Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz
#49155328 #43816 üzenetére
Most ráguglizva ezt találtam, de szerintem van benne némi pánikvásárlás is, ami ront a helyzeten. Emlékezz vissza karantén idején mekkora sláger volt a klotyópapír.
#43818 FPSTunker
Linkeltem egy bb témás hsz-t, mert emlékeztem rá, hogy volt téma mostanában. -
-
-
elder troll
őstag
válasz
#49155328 #43757 üzenetére
Bátyám most vett ~40000-ért egy design-os pendrive-ot, ha bedugja a gépébe, akkor bitcoint fog bányászni elmondása szerint. Hiába mondtam, hogy btc-t csak célhardverrel lehet, ő bizony pc-vel fogja bányászni, és csak ömlik a lóvé. Egy ford fairlane idézettel zárnám a történetet, de nem szabad káromkodni. Egy "vírusos pendrive"-ért 40000 forintot kiadni... jó eséllyel a gépét is kinyírhatja, mert arra nincs felkészítve a hűtés, hogy dual-ozzanak a vga-n és még valami szotyit szedjenek a 8 mag 16 szálas ryzennel...
Alacsony a kerítés. -
-
válasz
#49155328 #43751 üzenetére
Valaki nem a pillanatnyi árfolyam alapján ítél, inkább a jövőt látja a ctypto valutákban, úgymond hisz benne. Az ilyenek akkor se állnak le amikor bezuhan az ár. Sőt felvásárolják a sok koca bányász cuccait sz@rè hugyè. Eddig az ilyenek HATALMASAT szakítottak. Így marad e? Én mindig azt vallottam, az aranyláz idején is azok jártak jól akik a csákányt és a szitát adták. Meglátjuk.
-
válasz
#49155328 #43560 üzenetére
Járhat, de mégis, a legtöbb csőgazdag esetén van valami simli. Tehát nem az van, hogy megcsinálja a nagy bizniszt korrekten, adózik, és örül a végeredménynek. Tisztelet a kivételnek, mert persze van.
-
fant0mi
őstag
válasz
#49155328 #43487 üzenetére
Kb 5 éve voltam ott a Zrínyi utcában, akkor még egész jó munkát végeztek.
Az Új Csórin akkor voltam utoljára, amikor nagynyomásúval leverették a tükröket. Állt is mindenfele a motoros tükörlap...
Inkább magamnak csinálom, kevésbé trehány módon ingyen is tudom magamnak. -
quint
aktív tag
válasz
#49155328 #43487 üzenetére
Igen, a "banda" kifejezés találóan megragadja a lényegüket.
elder troll: Igen, a vészcsengőknek meg kellett volna szólalniuk.
-
Horn Ákos
csendes tag
válasz
#49155328 #43349 üzenetére
Nektek lett igazatok. Ezt a képet tegnap lőttem Győrben a Praktiker mellett. Magyarország 2021! Az útfestésből kiindulva még kész sincs, de már keresztben felásták a ránézésre legfeljebb pár hete leaszfaltozott utat.
A kép további érdekessége a bal felső sarokban kakiló ember, aki bazsalikomot gyűjt az alfelének megtisztításához, és persze az egész folyamatot videóra veszi, mert az a divat, hogy mindent levideózunk.
-
-
-
D.Orion
veterán
válasz
#49155328 #43120 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen módon működik bennük a gps. Ha lakatosék nem is, mert annyi eszünk szerintem nincs, hogy kiiktassák a benne lévő gps-t. De egy jobban szervezett és tanult banda már láthat benne fantáziát. Bár amiket én olvastam ezekről az e-lime-ról (vagy mi), nem túl komfortos gépek. Szerintem egyszerűen nem éri meg a kockázatot, ezért vannak biztonságban.
-
-
válasz
#49155328 #42995 üzenetére
Ezt mondtam, hogy van több oka
De itthon elég jól hozzájárult a támogatás. Azért ha nem lett volna a babaváró, CSOK, stb., akkor a panelek sem 20M-ről indulnak 2020-ban, meg az építőanyagok ára sem egy elég magas szintről kezd felfele menni.
@cannibal : Az a kevesebb ember is elég sok, aki meg tudná venni
-
cannibal
senior tag
válasz
#49155328 #42995 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az infláció hogy jön ide? Mármint nem tőled kérdem csak fura.
