez nem látszott...
Ennek megoldása szerencsére nem az én és a fórumozók dolga, szépen is néznénk ki. Bár a "szakembereknek" sem sikerül már jó 25 éve megtalálni a megoldást... -
pd
tag
válasz
ArmanD. #10100 üzenetére
Ezzel egyáltalán nem tudok egyet érteni. Egyrészt nem keresnek annyival többet (főleg a külföldre szakadt magyar játékosoknál, akik a válogatott 2/3-át adják rendszeresen). Másrészt ettől még ne szarjon bele. Még ha kevesebbet is keres, a válogatottban Magyarországot képviseli.
A klubjában játsszon szarul vagy lélektelenül, ha éppen úgy tartja úri kedve, mert ott ha szar formában van vagy nincs kedve játszani is muszáj pályára lépnie, ha az edző berakja a csapatba. Ugyanúgy mint bármi más munkahelyen. De ha a válogatottba beválogatják, az egy megtiszteltetés, a többezer magyar labdarúgó közül beválasztották azon huszonpár közé, akik - elvileg - a legjobbak, akik egy országot képviselnek. Ha nem akar játszani, ne fogadja el a felkérést, vannak helyette éppen elegen mások. Ne pedig elfogadja, aztán meg szarjon az egészre.
Fizetés analógiára: elmegy egy orvos egy nemzetközi konferenciára (de anélkül is), ott megtudja, hogy ugyanazért a munkáért Norvégiában többször annyi pénzt kapnak. De attól még mert hazajön, nem fog szarul műteni meg rossz diagnózist felállítani. Buszvezető sem fog rosszabbul buszt vezetni vagy nem vezetni, mert tudja, hogy a német buszvezető jobb buszokat vezethet kevesebb munkaidőben több pénzért. Arról nem beszélve, hogy a külföldi labdarúgók emellett tényleg jobbak. Tudom, sarkított példa, de a profi labdarúgásban játszó focistának a klub a munkahelye, a válogatott pedig azon felül egy plusz. Nem kötelező. -
válasz
ArmanD. #10095 üzenetére
Tök mindegy, hogy focizik.
MOD: de, mindegy, hogy mit pofázik. Meg az is tökmindegy, hogy elolvasod-e, vagy sem. Ha nem vagy kíváncsi rá, nem olvasod el, ennyire egyszerű. Annyit azért hozzátennék, hogy ez a sport is a szurkolókért van - ha senki nem lenne rá kíváncsi, nem lenne belőle üzlet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ArmanD. #3131 üzenetére
Nekem idén most másodszor törték meg. Az elsőnél se hagytak cetlit de mákom volt mert egy szemtanú felírta a rendszámát és így még aznap meglett (céges autó volt).
Jó pechesek vagyunk. Így tényleg luxus autót fenntartani ha mások balfaszságát is nekünk kell fizetni.Timyyy: ebből jól nem jövök ki mivel a tettes nem lesz meg és nekem kell kifizetnem a javítást. Ami így karácsony előtt különösen jól jön...
Egyébként a bal első kerékjáratos idom sérült és persze a festék is lejött róla egy részen. Saccra egy 25k-s kárnak mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest