Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
moorland
csendes tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Nekem is volt egy ilyen gép, illetve a fiamé volt. Nála a szobában időnként lefagyott vagy újraindult.
Elvittük a barátomhoz a számítógép szaküzletébe, tesztelte, de nem tudta a hibát reprodukálni.
Hazavittük, ugyanaz...
Felvittük az én lakásomba, két-három hetet nálam volt, ott játszott a fiam is vele naphosszat, de semmi hibajelenség, egyszer nem indult újra, nem fagyott le.
Otthon ismét ugyanaz. Vettünk egy szünetmentest és az megoldotta, azután sosem fagyott vagy indult újra. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kigyi_23
üzenetére
"Az a baj, ha áthúzott egy hosszabbítót onnan ahol a gép amúgy megy rendesen akkor is ugyanezt produkálta."
Amit tope mond! "Valószínű van ott valami sugárzás, ami bezavar"
Ha nem maga a konnektor a baja, akkor valami EM sugárzás van, ami vagy magára a gépre, vagy az adott konnektorhoz vezető kábelekre hat. És ezen ugye az se feltétlenül segít, ha elosztóval máshonnan hozol áramot, mert az is kábel.
Tápegység milyen a gépben? -
válasz
kigyi_23
üzenetére
Bakker, én nagy X-akták rajongó vagyok, szerettem azt a sorozatot! 25 év rendszergazdaság után hiszem és vallom, hogy néha a számitógépek is menstruálnak, illetve mit is mondok, megérzik a napkitöréseket, na! Hajlandó vagyok leugrani vidékre és személyesen megnézni azt a szobát egy laptoppal és/vagy egy asztali géppel, ha privátban elárulod a kisváros nevét. Valaki más jönne Pestről? Egy feszmérő, Voltmérő jól jönne, rámérni a konnektorokra.
-
domerator
veterán
válasz
kigyi_23
üzenetére
Bocsi hogy belevau, de ha ennyire egzaktul bizonyítható, hogy csak abban a szobában görbül a tér, akkor ezt miért neked kell megoldani? A gép máshol hibamentesen működik, hívjon egy ingás embert, látót, akárkit, a te gépednek nincs baja (ha jól értelmeztem az előzményeket)
-
Adamis
őstag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Nálunk is van egy ilyen konnektor.. Bedugom - APC Surge Arrest túlfeszvédelemmel megy a gép, ami jelzi, hogy valami nem stimmel a feszültséggel - és így megy jól. De bárhol máshol kifogástalan a hálózati feszültség. Egy szálnál valamiért nem. Simán lehet, hogy az a baja..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)