Mert ha van x mennyiségű anyag, ami kerül y-ba, akkor ha már az infláció miatt 3y-ba fog kerülni, akkor egyre kevesebb és kevesebb ember fogja tudni megengedni magának, de akkor meg hogy fogyhat el, hogy lehet hiány, ha kevesebb ember tudja megvenni? Biztos valamit nem jól kalkuláltam, meg nem ilyen egyszerű ez, de ha vki ezt el tudja mondani megköszönném. -
-
cannibal
senior tag
válasz
#49155328 #42965 üzenetére
Köszi a tippet! Utánanézek.
Amúgy tök jól ment volna a sarokcsiszoló+tárcsa kombóval is, csak nem tudtam a gyári burkolatot feltenni, de szerintem a porolásnál az se segített volna sokat. Megfelelő elszíváshoz egy spéci burkolat (full cover)kellett volna és egy jó porszívó. Kicsit sajnálom, mert már nagyon nekiveselkedtem, de kb a betonhoz hozzáérve akkor porfelhőt kaptam, hogy még fél óra múlva is ömlött ki az ablakon. -
-
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
#49155328 #41543 üzenetére
Hát ez tűnik valóban a legjobb megoldásnak, de nekem se időm, se energiám nem lenne egy ilyen projektre, ismerősöm meg, aki ilyen körökben mozog, nincs sajna, enélkül meg mindent tudnom kellene kontrollálni, ami jelen helyzetemben kb. mission impossible. Szóval valami kompromisszumos megoldást kell keresnem.
-
kunberci
senior tag
válasz
#49155328 #41302 üzenetére
Gondoltam, hogy az ünnepek között nem lesznek nyitva a boltok. Január első hetében meg leltározás szokott lenni. A Hillernél már vásároltam bele szénkefét, de az nem pontosan belevaló volt. [link] Ilyen rögzítésű szénkefe kell. A Fűtőház úton gondolom Makita gépekhez való van. A széna tér az egy jó ötlet.
A sarokcsiszoló"k" 2db budget márkájú 125-ös sarokcsiszoló. Mindkettőnél szénkefe csere szükséges. Valamikor régen a praktikerben vettem 3 e Ft-ért darabját. Ez ilyen ütni, vágni való gép. Annyira nem sürgős, van mellette Makita, flex, Bosch 125-ös sarokcsiszoló. -
szebe
addikt
válasz
#49155328 #41213 üzenetére
Nem is feltétlen a saját söreik érdekelnek (najó, a Blaha-féle nem volt rossz), inkább arra lennék kíváncsi, hogy hasonlóan nagy-e a választék, mint a belvárosi üzletben volt.
Vagy ha van a Beeráló-n kívül még hely, ahol van választék, az se rossz (Interspar tök random, mikor mi van).
-
-
-
rita7107
aktív tag
válasz
#49155328 #40801 üzenetére
Minden boltban tele vagyunk hülyével!
Mind a vásárlók, mind az eladók részéről. z Öreghegyi (Pozsonyi út) coopban, már megtiltottam, hogy az egyik banya a pénztárban legyen. Oda hívtam a vezetőt, és kijelentettem neki, hogy amikor én (vagy a család bármelyik tagja) bemegyek az üzletbe a banya azonnal tűnjön el. Első alkalommal nem értett az üzenetből. Ahogy kértem a panaszkönyvet, már jött is a főnök, és elnézést kérve elküldte a banyát.
Tudom bunkó vagyok, de ha valaki nem érti meg hogy a feleségem nem tud emelni, és nem úgy pakol ahogy a banya diktálja, akkor ez a vége. Ráadásul beszólt az üzlet elött a páromnak, de úgy hogy a fiam megkérdezte otthon hogy ezt most hogy teheti meg. Na akkor mentem fel hozzájuk.
Azóta béke, nyugalom. -
rita7107
aktív tag
válasz
#49155328 #40775 üzenetére
Én csak egy példát írtam. De az elmúlt 2 nap alatt a munkahelyen már megy az osztok-szorzok. Persze nem ilyen nagyban, ez kicsit túlzás volt részemről.
De a szigetelést valóban áttettem jövőre. Annyit csak nem emelkedik az anyagköltség, mert a munkadíj biztos magasabb lesz.
-
-
-
-
-
kraftxld
félisten
-
-
-
-
juliabrilke
veterán
válasz
#49155328 #40254 üzenetére
"Soha többet nem iszok alkoholt"
1. Ha nincs az alkohol, akkor az ember sose jöhet rá milyen hülyeséget tud csinálni.
2. Ahányszor ezt már hallottam emberektől eddig és utána napokra rá már megint ivott.
Ilyet kb. akkor mond az ember ha nagyon másnapos vagy nagy hülyeséget csinált az éjszaka. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest